WordPress Bucket List: 30 ting at gøre med WordPress, før du dør

WordPress Bucket List: 30 ting at gøre med WordPress, før du dør

Øverst på min bucketliste besøger Filippinerne, fordi en liter vin går til 195 pesos ($ 3 bukke), og ifølge Matt flyver flagermus ud af hoteller i dagslys. Næste ville gå op i en varmluftsballon. Hvad er der på din bucketliste? Håber du har bedre ting på dine, end jeg har på mine. Har du også set Listen over ting jeg skal nå inden jeg dør med Morgan Freeman? Du ved, det vil være godt, hvis Morgan er i det ��


Bedrageri er den følelse, du får, når du husker en dag, du helt sikkert skal dø. Men vi håber, at dagen ikke er i den nærmeste fremtid, fordi her er en opmuntrende liste over 30 ting, du kan gøre med WordPress, inden du sparker i spanden. Jeg kan forsikre dig, der var ingen anden måde at komme rundt på dette så meget tabubelagte emne, men jeg er glad for, at vi er over med det.

Nu til den saftige del. Hent din bucketliste (hvis du har en), og tilføj et par af disse ting, du kan gøre med god ole WordPress inden din date med den dystre reaper. Cheesy nok? Dreng, det er som at gå på æggeskaller her med alt dette snak om – okay, jeg vil stoppe. Lad os tango min ven, livet er for kort.

1. Start en WordPress Blog

Måske er du ikke klar til at oprette et WordPress-websted endnu. Hvad med en lille blog for at teste farvande? Du kan skrive om ethvert emne under solen. En blog er en fantastisk måde at bryde ind i den fordybende verden af ​​WordPress. Det er også fantastisk at vise dine evner – noget som en portefølje. Du kan endda starte med en gratis blog på WordPress.com, og når tiden er moden, krydse over til WordPress, der selv er vært.

2. Opret et WordPress-sted

Virkelig hurtig. Hvis du ikke har et WordPress-sted, hvad venter du på? Der har aldrig været et bedre tidspunkt at bygge et sted ved hjælp af WordPress. Det er ikke længere kun en blogplatform – WordPress-id for erhvervslivet styrker et stort antal websteder, inklusive verdenskendte mærker. En virksomhed uden online-tilstedeværelse går glip af mange muligheder.

3. Send dagligt i en måned

Lettere sagt end gjort, det er ingen let opgave at sende en artikel dagligt til din WordPress-blog i en måned. Alligevel er det meget muligt. Du har bare brug for en redaktionel kalender og tid til at skrive. Vi beundrer alle blogs med nyt indhold, så skriv og fortsæt efter en måned. Dette tilføjer jeg til min spandliste.

4. Opret et viralt WordPress-indlæg

Du ved aldrig, at et indlæg bliver viralt, indtil det gør det. At gå viralt kan betyde forskellige ting for forskellige mennesker, men i sidste ende vil det skabe nye trafikkilder til dit websted. Det bedste er at koncentrere sig om at give så meget værdi, som det er menneskeligt muligt med dine indlæg, og læserne vil med glæde dele.

Et WordPress-relateret indlæg, jeg skrev, fik 4K Facebook-aktier, og det er så tæt på et viralt indlæg, som jeg nogensinde har fået. Jeg arbejder stadig på formlen til virilitet (og deler muligvis resultaterne i et fremtidig indlæg), fordi jeg ærligt talt ikke har nogen idé om, hvordan det blev.

5. Optimer din WordPress-sidehastighedshastighed

Websteder med langsom indlæsning stinker. Jeg er konstant besat af hastigheden på mine websteder, fordi den slags ting er fantastisk til brugeropbevaring og Google-søgerangeringer. Du skal også gøre noget ved dine belastningshastigheder, fordi hurtige steder ryster. Men rol ikke, denne guide til, hvordan du fremskynder WordPress, giver dig masser af tip til, hvordan du optimerer dit websted.

6. Kør 1000 besøgende til et WordPress-websted i 2 uger

Vi drømmer alle om at eje websteder, der tiltrækker et enormt følgende. Mere målrettet trafik betyder flere muligheder for dig. Men hvordan i helvede kører du flere læsere til dit WordPress-sted? Alt koker ned til fantastisk indhold, WordPress SEO og den rigtige form for forfremmelse.

7. Lav en e-mail-liste med WordPress

Utroligt nemt at hacke, og det at få folk til at tilmelde sig din e-mail-liste burde være højeste prioritet for din virksomhed. Og takket være e-mail-marketing-plugins til WordPress og en række tjenester til din rådighed, behøver du ikke engang at betale en mønt for at oprette en adresseliste.

8. Besvar en Support Ticket i WordPress Forums

Det enorme samfund bag WordPress er platformens største styrke, og du kan også være en del af dette. Hvordan? Ved blot at tilbyde hjælp i supportfora. Hver dag sender brugerne alle slags spørgsmål på WordPress-fora. Gør livet bedre for nogen derude, og lån din ekspertise og erfaring.

