WordPress Marketing Trends: Et fokus på en højere touch salgsproces

WordPress Marketing Tips & Trends

Pas på! Dette er et andet indlæg om markedsføring. Men bliv ikke skuffet. Vi skal tale om behagelige ting: hvordan man kan tiltrække flere kunder til dine WordPress-produkter og -tjenester og glemme om Google-annoncer og backlinks-indsendelser et øjeblik.


Lad os først redde nogle af de mindre spændende aspekter.

Der er 3 store trin i markedsudvikling, som nu er integrerede dele af en ordentlig varepræsentation: fortælle, vise og give en chance for at prøve.

Disse implementeres let i den virkelige verden. Det enkleste eksempel: en kunde, der ønsker at købe et tøj, kommer til enhver tøjbutik, kan se beskrivelsen af ​​produktet, de kan selvfølgelig også se selve produktet (show), og hvad der virkelig er vigtigt, er de i stand til at pas den på (prøv). Perfekt scenarie.

I en lignende situation, men udført i Internetverdenen, er der flere chancer for, at refusionen vil blive anmodet om. Alt dette, fordi det sidste trin (“prøv”) ofte ignoreres.

Hvorfor er “at prøve” så vigtigt? Enkelt, det er et naturligt værktøj til at vinde over kunden. Et rigtigt organisk marketingvåben er det, der kan implementeres, selv uden en marketingmedarbejder. Den ene er i stand til at give et vellykket resultat uden tonsvis af annoncer.

Kort sagt, trinet “prøv” klipper, fordi:

 • Denne strategi angiver 2 vigtige øjeblikke for en kunde: tillid og gennemsigtighed. Forhold, der er bygget på tillid og sikkerhed, er det altid mål for begge sider. Det er også den vigtigste filosofi for WordPress. Følgende historie vil sandsynligvis forklare det bedre:
  Billedkredit: Sadhana Balaji

  Billedkredit: Sadhana Balaji

 • Det giver “højere touch salgsproces” og giver en kunde kontrol over en købsproces.
 • Dette er en slags verifikation med din målgruppe med udsigt til, at netop dette produkt løser en reel kundes behov.

Så hvad er der? de mest effektive og trendy “give mulighed for at prøve” måder at ombord på kunderne og bevise, at dine WordPress-produkter og tjenester er værd at bruge? Lad os tale om større tre:

 1. Money back-garanti
 2. Gratis prøveversion
 3. Demo + gratis prøveversion

Money-Back-garanti

Pengene tilbage garanti

Det er en slags løsning på “try” -strategien: brugere betaler for produktet / tjenesten, da de betragter det som et test-drev. Hvorfor ikke, de er sikre på, at de kan få deres penge tilbage, hvis der er en grund.

Ja, WordPress-plugins, temaer og andre digitale produkter er ikke håndgribelige. Så hvordan kan de tilbagebetales? Dette er, hvad nogle softwareudbydere stadig hævder, at de holder sig til anti-refusionspolitik i den digitale verden. Men dette er en måde at ingen steder, som mange populære SaaS online-markedspladser (ikke kun i WordPress-industrien) allerede har bevist.

Ulykkelige kunder, der ikke modtager en refusion, vender ikke tilbage for at købe nye ting, vil ikke anbefale noget til andre, og i værste fald vil de efterlade offentlig negativ feedback om uafhængige ressourcer. Dit ry har ikke brug for denne byrde.

StudioPress, en af ​​de sikreste og professionelle udbydere af WordPress-temaer, er et godt eksempel på høj standard kundepleje og forretningsstrategi. Hvis kunderne er utilfredse, kan de få en refusion i løbet af 30 dage som påberåbt på officiel politikside.

Dit næste spørgsmål er sandsynligvis, hvordan du får mest muligt ud af denne strategi?

Giv ikke bare penge tilbage – prøv først at opnå den ønskelige kundes destination, der tilbyder en hånd i enhver vanskelig opgave, de ikke var i stand til at konkurrere, mens du bruger dine produkter. Det betyder, at du tilbyder førsteklasses support. Hvis det ikke fungerer, skal du bruge følgende enkle trin for at give kunden et positivt indtryk:

 1. Opfør dig på samme måde som om du håndterede et spørgsmål til præ-salg.
 2. Ingen irriterende spørgsmål her!
 3. Forsøg ikke at ændre kundens sind, men foreslå i stedet en nyttig løsning.
 4. Undskyld, at produktet ikke opfyldte deres behov, tak kunden for at søge hjælp og for at prøve.

Nogle ledere mener stadig, at enhver poetisk og sofistikeret e-mail kan ændre klientens sind. Normalt fungerer det ikke. Men hvis du har et konkret forslag som en trøst (rabat, samarbejde osv.), Kan det være en effektiv måde at lokke en kunde til at blive.

Gratis prøveversion

Gratis prøveperiode

Dette er sådan en sød lyd for en kundes ører. Gratis forsøg og “prøv før du køber” er muligvis ikke en branchestandard endnu, men de er en enorm tendens. Og det er en god nyhed for både SaaS-virksomheder og købere.

