WordPress-tip: 15 almindelige WordPress-fejl med løsninger

Vi elsker alle WordPress, men nogle gange kan det gøre os vanvittigt! Uanset om det er den frygtede hvide skærm, en ukendt PHP-fejl, der stammer fra et plugin eller serverproblemer, der får vores websted til at gå ned, er det aldrig sjovt. Men hver gang WordPress beslutter at handle, skal du ikke bekymre dig selv – der er altid en løsning, som du vil lære i dette indlæg. Bliv klar til at have det sjovt, fordi du og jeg vil løse 15 almindelige WordPress-fejl. Så uden videre, lad os starte med den mest almindelige WordPress-fejl.


Contents

1. Intern serverfejl

Næsten hver WordPress-bruger, jeg kender, har stødt på den interne serverfejl mindst en gang. Det er ret irriterende, fordi den interne serverfejl, i modsætning til mange almindelige WordPress-fejl, ikke fortæller dig, hvad du skal løse. Dette kan være frustrerende, da fejlen kan være et resultat af flere årsager, som du vil se nedenfor.

Årsager til intern serverfejl:

Nogle af de mulige årsager til fejlen i den interne server er følgende:

 • Beskadigede plugin-funktioner
 • Korrupte temafunktioner
 • Korrupt .htaccess
 • Opbrugt PHP-hukommelsesgrænse

Intern serverfejlløsninger:

Denne fejl kan let sende en begynder til paniktilstand, men bekymre dig ikke, her er nogle løsninger.

en. Rediger .htaccess-fil
Da den interne serverfejl hovedsageligt er et resultat af en beskadiget .htaccess-fil, skal du logge ind i dit WordPress-rodmappe via File Manager (eller FTP) og omdøbe din .htaccess-fil til .htaccess.old. Opdater din browser for at se, om du løste fejlen. Hvis fejlen forsvandt, skal du gå til Indstillinger -> Permalinks og klikke på knappen Gem ændringer for at nulstille dine .htacess- og flushskrivningsregler. Hvis dette ikke fungerer, skal du måske kontrollere dine plugins.

b. Deaktiver alle plugins
Et plugin, du lige har installeret, kan være problemet, men det er godt, fordi du ved, hvad du skal afinstallere eller slette. Andre gange kan denne WordPress-fejl muligvis dukke op som et resultat af et gammelt plugin (eller flere plugins, der er inkompatible). Du ved ikke med sikkerhed, om problemet er dine plugins, medmindre du deaktiverer plugins.

AREALER: Hvis du ser den interne serverfejl, har du sandsynligvis ikke adgang til WordPress Admin. Så hvordan deaktiverer du dine plugins? Vi fandt det her hvordan man deaktiverer alle plugins, når man ikke kan få adgang til de administrative menuer post hos WordPress Codex. Hvis fejlen forsvinder efter deaktivering af alle plugins, fandt du dit problem, og det er tid til at spille et lille prøve- og fejlspil. Genaktiver et plugin ad gangen, indtil du får den skyldige. Slet plugin og få en bedre erstatning. Du kan også informere plugin-forfatteren, fordi WordPress er smuk, og det burde også være plugins.

c. Skift temaer
Hvis problemet ikke var plugins, er dit tema måske. Skift til Twenty Twelve-temaet, og indlæs dit websted igen. Hvis du stadig ser fejlen, skal du måske opgradere nogle af dine WordPress-mapper.

d. Reparer wp-admin og wp-inkluderer mapper
På dette tidspunkt har du sandsynligvis løst denne WordPress-fejl. Men hvis dette ikke er tilfældet, så prøv at udskifte din wp-admin og wp-inkluderer mapper med nyere fra en ny WordPress-installation.

