Helppoja WordPressin ulkopuolisia tietoturvavinkkejä

Helppoja WordPressin ulkopuolisia tietoturvavinkkejä

Digitaalisen brändäyksen aikakaudella WordPress nauttii lisääntyneestä kysynnästä käyttäjäystävälliselle alustalleen, joka tukee erilaisia ​​verkkosivustoja sähköisestä kaupasta henkilökohtaiseen tuotemerkkiyritykseen.


WordPress tarjoaa monipuolisen asiakaskunnan yksittäisiltä verkkokehitysnomadijoilta, jotka haluavat hyödyntää digitaalista tilaa markkinoidakseen ainutlaatuisia taitojaan yrityksille, jotka pitävät joitain suosituimmista blogeista verkossa..

Päätös verkkosivuston luomisesta on sekä jännittävää että kauhistuttavaa. Tulee nauramaan, kyyneleitä ja paljon Google-ohjehakuja. Mutta ei kauan ennen kuin uusien verkkosivustojen vanhemmat ovat kiinni euforiassa, joka liittyy uuden vauvan räätälöintiin visioonsa.

Mutta useimmat WordPress-käyttäjät eivät ole keskittyneet turvallisimman sivuston luomiseen. Sen sijaan he joko kiinni teemoista saadakseen bloginsa näyttämään avantgardeilta tai ajattelemaan SEO-optimoitua sisältöä orgaanisten hakutulosten ohjaamiseksi.

Molemmilla asioilla on varmasti merkitystä, mutta totuus on, että käyttäjien ei pitäisi vähentää turvallisuuden tarvetta. Vaikka WordPress on vain kolmannes kaikista verkkosivustojen omistajista, se on lähde yli 90% kaikista hakkerointitapauksista Internetissä, koska käyttäjät asettavat tietoturvallisuudelle alhaisen prioriteettitason.

WordPress-käyttäjiin kohdistuvat yleiset tietoturvan haavoittuvuudet

SQL-injektio on yksi liikakäytetyimmistä ja yleisimmistä WordPress-kyberhyökkäyksistä, joka ei säästä ketään. Yksi ironinen tapaus SQL-hyökkäyksestä koski verkkoturvayritystä Barracuda Networksia, joka sai tunteen injektiosta, joka kohdistui heidän koodinsa haavoittuvuuteen. Hakkerit pystyivät löytämään haavoittuvan sivun, joka johti heidät yrityksen ensisijaiseen tietokantaan.

Ajattele SQL-injektiota aggressiivisena totuusseerumina. Hakkerit kohdistavat palvelimia, jotka käyttävät SQL: tä (jäsennelty kyselykieli), ja ohittavat sovellusten tietoturvatoimenpiteet. Tämän avulla he voivat hakea tietueita SQL-tietokannasta tai muokata tai poistaa muuten olemassa olevia tietueita.

Sivustojenvälinen komentosarjojen XSS-hyökkäykset

Ristiinkirjoitushyökkäys (XSS-hyökkäys) on yleinen WordPress-sivustoissa, joissa käytetään riittämättömiä suojaustoimenpiteitä. Ideana on varastaa käyttäjältä tietoja, lähinnä evästeitä. Tämä on yksi epätyydyttävien käyttäjien haitallisimmista hyökkäyksistä, koska se salaa käyttäjän henkilöllisyyttä.

Käyttäjät eivät kuitenkaan ole välttämättä ainoita tämän hyökkäyksen uhreja. Sivuston ylläpitäjä myös kovaa putoamista mahdollisista taloudellisista menetyksistä ja käyttäjien luottamuksen menettämisestä. Ristiin kirjoitetut hyökkäykset ovat yli kolminkertaistui vuosien 2016 ja 2017 välillä.

Muita yleisiä hyökkäyksiä ovat komentojen injektio ja tiedostojen sisällyttäminen, jolloin haitalliset tiedot yhdessä haavoittuvien palvelimien kanssa johtavat vaarannettuihin sivustoihin. Tämä loitsu johtaa sivuston harhaanjohtavaan omistajaan ja levittää epäluotettavuutta käyttäjille, jotka eivät pysty tarjoamaan arkaluontoisia tietoja.

Lopeta laajennusten idealisointi

Yksi komponentti, joka tekee WordPressistä niin käyttäjäystävällisen, on sen laaja saatavuus plugineja. Ostokset tyylikkäimmästä laajennuksesta sivustosi jazziin tekemiseen ovat aivan yhtä jännittäviä kuin älypuhelimellesi uuden sovelluksen löytäminen, joka lupaa (vaikka täysin epäonnistuu) saada elämäsi kunnossa.

Nämä ovat tusina senttiä ja helppo päästä eteenpäin parilla napin napsautuksella, mutta ne tarjoavat väärän turvatunteen. Tällä hetkellä kymmeniä tuhansia laajennuksia on saatavana, mutta vain noin 2000 näistä on lisätty kahden viime vuoden aikana, mikä tarkoittaa, että monet ovat erittäin alttiita haavoittuvuuksille.

Vanhentuneet laajennukset muuttuvat usein tiedostojen sisällyttämishyödykkeiden uhreiksi, jos hakkerit pääsevät helposti tietokantoihisi, ja nämä kaikki voidaan välttää vastuullisilla WordPress-tietoturvatoimilla, kuten laajennusten ylläpito. Päivitykset ja vahvat salasanat ovat kuitenkin paikan päällä – joten tutkitaan, kuinka voit suojata WordPressin ulkopuolella.

1. Valitse Laatu Web-isäntä

Valitse Quality Hosting

Selkein korjaus ulkopuoliseen WordPress-tietoturvaan on valita hyvä WordPress-hosting, joka asettaa etusijalle kyberturvallisuuden. Web-hosting ei ehkä ole yhtä mielenkiintoinen kuin teeman suunnittelu tai alkuperäinen sisältö, mutta älä ole liian nopeaa kirjoittamaan sitä.

Vaikka sivuston osoitteen valinta on yksi luomisprosessin suurimpia osatekijöitä, useimmat käyttäjät eivät ole huolissaan http- tai https-tiedoista, jotka johtavat luovan mielensä arvokkaan lapsen. Usko tai älä, s-kirjainten yksinkertainen esiintyminen tekee kaikki eron; sulje se pois omalla vastuullasi.

S merkitsee suojattua sivustoa, joka käyttää suojattuja pistorasioita (SSL). Tämä kertoo käyttäjälle, että verkkosivustoon voi luottaa ja että kaikki jaettavat tiedot jaetaan turvallisesti. Itse asiassa, yli kaksi kolmasosaa käyttäjistä ilmoitti, että tämä lukko on välttämätön heidän päätöksessään jatkaa sivuston selaamista ilman varmuutta. Web-isännät tarjoavat usein SSL-vaihtoehtoja joko premium-lisäosilla tai lisäominaisuutena.

WordPress-kehittäjien tulisi luopua suosituista tietoturvasovelluksista, koska niistä puuttuu yleensä ominaisuuksia, kuten suojatut evästeasetukset ja HTTP-tiukka kuljetusturva. Käyttäjillä voi olla houkutus ratkaista tämä lataamalla heidän sivustonsa suojauslaajennuksiin, mutta tässä tapauksessa muut eivät ole merleriä. Liialliset laajennukset voivat aiheuttaa hankalaa sivuston viivettä ja vaikuttaa vianetsintäyrityksiin.

Isäntä ei tarjoa vain SSL-varmenteita (jos olet tehnyt kotitehtäväsi ja tehnyt koulutetun päätöksen), ne tarjoavat myös pääsyn muihin korvaamattomiin suojausominaisuuksiin, kuten rutiiniskannauksiin haavoittuvuuksien tarkistamiseksi, sivuston varmuuskopioihin katastrofaalisen tietojen menetyksen estämiseksi, ja verkkosovelluksen palomuurit lisävarmuuden lisäämiseksi.

Uusien verkkosivustojen kehittäjien tulee myös olla varovaisia ​​ilmaisten isännöintivaihtoehtojen houkutuksesta. Vanha sanonta “saat mitä maksat” koskee myös tätä. Ilmaiset web-isännät tarjoavat mahdollisimman vähäisen elinkaaren tuotteen, mikä tarkoittaa, että tietoturvatoimenpiteitä usein vietetään ja sivustosi jää alttiiksi viruksille ja vakoiluohjelmille..

Tärkeintä: valitsemasi Web-isäntä ennakoi sivustosi menestystä. Älä anna tämän päätöksen olla tietämättäsi.

Vaikka kerrokselliset laajennukset eivät auta tarjoamaan etsimääsi turvallisuusreunaa, ulkopuoliset yhdistelmät voivat antaa sinulle ansaitun turvatunteen. Yhdistä koulutettu Web-isäntäpäätös virtuaaliseen yksityiseen verkkoon, ja kyllä, kyberturvallisuus on nyt anekdootti jatkamisellesi.

2. Sijoita VPN: ään

Virtuaaliset yksityiset verkot palvelevat kaikkia verkkosivustojen muotoja ja kokoja riippumatta siitä, onko niiden tarkoitus luoda ainutlaatuinen P2P-ostaja- / myyjäsivusto vai ollako keskittymä verkossa halutuimmalle ajatellulle sisällölle..

Sijoita VPN-verkkoon

VPN toimii virtuaalisena tunnelina, joka on läpäisemätön hakkereille ja muille haitallisille yrityksille varmistaa sekä syöttämäsi arkaluontoiset tiedot että sivustosi kävijöiden tiedot.

Lisätty VPN-suojaustaso tarjoaa sinulle ominaisuuksien hyökkäyksen, joka kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta, kuten identiteetin piilottaminen, sijainnin peittäminen ja lokien hävittäminen.

Asennuksen jälkeen VPN peittää sijainnin ja verkon toiminnan, eikä se pidä kirjaa oikean käytön jälkeisen turvallisuuden varmistamiseksi. Huomaa, että melkein kaikissa käytettävissä olevissa ilmaisissa VPN-palveluissa ei ole sellaisia ​​ominaisuuksia.

Harjoittele ulkopuolisia ratkaisuja menestykseen paikan päällä

Vaikka kyberhyökkäykset ovat yleisiä, on lukemattomia toimenpiteitä, joita jopa kokemattomimmat web-suunnittelijat voivat toteuttaa. Nämä ovat yksinkertaisia ​​vaiheita, joilla varmistetaan, että he julkaisevat turvallisen tuotteen, joka varmistaa itsensä ja käyttäjiensä turvallisuuden.

Unohda URL. Verkkoisäntävalinta on viime kädessä yksi tärkeimmistä päätöksistä, joita teet rakentaessasi sivustoasi. Koska tämä on yksi ensimmäisistä vaiheista, valitse huolellisesti ja älä tee itseäsi alusta alkaen. Pysy sen jälkeen teema- ja laajennuspäivitysten päällä ja harkitse VPN: ää lisäsuojausta varten.

WordPress-kehittäjien on aika asettaa turvallisuus eturintamaan kehitysprosessissaan. Tee siitä ennakoiva päätös verrattuna taannehtivaan katumukseen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map