WordPress Kommentar Moderation: En guide til begyndere

Kommentarsektionen under et WordPress-indlæg giver dig mulighed for at engagere dig direkte med dine læsere. Men WordPress går et hak højere: det giver dig muligheden for at moderere brugerkommentarer via funktionen til moderering af kommentarer. Imidlertid er det ældgamle spørgsmål, der tilsyneladende ikke har et klart svar, til at moderere eller ikke modere. I sidste ende er beslutningen op til dig, men du skal nøje veje fordele og ulemper ved begge muligheder.


Da dette er en begyndervejledning til WordPress-kommenteringsmoderering, vil jeg gerne fremhæve et par grunde til og imod kommentarstyring, før jeg foreslår en ideel løsning.

Hvorfor du skal moderere kommentarer

 • Uden moderering og de rigtige spamfiltreringsværktøjer kan din blog let blive et spamfest, især hvis den er populær. Moderering giver dig fuld kontrol til kun at vise kommentarer fra pålidelige brugere, hvorved spam og andre kommentarer af lav kvalitet fjernes. At engagere betroede brugere skaber tillid, og din blog får hurtigt autoritet i din valgte niche.
 • Spam-kommentarer indeholder typisk links, hvoraf nogle kan omdirigere til potentielt ondsindede websteder. Hvis en bruger klikker på et link, der omdirigerer dem til et sted, de ikke ønsker at være, mister de tilliden og tilliden til din blog – hvilket i det væsentlige er det samme som at miste troen på dig. Med moderation kan du blokere potentielt ondsindede links.
 • En godt modereret kommentartråd kan tilføje værdi til et ellers kedeligt indlæg. Der kan være læsere, der er mere vidende om emnet, og deres bidrag kan hæve dit indlæg. Kommentarer af god kvalitet tiltrækker kyndige mennesker, der tilføjer værdifulde oplysninger, og det er det, du vil have til dit indlæg. Husk, at kommentarer bliver en del af din blogs indhold, så længe indlægget findes på din blog.

Hvorfor du ikke bør moderere kommentarer

 • Kommentarstyring kan være tidskrævende. For større websteder, der har godt læserskare, kan det være en reel smerte eller endda upraktisk (medmindre du bruger et tredjeparts kommentarsystem).
 • Moderation frustrerer mange ægte brugere, der ønsker at deltage i diskussionen. Brugere vil normalt se deres kommentar umiddelbart efter, at de ramte Stolpe. Hvad hvis du ikke er ved for at godkende det?
 • Du kan håndtere kommentarspam ved hjælp af et plugin. F.eks. Gør Akismet-pluginet, der leveres med den grundlæggende WordPress-software, et temmelig godt stykke arbejde med at udslette spam, forudsat at du har konfigureret det korrekt.

Nu hvor du kender grundene til og imod moderering, hvad skal du gøre? Min anbefaling er at moderere, men være smart om det.

Det primæreWordPress-kommentarsystem er anstændigt nok på egen hånd. Det giver dig mulighed for at moderere kommentarer effektivt, samtidig med at langt de fleste kommentarspam undgås.

Ideelle indstillinger til WordPress Kommentar Moderation

Gå til for at indstille din blog til moderering Indstillinger> Diskussion.

diskussionsindstillinger

Se efter den del, der siger Send mig en e-mail når som helst. Det er her du aktiverer eller deaktiverer kommenteringsmoderering ved hjælp af basissystemet, og det er temmelig ligetil: hvis du markerer det andet felt (Der afholdes en kommentar til moderering), kan du moderere alle indlægskommentarer.

Moderat første gang forfattere

En nem måde at gøre moderation mindre af smerter er ved at aktivere automatisk godkendelse af kommentarforfattere, der er blevet godkendt en gang. Gå til for at aktivere denne indstilling Indstillinger> Diskussion og kontroller for Før en kommentar vises afsnit markerer det andet felt, der læser Kommentarforfatter skal have en tidligere godkendt kommentar. Lad boksen ovenfor ikke være markeret.

kommenterer moderering

Hvis en kommentarforfatter ændrer den måde, hun indtaster sine detaljer – navn og e-mail -, skal hun modereres igen.

Se også efter kommentarforfattere, der tidligere blev godkendt: Nogle af disse har lært systemets ins og outs og kan fremsætte nogle kvalitetskommentarer oprindeligt, men derefter slappe af med fremtidige kommentarer, da de ved, at de automatisk godkendes.

