WordPress og webinarer: Whys og hvordan

Webinarer og WordPress: Whys og hvordan

Har du bemærket, at alle dine konkurrenter og de store navne i din branche bruger webinarer? Ønsker du at finde ud af mere om denne form for kommunikation, og hvordan du kan bruge den til at udvide dit publikum og din forretning? Vil du sikre dig, at du ikke bliver tilbage?


I denne artikel lærer du om fordelene ved webinarer, og hvordan du med succes kan integrere dem i din marketingstrategi. Vi vil også diskutere nogle af de bedste webinarløsninger derude for at hjælpe dig med at finde den bedste passer til dine mål.

Fordelene ved webinarer og WordPress

Webinarer og WordPress

Flere og flere virksomheder er vært for webinarer. Så hvad er fordelene, og hvorfor skal du overveje at gå ned på webinarruten?

Interagere med din målgruppe

Et webinar er en fantastisk måde at komme tæt på og personlig med dit publikum. Gennem webinarer kan du interagere og oprette forbindelse til de mennesker derude og virkelig få en fornemmelse af, hvad de synes og ønsker. Dette vil hjælpe dig med at få en bedre forståelse af din målgruppe og begynde at opbygge et samfund baseret på dit websted.

Sælger dine produkter

Uanset om du sælger kurser, medlemskab til et websted, merchandise eller service, er et webinar en effektiv måde at markedsføre premium-varer. I stedet for blot at liste din vare på dit websted og håbe, at folk er interesserede, skal du få dine besøgende til at tilmelde dig et webinar. Via webinaret kan du demonstrere dit produkt, vise det i handling, forklare, hvordan det løser et problem, besvare eventuelle spørgsmål og virkelig overbevise dine kunder om, at det er noget, de har brug for.

Udvide din postliste

Mailinglister er en vigtig måde at holde kontakten med dit publikum på, og ud over at vælge det bedste nyhedsbrev optin-form plugin er webinars en fantastisk måde at vokse dem på.

Når du kører et webinar, samler du e-mail-adresser, når folk tilmelder sig. Disse e-mail-adresser kan derefter føjes til din adresseliste (forudsat at du får tilladelse under tilmeldingsprocessen) og bruges til at markedsføre yderligere webinarer sammen med promovering af nyt indhold og produkter.

Tilføjelse af fantastisk indhold til dit websted

Når du begynder at bruge webinarer, skal de straks blive en del af din strategi for indholdsmarketing. Når det er færdigt, kan webinarer arkiveres og offentliggøres på dit websted, hvilket giver nyttige oplysninger præsenteret på en anden måde.

Brug af spørgsmål fra webinaret

Alle kæmper fra tid til anden for at komme med interessante og relevante ideer til blogposttitel. Du vil skrive artikler, der hjælper folk med et problem, de har, men det er ofte svært at tænke over, hvad disse problemer kan være i forhold til din niche.

Det er her webinarer kan være yderst hjælpsomme. Vælg at åbne chatten for spørgsmål i slutningen af ​​webinaret. Du kan derefter bruge disse spørgsmål til at danne blogindlæg såvel som fremtidige webinaremner.

Hvis du kører en række webinarer, skal du også kigge nøje efter tilbagevendende spørgsmål eller temaer, hvor folk kæmper for at forstå eller løse. Dette kan godt betyde, at der ikke er tilstrækkelig information derude, der signalerer et hul på markedet, som du kan bruge.

Sparer tid

Det kan være ekstremt tidskrævende at behandle dit publikum spørgsmål og krav, og få dig til at besvare e-mails på alle tidspunkter af dagen. Et webinar er en meget effektiv måde at spare tid på og håndtere flere kundespørgsmål på én gang.

Ved at interagere med dit publikum sammen gør du dig tilgængelig, engagerer dig med dine kunder og håndterer deres problemer. Når webinaret er afsluttet, har du mere tid til resten af ​​din virksomhed.

At tjene på webinars

Webinarer behøver selvfølgelig ikke være gratis, og nogle mennesker tjener en masse penge på at køre dem. Hvis du dog betaler for et webinar, skal du virkelig tilbyde god værdi for pengene, især da der er så mange webinarer derude, som du ikke behøver at betale for at se.

En måde at komme rundt på dette er at samarbejde med andre store spillere i din niche eller branche. Ved at tilbyde et webinar med foredrag fra en række store navne vil du være berettiget til at bede om et gebyr.

Webinarer til premium indhold

En anden måde at bruge webinarer er at tilbyde dem som en del af dit WordPress-medlemssted. Ved at tilføje månedlige webinarer som premium-indhold, vil medlemmerne føle, at de får deres penge værd.

Det er også en god måde at dele information i et andet format, som kan hjælpe med at holde folk interesserede og tilskynde dem til at fortsætte med at betale for et månedligt abonnement på dit websted. Igen kan webinarerne arkiveres og gøres til en ressource, hvilket øger mængden af ​​indhold, du tilbyder.