e. Forøg din PHP-hukommelsesgrænse
Hvis alt andet mislykkes, er du nødt til at komme ned og beskidte og rod med et par ting på din server. Den interne serverfejl kan være frustrerende, så jeg forventer ikke, at noget stopper dig. Her er en god guide til at øge PHP-hukommelse af de gode fyre på WordPress.Hvis du kan lide at tage genveje, skal du starte din kodeditor og oprette en tekstfil med navnet php.ini Tilføj denne kode inden i denne fil:

hukommelse = 64MB

Gem og upload filen til / wp-admin / folder. Hvis du øger din PHP-hukommelse løser problemet, skal du tale med din webhost for at sætte en finger på, hvad der er udmattende din hukommelse. Det kan være alt fra ødelagte temafunktioner til dårligt designede plugins blandt andet. Din webhost giver dig oplysninger fra dine serverlogfiler.

2. Auto-opdatering mislykkedes

WordPress leveres nu med en auto-opdateringsfunktion, der tager sig af sikkerhed, mindre fejl og lignende ting. Funktionen er rent geni på arbejdet. Det er fantastisk, men undertiden mislykkes det. I betragtning af funktionen til automatisk opdatering kræver det ikke nogen menneskelig input, hvordan fortæller du, hvornår opdateringen mislykkes? Du vil se et af følgende:

 • En PHP-fejlmeddelelse
 • En blank hvid skærm (Også kendt som den hvide skærm med død – WSOD)
 • En advarsel, der siger, at opdateringen mislykkedes

Opdatering mislykkede årsager:

 • Problemer med internetforbindelse under automatisk opdatering
 • Ødelagt forbindelse med de vigtigste WordPress-filer
 • Forkerte filtilladelser

Opdatering mislykkedes Løsning:

Opdater dit WordPress-websted manuelt. Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, så tjek dette Opdatering af WordPress – Manuel opdateringsindlæg hos WordPress Codex.

3. Syntaks WordPress-fejl

Min analyse viste, at dette er en meget almindelig WordPress-fejl blandt folk, der tilføjer kodestykker til deres WordPress-websteder. Når du støder på denne fejl, vil du normalt bemærke noget som:

Analysefejl - syntaksfejl, uventet $ ende i /public_html/your_site/wp-content/themes/your-theme/functions.php på linje 38

Denne fejl behøver ikke stresse dig, for den fortæller dig nøjagtigt, hvor du kan finde problemet.

Syntaksfejl Årsag:

Mange gange skyldes syntaksfejlen en eller flere manglende eller uventede tegn i den problematiske fil. Det meste af tiden forårsaget af, at en mindre erfaring har forsøgt at redigere koden i et tema eller plugin, men det kan også opstå, når du har installeret et nyt tema eller plugin, der indeholder fejlen.

Syntaksfejlløsninger:

en. Lær dig selv at indsætte kodestykker i WordPress
Som WordPress-nybegynder har du en lang (men sjov) måde at gå så vidt angår at lære WordPress-udvikling. Der er dog ingen hast, så tag din tid. Hvis du stødte på denne WordPress-fejl efter tilføjelse af kodestykker på dit WordPress-websted, skal du lære mere om at indsætte kodestykker i WordPress, eller du vil forårsage mere skade.

b. Fix den berørte kode
Hvis denne WordPress-fejl opstod efter opdatering af et plugin eller indsættelse af en kode fra internettet, ved du nøjagtigt, hvor du skal se. Problemet er, at du ikke kan løse din kode via Udseende -> Editor (eller Plugins -> Editor), da syntaksfejlen låser dig ud fra dit websted. Dette forbedrer ikke godt med de fleste begyndere, så de freak out. Men gør det ikke, du kan nemt redigere dine WordPress-filer via FTP eller File Manager i din cPanel. Find den berørte fil, og rett koden enten ved at fjerne den eller omskrive den korrekt.

c. Prøv et andet tema eller plugin
Hvis fejlen begyndte, da du aktiverede et nyt tema eller plugin, er det sandsynligvis en fejl i det pågældende tema eller plugin. Så måske ønsker du at finde et alternativ eller kontakte udvikleren, så de kan løse fejlen. I nogle tilfælde er du muligvis ikke i stand til at logge ind på WordPress, i hvilket tilfælde du muligvis skal slette plugin eller tema via FTP.

4. Fejl ved etablering af en databaseforbindelse

Af de almindelige WordPress-fejl er dette temmelig selvforklarende. Det WordPress-fejl ved etablering af en databaseforbindelse lader dig vide, at noget brød forbindelsen til din WordPress-database.

Databasefastsættelse af fejlårsager:

 • wp-config.php fejl
 • Problemer med din hostingudbyder
 • Du er blevet hacket! Og her tænkte jeg, at denne særlige WordPress-fejl ikke er nogen big deal.

Databasetablering af fejlløsninger:

en. Rediger din wp-config.php fil
Få adgang til din wp-config.php-fil via File Manager eller FTP og bekræft, om databasens navn, vært, brugernavn og adgangskode er korrekte. Hvis du sidder fast eller ikke ved hvad du skal gøre først, kan du overveje at lære dig selv et par ting om redigering af wp-config.php-filer.

b. Løs problemer med din webhost
Hvis din wp-config.php ser ud og denne WordPress-fejl stadig er et problem, skal du tale med din WordPress-hostingudbyder. De vil være i stand til at fortælle dig, om serveren er nede, eller din database blev lukket for at overskride dens kvote. Hvis de fortæller dig, at alt ser godt ud efterhånden, er det på tide at implementere WordPress-sikkerhed på dit websted.

c. Scan dit websted for at finde ud af, om det er kompromitteret
Hackere sover ikke. Nej, det gør de ikke. Du kan når som helst blive offer for en hacker, især hvis du ikke ved, hvordan du sikrer dit WordPress-websted. For at sikre, at dit websted ikke er blevet hacket, skal du scanne det ved hjælp af et værktøj som Sucuri Sitecheck. Hvis du får dårlige nyheder, skal du bare være rolig og tjek dette er mit websted, der blev hacket post på WordPress Codex.

5. Kort ikke tilgængelig for planlagt vedligeholdelsesfejl

1, 2, 3 … Gør tid sammen, lad os prøve at forstå, hvorfor du får denne ikke så korte WordPress-fejl. Åh, forresten, det skulle overhovedet ikke forstyrre dig, da det er ret let at løse. Men først skal vi se på årsagerne.

Planlagt vedligeholdelsesfejl Årsager:

 • Din WordPress-opdatering mislykkedes, fordi nogle ting er uden for din kontrol
 • Det .vedligeholdelse filen blev ikke slettet efter opdateringen af ​​en eller anden grund

Planlagt vedligeholdelsesfejlløsninger:

Har du det sjovt? Føler du, at du kan løse ovenstående fejl, hvis / når de vokser op? Hvis du kan, lad os gå videre til WordPress-fejl nummer seks (6).

6. Hentning af e-mail-adgangskode fungerer ikke

Hovedårsagen hertil er glemsomhed. Måske skulle du prøve noget hukommelsesforbedrende diæt og øvelser. �� Afskrækker til side … vi glemmer alle selv det vigtigste af ting såsom adgangskoder, brugernavne og e-mail-adresser? Som det var, glemte du din adgangskode og blev tvunget til at bruge siden “Mistet din adgangskode”. Problemet er, at du aldrig har modtaget nulstillingslinket via e-mail. Du beslutter at prøve igen efter at have kontrolleret din spam-mappe, men stadig ingen link.

Fejlfinding af adgangskode Årsag:

Af en eller anden grund sender din WordPress-installation bare ikke dit link … årsagen kan være et mysterium! Men det største problem er ikke, hvorfor du ikke modtager din adgangskode, men hvordan kan du faktisk nulstille din adgangskode let og hurtigt? Nedenfor er et par løsninger.

Fejlløsninger til adgangskode til hentning af kodeord

en. Nulstil dit WordPress via phpMyAdmin
Dette er den mere tekniske af de to løsninger, jeg vil præsentere dig for.

