WordPress-tip: 15 WordPress-fejl, der skal undgås for enhver pris

Kun du kan gøre dit WordPress-websted så magtfuldt eller svagt, som du vil. Naturligvis ønsker vi alle at opbygge den mest formidable af websteder, men desværre sker dette ikke tilfældigt – du er nødt til at tage bevidste valg og derefter gå på arbejde. Selvom dette er den tilgang, som enhver WordPress-bruger skal antage, ender vi alle med at begå fejl, fordi vi for det første altid har travlt, og for det andet er vi generelt skødesløse som en art. At fejle er menneskeligt husk?


Hvis du er ny med WordPress, viser dagens indlæg dig, hvordan du undgår femten (15) WordPress-fejl. Hvis du klappede dit WordPress-sted sammen og lavede disse blandt andre fejl, viser dette indlæg, hvordan du løser dine problemer og kommer dig tilbage på den rigtige vej.

Grib en blyant og noget papir, vi vil oprette dit websted lige i tre, to, et …

1. Glemme / ignorere sikkerhedskopier af websteder

Har du tjekket dette WordPress-sikkerhedsindlæg? I dette indlæg skitserede vi i vidt omfang de foranstaltninger, du skal tage for at styrke sikkerheden på dit WordPress-websted. Jeg vil gerne gentage et punkt i dette indlæg – sikkerhedskopiere dit WordPress-sted.

At udvikle dit websted uden regelmæssige sikkerhedskopier er som at hoppe fra et fly uden en skak. Kun Kaptajn Amerika gør det, og hvis du ikke kan spole tilbage tid som Curtis ind Misfits, venligst gå ind i vanen med at tage backup af dit WordPress-sted, ellers kan du bare miste alt.

Måske glemmer du at tage backup af dit websted. Måske er det trættende, og du har ikke noget til dagligdags opgaver. Eller du har sandsynligvis ikke tid. Nå, du behøver ikke at tage backup af din WordPress manuelt. Du kan bruge WordPress-backup-plugins eller kommercielle tjenester, der automatisk sikkerhedskopierer dit websted regelmæssigt. Jeg vil anbefale:

Top backup-tjenester

 • WPEngine – Øverst i klassen Administreret WordPress Hosting-udbyder. De leverer indbyggede backupfunktioner.
 • VaultPress – WordPress Backup og sikkerhed. De leverer automatiske sikkerhedskopier med lette gendannelser.
 • Kontakt din webhostingudbyder. Nogle webhosts tilbyder regelmæssige sikkerhedskopier.

WordPress Backup Plugins

2. Ignorering af WordPress-opdateringer

Opdatering af WordPress

Du vil blive overrasket over det enorme antal WordPress-brugere, der kører deres ‘elskede’ websteder på forældede versioner af WordPress.

Det værste er, at flertallet af de nævnte brugere mener, at opdatering til den nyeste version af WordPress vil ødelægge deres websteder. Så de holder sig fast ved gamle plugins og temaer bare fordi udviklerne ikke gider nok til at opgradere. Herude modtager WordPress nye og spændende funktioner hele tiden og bliver hårdere med hensyn til sikkerhed.

Hvis opgraderinger ikke var nødvendige, ville vi ikke have det WordPress, vi kender og elsker i dag. Forældede funktioner og sikkerhedssårbarheder går hånd i hånd, og hvis du ikke kører dit websted på WordPress 3.9.1 eller højere, tigger du om at blive hacket.

Ignorere ikke opdateringsmeddelelserne, og hvis et tema eller plugin går i stykker efter opgraderingen, er der bedre alternativer. Hvis du ikke kan få et passende alternativ, skal du bygge et eller ansætte en udvikler og stoppe med at blive smålig.

3. Brug af “Admin” som dit brugernavn

Lad mig se din hånd, hvis ‘admin’ er dit brugernavn? Du har sandsynligvis en svag adgangskode, og hackere kan ikke vente med at bryde ind på dit websted (hvis de ikke allerede har gjort det).

“Stop med at bashe mig, WordPress opretter som standard ‘admin’ brugernavnet. Det er ikke min fejl! ” Du kan godt ændre det! Du kan ændre det, når du installerer WordPress. Lad det være, som hvis du virkelig hader dit websted. Brug aldrig ‘admin’ som dit brugernavn. Husk derefter at oprette svære at knække adgangskoder.

4. Download “Gratis” WordPress-temaer hvor som helst

Afbryd din foretrukne søgemaskine lige nu og slå “gratis WordPress-temaer op.” Jeg vil spare dig for besværet; får du en moderbelastning af “gratis” WordPress-temaer pakket og klar til download.

