WordPress vedligeholdelseskontrol for at komme af vejen i dag

WordPress vedligeholdelseskontrol for at komme af vejen før foråret

Når ting bliver vanvittigt i feriesæsonen og fører op til det, vælger mange af os at placere WordPress-check-ups på bagbrænderen, men det nye år er det perfekte tidspunkt at tage sig af noget vedligeholdelse, før forretningen begynder at varme op igen . Det er vigtigt at sørge for, at din WordPress er i den bedste form, den kan være, så du ikke får problemer eller problemer, når du mindst forventer dem.


Heldigvis er der nogle vedligeholdelses- og grundlæggende sikkerhedskontrol af WordPress for at undgå en katastrofe, som du bare kan komme ud af vejen i dag for at sikre, at tingene er i top fungerer, når du starter i 2017. Her er vores foretrukne anbefalinger for at sikre dig dit websted er i tip-top form:

1. Lav en sikkerhedskopi af webstedet

En vedligeholdelsesopgave, som du sandsynligvis ikke har tænkt på i et stykke tid, er at udføre en komplet sikkerhedskopi af webstedet. Sikker på, sandsynligheden for, at du bliver nødt til at stole på din sikkerhedskopi, er altid temmelig sjælden, men hvis det sker, vil du bestemt ikke være uden det.

Dette er trin én i vedligeholdelsesprocessen, fordi sandt, hvis noget sker, når du finjusterer og opdaterer dit websted, har du i det mindste det hele sikkert gemt. Vi anbefaler at gemme dine webstedoplysninger flere steder, såsom lokalt og på skyen. Du vil også sikre dig, at du sikkerhedskopierer alle filer, der er tilknyttet webstedet. Vi bruger VaultPress men der er mange WordPress-backupindstillinger, du kan vælge imellem.

2. Sørg for, at WordPress-kernefiler, plugins og temaer er opdaterede

Et af de stressfri aspekter ved WordPress som platform er, at det er let at holde aspekter af dit websted ajour. Når det er sagt, kan vi ikke understrege vigtigheden af ​​at sikre, at disse er i god stand – faktisk er det lige så vigtigt som at tage backup af hele dit websted (som for øvrig altid vil du tage backup af dit websted, før du opdaterer disse filer manuelt).

I tilfælde af at du ikke har kernefiler, plugins og temaer, der er indstillet til at opdateres automatisk – kan du læse mere om detaljerne om manuelle opdateringer her.

  • WordPress Core filer. Når du oprindeligt opretter og downloader WordPress-kernefiler, er der en mulighed for automatisk opdatering, hvilket altid er en smart idé, især hvis du er nogen, der ikke vil huske at gøre det manuelt. Det er vigtigt at sikre, at kernefiler opdateres, fordi designere konstant foretager vigtige opdateringer for at hjælpe WordPress med at køre glat, og at have forældede kernefiler kan forårsage unødvendige fejl og udfordringer.
  • Plugins & temaer. Du kan altid kontrollere menuen Dashboard> Opdateringer, da det viser dig, om nogle af dine plugins / temaer har brug for en opdatering! Underretninger er et godt udgangspunkt, fordi de gør det utroligt let at udføre en manuel opdatering, hvis din ikke er automatisk. Det er vigtigt at bemærke, at det blev konstateret, at plugins og temaer, der er forældede, var tæt knyttet til hacking af WordPress-websteder (husk at køre disse malware-scanninger) – så lad ikke rod med at lade disse samle støv og forblive forældede (selvom du ikke bruger dem i øjeblikket).

Hvis du har oprettet et tilpasset websted til dig, opdaterer din webdesigner normalt dit websted for dig gratis, så opdateringen ikke ændrer noget af dit design. Sørg altid for at spørge, inden du kommer i gang.