Den største følelse af denne strategi er at tilvejebringe allerede nævnte “højre touch salgsproces”.

En masse WordPress-udbydere betragter det stadig som risikabelt. Men afhængigt af dit produkt og din målgruppe, hvorfor ikke udvide adgangen til de ting, der gør dit produkt godt?

Lincoln Murphy, en person, der hjælper SaaS-virksomheder med at øge gratis prøvekonverteringskurser, en gang leverede en god sammenligning:

”Reducerer testkørsel på en Ferrari værdien af ​​en Ferrari? Nej… hvis noget, er det hvad der forsegler handlen for de fleste købere. ”

Som eksperter fra MarketingExperiments krav, gratis prøveperiode-tilbud og en pengene-tilbage-garanti er faktisk ens i funktionalitet, men deres opfattelse af brugere kan være helt anderledes. Prøv at tilbyde begge dele. Start for eksempel med en gratis prøveperiode, og fortsæt med at tilføje pengene tilbage-garanti for at få endnu større tillid hos de potentielle kunder og få dem til at føle sig mere sikre.

Men lad ikke din gratis prøveversion glide, skab en strategi omkring den. Overvej følgende nøglepunkter.

1. Definer en perfekt levetid på en prøvekonto

Under hensyntagen til at denne strategi anvendes til forskellige typer WordPress-produkter og -tjenester, som opfører sig forskelligt, skal du prøve at teste funktionalitet og funktioner af dig selv. WordPress-branchestandarden er 30 dage, men dette er tydeligvis ikke en retning at følge for alle. Dette skal være den perfekte tid til ikke at miste interessen for det, du tilbyder. Hvis du forkorter prøveperioden, skaber dette endvidere en følelse af presserende brugere til at handle hurtigere.

Konklusion: prøv at finde dit glade medium. For eksempel fandt en af ​​de velkendte WordPress-eksperter derude WPMUDEV dette medium på 14 dage.

2. Interaktion med en potentiel køber

Nogle marketingstrateger hævder, at en prøveperiode er indstillet til at reducere menneskelig interaktion, der kræves for at sælge. Men forhåbentlig er det allerede klart, at ”fokus på en bruger”, som for øvrig er Googles vigtigste motto, er en nøglefaktor i opbygningen af ​​et tillidsfuldt forhold til en kunde og især potentiel kunde. Så glem ikke at:

 • Tilby personlig håndholdelse i stedet for et link til en guide eller FAQ-side alene.
 • Send opfølgende e-mails. Hvis det er muligt, personaliserede dem (ja, du ventede på dette ord), som i vores tilfælde er adfærdsbaserede automatiserede e-mails. For eksempel, Zendesk salgsteknikker sender opfølgende e-mails, der foreslår hjælp til de brugere, der er mest engagerede i løbet af de første 3 dage (fokus på de mest aktive og lovende brugere). Dette hjælper dem med at være mere effektive for deres klienter. I kombination med telefonopkald hjalp dette med at øge prøvekonversioner op til 30%. Denne procentdel kommer fra forskning af Totango, et firma, der hjalp Zendesk med at spore brugernes adfærd. For at få en lignende analyse af dine brugers opførsel kan du bruge en gratis analyseplatform til SaaS-virksomheder som HeapAnalytics eller MixPanel (begge har gratis planer).
 • Forstyrr ikke. “Altid klar til at hjælpe” kundeplejestrategi har allerede leveret dens effektivitet. Samt for meget ”spamming” af den potentielle kunde beviste dens ineffektivitet.
 • Send påmindelses-e-mails, når der er 2-3 dage tilbage. For at komponere en bedre e-mail skal du prøve at teste dine opfordringer til handling (prøv forskellige knap / linketiketter) – disse e-mails skaber en følelse af presserende karakter, men de skal ikke være kraftfulde.

3. Kreditkort eller ikke kreditkort

Det er en langvarig diskussion for de gratis forsøg. Den eneste ting er indlysende: En anmodning om at indtaste kreditkortinfo, mens du registrerer en gratis prøveversion, skræmmer klienten. Medmindre din virksomhed er blandt det, der kaldes “Bedste i klasse SaaS-ledere” (allerede populære og autoritative virksomheder), er det sandsynligvis bedre at udsætte denne metode i nogen tid.

En af de vigtigste Totangos rapport undersøgelser er stadig relevant:

Sammenligning af konvertering

Hvis du er usikker på, hvilken vej du skal følge, igen, test og mere test. Giv dine brugere 2 muligheder – med og uden kreditkortoplysninger kræves, og udfør nogle A / B-test for at spore konverteringer.

For eksempel, efter lave tilmeldingssatser med kreditkortinfo, fandt CrazyEgg-selskabet ud af, at de besøgende var ganske enkelt bange for at give disse oplysninger. Så de oprettede og testede en anden tilmeldingsside med en forklaring på, at ingen automatiske afgifter vil finde sted: denne forbedring resulterede i en 116% stigning i prøvetilmeldinger.