 1. Log ind på din cPanel og naviger til phpMyAdmin under Databaser
 2. Vælg din database (Din webhost hjælper dig med ikke at finde din database)
 3. Naviger til wp_users og klik på Gennemse
 4. Gå til dit brugernavn og klik på Redigere
 5. Indtast en ny værdi (din nye adgangskode) i user_pass
 6. Vælge MD5 fra rullemenuen der er under Fungere
 7. Klik Gå knappen nederst for at gemme dine ændringer

b. Rediger din features.php-fil
Og nu til en lidt mindre teknisk metode. Funktionen.php-filen er ansvarlig for mange ting på dit WordPress-websted. Hvis hentningen af ​​din e-mail-adgangskode giver dig en hård tid:

 1. Naviger til “../ Wp-content / temaer / your_live_theme /”Ved hjælp af FTP eller File Manager og download funktionen.php-filen.
 2. Åbn filen i din kodeditor, og tilføj følgende kode:
  wp_set_password ('DesiredNewPassword', 1);

  Erstatte DesiredNewPassword med dit nye passowrd. Nummer et (1) i koden er dit bruger-ID-nummer i wp_users bord.

 3. Gem og upload features.php
 4. Når du kan logge ind på dit websted, skal du fjerne koden (download features.php, slette kode og uploade den tilbage til din temamappe)

7. HTTP-fejl 403 – forbudt

Hvis du får “Du har ikke tilladelse til at se denne side. (403 fejl)”-Meddelelse, når du prøver at logge ind på dit WordPress-websted, har du stødt på en af ​​de mest almindelige WordPress-fejl – the HTTP-fejl 403.

HTTP 403 Fejlårsag:

 • Problemer med katalogindekser, hvis din blog er vært på en Windows-server

HTTP 403 Fejlløsning:

Føj index.php til katalogindekserne. Du kan løse denne WordPress-fejl let ved at tilføje index.php til katalogindekserne. Bare gå til din Kontrolpanel -> Webindstillinger -> Indeks for biblioteker og tilføj index.php.

8. Sidefelt under indholdsfejl

Jeg var ganske forvirret, da jeg første gang stød på denne WordPress-fejl. Jeg var så overbevist om, at mit tema var helt toast, at jeg overvejede at ændre det helt. Imidlertid tilkaldte jeg Google-edderkopper, og et par sekunder senere indså jeg, at dette bare var en af ​​de mest almindelige WordPress-fejl. Denne erkendelse fjernede alt det bekymrende. Et par flere klik og ruller fandt jeg årsagerne til.

Sidefelt under indholdsfejl Årsager:

 • HTML-fejl – undertiden kan du glemme at lukke et par div-elementer
 • CSS-fejl – Andre gange kan du ved en fejltagelse bruge uforholdsmæssige bredder, der ender med at redde hele dit layout

Sidepanel nedenfor Indholdsfejlløsninger:

en. Luk alle div-elementer
I de fleste tilfælde er pen div-elementer ansvarlige for denne fejl. Luk alle åbne div-elementer og fjern ekstra div-elementer, der skubber sidebjælken uden for indpakningselementet. Brug et værktøj som f.eks W3 Validator for at kontrollere, om din HTML-kode kan være årsagen til denne fejl.

b. Fix din CSS
Forkerte breddeforhold skaber rod i dit layout og placerer derefter din sidebjælke under indholdsområdet. Du er nødt til at holde tingene i forhold. Hvis din hovedcontainer for eksempel er 920px i bredden, skal du tildele 620px til dit indhold og 250px til din sidepanel. Lad de resterende 50 px være til margener, og hvad ikke. Bare hold tingene proportionale. En anden ting, vær forsigtig, når du bruger float-egenskaben.

9. WordPress-administrator vises forkert

Har du nogensinde logget ind på WordPress for kun at finde dit WP Admin Dashboard overalt? Hvad jeg mener, at linkene er arrangeret forkert, fordi betjeningspanelet gengives uden CSS.

