WordPress med PHP 7 – Hvorfor opgradere din server

PHP 7 er lanceret i december 2015, og selv efter et helt år fra den første udgivelse er der websteder, der stadig kører under ældre versioner. PHP 7 er en større ændring til det bedre. Det er en meget forbedret version af et af de mest anvendte scripting-sprog og kernefundamentet i WordPress. I denne artikel vil jeg dække hvorfor er så vigtigt at opgradere til en hosting, der ordentligt giver support til det, og hvorfor det ville være til gavn for dit websted.


Fordelene ved PHP 7 for WordPress

PHP 7 er på version 7.1.4 nu, men de vigtigste kerner er stadig, dette er de vigtigste aspekter, der ændrede sig fra PHP 5.6 og ældre versioner til 7

 • Ny Zend Engine nu kaldet PHP Next Generation (NG)
 • Vigtig reduktion i hukommelsesforbruget
 • Abstrakt syntaks træ
 • Konsekvent 64bit support
 • Et godt antal fatale fejl konverteres nu til undtagelser
 • Bedre og sikret nummergenerator
 • Anonyme klasser
 • Kompatibilitet med OpenSSL 1.0.2e og fremefter.

Så ved stadig ikke, hvad alt det, som mumbo-jumbo faktisk betyder, lad mig forklare alt dette detaljeret.

Vent – hvad der skete med 6?!?! Udviklingscyklus for PHP 6 eksisterede men det tidligere forsøg kom aldrig til offentligheden (ikke rolig – du gik ikke glip af det på en eller anden måde). For at forhindre forvirring blev det besluttet, at 6 skulle springes over. Dette tjente formålet med at forbedre udviklingen af ​​PHP 7 og lancere en mere poleret version med langt flere funktioner og fordele.

Den nye Zend-motor

For dem af jer, der ikke ved, er Zend ikke ny med PHP, fordi det var der siden 1999. Zend er udførelsesmotoren, der udfører den faktiske fortolkning af PHP-sprog. Det blev skrevet i C og havde adskillige opgraderinger gennem tiden. Den version, som PHP 5.x bruger, kaldes Zend Engine II og tilføjer den udvidelige objektmodel og ydelsesforbedringer sammenlignet med ældre versioner, men den nye Zend Engine i PHP7, nu kaldet Næste generation er kernen i det faktiske hastighedsforøgelse af PHP7.

Hver gang du hører sætningen to gange hastigheden og den betydelige reduktion af hukommelsesforbruget af PHP7, ved du, at det faktisk er Zend Next Generation-forbedringer.

Næste generation opnår dette ved at ændre dets opførsel ved at arbejde med pegepunkter (sådan os forrige Zend Engine II) til drift med strukturer. Denne ændring reducerer hukommelsesforbruget, indsamling af affald og den samlede ydeevne.  En mere detaljeret forklaring, der kun anbefales til kodning af krigere, er tilgængelig på PHP wiki.

PHP 7 er måde hurtigere

Ændringerne i Next Generation Zend Engine er hovedansvaret for stigningen i hastighed, ved at reducere hukommelsesforbruget reducerede de også den tid, scriptingsproget tager at behandle informationen, og resultatet er, at PHP 7 har brug for færre servere for at levere det samme indhold. Dette er fantastisk for dig, fordi der ikke ønsker at fremskynde WordPress.

Dette er en graf direkte taget fra PHP PDF:

Antallet af anmodninger pr. Sekund er et godt mål for ydeevne, fordi det dybest set fortæller dig, hvor meget brugere der vil være i stand til at se dit websted på et givet tidspunkt baseret på din server og software. Jo flere anmodninger serveren kan tjene, jo hurtigere bliver dit websted. PHP 7 er i stand til at duplikere ydelsen på PHP 5.6 og konkurrere direkte med HHVM, en anden script sprogtolk, der er lavet af Facebook.

Hvorfor er hurtigere? Fordi det bruger mindre CPU-tid til at behandle hver anmodning, kan den derfor fordoble mængden af ​​anmodninger, der kan tjene til enhver tid.

