WordPress-webside Pre-Launch-checkliste

WordPress-webside Pre-Launch-checkliste

Opsætning og lancering af et websted er en vigtig affære for enhver virksomhed. Der arbejdes meget med at sikre, at vores websted er designet helt rigtigt og opfylder vores forretningsbehov.


Alligevel er der en række oversigter, der kan spille spoilsport på lanceringsdagen. Du kan minimere chancerne for, at det sker ved at markere afkrydsningerne i denne praktiske tjekliste for nye WordPress-websteder.

Lad os komme igang!

1. Kontroller, om din hostingplan understøtter WordPress

Denne kan virke indlysende, men da dette er en tjekliste, vil jeg alligevel medtage den. Sørg for, at serverværten understøtter WordPress. Gå eventuelt med en vært, der tilbyder en nyere version af PHP og WordPress auto-installer.

Eller endnu bedre, vælg en administreret WordPress-hostingplan. Vi bruger (og anbefaler stærkt) WP Engine, der altid har været hurtig, tilbyder masser af serverplads til alle vores websteder, og de har et fantastisk supportteam.

2. Optimer permalinks til SEO

Som version 4.2 genererer WordPress som standard permalinkstrukturer, der indeholder postnavnet og er SEO venlige. På min WordPress-installation er standardpermalink en kombination af dagen og navnet. Dette kan være velegnet til nogle websteder som aviser og magasiner, mens det muligvis ikke passer til andre.

Tjekliste for nye WordPress-websteder - Permalinks

Lige helt i begyndelsen skal hvert websted vælge den permalinkstruktur, der er ideel til dets SEO-formål. Det Postnavn indstilling fungerer fint for de fleste websteder. At være kort og smuk, det er også SEO venligt. Større websteder, der har brug for kategorier og tags for at afspejle i URL’erne, ønsker muligvis at vælge Brugerdefineret struktur mulighed.

Ændring af permalinks engang i fremtiden er ikke et smart SEO træk. Med tiden vil du sandsynligvis opbygge links, og du vil miste disse links, hvis du foretager ændringer i permalinks efter et stykke tid. Ellers skal du muligvis tilføje 301 omdirigeringer.

Spar dig selv noget arbejde ved at oprette smukke permalinks lige i starten. Gå til Indstillinger> Permalinks hvor du mest sandsynligt vil se den almindelige radioknap markeret som standard. I stedet, vælg indstillingen at du har brug for og Gem ændringerne.

Mens du er ved det, skal du tænke på, om din URL skal indeholde www eller ej. At have nogle webadresser med www og nogle uden kan forvirre søgemaskiner.

3. Bestem, om din e-mail-adresse vil blive mærket på webstedet

Alt for ofte mærker vi vores e-mail-konti på vores websteder, og begge serviceres af den samme hostingudbyder. Hvis du nu udfører din virksomhed primært via e-mail, kan du se den katastrofe, der venter på at ske. Du vil ikke have adgang til din e-mail, hvis dit websted oplever nedetid.

Du kan let undgå denne situation ved at have forskellige hostingudbydere til dit websted og til din e-mail. Dette vil også spare dig for besværet med at ændre din e-mail, hver gang du skifter vært. Eller tilmelding til en G Suite-konto at oprette og administrere tilpassede e-mail-konti for din virksomhed med Google.

Så hvis e-mail er afgørende for din virksomhed, og du vil spille sikkert, vil du sandsynligvis adskille din mail-id fra din webhosting.

4. Kontroller, at e-mails vises korrekt

Sørg for, at e-mail-adresserne alle vises korrekt. Du kan rette eventuelle fejl i Indstillinger> Generelt. Kontroller alle administrator-id’er inklusive plugin-indstillingerne.

Sikker på, du kan altid rette e-mails på et senere tidspunkt. Du kan dog gå glip af e-mail-trafik, der sandsynligvis rammer din indbakke som et resultat af enhver offline brummer, du opretter om webstartlanceringen. Et hurtigt løb gennem alle e-mail-adresser kan forhindre dette uheld.

5. Slet Dummy-indhold

Hver WordPress-installation leveres med noget dummyindhold, f.eks Hej Verden eller Dette er dit første indlæg, og Prøveside at starte. sandsynligvis en Desuden importerer vi også dummyindhold, mens vi bygger vores websted til at teste skrifttyper, farver, mellemrum og mere.

Dummy indhold

Forestil dig nu, at du rammer Start-knappen på D-dag og a Bare et andet WordPress-websted blinker prominent på skærmen.

For at undgå dette skal du sørge for at slette alt dummyindhold, før du går live med hjemmesiden. Husk, søgemaskiner tager tid at opdatere, så enhver korrektion, du foretager på dit websted, har muligvis ikke øjeblikkelig indflydelse på søgeresultaterne.

