WordPress Post Formats Guide: Hvad de er og hvorfor de skal bruge dem

Virkelig hurtige WordPress-indlægsformater er metainformation (eller ‘tags’), der kan bruges af temaer til at tilpasse præsentationen af ​​et indlæg. Urgh! Meta hvad? For dem, der ikke er velbevandrede inden for udvikler-tale, kan vi tænke på postformater som en funktion der giver dig mulighed for at præsentere dine indlæg i forskellige stilarter. Der har du det privat, kan du lægge dine kanoner væk nu.


Indlægsformater udvider WordPress’s mikro-blogging-ansigt, da du kan oprette dit indlæg som en side, en statusopdatering, et tilbud, et galleri, en video, et link eller et billede og style hver til dit hjerte indhold. Nederste linje: Funktioner med postformater gør WordPress til en mere komplet blogplatform.

Tænk på det på denne måde. Du kan dele et eksternt link, der passer til dine læsere, oprette Twitter-lignende opdateringer, bygge fantastiske gallerier og dele uforglemmelige citater blandt andet med et enkelt klik. Det er tilstrækkeligt at sige, hvis dit tema understøtter WordPress-postformater, kan du tilpasse, hvordan hvert format ser ud, selvom udvikleren allerede har gjort det for dig.

WordPress-postformater

I det væsentlige opretter du et normalt indlæg, men funktionen indlægsformater giver dig mulighed for at indstille nævnte indlæg til en side, video, billede, galleri, link osv. Uden at gøre for meget arbejde. Du behøver ikke engang at oprette kategorier – som det var tidligere – for at style dine indlæg anderledes.

Uden tvivl er det indhold, du indtaster for hvert af formaterne, lidt anderledes. Vi mener, et galleriindlæg vil indeholde et par billeder (eller galleri-kortkoden), et videoindlæg vil indeholde en tredjepart eller en selvhostet video, et linkindlæg skal have et link til en ekstern ressource og så videre og så videre frem.

Indlægsformater var en interessant tilføjelse til WordPress 3.1, hvilket betyder, at de har eksisteret i et stykke tid nu. De fleste (hvis ikke alle) udviklere er opmærksomme på dette, men de fleste begyndere (du måske?) Har aldrig hørt om postformater. Dette gælder især, hvis du bruger et tema, der ikke understøtter postformater.

Selv hvis du har købt temaer, der understøtter dette kraftfuld, men forsømt funktion, indlægsformater indtager ikke en fremtrædende position i WordPress-posteditoren, hvilket forklarer, hvorfor de for det meste forbliver ubemærket. Hvis vi dog skal komme til det grundlæggende, er postformatfunktionen simpelthen en brugerdefineret taksonomi med et standardiseret sæt formater. Eller som Otto udtrykker det:

Postformater er bare en taksonomi. Det er et sæt adjektiver, der beskriver de navneord, der er indlægene. Så nu har vi “indlæg til side” og “galleriindlæg” og “chatindlæg” og “videoindlæg” og så videre. – Otto Wood

Tilgængelige postformater er:

 • Galleri til at oprette, godt, gallerier
 • Link for at oprette poster, der linker til eksterne ressourcer lige fra titlen
 • Bortset fra at oprette sider (maksimalt et eller to afsnit, sandsynligvis med / uden en titel)
 • Billede til… godt… billede stillinger geni
 • Citat på det ene tilbud, som du simpelthen ikke kan vente med at dele med dine læsere
 • Status, fordi opdateringer ikke længere er forbeholdt Facebook og Twitter
 • Chat, så du kan sende chattranskripter, når som helst
 • Video til videoindlæg og -indlejringer
 • Lyd, fordi det til tider giver mere mening end læsning

Oversigt over WordPress-postformater

Hvad med at vi dybere dybere og opdage, hvad du kan opnå med hvert af ovenstående indlægsformater.

Standard postformat

Hvis du nogensinde har brugt WordPress til at offentliggøre et indlæg, er du en af ​​de heldige få, der har brugt standardindlægsformatet. Hvor heldig du er i gerning. Dette indlægsformat er Standard postformat til alle indlæg. Vi kan tænke på det som elementært postformat om dine tema understøtter indlægsformater eller ej. Og hvorfor skulle dine temaer ikke understøtte indlægsformater, da de har været i en god del af WordPress-historien?

Så hver gang du opretter et indlæg – med eller uden gallerier, videoer, citater, video eller billeder – bruger du hovedsageligt standardindlægsformatet. Sandsynligvis hvorfor de kaldte det “standard” postformat. Det er rigtigt, og fortsæt med at oprette awesome indhold, så du kan udvide din læserbase og få mere trafik til dit WordPress-sted.

Galleri

Hvad sagde du? Lad os tage en selfie først? Vi elsker alle fotos, ikke? Vi elsker at vise frem vores sommerlegemer, eksotiske ture, dine dyre venner, Starbucks kopper med forkert stavede navne, de nyeste gadgets i byen, og jeg kunne fortsætte og fortsætte, hvis Instagram ikke var så populær.

Gæt hvad? Dit websted kan også bruge en stænk farve. Hvis du gerne vil tilføje et galleri som et WordPress-indlæg, kan du stole på galleriindlægsformatet. Glem bare ikke at mærke dine billeder korrekt og tilføje alt-tagget. Jeg hører, at den slags er fantastisk til WordPress SEO.

Bortset

For længe siden læste jeg et sted, hvor du kan søge inspiration fra din kommentarsektion til at skrive meget engagerende indhold. Går sådan noget: Find en god kommentar (eller to) og opret et diskussionsindlæg omkring det. Få min drift?

Nå, du kan henvise til kommentaren ved hjælp af citatindlægsformatet, skrive et 4000-ord standardindlæg eller blot henvise til det faktum, at du interesserer dig for dine læsere med en omhyggeligt placeret side. Når alt kommer til alt skal en afsides side give en ekstra smule information – noget længere end et tilbud, men langt kortere end et standardindlæg.

Chatindlægsformat

Hvorfor er der nogen, der ønsker at lægge en chattranskript på deres blog? Der er overraskende mange grunde. Tre kommer øjeblikkeligt i tankerne. Måske vil du gerne vise dine support-chops og sende en ny chat-session mellem dig og en glad kunde. Udtalelser fungerer også, men “Hej dig, her er en chattranskription, der viser, at jeg vil støtte helvede ud af dig som min kunde!”

Måske blev du hacket for et par dage siden og kan nu ikke sove, før du skammer de fyre, der tilbød slipshod-støtte, da dit skib synkede. OMG, hvem ellers tænker på Titanic? Alligevel downloader du chattranskriptet (de giver dig faktisk mulighed for at sende dig en kopi til e-mail) og råbe fra tagene. De hører dig ud og lover at købe dig en fødselsdagskage, men du følger ikke op, fordi verden ikke drejer sig om dig, og du har en anden gås at stege.

Måske er denne anden gås din pludselige og ukontrollerbare trang til at udgive et af disse skuespil, du så elskede tilbage i gymnasiet. Pointen er, at dette er kun få blandt de mange måder, du kan sætte chatindlægsformatet i god brug på.

Link Post Format

Internettet er ganske det ressourcerige sted, som du er enig i. Du kan falde ind i en skattekiste på ethvert givet tidspunkt. Jeg er talmbout at komme over en ressource, som du ved, vil begejstre dine læsere til høje himler. Hvad skal man gøre? Du kan bogmærke siden, vende tilbage til den senere og oprette en lignende ressource, men vi ved alle, hvordan det går. Naturligvis er din store ressource muligvis gamle nyheder eller ikke-eksisterende, når du vender tilbage.

Hvis du bliver presset på tid, eller simpelthen ikke kan oprette en lignende ressource, kan du gøre dine læsere en fordel ved at dele din ny fundne skat på din blog. Hvordan? Brug blot linkpostformatet. Bare tilføj titlen på linket, URL’en og vælg “Link” fra Format menu. Åh vent, du kan tilføje din egen kommentar, hvis du vil.

Billedindlægsformat

Et billedeindlægsformat er Wprth 1000 ord

Et billede taler 1.000 ord, rigtigt?

Jeg vil lade dig finde ud af, hvad billedindlægsformatet gør selv. Del? Store.

Video Post Format

Har du den mindste idé, hvor mange der ser videoer online? En nylig forskning udført af Hubspot – Ja, disse indgående marketing fyre – afslører, at en tredjedel af al online aktivitet bruges til at se video. Hvad siger du? Det er en svimlende figur, min ven. Hvis du er på tur, er her et par flere fakta:

 • Du kan øge dine konverteringsfrekvenser med 80%, hvis du inkluderer en video på din destinationsside,
 • Cirka 92% af mobilbrugere deler videoer med venner og familie,
 • Hvis dit blod ikke haster endnu, siger 90% af brugerne, at produktvideoer er nyttige i beslutningsprocessen, og
 • Ifølge YouTube stiger forbrug af mobil video 100% hvert år

Har du set en video i dag? Præcis mit punkt! Ingen? Du vil sandsynligvis se en inden dagen slutter. Jeg kunne smide disse statistikker på dit ansigt hele dagen lang, men pointen er: Video er god. Så god fyr bag The Dollar Beard Club banker på videoer for at opbygge et mærke på flere millioner dollars. Der er den anden ViralNova-fyr, hvad hedder han? Scott? Ja, Scott. Nogen der nævnes YouTube? YouTube opretter ikke engang videoerne. Det hele genereres af brugerbasen. ahem.

Du kan udnytte kraften i videoer til at drive din markedsføring takket være videoindlægsformatet. Hvis du har brug for mere plads til at trække vejret, kan du undersøge en destinationsside-løsning som Thrive Leads eller vores helt egen Appy Mobile Landing Page (bygget med det samlede tema), der bringer dig nærmere dine læsere..

Citat Postformat

Som med-sejler (Gud, jeg elsker det ord; får mig til at føle, at jeg er på en af ​​disse USS Enterprise rumskibe) gennem det enorme univers, der er internettet, har jeg set et godt antal citatsider, der trækker meget vægt, fordi, gæt hvad, folk elsker citater. Ja, motiverende citater, milliardær citater, Chuck Norris citater, kærlighed citater og citater om dette og det.

Måske lancerer et tilbudssite kuldegysninger på din rygsøjle. Det er ikke din kop te i sig selv, men måske vil du gerne inspirere dine læsere med et motiverende citat fra tid til anden. Du ved noget som:

Lev som om du skulle dø i morgen. Lær som om du skulle leve for evigt. – Mahatma Gandhi

Du kan endda beskrive dine citater med et par ord, fordi – tilbud postformat. Ovenstående er for øvrig mit yndlingscitat. Har du et pick-me-up-tilbud, som du elsker at smide rundt hver gang? Ja? Del i kommentarerne.

Audio Post Format

Podcasts og lydbøger er fantastiske, fordi du kan lytte til din yndlingshøjttaler / forfatter, når som helst og hvor som helst. I lave stemninger? Havder du at lytte til brummen fra menneskelig aktivitet i indkøbscenteret? Ved du ikke, hvad du skal gøre, når du kører? Lyt til en oplysende podcast. Brug for nogle WordPress-råd? Der er bestemt en podcast til din ven.

Der er podcasts og lydbøger til stort set alle emner under solen, og de er populære. Heck, du kan endda lytte, mens forfattere regalerer dig med historier fra 600-siders romaner i disse dage.

Lydbøger og podcasts er populære, fordi alt hvad du skal gøre er at trykke på play og nyde. Ingen vendende sider her kammerat. Men hvordan får onlineudgivere, som dig selv, deres podcasts og lydbøger (eller enhver anden lydfil) foran deres elskede lyttere?

Selvfølgelig er nogle udgivere afhængige af Amazon. Andre ansætter udviklere til at skrive særlig kode, fordi de blandt andet grunde svømmer i penge. Du kan starte op, køre med WordPress lydindlægsformat og fortælle hele verden din historie. Syng os måske en melodi, eller spill os noget fra dit yndlingsband. Lav en playlist selv, fordi vi ønsker lyd, og vi vil have den nu! Okay, jeg vil stoppe.

Statusindlægsformat

Statusopdateringer bevares ikke længere på sociale netværkswebsteder som Facebook og Twitter. De er overalt, hvor du ser, og WordPress holder dette flag højt med statusindlægsformatet. Intet meget at sige her bortset fra statusindlægsformat ligner en side, men meget mere om en enkel en-linjestatus. Og nej, det er ikke et tilbud.

Indlægsformater versus indlægstyper

Bare så du måske ikke bliver forvirret, når du får chancen for disse to funktioner, lad os påpege forskellen mellem WordPress postformater og WordPress indlægstyper.

Med postformater kan du vise poster i forskellige stilarter afhængigt af den effekt, du ønsker at opnå. For eksempel vil du måske have, at dine citater skal se anderledes ud end dine sider, dine billedindlæg er forskellige fra dine videoindlæg og så videre. Stadig, ville du arbejde med normale blogindlæg.

Over til WordPress indlægstyper eller indhold typer i henhold til Mark Jaquith. Et standard blogindlæg er en bestemt posttype. En side på dit WordPress-sted er en anden indlægstype. Din navigation er også en posttype, og det samme er en vedhæftet fil. Din udvikler kaster muligvis ind et par brugerdefinerede indlægstyper som portefølje, udtalelser og produkter til en god målestok.

En ting er åbenbar her. En posttype drejer sig om ikke-postindhold, dvs. sider, menuer, vedhæftede filer osv. Indlægsformater handler om styling eller “formatering” af blogindlægget, som for øvrig er en posttype til at begynde med.

WordPress leveres med indlæg og sider som de vigtigste indlægstyper. Du kan tilføje dine egne tilpassede indlægstyper, og der er ingen grænser for antallet. Siden WordPress 3.1 blev vi behandlet med ni indlægsformater. Du kan ikke tilføje dine egne indlægsformater, men du kan bruge de eksisterende indlægsformater i dine tilpassede indlægstyper, men det er historien til en anden dag.

Endelig vises tilpassede indlægstyper normalt i venstre admin-menu, men indlægsformater vises i WordPress-indlægseditoren (ja, skærmen, hvor du skriver dine indlæg).

For at opsummere det hele, giver postformater dig mere kontrol over, hvordan du viser stolpe posttype. Hent det? Godt. Lad os nu gå videre, og find ud af, hvordan vi kan understøtte indlægsformater i dit tema. Husk, postformater er indbygget i WordPress-kernen; du skal blot aktivere dem i dit tema.

Sådan opsættes WordPress-postformater

Opsætning af postformater er temmelig ligefrem en proces. Bare tilføj en funktion til WordPress-liste, hvilke postformater du ønsker at bruge, og du er gylden. Hvis du opretter dit eget WordPress-tema, går koden nedenfor i din features.php-fil. Hvis du tilføjer postformater til et eksisterende tema, skal du huske at bruge et underordnet tema, da dette beskytter dine brugerdefinerede stilarter, hver gang du opdaterer dit tema.

Lad os gøre med denne indledning. Start med at oprette din “features.php” -fil i dit temas bibliotek, det vil sige, hvis du ikke allerede har en. Brug bare en teksteditor (hej, notepad++ eller Sublim tekst?) for at oprette en almindelig tekstfil med navnet ”funktioner” med en åben

Føj følgende kode til features.php:

funktion wpexplorer_add_post_formats () {
add_theme_support ('post-formater', matrix (
'galleri',
'citere',
'Video',
'Side',
'billede',
'link',
'Status',
'Lyd',
'snak'
));
}
add_action ('after_setup_theme', 'wpexplorer_add_post_formats');

Gem ændringer, og upload denne fil til dit tema.

Ovenstående kode aktiverer alle postformater til din fornøjelse. Hvis du opretter et nyt indlæg, ser du disse indlægsformater i en liste over valgknapper til højre for WordPress-indlægseditoren.

Hvis dit tema ikke understøttede postformater fra begyndelsen, er chancerne for, at du bliver nødt til at tilføje brugerdefinerede stilarter til hvert indlægsformat ved hjælp af CSS (samt potentielt ændre skabeloner). Det er dog let ting.

Så længe dit tema bruger korrekt post_klassefunktion for at tilføje post- og postklasser, kan du målrette mod elementer efter deres postformatklasse for at tilføje tilpasset CSS. Da post_class-funktionen tilføjer klassenavne (som f.eks .format-citat) for at gøre det muligt at redigere dine aktiverede formater. Det eneste krav er, at du ikke behøver at kende CSS-grundlæggende.

Hvis du vil ændre dine skabelondele betinget, er der en funktion, der kaldes get_post_format der giver dig mulighed for at hente det aktuelle format for indlægget. Husk, hvis der ikke er tildelt et postformat, vil det returnere en tom værdi.

WordPress-temaer med postformater

Nu hvor du kan tilføje understøttelse af postformater til næsten ethvert tema under solen, hvad med at vi gør dit arbejde lettere med en kort liste over temaer, der er forudindlæst med postformater? Listen er også fantastisk til dig, hvis du ikke har nogen idé om, hvad eller hvem CSS er.

