WordPress-udviklere: Lad ikke penge være på bordet

I dagens indlæg vil jeg dele et par ideer, der kan være af interesse, hvis du er en udvikler, der udfører klientarbejde i og omkring WordPress-økosystemet. WordPress-podcasts vokser i antallet af sent, både der og i mange online fora er der en ret regelmæssig dialog om WordPress freelancere / virksomheder, og hvordan de kan fungere mere effektivt og med mere rentabilitet. Jeg har noget at sige om emnet, læs videre for mine tanker om nogle relativt lette indtægter, der kan føjes til enhver WordPress-virksomhed, der udfører klientarbejde.


Tag eksemplet med en freelancer, der laver webstedsbygninger. De vil fokusere på briefen, trådrammerne, designe webstedet, men når projektet er over, vil de ofte sige farvel til den klient, indtil de har brug for noget teknisk gjort, måske en ny widget installeret eller en ændring af designet.

WordPress Hosting er en lav hængende frugt – vælg den!

Så hvorfor ikke tilbyde at tage sig af hosting for denne klient? Du kan derefter tjene nogle tilbagevendende indtægter fra den samme klient, det er noget, du ved, at de har brug for. Før jeg går for meget videre, vil jeg gøre dette. Før min nuværende virksomhed grundlagde og opererede jeg i over 10 år en domæneregistrator og hostingvirksomhed, der til sidst blev solgt til et større firma, der konsoliderede mange lignende virksomheder i denne branche.

Kort efter dette salg begyndte jeg at arbejde med WordPress, og min første bemærkning var, at disse mennesker havde brug for hosting, så jeg begyndte at levere en service til disse kunder, som vi bygger en side til. Nu efter 5 år genererer hosting-siden af ​​virksomheden mellem 5 000 og 7 000 pr. Måned. Det handler om den gennemsnitlige størrelse af WordPress-projektet, vi gør, så vi har faktisk indtægterne fra et ekstra projekt – som vi ikke behøver at gøre hver måned. Værd at tænke over?

Okay så på dette tidspunkt tænker du: “men du ved om hosting, så det er fint for dig”. Nå efter 10 år i dette spil kan jeg fortælle jer, at den sidste ting, jeg ønskede, var at være tilbage i webhostingbranchen. Jeg var blevet vågnet op af trængende servere alt for mange gange.

Men det behøver ikke være sådan. WordPress-hosting-tilbud, der er tilgængelige nu, er langt bedre og mere komplet som et produkt, end det nogensinde har været, og i WordPress-feltet endnu mere. Der har været en konstant vækst i WordPress-specifikke hostingløsninger i de sidste par år, og at bruge disse er nøglen til at tilbyde en hosting-service til dine WordPress-klienter.

Lad os se på indvendingerne

“Jeg ved ikke nok om hosting … Jeg vil ikke støtte hosting-klienter … Vi er ikke store nok til at administrere hosting, da det tager tid at administrere.” Alle gyldige punkter, men de har hver fornuftig løsning.

Du behøver ikke vide så meget om hosting længere, behøver du bestemt ikke at komme ned og blive snavset med Apache-konfigurationer eller rodet med MySQL-serveropsætninger. Få en person, der kender til dette, til at gøre det for dig. Mange af de WordPress-specifikke hostingtjenester (tjenester som WP Engine eller svinghjul) gør alt det hårde arbejde, der kræves, selv ned til installation af WordPress for dig (dette er ikke Cpanel!). De tager også sig af sikkerhedskopier, centrale opdateringer af WordPress og passer på sikkerhed.

På støttesiden, behøver du virkelig ikke at yde support. Hvis du tænker over det, er du udvikler, og supportkrav er mellem dig og tjenesteudbyderen. Din klient behøver ikke at blive involveret på FTP-niveau overhovedet (se mit punkt om e-mail længere ned).

Hvad angår den sidste indsigelse, har du ikke tid til at administrere hosting. Hvis du bruger lidt tid på det, hvor du tilføjer din værdi, tager det ikke en stor procentdel af din uge eller måned. Læs videre for mere om dette direkte nedenfor.

Hvor tilføjer du din værdi?

Par en WordPress-centreret hostingudbyder med en WordPress-managementtjeneste som ManageWP eller Infinitewp og det er her du tilføjer værdi. Opdateringer af plugin og tema skal stadig tages hånd om, og med værktøjer som dette er det relativt smertefrit. Og hvis du har bygget webstedet i første omgang, kender du alle de plugins, der er, så opdatering af dem vil være lige frem.

Såvel som dette tager dig tid til at foretage nogle enkle kontroller af sikkerhedskopierne på webstedet, måske rutinemæssigt genindlæse en af ​​sikkerhedskopierne for at sikre, at de fungerer. Du benytter dig af WordPress-hosting, men tilføjer stadig dine egne ekstramateriale på toppen.

Rør ikke ved e-mail!

Hvis du læser og tænker, at jeg har lavet nogle ret gode punkter, skal du, før du forpligter dig til det for din virksomhed, give dig et tip eller endda en regel – aldrig at blive brudt. Tilby ikke en e-mail-hostingtjeneste.

Det behøver du ikke, der er masser af dedikerede e-mail-tilbud, som du også kan henvise til dine klienter. Googles GSuite er mit valg, og selvom det for nylig er konverteret fra en gratis tjeneste til et gebyr pr. bruger, er det det værd. Kunder får det nu, e-mail er et andet dyr end deres webhosting. På mine rejser får jeg slet ikke noget tryk tilbage, når jeg foreslår, at WordPress-webstedet og e-mailen ikke behøver at være vært sammen.

Hosting af e-mailadresse er det, hvor størstedelen af ​​supporttiden bruges, hvor konfiguration af desktop-mail-klienter og smartphones kræves – hold dig væk! Der er masser af online support til en service som denne, men der er også muligheden for bare at finde dig selv en virksomhed, der er specialiseret i en service som Google-apps og henvise dine klienter til den, der har en løsning.

Hvordan fungerer det økonomisk?

Lad os arbejde gennem et hurtigt eksempel. Tag et mellemliggende produkt som det professionelle niveau på WP Engine. Det koster dig $ 99 pr. Måned for 10 WordPress-installationer ($ 1198 pr. År eller ca. $ 958, hvis du bruger vores promo-link). Hvis du skulle samle dette med managementtjenesten beskrevet ovenfor, kunne du opkræve noget som $ 400 årligt til en klient – hvilket giver en samlet indtægt på $ 4000, når du har de fulde 10 websteder installeret, og genererer en fortjeneste på $ 2800 eller mere.

WP Engine leverer sin service ved installationen, så hvis du ville gøre det endnu bedre, kan du installere et antal lavere trafikwebsteder i en WordPress-multisiteaninstallation, hvilket gør numrene fungerer endnu bedre for dig. Selvfølgelig, multisite er en ekstra færdighed, men hvis du er i WordPress, er det en, det er værd at lære.

En sidste tanke

Jeg må indrømme, at jeg er en smule vært-snob. Når en klient ankommer med deres websted til en billig og munter delt hosting-udbyder, kan jeg ikke få dem væk fra det hurtigt nok. Her giver en anden dejlig lille fordel. Du kan placere dit arbejde i hosting-opsætninger af høj kvalitet, tilpasset og tilpasset til WordPress. Dette er bedre og vil gøre tingene lettere for din klient (og dig) i det lange løb. Gå nu derude og udvid din virksomhed!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector