WordPress Toolkit: WordPress Resources til brugere og udviklere

Uanset om du lige har opdaget WordPress, eller du har brugt platformen til eons, vil ressourcerne, vi er ved at afsløre i dette indlæg, gøre store tilføjelser til dit WordPress værktøjssæt. For at gøre indlægget let at fordøje har vi opdelt det i syv sektioner, nemlig:


 1. WordPress Blogs
 2. WordPress vejledningswebsteder
 3. WordPress-bøger
 4. WordPress-plugins
 5. WordPress tema ressourcer
 6. WordPress Hosting
 7. Ekstra WordPress-ressourcer

Lad os sætte et par ord til hvert afsnit uden yderligere problemer. Nyd, og glem ikke at dele din mening i kommentarfeltet nedenfor!

WordPress Blogs

Internettet er et hav af WordPress-blogs, der diskuterer emner, der passer til både begyndere og avancerede WordPress-brugere. De følgende blogs er nogle af de bedste WordPress-blogs derude:

wpexplorer-logoWPExplorer

Nå, du måtte have gætt, at vi er en stor WordPress-ressource. Her hos WPExplorer gør vi vores bedste for at give dig nyt indhold af høj kvalitet hver dag. Uanset om du leder efter kodningstips, anbefalede plugins, eller hvis du er på udkig efter et nyt WordPress-tema, har vi fået dig dækket.


smadre-Maga-logoWordPress Smashing Magazine

Spørg bare om enhver WordPress-udvikler (eller webdesigner), så vil de have noget godt at sige om Smashing Magazine. Magasinet har en separat WordPress-kategori, der indeholder masser af nyttigt WordPress-indhold. Det er en stor ressource for alle, der ønsker at lære det grundlæggende i WordPress-udvikling.


codepoet-logoCode Poet

Hvis du har kendt WordPress længe nok, skal du være stødt på sætningen (eller citatet) “Kode er poesi”. Ingen? Det betyder ikke desto mindre meget i denne henseende. Code Poet er en enorm og fantastisk ressource for enhver WordPress-udvikler og bruger. En kontraption af Automattic, Code Poet tilbyder en masse WordPress-relaterede emner, herunder WordPress SEO, sikkerhed, plugins, temaudvikling, skrivning osv..


Torque_Facebook_Icon-580x580Moment (WP Daily)

WP Daily (også kendt som Torque Mag) er en samling af de seneste begivenheder i WordPress-verdenen. Løbt af fyrene bag 8Bit og Standardtema, WP Daily er din kilde til WordPress nyheder og inspiration. Du får alle slags WordPress-nyheder fra eksperter i samfundet og et omfattende arkivafsnit.


wp-motor-logoWPEngine Blog

WPEngine, fyrene bag den berømte WPEngine Managed WordPress Hosting, kører en ressourcefuld blog, der administreres af Austin Gunter. Bloggen indeholder informative artikler om optimering af WordPress blandt andet.


WordPress vejledningswebsteder

Mens WordPress-blogs indeholder tip, artikler og undertiden tutorials om WordPress, er der andre WordPress-websteder, der er specialiserede (eller noget specialiserede) i WordPress-tutorials. De følgende websteder har tutorialsektioner dedikeret til WordPress:

wprecipies-logoWPRecipes

Leder du efter at forbedre funktionaliteten på dit WordPress-sted? I så fald er WP-opskrifter det WordPress-tutorialwebsted, du vil besøge. WP Recipes tilbyder nemme og hurtige WordPress-tip og -tutorials for at forbedre funktionaliteten på din WordPress-platform.


wptuts + -logoWPTuts+

WPTuts + er WordPress-udvidelsen af ​​det massive Tuts + -netværk. Tutsplus er et af de mange projekter bragt til os af Envato, Inc. Administreret af Japh Thompson – en berømt WordPress-entusiast – WPTuts + leverer top-of-the-class WordPress tutorials, guider, screen-casts, artikler osv..


wpmudev-logoWPMU

WPMU er hjemsted for WordPress-udviklere og forfattere, der deler meget om WordPress. Bloggen, der drives af James Farmer, deler mange nyttige WordPress-tip og -guider. Deres websted er også hjemsted for nogle af de mest fantastiske WordPress-temaer og plugins, som du kan få fuld adgang til via deres premium medlemskab.


wpbeginner-logoWPBeginner

WPBeginner ejes og administreres af en Syed Balkhi og tilbyder en bred vifte af WordPress-tutorials. Bortset fra det, er du velkommen til at tjekke WPBeginner, hvis du leder efter WordPress-videoer og tilbud.


