WordPress blogging tip for at gøre din blog til en succes

WordPress blogging tip til succes

Siden blogging har det været en fantastisk måde at dele din lidenskab for et emne med andre lignende mennesker på Internettet. Uanset om du skriver om madlavning, mekanik, SEO eller fuglevandring er der et publikum derude for dig. Og i de sidste 20 år har blogging udviklet sig fra en simpel hobby til en fuldt blæst karriere. Hvilket er fantastisk! Mennesker tjener faktisk levende med at gøre det, de elsker, og dele denne lidenskab med andre.


Vi har fortalt mange tip tidligere, hvordan du starter en blog, hvordan du opretter en online tilstedeværelse og hvordan du får dit publikum til at vokse. I dag dækker vi en håndfuld nøgle blogging tip du kan bruge dem straks til at hjælpe med at gøre din blog endnu bedre og blive en succesrig blogger!

Skriv om hvad du ved

Dette kan virke indlysende, men skriv om, hvad du elsker, og hvad du er vidende om. Når du skriver om, hvad du er interesseret i, vil din lidenskab vise sig i din skrivning. Dette gør din nye karriere inden for blogging sjovere og mere håndterbar.

Hvis du vil tilføje flere artikler om et bestemt emne, som du ikke er autoritet, skal du måske flere forfattere til dit team. Mange WordPress-temaer inkluderer support til flere forfattere samt tilpassede forfattersider.

Brugerrolleditor WordPress Plugin

Vil du tilføje forfattere uden at give dem gratis regeringsperiode over din blog? Prøv et plugin som det gratis Brugerrollereditor for WordPress. Dette plugin giver dig mulighed for at begrænse adgangen til forskellige brugerroller (admin, bidragydere, abonnenter osv.) Og derefter tildele disse roller til dine registrerede brugere.

Opret relevant indhold

Et andet vigtigt aspekt er at holde dit fokus på relevant indhold. Du kan ikke se os skrive om Youtube drama her på WPExplorer, gør du? Bare fordi der er bloggere, der indgiver et bestemt emne, som ikke betyder, at du også skal prøve at skrive om det … medmindre det er relevant til din blogs fokus OG det er noget du er vidende om.

Gør dine artikler interessante

Læsning

Hvis du skriver om hvad du ved, vil det gøre dette tip meget lettere – du er nødt til at holde det interessant. Ingen vil læse en ordbog, så skriv ikke dine artikler som en. Find din skrivestil (der er masser af gode artikler online med skrivetips, find og udvikle din online stemme), og find dig så nede i nogle af vores andre tip til at forny dine artikler..

Brug en god overskrift

Sammen med interessant indhold har du også brug for en fantastisk overskrift, der fanger opmærksomhed og får klikket. Overskrifter er den første ting, som potentielle nye læsere ser i resultaterne af søgemaskinerne eller på sociale medier. Når brainstorming overveje, overveje 4 er for en fantastisk overskrift:

 • Presserende: Hvis det er muligt, skal din titel omfatte en form for haster eller opfordring til handling. Opret indhold, som dine læsere kan bruge til at foretage en ændring i dag, eller del noget gratis i en begrænset periode.
 • Enestående: Dette er ekstremt vigtigt – dit indhold skal være unikt. Kopier ikke åbenlys andres arbejde. Dette er ikke kun en forbrydelse, der kan påvirke din SEO, men læserne vil stoppe med at vende tilbage, hvis al din blog leverer er genopladelige oplysninger. Tænk på den slags indhold, du gerne vil læse, men ikke har fundet endnu, og kom så i gang med at oprette det.
 • Nyttig: Skriv indhold, som dine læsere ønsker eller har brug for at læse. Dine artikler skal indeholde oplysninger, som dine læsere kan bruge, som afhængigt af din niche kan være udsmyknings-DIY, livslektioner, da du blev forælder, tip til snagging af din drømmekarriere, eller måske en guide til at oprette en fantastisk blog.
 • Ultra-Specific: Det eneste, der er bedre end nyttigt indhold, er hyper nyttigt indhold. Jo mere specifikt dit indhold er, desto mere involveret vil dine læsere sandsynligvis være. Selvfølgelig er flip-side, at jo mere niche dit indhold er, jo mindre er poolen af ​​læsere, du appellerer til, men ved at skabe en god blanding af generelle og specifikke artikler på din blog, kan du vokse og dyrke dit publikum af læsere..