3. Slip af med ubrugte plugins

Slip af med ubrugte plugins

Når du har notater om at have og plugins sidder forældet, skal du bare slippe af med plugins, som du fik, som du sandsynligvis aldrig vil bruge igen. Det er alt for let at bare downloade plugins igen, og at lade dem gå ubrugt og forældede kan faktisk forårsage mere skade end gavn. Ud over at oprette sårbarheder på webstedet kan de også forårsage, at dit websted er langsomt. Så i januar skal du gå til din plugins-liste og slippe af med det, du ikke bruger!

4. Sikkerhedskopier det fantastiske blogindhold

Sikkerhedskopier det fabelagtige blogindhold

I 2016 skrev du, korrekturlæste og postede noget fantastisk indhold uden tvivl! Ud over at tage backup af hele dit WordPress-sted vil du også ønske at sikre dig, at du sikkerhedskopierer dit blogindhold specifikt.

Hvis der skulle ske noget med din blog, kunne dette indhold potentielt gå tabt for evigt – og det er en masse SEO-optimerede data, der bare skal gå uden dette år. Hvis du generelt skriver i dokumenter, før du sender (hvilket er virkelig bedste praksis), er det godt, men du kan også overveje at gemme disse filer på en harddisk eller skyen.

Du kan også gøre en automatiseret WordPress Backup til Dropbox, som giver dig mulighed for at bestemme, hvor ofte, hvornår og hvor du gerne vil have det fantastiske blogindhold, der er sikkerhedskopieret til din Dropbox-konto. Dette er ikke den bedste idé til websteder med en stor mængde indhold, men det kan fungere godt for små virksomheder.

5. Slip af kommentarer til spam og papirkurven

Slip af kommentarer til spam og papirkurven

WordPress gør det virkelig let at slippe af med papirkurven eller spam kommentarer på din blog. Disse former for kommentarer til sidst bare optager lagerplads til websteder og virkelig gør ikke dig nogen favoriserer. Dette skal virkelig gøres mindst månedligt, hvis ikke ugentligt, afhængigt af den type trafik, dit websted får. Under alle omstændigheder er det stadig et godt sted at starte året med frisk start.

6. Slet revisioner efter indlæg

WordPress er faktisk en af ​​de platforme, hvor du ikke nødvendigvis er nødt til at stresse med at indtaste dit indhold direkte i onlineplatformen, da det har funktioner, der regelmæssigt sikkerhedskopierer dit indhold, i tilfælde af, at din internet går ned, din computer dør, eller der opstår en uforudset fejl . Denne funktion er fantastisk, men når dit indhold er live og sikkert, vil du slette indlægsrevisioner, da de får meget unødvendig plads efter det faktum.

Slet gamle revisioner af WordPress-indlæg

For en hurtig, nem måde at slippe af med revisioner, vi kan lide WP-optimer WordPress-plugin. Ikke kun kan du bruge dette plugin til at rydde gamle revisioner, du kan også aktivere indstillinger til at fjerne poster i papirkurven, slette spam-kommentarer, fjerne pingbacks / trackbacks og mere.

7. Kontroller for ødelagte links

Kontroller for ødelagte links

En af de vedligeholdelsesopgaver, der ofte falder til ved siden af ​​siden, er at kontrollere din blog og WordPress-indhold for ødelagte links. Dette er et af de aspekter, som du måske ikke går tilbage og tjekker igen, efter at du har indsendt dit indhold, men ødelagte links kan virkelig devaluere dit indhold både med hensyn til SEO / online-placeringer og i dine læsers oplevelse. Efter min mening er WordPress Broken Link Checker er SUPER hjælpsom med at gennemgå dine sider og se efter disse slags ændringer og fejl.

Takeaway

Disse syv vedligeholdelsestips er forpligtet til at få dit WordPress-sted i god stand, når vi lancerer til 2017-året. Ved regelmæssig vedligeholdelse hjælper dine sider sikkerhed, ydeevne og kan gøre en stor forskel i, hvordan brugerne oplever din blog. Du kan lære nogle mere grundlæggende WordPress-tip her.

Gjorde nogen af ​​disse vedligeholdelsestip hele forskellen i dit webstedcheck? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map