Hueman WordPress Theme

Hueman WordPress Theme

Bragt til dig af Press Customizr, Hueman er en gratis WordPress-tema, der giver gratis såvel som premium-temaer et løb for deres penge.

PressCustomizr siger, at Hueman er “… et fuldt udstyret, responsivt magasin og blog-tema i høj opløsning uden kompromis. Hueman præsenterer hvad du skal skrive om på en visuel og brugervenlig måde på alle enheder. ”

Virkelig, dit online magasin eller blog kunne bruge en lille postformatmagi. Denne baby leveres med støtte til alle postformater og en række andre søde funktioner, der er svære at ignorere.

Samlet WordPress-tema

Samlet WordPress-tema

Vi tager design seriøst her på WPExplorer, og det er grunden til, at vi laver temaer, vi sætter stor ære i. Tilfælde heri er det samlede responsive multimedie WordPress-tema, der vil sprænge din paryk væk.

Tag ikke mit ord for det, så tag et kig på den omfattende liste over funktioner, der inkluderer WordPress-postformater. Ud over at give dig mulighed for at vælge forskellige indlægsformater afhængigt af dine behov, kommer Total med yderligere indstillinger for indlæg, der giver dig mulighed for at ændre aspekter som postbaggrund, opkald, medier, titel og overskrifter blandt andre. Dine indlæg pakker et stempel, og det er en garanti.

Temaet har en overordnet bedømmelse på 4,85 / 5,00 med næsten 30k glade kunder i skrivende stund. Par det sammen med utrolig støtte, og det er helt okay at sige, at du er i sikre hænder. Jeg har set dette tema vokse, og dreng er jeg imponeret eller hvad.

Matala WordPress Theme

Matala WordPress Theme

Åh, hvilken skønhed dette er. Farve er navnet på spillet, og Matt Mullenweg (ja, han lavede det) holder ikke tilbage her. Matala er bedst kendt for funktioner som seks indlægsformater (du kan tilføje mere; du har lige lært hvordan), to widgetområder, farverigt tekstureret design og flere tilpasningsmuligheder, herunder tilpassede overskrifter, tilfældige gallerier på enkeltbillede sider og meget mere. Det er 100% gratis på WordPress.org

Socialiser WordPress-tema

Socialiser WordPress-tema

Hej BuddyPress elskere. Er du på markedet efter et WordPress-tema, der er lavet specifikt til sociale netværk og samfundswebsteder? Hvis det er et ja, har vi bare temaet til dig. Sig hej til Socialize, et af de bedste premium BuddyPress-temaer på markedet.

Oven på alle de funktioner, du har brug for for at genoprette dit communitywebsted, socialiser skibe med alle postformater for at sikre, at brugerne har det sjovt på dit websted. Naturligvis kan du bruge Socialize til at opbygge ethvert andet tænkeligt websted, da det er 100% fleksibelt. Jeg vil meget gerne gennemgå funktionerne med dig, men dette er ikke det indlæg.

Rum WordPress Theme

Rum WordPress Theme

Lad os nu tale om et porteføljetema, der er som ingen anden. Damer og herrer, vi introducerer Spaces af ThemeBeans, en ekstraordinær forfatter og udvikler.

Arbejder du inden for kreative kredse? I så fald har du naturligvis brug for et tema, der hjælper dig med at vise dit arbejde med stil. Du kan henlede læseren opmærksomhed på dit arbejde eller din blog og jazz op i hele shebang med videoer, billeder, lyd, gallerier, citater, links og sider. En brugerdefineret slide-out-menu, 19 tilpassede sideskabeloner, indbygget live-tema Customizer-indstillinger og fuld support til populære plugins (WooCommerce, EDD og alle Bean-udvidelsesplugins) er et tilføjet plus.

At afvikle …

Funktionen WordPress-postformater giver dig den magt, du altid har brug for til at tilføje en lille stil; lidt oomph; lidt pizzazz til din blog. Det er bare så trist, at en masse WordPress-brugere aldrig bruger indlægsformater til at bryde monotoni og supercharge deres indlæg.

Vi håber, at dette indlæg inspirerer dig til at gribe ind og skabe magi med din blog. Har du noget at tilføje til samtalen? Wow os i kommentarerne. Vi ses!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map