Det eneste problem er, at de fleste af disse gratis-for-alle-temaer ikke rigtig er gratis. De fleste af dem er fyldt med ondsindet kode og links, der ikke er til gavn for dig. Succesen med din WordPress-blog afhænger af mange faktorer, hvoraf det ene er kvaliteten på dit tema. Hvis du vælger det forkerte (eller mangelfulde) WordPress-tema, kan du også kysse farvel til online succes. Hvis du leder efter professionelle premium WordPress-temaer, skal du gå med et velrenommeret firma som:

 • WPExplorer
 • Themify
 • Elegante temaer
 • Genesis
 • Samlet WordPress-temaramme
 • Eller ansæt en WordPress-udvikler til at oprette et tema til dig

På et stramt budget? Vi har dig dækket. Du kan få fantastiske og gratis WordPress-temaer på:

Hold dig fri fra gratis WordPress-temaer lige fra overalt på nettet – sørg for, at du kun downloader temaer fra velrenommerede kilder. De trækker dig ned. Sig nej til gratis temaer i lav kvalitet.

5. Glem at installere et cache-plugin

Cache-WordPress-plugin

Hvis du er greenhorn for WordPress (og webudvikling), ved du sandsynligvis ikke, hvad cache er. Hvis du ved, hvad cache er, men ikke gider at installere et cache-plugin, spilder du mange sekunder på sideindlæsningstid.

Ønsker at give dine besøgende superhurtige sidehastighedshastigheder, der resulterer i en opfyldende brugeroplevelse, installerer et cache-plugin eller tilmelder dig et Content Delivery Network (CDN). Her er de løsninger, jeg bruger til at supercharge mine websteder:

Andre muligheder:

Nogle WordPress-hostingfirmaer inkluderer også cache-muligheder til dig. WPEngine har indbygget cache, og SiteGround tilbyder et SuperCacher WordPress-plugin med nogle af deres planer. Sørg for, at din vært ikke giver cache-indstillinger, før du installerer dit eget plugin, da dette kan forårsage konflikter og ende med at nedsætte dit websted. Så bare hold øje med.

6. Opbevaring af prøvesiden

For et par dage siden installerede jeg et responsivt tema på en side til en klient. Jeg installerede temaet på en frisk kopi af WordPress, der naturligvis fulgte med eksempelsiden. Da temaet på én side fungerer med sektioner (i modsætning til flere sider) og kom med sit eget Indstillingsskærm, eksempelsiden blev skjult fra visningen. Jeg så det senere, når jeg tilføjede ekstra sider. Det er tilstrækkeligt at sige, jeg ville gå glip af prøvesiden, hvis jeg ikke havde brug for ekstra sider.

Bortset fra, vidste du, at over en (1) million WordPress-brugere stadig har prøvesiden på deres websteder? Hvis dette er overraskende, skal du vide, at et flertal af disse mennesker ikke kender til prøvesiden eller glemte at slette den. Hvis du ikke bruger eksempelsiden (og hvorfor skulle du alligevel bruge den, når du alligevel kan oprette en million og en anden side), skal du fortsætte med at slette den med det samme. Det ser ikke godt ud på din professionelle blog. Det er fordi det er en fejltagelse.

7. Aldrig moderering af kommentarer

Moderering af kommentarer

Kommentarer fortæller dig, hvordan dine læsere reagerer på din marketingmeddelelse. Men det kræver beslutsomhed og indsats for at moderere kommentarer, især hvis du får mere end et par få. Mange ejere af små virksomheder ved ikke, hvordan de administrerer deres websteder, og de ender med masser af kommentarer, der kræver moderering. De fortsætter med at lægge den af, indtil det mager dem.

Så har vi spam-kommentarer, som virkelig kan skade din SEO udover at skræmme væk fra læsere. Godkend aldrig spam-kommentarer, selv ved et uheld – uanset hvor godt skrevet. Hvordan fortæller du gode kommentarer fra spam-kommentarer? Hvordan adskiller du hvede fra agn? Det er nemt. Hvis det går som en ænder, kvæver som en ænder, ligner en and, skal det være en ænder. Hvis det er spam, ved du det straks.

Hvis du ikke ønsker kommentarer, skal du deaktivere kommentarer via Indstillinger >> Diskussion >> Standard Artikelindstillinger eller brug et plugin som f.eks Deaktiver plugin for kommentarer. For at holde spam-kommentarer i tjek skal du bruge Akismet eller et af disse spam-blokerende plugins.

8. For mange kategorier, ikke nok mærker

WordPress giver dig mulighed for nemt at oprette kategorier og tags. Dette kan hjælpe dig med at gruppere relaterede indlæg for at forbedre tilgængeligheden. Ofte bliver folk båret væk og ender med at oprette kategori efter kategori for at gå med hvert nyt indlæg.