6. Opret et XML-sitemap

Et XML-sitemap er en dokumentfil, der viser alle webadresserne på dit websted. Det er et nemt navigeringskort, som du sender til søgemaskiner for at hjælpe dem med at bevæge sig mere ind på dit websted og finde passende indhold. Selvom dette ikke direkte påvirker webstedets SEO-placeringer, hjælper det søgemaskiner lettere med at finde og indeksere dine sider.

Yoast XM-indstillinger

XML-sitemaps er især vigtige for nye websteder, da disse sider ikke har nogen tilbage-links, der kan dirigere trafik mod dem i starten. Så sørg for, at du opretter et XML-sitemap og sender det til Google. Dette er ikke for svært, hvis du har installeret Yoast-pluginet. Aktivér de avancerede indstillinger i plugin for at generere et sitemap til dit websted.

7. Forbedr dit websteds indlæserhastighed

Langsomme websteder er en stor slå fra for internetbrugere, og du er sandsynligvis opmærksom på, at der er mange ting, du kan gøre for at fremskynde dit websted. Et af de vigtigste er at tilføje et cache-plugin som WP Super Cache  eller WP-raket.

WP-raket

Andre hastighedsforbedrende foranstaltninger er at vælge en god hosting-service, installere CDN’er, muliggøre doven indlæsning og optimere billeder.

8. Opsætning af sikkerhedskopier af websteder

Hvis du bygger webstedet i en lokal vært eller iscenesættelsesmiljø, skal du sørge for at migrere databasen til live-serveren rent. At flytte et websted kan blive vanskeligt, så sørg for at have en sikkerhedskopi af dit websted, før du prøver at flytte det. Kontroller, at det nye sted bruger live-webadresserne på alle de rigtige steder.

Backup Buddy

Min favorit plugin til backup er Backup Buddy. Det hjælper ikke kun med at sikkerhedskopiere dit websted, men kan også bruges til at gendanne og migrere dit WordPress-websted.

9. Fjern markeringen i boksen for synlighed af søgemaskiner

På det tidspunkt, du opretter WordPress, finder du en mulighed for synlighed af søgemaskiner i panelet Indstillinger. Vi markerer normalt dette afkrydsningsfelt, mens webstedet er under opførelse, så søgemaskinen springer indeksering af standard WordPress-indhold eller andet indhold, der er under udarbejdelse..

Indstillinger for søgemaskins synlighed

Lige før lancering skal du aktivere synligheden af ​​søgemaskinerne ved at besøge Dashboard> Indstillinger> Læsning og fjerne markeringen af ​​“Undgå søgemaskiner fra at indeksere dette websted”.

10. Kør en mobilvenlig test

I dag, trafik fra mobile enheder begynder at overtage desktops. Hvis du vil være i radaren på disse håndholdte enheder, skal du sikre dig, at dit websted er lydhør. De fleste WordPress-temaer er lydhøre, og dette bør ikke udgøre noget problem. Du kan krydstjekke mobiltelefonens synlighed ved at køre dit websted igennem Googles mobilvenlige test.

Google Mobile Friendly test

Med Google bevæger sig mod en mobil-første søgestrategi, dette er en vigtig kontrol, som du ikke har råd til at overse.

Yderligere, hvis du opretter Accelerated Mobile Pages, skal du justere webadresserne i overensstemmelse hermed.

11. Indstil Google Search Console

Umiddelbart efter lanceringen af ​​dit websted er en af ​​de første ting, du skal gøre, at give Google besked om eksistensen af ​​dit websted. Det Google Search Console hjælper med at indsende dit sitemap direkte til Google. Du kan teste, om Google med succes kan forstå dit indhold. Du vil også vide om eventuelle sikkerhedsproblemer, der påvirker dit websted.

Google Search Console

Åbn Google Search Console, indtast dine webstedsoplysninger, og fortsæt som anvisninger. Search Console har også mange andre funktioner som HTML-forbedringer, AMP-version og søgeanalyse, som kan hjælpe dig med at forbedre synligheden af ​​webstedet.

12. Mere at tænke på

Nå, her er mere, som du måske ønsker at tilføje og senere fjerne din liste (afhængigt af dit specifikke websteds behov):

 • Design en hjemmeside til dit websted (vi kan godt lide Visual Composer-sidebyggeren)
 • Kontroller kodekvalitet af dit tema
 • Opret og tilføj en brugerdefineret favorit
 • Design en brugerdefineret 404 side
 • Hvis du genstarter dit gamle websted, skal du sørge for at tilføje 301 omdirigeringer
 • Opsæt din WooCommerce-butik
 • Tilføj et spørgsmål til et spørgsmål, kunde eller åbent
 • Opret en online portefølje for at vise dit arbejde
 • Kontroller, at billeder er inkluderet med korrekt attribution eller gratis til kommerciel brug
 • Medtag en erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger og vilkår for brug samt juridiske ansvarsfraskrivelser, hvis det er nødvendigt
 • Korrektur læser hver bit af dit indhold

Ja, det lyder som en masse arbejde, men du vil være glad for, at du har taget problemet. Så kør gennem tjeklisten og få en vidunderlig lanceringsdag!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map