Fejl ved administrationsvisning Årsager:

 • Proxy og firewalls, der sorte CSS-filer
 • Korrupte admin-menu-plugins

Admin Display Fejlløsninger:

en. Sørg for, at du ikke står bag en proxy eller firewall
Hvis du står bag en proxy eller firewall (måske har du adgang til dit websted fra arbejde), kan du prøve at få adgang til dit dashboard et andet sted uden proxies eller firewalls. Du kan også prøve at rense din firewall og proxy-cache og se, om det fungerer.

b. Opdater / deaktiver admin-plugins
Hvis du får denne fejl efter installation af et plugin som f.eks Lysere menuer og Admin rullemenu til din admin-menu, prøv at opdatere (geninstallere) den. Hvis denne WordPress-fejl fortsætter, skal du deaktivere plugin.

10. Fejl i forbindelse med afbrudt forbindelse

Hvis dit WordPress-websted lever på en overbelastet delt server, vil du se denne WordPress-fejl oftere end ikke. Følgende problemer er ansvarlige for denne fejl.

Time Out-fejl Årsager:

 • Tunge plugins
 • Temafunktionsfejl
 • Opbrugt PHP-hukommelsesgrænse

Time Out-fejlløsninger:

 • Deaktiver de plugins, du har installeret for nylig, eller nulstil din plugins-mappe
 • Forøg din PHP-hukommelsesgrænse
 • Skift til Twenty Twelve-temaet for at afgøre, om problemet ligger i dit tema

11. Advarsel: Kan ikke ændre Header Information – Header allerede sendt af

Dette er endnu en almindelig WordPress-fejl, der genererer mange WordPress-brugere, især begyndere. Hvis du støder på denne fejl, vil du normalt se noget, der ligner dette:

Advarsel: Kan ikke ændre headerinformation - Header allerede sendt af (Output startet ved /blog/wp-config.php:34)

Den sidste del (Output startede på /blog/wp-config.php:34) fortæller dig nøjagtigt, hvor din fejl stammer fra.

Kan ikke ændre Header Error Årsag:

 • Tilstedeværelse af hvide (blanke) mellemrum i den berørte fil (i vores tilfælde ovenfor, ville det være wp-config.php)

Kan ikke ændre Header Error Solution:

Du skal fjerne de tomme mellemrum. For at slippe af med denne WordPress-fejl:

 1. Download den berørte fil (f.eks. Wp-config.php) via File Manager eller FTP
 2. Åbn filen i din yndlingseditor (f.eks. notepad++)
 3. Fjern alle mellemrum inden det første
 4. Fjern alle mellemrum efter lukningen?>
 5. Gem din fil

12. Plugin sletter ikke fejl

Nogle plugins (og du ønsker at holde sig fri for sådanne plugins) leveres med skjulte filer, der bliver smerter i nakken, når du vil slette plugin. Dette er en god grund til kun at downloade plugins (og temaer for den sags skyld) fra hæderlige websteder, du har tillid til. Problemet er, at du ikke kan slette plugin via WordPress Admin og selvom du sletter plugin-mappen via File Manager (eller FTP), vises plugin stadig. Magi? Nej. Her er …

Slet plugin-fejl Årsag:

 • Plugin leverede med skjulte eller indlejrede filer

Slet plugin-fejlløsninger:

en. Hent plugins fra pålidelige kilder
Gå ikke med at hente plugins fra hele stedet. Hvis du gerne vil købe et godt kodet plugin, skal du gå med anerkendte kilder som CodeCanyon eller WPExplorer. Hvis du har efter gratis plugins, skal du tjekke ud WordPress-plugin-lager. Forebyggelse er bedre end helbredelse, ikke?

b. Sletning af plugin ved hjælp af Secure Shell (SSH)
Denne løsning fungerer kun, hvis du har SSH-adgang til dit WordPress-sted. Dette er hvad man skal gøre. Log ind på din blog ved hjælp af SSH og naviger til “../ Wp-content / plugins /”. Brug Er -aI kommando til at liste alle dine mapper og til sidst slette det problematiske plugin ved hjælp af rm (mappenavn) kommando.