Siteground-logoSiteGround

Mest kendt for deres fantastiske hosting-service leverer de administreret WordPress-hosting til en meget overkommelig pris, men også SiteGround har en dedikeret tutorialsafdeling, der dækker WordPress. Nogle af de ting, du kan lære på SiteGround, herunder tilpasning af WordPress-temaer, forbedring af WordPress-sikkerhed og mere ud over gratis WordPress-videotutorials.


Websitesetup-logoWebsitesetup.org

Robert Mening byggede WebsiteSetup.org for at hjælpe nogen – fra bloggere til virksomhedsejere – at lave deres eget websted uden at skulle lære kode. Guiden er meget detaljeret, men alligevel meget let at følge – selvom du ikke er særlig teknisk. Se nogle af hans guider til, hvordan man opretter et websted ved hjælp af WordPress, Drupal og Joomla (Ja, de er gratis!).


WordPress-bøger

Siden fødslen af ​​WordPress for ti (10) år siden har mange forfattere / udviklere udgivet bøger, der dækker alt, der vedrører WordPress. Emner spænder fra WordPress grundlæggende viden til avancerede emner om WordPress udvikling. Følgende WordPress-bøger kom til vores liste af en åbenlys grund. Alle af dem er WordPress-ressourcer af høj kvalitet fra respektable forfattere ��

wordpress-til-goWordPress at gå: Sådan bygger du et WordPress-websted på dit eget domæne, fra ridser, selvom du er en komplet begynder

Med to hundrede (200) positive anmeldelser (i skrivende stund) og en vurdering af 4,4 ud af 5 stjerner er WordPress To Go af Sarah McHarry den enkleste, men alligevel praktiske WordPress-bog på nettet lige nu. Bogen forbliver fri for “… jargon og gobbledygook af andre internetguider.” Dette er sandsynligvis grunden til, at det er en # 1 Amazon-bestseller på Kindle.


smadre-wordpressSmashing WordPress: Beyond The Blog

Smashing WordPress: Beyond The Blog af Thord Daniel Hedengren er den bog, du vil have, hvis du leder efter “… at bygge næsten alt i WordPress.” Bogen hjælper dig med at oprette WordPress-projekter til SEO, integrere din WordPress-platform med sociale medier, oprette e-handelswebsteder, gallerier, formularer, tilpassede temaer, loginformularer og mere. Knusende WordPress: Beyond The Blog er den bog, du har brug for for at få mest muligt ud af dit WordPress-websted.


wordpress-plugin-devProfessionel WordPress Plugin-udvikling

Leder du efter at skrive dine egne WordPress-plugins? Er du en plugin-forfatter, der ønsker at finpudse dine evner? Hvis du svarede ja på et af disse spørgsmål, viser Professional WordPress Plugin Development, hvordan man udvider WordPress ved hjælp af plugins, og viser dig derefter, hvordan du udvikler dine egne WordPress-plugins. Bogen, forfatter af Brad Williams, Ozh Richard og Justin Tadlock, tilbyder læserne en praktisk tilgang til at oprette WordPress-plugins. Det gør det nemt at bygge plugins ved at levere kodeprøver og detaljerede illustrationer.

”Jeg vil anbefale denne bog til alle, der tænker på at oprette deres første [WordPress] plugin.” – Andre J. Bales

Bogen har en vurdering på 4,8 ud af 5 stjerner og sælger kun til $ 28 dollars.


wordpress-til-dummiesWordPress For Dummies

WordPress For Dummies af Lisa Sabina Wilson og Matt Mullenweg (ja, han fra WordPress) er en fantastisk guide for enhver, uanset om du lige starter din første blog eller flytter fra en anden blogplatform til WordPress. Bogen er let at forstå og giver dig mulighed for at drage fuld fordel af WordPress ‘fleksibilitet og brugervenlighed. Det er den vejledning, du har brug for for at udnytte det potentiale, som WordPress tilbyder.


wordpress-design-devProfessionel WordPress: Design og udvikling

Med en vurdering af 4,4 ud af 5 stjerner er denne bog af Brad Williams, David Damstra og Hal Stern en meget rost ressource for alle, der ønsker at udvikle WordPress-websteder. Bogen dækker emner som: HTML5, CSS3, JavaScript, Brugerdefinerede indlægstyper, Brugerdefinerede taxonomier, Multisite osv. Bogen indeholder yderligere kodeprøver, som du kan downloade fra bogens side.

For mere skal du sørge for at tjekke vores indlæg om alle de bedste WordPress-ressourcer, når du starter.

WordPress-plugins

Vi har dækket en lang række både premium og plugins tidligere. Jeg vil gerne gå til vores WordPress-plugins-side for at finde alle de bedste plugins til næsten alt.

WordPress tema ressourcer

Det kan være en ganske op ad bakke at vælge et kvalitetstema, da der er så mange temabutikker på Internettet. I fortiden har vi skrevet om de bedste WordPress-tema-medlemskaber, og alle de følgende temabutikker er veletablerede, hvoraf nogle vi har talt om før.

