WordPress Site Vedligeholdelse: En hvad du har brug for at vide Guide

WordPress er en af ​​de største maskiner, der indledte en ny æra inden for publicering. Det giver dig utallige muligheder for at markedsføre eller fortælle din historie, til en verden af ​​læsere. Det er en dejlig maskine, åh, det er den, men som alle de store maskiner kræver den olie nu og da.


Se, hvordan du skal tage dit foretrukne sæt hjul til en rotation hver gang i et stykke tid? Vedligeholdelse af WordPress-websteder er noget lignende.

Så uden at spilde et sekund, lad os starte med en vis planlægning. Du skal planlægge vedligeholdelsen. Marker den på din kalender, og hold dig til dine kanoner. Det er vigtigt.

Opdatering af WordPress

Når du har oprettet noget tid, skal du bruge den til at opdatere din WordPress-platform. Du ønsker ikke at køre dit websted på en gammel platform, fordi – hackere.

update-wp

Åh ja, jeg ved, at opdateringsknappen vises nu og da …

Hver gang den gode side gør noget så imponerende som WordPress, vil den dårlige side dedikere en levetid til at afsløre det, så fjenden arbejder hurtigt. Derfor er der tusinder af hackere for hver WordPress-udgivelse, der venter på at suge alt det sjove ud. En rettidig opdatering har dem lige i krydshårene.

Derudover vokser WordPress i et meget afslappet tempo, men alligevel vinder miles af trækkraft hver dag. Som et resultat introduceres nye funktioner og funktioner i hver opdatering. Gå ikke glip af alt det sjove.

Automattic frigiver opdateringer til platformen mindst en gang hvert kvartal. På dette tidspunkt, hvor denne artikel skrives, er WordPress 3.6.1 den seneste tilgængelige version. Download den nyeste version af WordPress.

Hvis dit websted ikke opdateres, har andre det sjovt for din regning.

Kæmm dit WordPress-sted for ødelagte eller døde links

Ræk din hånd op, hvis du kan lide at se dette:

404-fejlside

Ikke mange hænder jeg ser. Fejlfilen 404 er resultatet af døde links. Ødelagte links. Dette er links, der peger på utilgængelige ressourcer, dvs. forladte sider, ikke-eksisterende kategorier, flyttede indlæg, navngiv det.

Vi vil altid ikke lide et ødelagt link, da du virkelig er interesseret i, hvad der ligger bag et link, når du beslutter at klikke igennem. Så dine læsere har galden i munden, når de får et par af disse 404 fejl på dit websted. Fordi du tager alt denne interesse og smid den til hunden – den hund, der spiste dit hjemmearbejde og nu dine links.

Hvis galde ikke får dig til at ændre dine ødelagte links, du skal fix dem af følgende grund.

Google og andre søgemaskiner afsky brudte links meget mere, end dine læsere gør, og de vil straffe dit tilsyneladende show med ulydighed ved at fjerne dine læsere væk.

De vil begrunde, ah, denne fyr har det mest ødelagte af alle virksomheder. Hvorfor gider at give ham fri trafik?

Når det sker, vil det skade dig hele vejen til banken, men du får en gladere dag, når du fikserer ødelagte links. Du kan redigere linkene, hvis der mangler et brev eller noget, konstatere, at de linkede ressourcer er (faktisk) tilgængelige eller blot fjerne de ødelagte links.

For at pege dig i den rigtige retning, tag dette Link Checker værktøj og fikser bare disse links. Det er let tærlige ting, så lad det ikke fjernes længere.

Tommelfingerregel: Kontroller dine links mindst en gang hver sjette måned og efter at have foretaget store ændringer på dit WordPress-sted.

Håndtering af spammere

Spammere er sandsynligvis de børn, der hader alt i livet. Så selv uden at vide det, projicerer de denne synergi til fastfood og sidder hele dagen foran en computer, der lægger tilfældige ting. De føler behov for at kompensere.

Kredit: Paul

Billedkredit: Pauhatsu

Men hvor overlader det dig? Nogle børn gåde din WordPress-database med strenge med junk. En endeløs spærring af meningsløse og linkbelastede kommentarer.

Dette sker meget, især hvis dit anti-spam-plugin skubber spam ind i en eller anden mappe.

En spamopbygning kvæler dit websted, bremser tingene ned og udgør en trussel mod den meget strukturelle integritet på dit websted. Spam vil også slå din SEO placering ud og plette dit omdømme.

Nogle anti-spam-plugins sletter dog automatisk spam efter givne perioder, hvilket er godt, men for at være på den sikre side kan du vælge at deaktivere kommentarer efter et par dage, f.eks. 14 dage, eller spar et par minutter på at tømme spam-mappen.

Alternativt, hvis du virkelig kender din vej rundt på din server, skal du gå til phpMyAdmin og kør følgende databaseforespørgsel.

SLET FRA wp_comments WHERE comment_approved = ‘spam’

Hvad jeg ville sige om dette er “Men det vil slette al le spam, også de få, der fik en fejltagelse?” Nå godt.

Sikkerhedskopiering af dit websted

Nu hvor vi har behandlet spammere, har vi et renere websted. Så hvad siger du, vi sikkerhedskopierer det?

