6 vinkkiä WooCommerce-verkkosivustosi suojaamiseksi

6 vinkkiä WooCommerce-verkkosivustosi suojaamiseksi

Tässä on jotain, jonka jo tiedät: verkkokaupan pitäminen turvallisena on tärkeä osa online-liiketoimintaasi. Jos et pidä asiakastietoja turvassa kaupan aikana ja sen jälkeen, heidän on paljon vähemmän todennäköistä, että he tekevät uutta yritystä kanssasi.


Mutta tekniikka, erityisesti tietoturvatekniikka, muuttuu jatkuvasti, mikä voi vaikeuttaa yritysten omistajien pysymistä.

Onneksi sinun ei tarvitse olla asiantuntija suojaamaan sivustoasi – ja asiakkaitasi – jos käytät WooCommercea. On yksinkertaisia ​​vaiheita, jotka kannattaa suorittaa kaikille WooCommerce-sivuston omistajille.

Vaikka sivustosi suojaaminen on monivaiheinen prosessi, sen ei tarvitse olla ylivoimaista, jos noudatat yksinkertaisia ​​vaiheitamme.

1. Käytä isäntälaitetta, joka tekee turvallisuuden leg-työtä puolestasi

Kuten edellä mainittiin, siellä on ihmisiä (ei sinä), joiden tehtävänä on tuntea turvallisuuden heikkoudet. Ja monet heistä työskentelevät isäntäyrityksissä. Siksi yksinkertainen ja helppo tapa suojata sivustoasi on valita isäntä, joka tekee turvallisuudesta ensisijaisen tärkeän.

Kun valitset verkkoisäntää, etsi seuraavia:

 • Päivittäiset varmuuskopiot: nämä auttavat sinua pääsemään takaisin verkkoon nopeasti hyökkäyksen sattuessa.
 • Automaattiset päivitykset: nämä auttavat korjaamaan tietoturva-aukkoja heti, kun ne löydetään, pitäen tietosi turvassa.
 • Restaurointipalvelut: Nämä varmuuskopiot auttavat sinua pääsemään takaisin verkkoon, jos jotain menee pieleen.

2. Estää raa’at joukkohyökkäykset

Silti yleisin tapa hajottaa sivustoja, raa’at voimahyökkäykset tarkoittavat yksinkertaista mutta tehokasta tapaa arvata salasanojen tai suojausavainten yhdistelmät, kunnes tapahtuu oikeilla merkkisarjoilla.

Onneksi, koska menetelmä on suhteellisen yksinkertainen, on olemassa suhteellisen yksinkertaisia ​​tapoja, joilla voit estää niitä.

 • Rajoita kirjautumisyrityksiä: Julma voima toimii vain, jos pahat pojat (tai oikeastaan ​​heidän tietokoneensa) voivat yrittää kirjautua sisään miljoonia ja miljoonia kertoja. Onneksi siellä on monia WP-laajennuksia, jotka rajoittavat näitä yrityksiä. WooCommerce -sivustollamme pidämme: WP Limit Login -yritykset ja Sisäänkirjautumisen lukitus

 • Käytä salasananhallintaa: Salasanan ylläpitäjät pitävät LastPass auttaa luomaan sinulle uskomattoman vaikeita salasanoja ja kirjoita ne sitten automaattisesti, kun olet asianmukaisella sivustolla – edellyttäen, että tiedät pääsalasanan. Se on loistava tapa tehdä salasanoja, jotka jopa kokeneilla hyökkääjillä on vaikeuksia murtamiseen.
 • Käytä 2-tekijän todennusta: 2-kertainen todennus on toinen fiksu tapa pitää verkkosivustosi turvassa. Kaksikerroisella todennuksella, vaikka pahat pojat olisivat arvaaneet käyttäjänimesi ja salasanasi, heidän on silti päästävä käyttämään toisen laitteen salasanaa (joka sisältyy yleensä henkilökohtaiseen soluun lähetetyssä tekstiviestissä) päästäkseen toisen kerroksen suojaus. Olemme henkilökohtaisesti miniOrange-faneja 2-kertainen laajennus.

3. Hanki itsellesi SSL-varmenne

Tässä on asia: jos hyväksyt luottokortteja, tarvitset SSL-varmenteen. He salaavat asiakkaan tiedot – yleisimmin luottokorttitiedot -, kun ihmiset lähettävät sinulle tietoja Internetissä.

Jos olet hämmentynyt SSL: stä, kootamme kätevän kaksiosaisen perimmäisen SSL-tarkistusluettelon, johon voit tutustua McAfee’s Ultimate SSL Checklist Part 1 ja Osa 2.

4. Pidä aina varmuuskopio

Katso, tiedämme juuri sanoneemme, että valitse isäntä, joka tarjoaa päivittäin varmuuskopioita, ja se on kaikki hyvä ja hyvä. Mutta päivän päätteeksi sinulla ei ole takeita siitä, että isäntäsi varmuuskopioi päivittäin sinulle. Vain sinä voit taata, että pidät varmuuskopioita.

Siksi joudut myös varmuuskopioimaan tiedostojasi itse. Tee varmuuskopiot tarvittaessa!

Täältä on hyvä määrä WordPress-varmuuskopiolaajennuksia korvaamaton palvelu (älä älä ärsytä tätä!)!

5. A.B.U. (Päivitä aina)

Muista yllä, kun puhuimme siitä, kuinka on älykkäitä ihmisiä, joiden tehtävänä on tietää turvallisuudesta? Toinen hyvä kappale ihmisistä työskentelee paikoissa, kuten WordPress, ja he tulevat jatkuvasti julkaisemaan uusia WordPress-versioita, joissa on korjattu aiemmin paljastumattomat tietoturva-aukot.

Joten kun kirjaudut sisään WooCommerceen ja sinua kehotetaan päivittämään, saatat ajatella: “Ugh, taas?” mutta todella, tämä on sinun ja yrityksesi hyväksi.

Jos Web-isäntäsi päivittää automaattisesti, sinun ei ehkä tarvitse huolehtia tästä. Mutta jos se ei ole, sinun on päivitettävä aina, kun sinua kehotetaan.

6. Kerro asiakkaillesi, että he ovat turvassa

Vaikka asiakkaiden (ja yrityksesi) suojeleminen on yksi asia, toinen asia on täysin kertoa heille, että sinulla on heidän selkänsä.

Miksi haluat tehdä tämän? Koska asiakkaat, jotka tuntevat olonsa turvalliseksi, ostavat ja suosittelevat sivustoasi ystävillesi, lisäävät tulosta ja kasvattavat yritystäsi.

Joten haluamme esitellä turvallisuutemme McAfee TURVALLINEN kytkeä. Se antaa kävijöille tietää, että sivustosi läpäisee ulkoisen turvatarkistuksen, ja saa heidät tuntemaan olonsa turvalliseksi ostaessaan sivustolta.

McAfee SECURE ei ole vain helppo tapa lisätä verkkosivustosi uskottavuutta, mutta se tarjoaa myös joukon muita palveluita premium-jäsenille, kuten sivuston arvosteluita, diagnooseja, sitempoja, haun korostamista, shopper ID -suojausta ja muuta.

johtopäätös

Suurin osa näistä vaiheista on yhtä helppoa kuin laajennuksen asentaminen WooCommerce-sivustolle. Ne eivät vaadi tonnia teknistä tietämystä, ja on yli vaivan arvoista, että kulutat noin tunnin, jotta kaikki saadaan aikaan ja siirrytään sitten siihen, mitä teet parhaiten – myymällä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map