Desværre mærker mange mennesker ikke deres indlæg så meget, som de kategoriserer dem. De ender med at oprette hundreder af kategorier og få (hvis nogen) tags. Dette er ikke godt for din SEO og webstedsarkitektur. Desuden kan du bruge kategorier og tags vekselvis. Du kan endda bruge tags i navigationsmenuer ligesom kategorier. Lær mere om Kategorier vs tags i kodeksen.

9. Brug af standard-Favicon

Jeg er skyldig i denne. I et travlt med at starte deres websted og begynde at tjene penge (haha), glemmer mange WordPress-brugere ofte at ændre deres favoritter. Du vil se steder, der har favoritter fra deres hostingudbydere, f.eks. Bluehost eller fra deres rammevirksomhed f.eks. Genesis.

Ligesom dit logo er din favorit din identitet på nettet. Derudover vil dine besøgende se dit favoritnummer, når de bogmærker dit websted. Som du kan se, er dette gode grunde til at ændre din favorit. Det er let arbejde, som du vil se i Omdesign dit WordPress-websted (for at tilføje et personligt touch).

10. At gå med den forkerte platform

Fastgjort mellem WordPress.com og WordPress.org? Ved du ikke, hvilken mulighed du skal vælge? Mange begyndere tager ofte det forkerte valg og ender med at fortryde senere.

Mens hver platform har sine fordele, er WordPress, der selv er vært, en fantastisk mulighed for mange virksomheder – små og store, da det giver dig mere kontrol over dit websted. Vælg en platform der passer til dine behov. Denne vejledning på WordPress.com vs WordPress.org bør hjælpe.

11. Har ikke et mobilt eller responsivt sted

Mobil responsive websteder

Fremtiden er mobil, og du gør dig selv en bjørnetjeneste, hvis dit WordPress-websted ikke kan tilpasse sig mobile enheder. Hvis dit websted ikke er mobilvenligt, mister du muligvis meget forretning. Bortset fra det straffer Google dig, hvis din mobil trafik omdirigerer til din desktop-startside.

Du kan mobilisere dit websted ved hjælp af plugins som f.eks WPtouch eller brug lydhør design fra start. Responsivt design (bruger HTML + CSS3) sikrer, at dit websted ser godt ud på alle enheder uanset skærmbredde.

12. Glem at opsætte dine permalinks

Som vi så i de indbyggede WordPress-indstillinger, du skulle bruge, bruger mange mennesker standard URL-strukturen, dvs. yourdomain.com/?p=23. Du ønsker ikke at lade dine permalinks se sådan ud – det er dårligt for din SEO såvel som brugeroplevelsen. Efter installation af WordPress skal du gå til Indstillinger >> Permalinks og opdater dine permalinks.

13. Installere ikke en kontaktformular

Kontaktformularen er en integreret del af ethvert websted. Kontaktsiden skal arbejde rigtig hårdt for din online forretning, men det er overraskende at se, hvor mange WordPress-brugere der skyder sig selv i foden ved at glemme at medtage en kontaktformular på deres kontaktsider.

Mange mennesker bare liste e-mails og måske et telefonnummer og glemmer alt om kontaktformularen. Dårligt træk. Visning af dine e-mails tiltrækker kun spam til din postkasse. En kontaktformular på den anden side vil lette engagement. WordPress har en indbygget kontaktformularbuilder, der er tilgængelig via posteditoren, men hvis du har brug for flere funktioner, kan du tjekke ud Kontaktformular 7 eller tyngdekraftsformer.

14. Glemmer Google Analytics

Google Analytics

Størstedelen af ​​nye brugere installerer ikke Google Analytics efter installation af WordPress. Måske har du det godt med Jetpack statistik men du skal vide, at du går glip af så meget indsigt om dit websted.

Google Analytics hjælper dig med at nedbryde din trafik, så du ved, hvad du skal optimere for bedre ydelse. Vi anbefaler at installere Google Analytics og tilmelde dig med Googles webmasterværktøjer.

15. Ikke optimering af billeder

Når du begynder at bruge WordPress, har du travlt med at offentliggøre dit første indlæg, som du glemmer at optimere dine billeder. Tunge billeder bremser dit websted, hvilket påvirker brugeroplevelsen negativt. Inden du uploader billeder til dit WordPress-sted, skal du optimere dem for at opnå den bedste ydelse. Hvis du bruger Adobe Photoshop, skal du sikre dig, at du gemmer dine billeder til internettet med indstillingerne ‘Gem til web’. Kontroller dit billedredigeringssoftware for indstillingen ‘Gem til web’.

Over til dig…

Vi har lige opført femten (15) af de værste WordPress-fejl, som du skal undgå for enhver pris. Er du klar over andre WordPress-fejl, som andre læsere bør undgå? Vær venlig nok til at dele i kommentarerne ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map