Moz Virksomheden beder også om et kreditkortinfo, der indeholder den nødvendige forklaring:

Detalje forklaring

Demo + rensede forsøg

Demo & prøve

Hvad er en demo-prøve? Det ligner gratis prøvekonti fra markedsføringsmæssigt synspunkt, men har teknisk set en anden måde at implementere på.

Mens gratis forsøg er et godt værktøj til store WordPress-samfund som WPMUDEV, er demo-prøvestrategien mere effektiv og overkommelig for små WordPress-plugins-udviklere, temaudbydere, webdesignere eller andre, der bare frigiver deres første kommercielle WordPress-produkt / -tjeneste.

For eksempel har du udviklet et nyt cool WordPress skyderen plugin. Det hostes ikke på din server, og dine brugere har ikke brug for nogen personlige konti på dit websted for at arbejde med det. Du har muligheden for ikke kun at vise, hvordan plugin fungerer (i et rigtigt frontend-eksempel eller i promo-videopræsentation), i stedet kan du faktisk give potentielle kunder adgang til din plugin-backend til at teste plugin første hånd. At tilbyde et testområde med sandkasse ud over en beskrivelse af morderen kan fungere meget bedre.

Ikke sikker på, hvordan du opsætter en demotest for dit produkt? Intet problem. Der er en håndfuld WordPress-værktøjer, der tillader denne magi.

Et af de for nylig frigivne værktøjer til let at oprette en front-demo og en gratis prøveversion for dine WordPress-produkter er Demo Builder til ethvert WordPress-produktplugin. Der kan du finde klare instruktioner om, hvordan du begynder at arbejde med det, og hvilke muligheder du får som plugin-administrator:

Demo Builder

For at begynde at oprette både / hvilken som helst – demopræsentation (live eksempel på dit WordPress-produkt i aktion) og / eller backend-adgang for brugerne til at teste det, skal du starte med at oprette et WordPress Multisite-netværk til at være vært for forsøg (sandkasser, der vil være yderligere automatisk gjorde rent).

Med Demo Builder-plugin kan du oprette et attraktivt levende eksempel på dit produkt, som potentielle kunder kan inspicere i detaljer (især hvis det er et komplekst plugin med en masse funktioner). Her er en live demo hvordan Demo Builder fungerer (demoen viser testen af ​​en Visual Builder).

Denne Demo Builder fungerer til ethvert WordPress-produkt og giver dig mulighed for at give brugerne en chance for at registrere en gratis prøvekonto for at teste de nødvendige instrumenter fra deres eget personlige WordPress-instrumentbord. Efter et stykke tid (som du definerer), ryddes disse konti automatisk, så du ikke gemmer unødvendige konti, og dine potentielle kunder har derefter en grund til at handle efter at have arbejdet med dit produkt.

Faktisk får du mange fantastiske styringsværktøjer til at opsætte prøvekonti og vise brugerne alle fordele ved dit produkt:

Builder funktioner

Som du ser, bortset fra kun indstillingerne, er du også i stand til at forbedre dine markedsføringsmuligheder med mere standard e-mail-marketingteknik – MailChimp-automatisering. Dette vil hjælpe dig med at følge op (læs: ikke spam) brugerne, hvis det er nødvendigt.

Du kan teste, hvordan denne backend-prøvekonto fungerer for en bruger her.

Nogle små WordPress-udbydere tager denne strategi med gratis forsøg med et saltkorn: hvad hvis den potentielle klient ikke kan lide produktet, eller det ikke tilfredsstiller deres behov, så de ikke køber det? Denne bekymring kan faktisk være gode nyheder for din virksomhed. Med en demo-prøve kan du potentielt undgå uberettigede refusioner eller negativ feedback og bevise, at dit produkt virkelig er så godt “som annonceret.”

Desuden kan du i dette tilfælde potentielt have større odds for at konvertere en kunde til en loyal klient, der er i stand til ærligt at hjælpe dig med at forbedre produktet på lang sigt.

Gæt ikke hvad der er den bedste mulighed for en klient – lad dem forme dit produkt til deres behov.

konklusioner

Money back-garanti, gratis forsøg og demoer er de lovende marketingstrategier, som alle store og små kommercielle WordPress-mærker skal følge. Det hjælper med at styrke dit brand i forbrugernes øjne og skabe relationer mellem WordPress-skabere og deres kunder.

De strategier, vi har beskrevet, er ikke nødvendige eller perfekte til enhver e-commerce-butik eller -produkt. Du bliver nødt til at lave din egen markedsundersøgelse og -test for at finde ud af, hvad der er rigtigt for dig. Overvej de beskrevne anbefalinger som varianter til dine yderligere markedsføringseksperimenter.

Forhåbentlig var denne opskrivning nyttig for dem, der kun reflekterer over at bruge nogen af ​​disse strategier eller allerede har været venskab med dem. Har du forresten nogen erfaring at dele om emnet? Flere tip, eller måske et spørgsmål? Efterlad en kommentar!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map