Sluk for kommentarer efter en specificeret periode

En anden smart måde at holde styr på kommentarer på din blog er ved at begrænse det tidspunkt, hvor dine blogkommentarer er åbne for forfattere. Typisk er 30 dage en rimelig periode, men kan være mere eller mindre afhængigt af dine specifikke omstændigheder. Hvis du gør dette, hjælper du med at forhindre SEO-spammere – brugere, der kommenterer for at oprette links til deres egne blogs. De søger normalt efter blogs, der har opnået en høj PageRank.

Det tager overalt fra et par uger til flere måneder at opbygge en høj PageRank, så SEO-spammere er typisk målrette mod blogs, der har eksisteret i et par uger eller måneder.

Normalt rammer et blogindlæg højeste popularitet inden for 2 til 3 uger efter udgivelsesdato. Dette betyder, at du kan forvente at få den højeste mængde aktivitet i kommentarfeltet i løbet af dette tidsrum. Så planlæg at begrænse kommentarer til 30 dage (ideelt), så du ikke har mange kommentarer til at moderere. Gør det imidlertid frit, hvis der foregår en god diskussion.

Gå til for at indstille en grænse for kommentarforfatterskabstid Indstillinger> Diskussion og se efter Andre kommentarindstillinger afsnit. Kontroller indstillingen, der læser Luk automatisk kommentarer til artikler, der er ældre end__dage og angiv antallet af dage, der skal holdes kommentarer åbne:

Lukker kommentarer til indlæg

Deaktiver trackbacks

Nogle gange vil du hellere beskæftige dig med kommentarspam end trackback-spam, så tænk grundigt igennem, før du aktiverer Trackbacks. Det er generelt en god ide at slå dem fra, da du stadig kan vide, hvem der linker til dit websted via afsnittet Indgående links i betjeningspanelet. Bemærk, at dette afsnit muligvis ikke vises for et helt nyt WordPress-sted. Du kan også konfigurere din RSS-feeder for at se indgående links.

Brug plugins til at filtrere kommentarspam

Spam-kommentarer kan være vanskelige at få øje på, men ved hjælp af kompetente plugins er de lettere at identificere, hvis de ikke er blokeret fuldstændigt. Her er et udvalg af plugins, du kan bruge til at opnå det:

Akismet

Akismet

Jeg introducerede kort det geniale Akismet plugin, der er indbygget i det centrale WordPress-software til at filtrere kommentarer, der vises som spam. Alt hvad du skal gøre er at aktivere det, men du bliver nødt til at tilmelde dig og konfigurere dens API-nøgle for at komme i gang. Selvom det udfører et anstændigt job med at holde sig fra spam, er det ikke idiotsikkert, og nogle legitime kommentarer kan undertiden forveksles med spam. Så kontroller din spam-mappe regelmæssigt for legitime kommentarer.

WordPress Nul-spam

wordpress-nul-spam

En relativt ny plugin, WordPress Nul-spam hjælper med at blokere spam automatisk uden behov for en CAPTCHA. Når den først er installeret og aktiveret, gør den sin magi med det samme. Der er ingen API’er til opsætning.

Tillad brugere at gøre moderering

Endelig er en anden måde at bevare din sundhed, mens du modererer kommentarer, ved at lade visse forfattere gøre moderering. Du kan kun give dine mest loyale brugere denne form for autoritet. Hvis din blog har betydelig forfatterskab og autoritet, kan dette muligvis være den bedste måde at styre kommentarstyring på.

Lojale samfundsmedlemmer bliver betroede brugere, som du giver adgang til moderate andre brugere. Du kan oprette et belønningssystem for at holde dem motiverede, så som at give dem mulighed for backlinks til deres egne blogs. Et plugin som f.eks Brugerrolleditor kan bruges til problemfrit at oprette og tilføje denne rolle til din blog. Der er mange andre, du også kan udforske.


Husk altid, at du har fuld kontrol over, hvem der kommenterer dine indlæg, og hvad de poster. Giv dette afsnit af din blog den opmærksomhed, den fortjener, og din blog bliver en betroet autoritet. Er kommentarsektionen på din blog optaget? Hvordan modererer du kommentarforfattere? Har du bedre ideer til, hvordan du forbedrer spamfiltrering uden at miste din sundhed? Jeg ville meget gerne høre dine tanker!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map