Titeleksperimenter Gratis WordPress-plugin

For endnu bedre overskrifter kan du også bruge en titel split-test-plugin. Med plugin kan du prøve variationer af samme overskrift for at se, hvilket format der appelerer mest til din læserbase. Selvom dette ikke er et nødvendigt trin, er det noget at overveje, selvom du bare opdeler testtitler i en begrænset periode for at få en fornemmelse af, hvad dine læsere kan lide at se.

Tilføj social deling

Når du har investeret hele denne tid for at skabe fantastisk indhold, vil du have, at dine læsere skal dele det rigtigt? Selvfølgelig gør du! Det er vel sandsynligt, at brugere vil dele dit indhold, hvis du opretter delbart indhold. Hvad betyder det? Glad for du spurgte.

Sørg for, at du har det sociale delingsknapper indbygget i din blog. Stol ikke på dine læsere til at have genveje til sociale browsere eller gennemgå den ekstra indsats med at åbne deres sociale konti for at dele dit indhold. I gennemsnit er folk dårlige til at tage beslutninger, så jo lettere du gør det for dem at gøre noget (som at dele dit indhold), desto større er sandsynligheden for at de gør det.

Jetpack WordPress Plugin

Et godt gratis plugin til sociale knapper er Jet pakke af Automattic. Jetpack tilbyder bloggere en række magtfulde muligheder alt fra et fantastisk plugin, og en af ​​disse muligheder er tilfældigvis social deling. Efter installation af Jetpack skal du gå til dashboardet og navigere til Jetpack> Indstillinger> Deling for at aktivere dine delingsknapper og for at vælge en knapeplacering. Der understøttes i øjeblikket 10 tjenester (inklusive de store tre – Twitter, Facebook og Google+) samt muligheder for at e-maile og udskrive.

Derudover føler de fleste behov for at tilhøre en gruppe. Så ved viser tællingen af dine sociale andele eller dine samlede sociale følgere er det muligt at øge en læsers sandsynlighed for at følge efter. Monarch er et fantastisk premium-plugin, du kan bruge til at oprette sociale links og sociale delingsknapper med tællere. Men afhængigt af hvor mange følgere du har, kan du muligvis skjule dine tællere, indtil tallene er lidt mere imponerende.

Din blog skal være nem at læse

Flesch-læsningstest

At få dit indhold i orden er et stort skridt, men du bør ikke overse læsbarheden. En hurtig måde at kontrollere dit indhold på er med Flesch-testen. Det Flesch læsning lethed test er en standardmetode til test af vanskeligheden ved en passage eller artikel skrevet på engelsk. Det er hovedsageligt en matematisk formel, der bruger dine sætninger, ord og stavelser som variabler. Selvom det ikke burde være den eneste faktor, der overvejer din Flesch-score, kan det hjælpe dig med at skrive bedre indhold til din målgruppe.

Yoast SEO

Hvis du allerede bruger Yoast SEO-plugin for at optimere dit WordPress-websted til søgemaskiner vil du være glad for at vide, at du kan bruge det samme plugin til også at optimere dine indlæg til menneskelige læsere, da det har en Flesch Reading Ease-test indbygget. Med Yoast SEO Content Analysis tool kan du se et hurtigt snapshot af din titel, meta og content SEO og foretage ændringer i overensstemmelse hermed for at få alle dine variabler i den grønne SEO-zone (du kan tage realtidsindholdsanalyse til et testkørsel på deres hjemmeside).

Rens dit websteddesign

Der er masser af gode blogs, som du helt sikkert aldrig har vendt tilbage til, fordi deres webstedsdesign afskrækker dig. Helt seriøst. Hvem vil have smarte ulæselige skrifttyper, blinkende reklamer og skøre pakket sidebjælker i deres ansigt? Mange gange er enklere bedre, og når det kommer til din blog, skal læsbarheden være nøglen.

Ananas gratis WordPress-tema

Ananas gratis WordPress-tema

Brug et WordPress-tema det gør det nemt for dine læsere at gøre det, de gør bedst (Læs) mens du giver dig de muligheder, du har brug for for at køre din blog / virksomhed. For nogle kan dette betyde at du vælger et ligetil blogging WordPress-tema som Ananas. Dette rene, minimale og GRATIS WordPress-tema bruger et simpelt centreret indholdslayout uden en hoved sidepanel, så dine læsere holder deres fokus på dit indhold, ikke dine widgets og andre fluff.