Elegant-Temaer-logoElegante temaer

Elegante temaer er hjemsted for nogle af de smukkeste premium WordPress-temaer på nettet. Elegante temaer er bedst kendt for det stjernede design af deres temaer, avancerede funktioner og dedikeret support. Deres seneste tema Divi er et godt valg til næsten ethvert websted, og de arbejder i øjeblikket på en stor opdatering for at tilføje endnu flere funktioner til dette omfattende tema. De har syvogfire (87) premium-temaer til den altomfattende pris på $ 69.


themify-logoThemify

Ifølge Themify er deres mål “… at hjælpe ikke-kodere med at slå jorden i gang”. Themifys standard træk og slip-ramme tillader “… til hurtige tilpasninger til temaer uden at skulle røre kode: blot justere temaindstillinger og stilarter gennem indstillingspanelet.” Themify-rammen er smuk, ekspertkodet og inkluderer funktioner såsom tilpassede widgets, Drag & Drop Builder og kortkoder blandt andre. Derudover er det let at tilpasse og leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvad er der mere? Themify tilbyder en samling smukke, moderne og prisbillige temaer, der hjælper dig med at oprette butik hurtigt. Derudover har vi en 20% rabat på Themify-kupon på vores side, der gør dette til et endnu bedre køb.


genesis-logoGenesis WordPress Theme Framework – StudioPress

På toppen af ​​at levere Genesis – en af ​​de bedste WordPress-temarammer på nettet – tilbyder StudioPress en enorm samling af temaer inklusive temaer fra tredjepart. Fyrene hos StudioPress har givet sig et navn i de premium WordPress-temanicher, da deres tilbud er intet mindre end top kvalitet. Mens deres priser er lidt højere end nogle af de andre temaindstillinger derude, får du meget for dine penge og en kvalitetsramme, som du kan bygge videre på. Genesis er et fantastisk sted at starte, når man opretter et nyt sted.


ThemeForest-logoThemeForest

En del af Envato, ThemeForest tilbyder over tretten tusind (13.000) WordPress temaer og skabeloner med priser fra $ 3 dollars. Ja, du læser det rigtigt. $ 3 dollars. Bliv ikke snoet, webstedet indeholder nogle af de bedste WordPress-temaer på nettet. ThemeForest er hjemsted for et stort antal WordPress-udviklere, inklusive WPExplorer. Det er en stor ressource for WordPress-bruger, der leder efter professionelle temaer såvel som udviklere, der ønsker at tjene penge på at anbefale / sælge temaer.

WPExplorer-temaer

Vi har en omfattende samling af premium-temaer (som vi er meget stolte af) lige her. Tag ikke vores ord for det, er du velkommen til at tjekke vores håndlavede WordPress-temaer. Vi opretter temaer, der er bygget på kvalitetskode, med de funktioner, du ønsker, til priser, du har råd til og med førsteklasses support fra en Themeforest Elite-forfatter. Vores topsælgende Total WordPress-tema er et godt eksempel på vores arbejde. Dette yderst fleksible tema passer perfekt til virksomheder, freelancere, fotografer, bloggere og alt sammen. Tjek det ud!

WordPress Hosting

Som WordPress-bruger har du brug for en god vært til dit websted. En god webhost giver dig den ro i sindet, du har brug for for at oprette et vellykket WordPress-projekt (vi bruger WP Engine hos Explorer, og vi elsker vores vært, da de holder vores websteder kørende hurtigt for jer alle). Følgende er nogle af de bedste ressourcer til, hvordan man vælger den bedste WordPress-vært:

 • WordPress Hosting: Hvordan man vælger det bedste
 • Hvad du har brug for at vide om Administreret WordPress Hosting
 • Hvordan man vælger den rigtige WordPress-hosting
 • WordPress Hosting
 • Er du en hostingudbyder? Se disse Hosting WordPress-temaer!

Yderligere WordPress-ressourcer

Dette afsnit opsummerer andre WordPress-ressourcer, der ikke er dækket af dette indlæg.

WordPress informations- og udviklingsressourcer

WordPress Services

 • Sucuri – premium WordPress sikkerhedstjeneste
 • ManageWP – ManageWP hjælper dig med at administrere flere WordPress-websteder fra et enkelt dashboard
 • VaultPress – WordPress-beskyttelse og backup-løsning fra Automattic
 • StackPath CDN – Toppen af ​​klassen Content Delivery Network

Bevæbnet med ovennævnte ressourcer er du klar til at tage WordPress-verden med storm. Intet skal stå i vejen for dig, så gå videre og vær den bedste WordPresser der ude. Vi ses!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map