13. Fejl ved WordPress-returnering 404

Det er frustrerende at få adgang til alle dele af dit WordPress-websted, men indlæggene. Hver gang du besøger et enkelt indlæg, får du en 404-fejlside – og det er en stor smerte, fordi indlæg er knogler og kød i enhver WordPress-blog.

404 Fejl side Årsag:

 • Problemer med dine permalink-indstillinger

404 Fejlsideløsninger:

en. Gem dine permalinks
Denne WordPress-fejl er let at løse, så gå ikke i panik – I læsere kan læse dine indlæg på kort tid. Bare gå til Indstillinger -> Permalinks og ramte Gem ændringer knap.

b. Fix din .htaccess-fil
Hvis rettelse af dine permalinks ikke løser denne fejl, er det tid til at redigere din .htaccess-fil manuelt. Naviger til dit WordPress-rodmappe, og download .htaccess-filen. Hvis den ikke findes, skal du oprette en tom tekstfil og gemme den som .htaccess. Føj følgende kode til .htaccess-filen:

# BEGIN WordPress

RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^ index \ .php $ - [L] RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -D
Omskrivningsregel. /index.php [L]

# END WordPress

Gem og upload .htaccessen til det samme sted.

14. Fejl ved WordPress-hukommelse

Du ved, at du har stødt på denne fejl, når du ser den hvide skærm eller denne fejlmeddelelse:

Dødelig fejl: Tilladt hukommelsesstørrelse på 33554432 bytes opbrugt (prøvet at allokere 2348617 bytes) i /home/username/public_html/your_site/wp-includes/plugins.php på linje 36

Fejl i hukommelsen er opbrugt Årsag:

 • Et plugin eller script spiser din hukommelse op

Fejl til hukommelse er opbrugt:

Det nemmeste svar er blot at øge din allokerede hukommelse. For at gøre dette skal du åbne din wp-config.php fil (som findes i dit websteds rodmappe) og tilføje følgende kode:

definere ('wp_memory_limit', '64M');
BEMÆRK: Du behøver ikke at downloade filen (eller nogen anden fil), når du bruger File Manager. Du kan redigere filerne lige i File Manager. Tal med din webhost, hvis du ikke kan finde redigeringsindstillingen.

15. Funktion, der ikke er defineret i dødsfejl, er_network_admin

Jeg har besluttet at afslutte dette indlæg med en enkel, men meget almindelig WordPress-fejl.

Udefineret funktion er_network_admin Fatal Fejl Årsag:

 • Auto-opdatering mislykkedes

Udefineret funktion er_network_admin Fatal ErrorSolution:

Yderligere assistance / ressourcer

Hvis vi ikke var i stand til at løse din fejl, eller din specifikke fejl ikke blev nævnt i dette indlæg, kan du finde en liste over virkelig gode ressourcer nedenfor med nogle flere løsninger på almindelige WordPress-fejl og deres rettelser. Hvis du stadig ikke kan finde en løsning, kan du altid prøve at kontakte din webhost for at se, om de kan hjælpe dig! WPEngine har været der for os ved mere end én lejlighed, hvor vi ikke selv kunne løse problemet!

Konklusion

Her er vi. Vi afslørede lige 15 mest almindelige WordPress-fejl og viste dig, hvordan du løser dem. Vi håber, at dette indlæg kommer godt med, når du støder på en WordPress-fejl. Bogmærke denne ressource (du har sandsynligvis brug for den på et tidspunkt – selvom vi håber, at du ikke gør det) og fortæl os, hvordan du løser almindelige WordPress-fejl på dit websted, især hvis du har en bedre og hurtigere løsning på en af ​​de almindelige WordPress-fejl.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map