Forbedret fejlhåndtering og 64bit support

En af de mest kritiserede ting i PHP var håndteringen af ​​fejl. Hvorfor du måske spørger ?, fordi en fatal fejl tidligere var PHP7 noget næsten umuligt at håndtere korrekt, da det ikke ville påberåbe sig nogen fejlbehandler og ville stoppe udførelsen af ​​script.

Den forbedrede PHP 7-fejlhåndtering bruger kastbare undtagelser, hvilket giver udviklere en meget bedre håndteringsmekanisme til at håndtere fejl, der tidligere ikke var tilgængelig. Ved at oprette undtagelser er udviklere i stand til at få meget bedre information om den faktiske fejl og er i stand til at håndtere den korrekt.

Tip: det er meget nemmere at kode nu og mindre af hovedpine.

På den anden side konsekvent 64-bit support betyder, at PHP7 nu tillader 64bit-heltal og understøttes på andre platforme, ligesom Microsoft Windows, der kører indfødte på 64-bit.

PHP 7 understøtter anonyme klasser

Der er en praksis i alle de vigtigste objektorienterede sprog at bruge anonyme klasser.  Java og C # har overflod af dem. Anonyme klasser er ikke kun meget nyttige, men korrekt kodet kan fremskynde udførelse af kode, tilføjelse af anonyme klasser var nødvendig for at PHP7 kunne indhente alle de vigtigste objektorienterede sprog.

Forældede PHP-funktioner

Der var større husholdning i PHP7 med forældede funktioner. En udskrevet funktion for dem, der ikke ved, er en del af koden, der betragtes som for gammel eller ubrugelig og kræver afskrivning. Når en funktion udskrives i PHP, fungerer den ikke længere.

Udviklerne af PHP7 overvejede omhyggeligt en masse funktioner, der ikke længere blev brugt. Det er vigtigt at vide, at en forældet funktion kan og vil potentielt bryde din kode. Når du hører om problemer med kompatibilitet med opgradering af din WordPress til PHP7 er dette det nøjagtige punkt, hvor dit websted kan bremse.

De forældede funktioner i PHP 7 er det vigtigste enkelt punkt at overveje, når du opgraderer dit websted til en hosting, der leverer PHP 7

Ældre plugins og temaer, der kalder disse forældede funktioner, kan og vil stoppe med at fungere, hvis de kører under PHP7. Det er derfor du absolut skal opgradere alle dine plugins og temaer inden du skifter til en hosting, der understøtter PHP7.

Fjernelse af al den forældede kode er delvis ansvarlig for ydelsen af ​​PHP7, som nu kører i et langt renere miljø end PHP 5.x

Hvad alt dette betyder

PHP7 er hurtigere og mere let, kører med mindre hukommelsesforbrug, udfører dobbelt så mange mængder af kode på et givet tidspunkt end PHP 5.x og det håndterer fejl på en meget renere måde. Alt dette oversættes til en hurtigere websted, bedre kodning og en meget bedre brugeroplevelse.

Hvis du er interesseret i ydelsen på dit websted, skal din første ordre af dagen være at opgradere alle dine plugins & temaer og skifte til en hosting, der leverer PHP7. Og du er heldig – de mest populære hostingfirmaer tilbyder PHP 7 til alle deres planer (eller de tilbyder opgraderingen). Her er et par PHP 7-kompatible hostingfirmaer, vi anbefaler:

 • Bluehost Optimeret WordPress Hosting
 • WP Engine Managed WordPress Hosting (som også er vært for WPExplorer)
 • Media Temple Administreret WordPress Hosting
 • Plus andre! Og hvis du kan lide din nuværende vært, så spørg bare om opgradering.

Der er selvfølgelig andre faktorer, der bidrager til endnu mere ydelse, såsom at bruge nginx og hostingtjenester, der understøtter en form for webserver-cache, men vi vil diskutere alle disse emner i en senere artikel. For øjeblikket, hvis du har noget at tilføje eller spørgsmål, fortæl os det i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map