For øvrig, hvis du har lyst til at rejse til Jamaica, er Back It Up en populær danserutine, som involverer en masse “sikkerhedskopiering”, hvis du ved, hvad jeg mener. Hvis du hænger ud i et af disse funky samlinger, og i det uslikeste af alle tilfælde skal du forklare, hvad sikkerhedskopiering af et websted er, skal du bare sige, ”Hvad? Se mand, jeg laver bare en kopi af mit websted ”.

BackupTilbage fra Jamaica, vi taler om WordPress-webstedets sikkerhedskopieringer. Mange webhosts tilbyder denne fantastiske mulighed, som giver dig mulighed for at tage backup af dit websted manuelt eller – du vil ikke tro dette – hvis du vil, ved at planlægge automatiske sikkerhedskopier. Højre? Vi skulle kun have automatiske sikkerhedskopier. Eller du kan købe et backup-plugin som BackupBuddy eller en service som f.eks VaultPress.

Derfor, hvis den slyngelige hund spiser din kode, eller et eller andet kløgtigt script ødelægger dig, kan du gendanne dit websted tilbage til sin oprindelige herlighed i løbet af få minutter.

Du kan sikkerhedskopiere dit WordPress-sted i en separat mappe på din server eller købe din virksomhed en ny webhostingkonto for at gemme en regelmæssigt opdateret og klar til at gå backup af dit websted. Du kan bruge den ekstra web plads til at være vært for flere projekter, og prisen på en webhostingsplan er virkelig lav.

Sikkerhedskopiér dit websted mindst en gang hver uge, især hvis der er meget daglig aktivitet. Hvis din hostingudbyder har den automatiske mulighed, skal du tænde for kontakten og aldrig slukke for den. Problem løst.

Opdatering af dit webindhold

Åh vent, du har faktisk ikke lyve for dig selv, at vedligeholdelse af WordPress-webstedet ikke havde noget at gøre med opdatering af webindhold, nu gjorde du?

Lyt opmærksomt, din webindhold er lige så vigtigt som din kode. Hvis du ikke opdaterer dit webindhold eller sender nye blogs regelmæssigt, skyder du dig selv i foden i sig selv. Derfor er det nyttigt at designe en tidsplan for sortering.

Redaktionel kalender

Opret en indholdsplan eller en redaktionel kalender, og følg den igennem for at sikre, at dit websted leveres godt på denne front. Aktivitet (samtaler, likes, tweets og alt andet, der feeds hype) er det, der får din kontante ko-mynning.

Åh ja, jeg har lige kaldt dig det mest elskede websted for en ko, du skulle blive virkelig gal og slå det tastatur allerede. Du får ikke fart, som du gerne vil, hvis du ikke genererer indhold, det er det generelle princip.

Træk dit (nederlandsk region) og kom på arbejde, men hvis du ikke kan skrive for at redde en gås, skal du ansætte en forfatter eller to. Gør hvad som helst, men opdater dit indhold. Det er godt til:

 • SEO
 • Forretning
 • Integritet
 • Global opvarmning (jk)
 • Et cetera et cetera

Så ja, opdater dit indhold, hvilket også betyder redigering af gamle indlæg, titler og korrigering af alle fejl. Nogle ukendte personer siger, at du skulle have din redaktionelle kalender nået dybt ind i fremtiden, men hvis du har de næste seks måneder med indhold foret, vil du klare dig fint.

Betydningen af ​​at validere dit WordPress-sted

Validering af dit websted er virkelig vigtigt.

Hvis du ændrer din kode, stilark, sider, indlæg, links; hvad som helst, er det vigtigt at validere dit websted. Mindst en gang imellem. Du vil ikke have, at læsere skal løbe ind i 404 fejlsider og andre overraskelser. Det bør være nok at validere dit WordPress-websted en gang om året, men husk at gøre det hver gang du foretager en masse ændringer på dit websted.

Til sidst og hurtigt efter hinanden, tjek din webstedsstatistik, linkbarhed, webstedsindlæg og andre former for reklame når du kan. Dette vil hjælpe dig med at forstå din målgruppe mere.

Derude så jeg en meget lang prøvekalender (vedligeholdelse), så jeg gjorde dig en kortere, som du endda kan downloade til din mobile enhed:

WordPress-vedligeholdelse-kalender-wpexplorer

Kør med denne kalender, eller opret en lignende for at holde dit WordPress-sted kørende optimalt. Og deltage i så mange familiemiddage som muligt. Det er et ekstra tip.

Værktøjskassen

Her er nogle værktøjer og ressourcer (og et samfund) at have:

Hvis du hellere vil have nogen til at gøre jobbet for dig, kan du altid købe en vedligeholdelsespakke (vi talte om et par WordPress Vedligeholdelsestjenester i et tidligere blogindlæg her på WPExplorer). Professionelle WordPress-vedligeholdelsespakker kan starte kl $ 79 online, men denne pris tager ikke sig af indholdsgenerering. Bare opdatering og andre let ting.

Hurtig oversigt

I en punchline, opdater WordPress, opdater webindhold, fjern spam, fjern døde links efter validering, sikkerhedskopier alt og så gør det igen.

Okay, det markerer afslutningen på vores WordPress Site vedligeholdelse tutorial. Hvis jeg udeladte noget, eller du har en anden opfattelse for at gøre samtalen endnu mere interessant, ville vi meget gerne læse dine tanker i kommentarafsnittet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map