Klientanskaffelse

Hvis du tilbyder en service, er webinarer en god måde at få flere klienter på. Tilby et webinar eller en række webinarer, hvor du lærer din målgruppe, hvordan du udfører den service, du tilbyder selv.

Hvis du for eksempel er en webstedsudvikler, skal du køre et webinar, der lærer folk, hvordan man opretter et grundlæggende websted. Ved at følge dit webinar, får seerne tillid til dig og anerkender din ekspertise. I slutningen af ​​webinaret vil mange være i stand til at opbygge deres egne websteder, men andre er stadig ikke sikre nok til at gøre det. Dette er, når du tilbyder dine tjenester.

Sådan kommer du i gang med webinarer og WordPress

Der er en række professionelle løsninger, som du kan bruge til at være vært for dine egne webinarer. Her er nogle af de bedste muligheder derude.

WebinarJam

WebinarJam

WebinarJam er på sit mest basale niveau en tilføjelse til Google Hangouts, men med nogle meget imponerende og værdifulde marketingfunktioner. Den største uafgjort for store virksomheder er muligvis det ubegrænsede antal deltagere til dine webinarer, der understøttes.

Der er ingen cut-off eller ekstra gebyr for at være vært for et webinar med over et bestemt antal mennesker, så jo flere seere du tiltrækker, des bedre. Andre funktioner inkluderer:

 • Muligheden for at tilføje 10 samtidige højttalere til hver webinar-session
 • Chat i realtid med dit publikum
 • Inviter publikum medlemmer til øjeblikkeligt at deltage i din udsendelse
 • En real-time opfordring til handling til køb af produkter
 • Fuld integration af gateway-gateway, hvis du betaler for dine webinarer
 • Integration med alle autosvar

Som du kan se, er WebinarJam et kraftfuldt værktøj. På den nederste side er webinarerne ikke hostet på dit websted, og til £ 397 for et års abonnement er prisen ikke for alle!

EasyWebinar

EasyWebinar

EasyWebinar er en populær løsning til webinarer, der integreres med WordPress via et plugin. EasyWebinar udnytter kraften i YouTube Live og Google Hangouts, hvilket gør det ekstremt pålideligt. Du kan streame til et ubegrænset antal seere, oprette så mange begivenheder, som du vil, og tilbyde private eller offentlige møder. Det giver også et fantastisk udvalg af marketingværktøjer. De vigtigste funktioner inkluderer:

 • Forindspillede videohændelser streamet i realtid webinar sessioner
 • Livebegivenheder kan konverteres til stedsegrønne eller automatiserede begivenheder
 • Arbejder med WordPress, OptimizePress 2, Leadpages og mange andre side builder software
 • Opretter alle nødvendige sider til markedsføring (registrering, tak, begivenhed, gentagelse og nedtællingssider)
 • Opretter en automatiseret e-mail-sekvens
 • Smukt optimerede skabeloner

For at være vært for begivenheder på dit eget domæne skal du købe licensen og installere WordPress-plugin. Salg til samme pris som WebinarJam, EasyWebinar kommer ikke billigt, men det tilbyder en imponerende service til prisen.

WebinarIgnition

WebinarIgnition

WebinarIgnition er en professionel, men alligevel lige løsning, og kan være en fornuftig mulighed for dem, der lige er startet i webinarfeltet. Tilgængelig som et plugin integrerer WebinarIgnition problemfrit med ethvert WordPress-tema og er relativt let at konfigurere.

WebinarIgnition giver dig mulighed for at oprette både live og automatiserede webinarer samt tilbyde alle de værktøjer, du ville forvente i forhold til markedsføring af et webinar. Andre funktioner inkluderer:

 • Gør det muligt at integrere en hvilken som helst videostrøm (som Google Hangouts eller LiveStream) i din Live eller automatiserede webinar-side
 • Tillader besøgende at registrere sig via deres Facebook-login
 • En Live Console Hub betyder, at du kan administrere dit live webinar, mens det sker
 • Mulighed for at vælge et spørgsmålskasse eller et live chat-område på din live webinar-side
 • Tilpasbare sideskabeloner
 • Salg og konverteringssporing

Meget billigere end enten WebinarJam eller EasyWebinar, WebinarIgnition koster et engangsgebyr på $ 97. Dette gør det til en fantastisk mulighed for dem, der ønsker en professionel webinar-løsning på et budget.

Afsluttende tanker om webinarer og WordPress

Uanset om du driver en eCommerce-butik, et medlemswebsted eller en blog, tilbyder webinarer så mange fordele for enhver type virksomhed, det er tid til at begynde seriøst at overveje at køre dem. Når du har valgt webinarløsningen til dig, skal du identificere, hvad du vil vinde på dine webinarer, og skræddersy hver begivenhed i overensstemmelse hermed. Læn dig derefter tilbage og se din virksomhed trives.

Tilbyder du webinarer på dit websted? Hvilken webinar-løsning bruger du, og hvilke tip vil du give til nogen, der lige er startet i webinar-spillet?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map