WordPress-kommentarer justeres for at strømline dit websted

De fleste bloggere og webstedsejere er enige om, at kommentarer er vigtige for at udvikle et online-samfund, såvel som for at skabe interesse og yderligere webstedstrafik. Men som mange andre ting i livet er der også en ulempe ved at have kommentarer aktiveret. Så meget som du gerne vil have brugergenereret indhold til dit websted, kan der være tilfælde, hvor kommentarer er mere besvær end en hjælp. Undertiden opfordres der til en lille finjustering med hensyn til din kommentarpolitik for at strømline dit websted og holde det en veloljet maskine.


1. Flytning af kommentarer fra det ene indlæg til det andet

Hvorfor vil du flytte dine kommentarer fra det ene indlæg til det andet? Nå, der er et par grunde til. Det kan være en god idé at teste farvande på forskellige versioner af det samme indlæg for at se, hvilken der klarer sig bedre i trafikafdelingen. Selv hvis du omdøber permalink for at komme med den samme URL, vises der stadig mange ting i den nye indlægsversion, bortset fra kommentarerne. Måske udarbejder du en ny gengivelse af et gammelt indlæg og vil omdirigere den gamle version. Så let som dette kan være, forbliver kommentarer stadig, efter at du har omdirigeret dit indlæg.

Eller måske en af ​​dit websteds besøgende efterlader en kommentar, men på det forkerte indlæg. Dette kan let ske, hvis besøgende læser en masse indlæg og sidespor et eller andet sted undervejs. Måske fik de oplysningerne blandet sammen og efterlod en kommentar uden at vide, at de burde have været til et andet indlæg. Kommentaren hænger ikke sammen med det indlæg, den vises på, hvilket kun vil forvirre andre besøgende, der læser den.

Naturligvis er dette kun et par mulige scenarier, der beder dig om at ønske at skifte kommentarer. Under alle omstændigheder er det ikke så enkelt at flytte kommentarer fra det ene indlæg til det andet. Det er faktisk ikke engang muligt i WordPress uden nogen form for hjælp. Gudskelov for den stadigt pålidelige verden af ​​WordPress-plugins! Der er et plugin til næsten alt, så hvorfor skulle flytte kommentarer være en undtagelse?

Tako Movable Kommentarer

Et sådant tilgængeligt værktøj, der fungerer ganske godt, er pluginet Tako Movable Comments. Med dette plugin installeret på dit WordPress-sted vil du være i stand til at flytte kommentarer fra et indlæg til et andet – eller fra en side til et indlæg – eller omvendt. Du kan også flytte et antal kommentarer på samme tid såvel som at flytte trådede kommentarer.

Alt hvad du skal gøre er at vælge den posttype, du vil flytte kommentaren til, og vælg derefter den faktiske titel på det indlæg / den side, du vil have det til at flytte den til. Hvis du vil flytte en stor del af kommentarer, er du bare nødt til at komme dig hen til kommentarsektionen, vælge de indlæg, du vil flytte, og brug derefter rullemenuen Bulk Actions. Du kan endda holde dine trådede kommentarer i deres rigtige rækkefølge, når de flyttes, så “samtalen” stadig forbliver intakt. Med et par klik kan du nemt flytte dine kommentarer uden at skulle gøre det manuelt. Det er en total tidsbesparelse!

2. Deaktiver kommentarer til aktuelle indlæg

Det er let at deaktivere kommentarer til indlæg, når du er ved at udarbejde et nyt, men hvad nu hvis du beslutter, at du vil deaktivere kommentarer til en masse indlæg, du allerede har skrevet og offentliggjort? Måske er du træt af at svare på kommentarer, især hvis de går ind i en trådt samtale, som konstant kræver, at du klinger ind. Måske skriver den person, der skrev det originale indlæg, ikke længere for dig, hvilket gør det umuligt for nogen svar fra forfatter til at fortsætte.

Den type websted, du kører, faktorer stærkt i, om kommentarer vil være værdifulde for dig eller ikke. Der er en række emner, der kan udløse større dialog og virkelig fremkalde debattanten hos mennesker. Websteder, der drejer sig om politik, religion og alt andet, der kan betragtes som et varmt emne, vil næsten helt sikkert resultere i kommentarer, der ender med at være argumenterende og endda fornærmende.

Disse typer tråde har bestemt brug for konstant styring, da mange af kommentarer kan vise sig at være meget stødende. Måske har du bare ikke tid eller tendens til at styre disse kommentarer dag ud og dag ud, især når de dukker op på tværs af alle dine indlæg.

Du kan altid deaktivere kommentarer, når du opretter et nyt sted ved blot at fjerne afkrydsningsfeltet i Indstillinger> Diskussion, men dette er mere udfordrende, når det kommer til eksisterende websteder med meget indhold. Og denne indstilling fungerer muligvis for indlæg, men den gælder ikke sider eller tilpassede indlægstyper, hvilket betyder, at den nye kommentarformular stadig vil vises.

WP deaktiverer kommentarer

Uanset hvilken grund du vil deaktivere kommentarer til et tidligere indlæg, er den bedste måde at gøre det på ved hjælp af et plugin. Selvfølgelig. Et sådant praktisk plugin er WP deaktiverer kommentarer plugin, der giver dig mulighed for at deaktivere plugins, pings og trackbacks til dine indlæg, forfattere, kategorier, tags, URL-stier, henvisninger, IP-adresser, postformater, posttyper og sprog. Det giver dig utrolig kontrol over dine kommentarer.

3. Luk kommentarer efter en vis tid på indlæg og sider

Lukker kommentarer til ældre indlæg og sider er en god ide, hvis du vil hjælpe dit websted med at indlæse hurtigere. Gamle indlæg, der er åbne for fortsatte kommentarer, vil helt sikkert være en magnet til spam. Jo længere og mere kompliceret spam, jo ​​mere båndbredde vil de optage på din server.

Spam er typisk målrettet mod ældre indlæg, hvoraf mange ikke længere administreres af deres forfatter. Selv med et anti-spam-plugin ser du ikke altid disse kommentarer, men alligevel vil du helt sikkert bemærke, at dit websted tager længere tid end normalt at indlæse.

Der er sandsynligvis intet punkt i at holde et gammelt indlæg åbent for kommentarer, især hvis det er nyt, og ikke længere er relevant. Det risikerer bare spam, udover at du konstant skal overvåge kommentarer, der fortsætter med at sive ind. Du kan deaktivere kommentarer til indlæg, efter at der er gået en vis tid på to forskellige måder:

  • Luk kommentarer til individuelle indlæg: Hvis du lukker kommentarer individuelt, kan du holde visse indlæg åbne for kommentarer og tillader dig kun at målrette mod specifikke indlæg. Dette kræver lidt manuelt arbejde, men det fungerer i mange situationer. Bare gå til “Rediger indlæg” Fjern derefter markeringen af “Tillad kommentarer” og “Tillad trackbacks og Pingbacks” kasser.
  • automatisk: Gå til for at specificere et bestemt antal dage, som kommentarer må være åbne Indstillinger -> Diskussion -> Andre kommentarindstillinger -> “Luk automatisk kommentarer til artikler, der er ældre end X dage.” Gem disse indstillinger, og du er færdig. Det er så let som det.

Så der har du det. En lille tilpasning af kommentarer kan gøre en lang vej til at forbedre dit websted og fjerne en masse tidskrævende ledelse fra din plade. Jeg håber, du finder disse tip nyttige. Er der andre metoder til at flytte kommentarer rundt eller slette dem i bulk, som jeg har savnet?

Hvad gør du for at administrere kommentarer på dit websted? Lad mig vide det i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map