9. Prøv en WordPress BETA-version

Inden nogen version af WordPress frigives, går meget arbejde ind i testprocessen. Dette sikrer naturligvis, at fejl bliver fanget og fjernet længe før den nyere version lander. Det bedste er, at du ikke behøver at være en hard-core WordPress-udvikler for at deltage i test af BETA-versioner.

10. Bidrag til WordPress Core

WordPress er et open source-projekt, der er muliggjort af bidrag fra udviklere over hele verden. Hvis dine webudviklingsevner er noget at skrive hjem om, giver WordPress dig muligheden for at ændre verden, en kodelinje ad gangen. WordPress har brug for hver enkelt af os, så hold ikke tilbage – bare brug deres guide til bidrag til WordPress kernen.

11. Byg et WordPress-websted gratis

Hvis du tager og tager noget mere uden at give tilbage, er du simpelthen egoistisk. Hvis du bygger websteder til klienter, tjener du sandsynligvis allerede nok penge, så hvorfor ikke give tilbage? Byg et gratis WordPress-sted til en ven, en velgørenhedsorganisation eller din lokale kirke / moske / osv. Det lover jeg ikke. Faktisk fungerer det til din fordel.

12. Fundraise vha WordPress

Mange bloggere har gjort dette mange gange før. WordPress-brugere er et entusiastisk parti, og du vil ikke blø for at skaffe nogle penge og crowdfund for årsager, du interesserer dig for. I lyset af dette ville jeg meget gerne have flere bøger til børn i Afrika, fordi analfabetismen her er gennem taget. Kan du donere en bog eller to? Måske kan vi finde ud af noget.

13. Opret et WordPress-kursus

Kan du huske den ting, vi nævnte om at starte en blog? Hvis du blogger et stykke tid på et hvilket som helst felt, får du en masse viden og bliver en ekspert i dit område. Mange bloggere bliver ved med at blive autoritetsfigurer i deres nicher, og derefter opretter de et WordPress-kursus eller en e-bog. Giv det væk eller gratis – det betyder ikke noget.

14. Deltag i et WordPress Community

Hvilken bedre måde at lære mere om platformen end at hænge ud med ligesindede personer? Der er en million og et WordPress-samfund overalt på nettet, hvor du kan lære om de seneste hændelser, komme i kontakt med andre WordPress-brugere og bare være fantastisk – bare kik på WordPress meetup side for at se, hvad der er tæt på dig.

15. Deltag / organiser en WordCamp

Lige forleden tænkte jeg på at organisere en WordCamp i min hjemby ser så mange mennesker ikke kender til WordPress her omkring. Ja, jeg ved det. Men mine folk ved ikke engang (og vil ikke tro) du kan tjene til livets ophold online. Og som land har vi kun én WordCamp-begivenhed om året.

Ved folk om WordPress i din hjemby? Måske er det sådan, du ændrer livet for mennesker tæt på dig. Hvis du ikke gider at organisere en WordCamp, kan du måske deltage i den næste i din by, by eller land.

16. Hent WordPress Swag

Når du deltager i den næste WordPress-begivenhed i din region, skal du få hænderne på smukke WordPress-swag. Ja, lad den WordPress-mærke t-shirt hver dag i en måned, hvis du skal eller få en WordPress-tatovering (permanent eller midlertidig). Du kan endda lave din egen WP-swag (hej-billedhuggere og 3D-trykventilatorer), så himlen er grænsen her.

17. Tag en Selfie med Matt Mullenweg

Matt Mullenweg er grundlæggeren af ​​WordPress. Han rejser meget for at deltage i WordCamps og topmøder rundt om i verden. Kommer han til en by i nærheden af ​​dig? Deltag allerede i den forbandede ting, og bede Matt om at lægge et smil til dit kamera. Det kan også være begyndelsen på en god samtale.

18. Lær WordPress-udvikling

Køb bøger, kurser og læs WordPress-blogs. Lær noget om WordPress hver nye dag, og du vil blive overrasket over, hvor meget viden du kan samle på kort tid. Især WordPress-udviklingsfærdigheder er utroligt værdifulde i denne tid.

19. Opret et WordPress-tema

Et område, du kan få din indflydelse til at føle, er WordPress-temaer. Der er temaer, der sælger som hotcakes, og da flere mennesker tager til WordPress, er der et enormt potentiale for at skabe en forretning omkring temaer. Selv hvis du opretter et gratis WordPress-tema, der er fantastisk, åbner det døre til en verden af ​​muligheder.

Vi deler vores egne gratis WordPress-temaer her på WPExplorer, men du kan også indsende dine freebies til WordPress.org såvel som andre freebie-websteder. Der er desuden masser af fantastiske markedspladser til premium WordPress-temaer som Themeforest, Creative Market, Template Monster og mere!

20. Opret et WordPress-plugin

Oprettelse af et WordPress-plugin er en anden måde at bygge videre på din kærlighed til WordPress på, forudsat at du kender din vej rundt i kode. Der er desuden mange tutorials, der viser dig nøjagtigt, hvordan du pisker fantastiske plugins som professionelle. Brug for en funktion til dit WordPress-sted? Oprettelse af et plugin er måske bare dit svar. Hvem ved, kan en anden finde din skabelse nyttig.

21. Start et WordPress-tema eller plugin-shop

Hvis du er en udvikler, der opretter temaer og / eller plugins, skal du muligvis sælge dem selv. Hvorfor ikke åbne butik? Det lønner sig at kende din vej omkring WordPress-temaer og plugins, og ved hjælp af et par nøglepersoner (eller endda et team, hvis du vælger), kan du starte din egen markedsplads, som Pippin gjorde med Easy Digital Downloads. Lidenskab er alt i forretning.

22. Lav dine første $ 1000

Uanset om det er WordPress-blogging, webdesign, rådgivning, temaer eller noget andet, kan du tjene 1000 dollars med WordPress uden at bøje din baglæns bagud. Mange iværksættere tjener millioner med WordPress, så hold bare på det.

23. Vind ved WordPress SEO

Hvis du allerede ejer et WordPress-sted eller en blog, ville du ikke elske at rangere godt for dine SEO-søgeord? Det er spændende at se dit indhold komme op på den første side af Google. Plus det betyder mere trafik for dig, så det er en win-win situation. Det kan virke som en udfordring, denne SEO-forretning, men kom bare på arbejde og dag for dag (med lidt albuefedt) kan du forbedre din WordPress SEO.

24. Gennemgå dit foretrukne WordPress-tema

Et område, jeg gerne vil dække i fremtiden, gennemgå WordPress-temaer (og der er tusinder på toppen af ​​tusinder) er en fantastisk måde at give tilbage til samfundet. Gør det nemt for både begyndere og erfarne brugere at finde det bedste WordPress-tema til deres behov.

25. Gæsteblog om en større WordPress-publikation

Du skal ikke gæsteblog udelukkende for personlig gevinst, dvs. få backlinks. Gæsteblogging er en fantastisk måde at uddanne og nå dit publikum uanset hvor de er. At blive vist på en populær WordPress-blog giver dig den eksponering, du har brug for. Det styrker også dit brand og holder fører, så du skal ikke bare koncentrere dig om din blog.

26. Følg berømte WordPress-eksperter

For at bygge videre på det foregående punkt om WordPress-samfund kan du holde dig foran kurven ved at følge WordPress-eksperter på sociale medier. Disse fyre deler normalt de seneste nyheder, tip og en hel del råd, der kommer godt med hver dag.

27. Dekorer dit arbejdsområde med dit yndlings WordPress-tema

Hvilket er dit yndlings WordPress-tema? Jeg har mange favoritter, men det er bare mig. Jeg har en ting til en bestemt nuance af farven rød, så min arbejdsplads har en latterlig mængde røde toner. Min kone synes, jeg er skør, men jeg havde brug for min arbejdsplads for at afspejle mit næste WordPress-baserede websted – der indeholder rigelige mængder af røde og guldfarver.

Måske kan du, selvom det er i en uge, dekorere dit kontor for at afspejle dit yndlings WordPress-tema – eller endnu bedre – dit WordPress-sted.

28. Opret en WordPress-ven

Jeg møder flere mennesker, der arbejder med WordPress, end jeg gør offline. Jeg ved, at du sandsynligvis tror, ​​at denne fyr har et ikke-eksisterende socialt liv. Nå, jeg bruger det meste af min tid online på at skrive, forske og tænke på det og det. Selvom jeg ikke er præcis, hvad du vil kalde en rigtig nerd, har jeg fået så mange venner online takket være WordPress. Jeg har mødt nogle af dem personligt, men det er stadig et igangværende arbejde.

29. Bliv ekspert i WordPress

Vær den fyr eller pige, som folk går til, når de har brug for en WordPress-ekspert. Alt hvad du skal gøre er at dykke ind lige i dette øjeblik og gøre hvad med WordPress. Fortsæt på alle måder med at lære mere om hvilken lodret du vælger. Det være sig blogging, udvikling, performance, migration – bliv ekspert inden for et WordPress-felt. Belønningen er forbløffende.

30. Del dette WordPress-indlæg!

Deling er omsorgsfuld, så venligst ikke bare læse dette indlæg og forlade som normalt. Gør noget andet i det mindste en gang, og del dette indlæg med venner og familie. Du ved aldrig, hvem der har brug for at se dette inspirerende stykke, hvis jeg måske siger det selv. Måske kan vi gøre dette til et viralt indlæg og tale om det i det fremtidige indlæg, jeg nævnte tidligere.

Afsluttende bemærkninger

Forlad virkelig ikke uden at ramme den delingsknap. Det er det mindste du kan gøre med WordPress �� Men dette er bare en liste med 30 ting at gøre med WordPress – der er så meget mere! Hvilke andre ting gør du med WordPress?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map