Total Drag & Drop WordPress-tema

Total Drag & Drop WordPress-tema

Hvis dine behov er lidt mere komplekse, kan du vælge et større premium-tema med en sidebygger (så du kan opbygge enhver anden landing, shop, team eller andre sider, du muligvis har brug for). Vi skabte Total lige her på WPExplorer og bygget det på den rigtige måde. Tilføj ubegrænset blogsider, drage fordel af det valgfri blogfilter, vælg mellem tre hovedlayouts (mur-, gitter- eller standardlistestil), tilføj en sidebjælke (eller ikke), tilføj flere forfattere med avatarer, opret postserier, brug brugerdefineret billede beskæring, aktiver social deling og mere. Og det er kun nogle af blogmulighederne! Du kan også tilføje tilpassede farver, skrifttyper, logoer osv. Tjek demoen for at se mere!

Og uanset hvilket tema du vælger skal du sørge for det vælg en god font i en skriftstørrelse, som dine læsere let kan læse. Ifølge American Writers & Artists Inc de bedste skrifttyper til online læsning er Arial i størrelse 12+, Veranda ved 10 eller Georgien hvis du har brug for noget lidt mere formelt. De fandt også, at hvis du appellerer til et mere modent publikum, skal du hæve din skriftstørrelse til mindst 14.

Nem Google Fonts gratis WordPress-plugin

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du tilføjer tilpasset kode for at ændre dine temafonter, skal du bare få Nemme Google-skrifttyper til WordPress. Med dette gratis plugin kan du foretage ændringer i dine skrifttyper lige fra WordPress live customizer (ingen kodningskompetencer kræves). Rediger og forhåndsvisning af fontfarve, størrelse, linjehøjde og bogstavafstand for forskellige tekstelementer på hele dit websted.

Forenkle din formatering

At holde dit indhold organiseret går meget. Hvis du gør en indsats for at skrive et 2000+ ordindlæg, ønsker du, at dine læsere skal gøre det til slutningen. En måde at forbedre læsbarheden af ​​dine indlæg på er med den formatering, du bruger.

Enhver tanke, du sætter i type, behøver ikke være lang, kortere sætninger har bestemt deres plads og kan hjælpe med at holde dig (og dine læsere) på spids. Brug overskrifter for tydeligt at mærke de forskellige sektioner i din artikel. Du skal bruge H2-overskrifter til hovedafsnit med yderligere overskrift til elskerniveau (H3, H4 osv.) Efter behov. Tilføj kugler og nummererede lister til enkle og hurtige punkter inden for dine indlæg.

Brug billeder til din fordel

Hvorfor billeder er vigtige

Et billede er angiveligt værd tusinde ord, men for din blog kan det være værd at være meget mere, hvis du drager fordel af det. Opret billeder, der er visuelt fængslende. Tak til websteder som Unsplash, Stort lager, Pixabay, PicJumbo og Død til lager at finde overkommelige billeder er en leg. Så med Photoshop eller det gratis online værktøj Pixlr Du kan redigere dit billede for at tilføje tekst, filtre og meget mere.

Sørg for, at du også inkluderer en alt-tekst når du tilføjer billeder til dine indlæg. Søgemaskiner kan se disse oplysninger. Ved at optimere din billedalternativtekst, kan det samme billede bare rangere bedre i søgeresultaterne i søgemaskinerne (skabe en helt ny kanal af webtrafik til dit websted).

Opmuntrer Reader-engagement

Vi har behandlet dette emne før, men det er kun fordi det er så vigtigt. Dit publikum er i fokus på din blog, så det er særlig vigtigt at få dem aktivt involveret. Her er et par enkle måder at gøre netop dette.

Forbedr dit afsnit om kommentarer

Dine kommentarer er den nemmeste måde at engagere dine læsere på. Mens WordPress-kommentarer er temmelig store alene, er der masser af fantastiske WordPress-plugins tilgængelige for at hjælpe dig med at gøre dine kommentarer endnu bedre. Her er blot et par af de bedste WordPress-kommentar-plugins (efter vores mening) for at udjævne din kommentarsektion.

Start et nyhedsbrev

En anden enkel måde at nå ud til dine læsere på er med et nyhedsbrev. Nyhedsbreve går lige til dit publikums indbakke, så uanset hvor de er, kan de se, at du har noget nyt til kassen. Nyhedsbreve er også en fantastisk måde at dele eksklusivt indhold med dine læsere, som en freebie eller speciel konkurrence bare for dem. Her er nogle fantastiske tip fra vores forfattere til nyhedsbreve og WordPress:

 • Begyndervejledning til MailChimp med WordPress
 • 5 gratis WordPress-plugins til MailChimp til at øge opt-ins til nyhedsbrev
 • 3 Essential List Building Plugins til WordPress

Overvej en freebie eller konkurrence

Uanset om du tilbyder en freebie / gave til kun abonnenter eller for hele dit publikum, er det altid rart at være i stand til at give tilbage til dine læsere. Det er dem, der støtter dig og muliggør trods alt din blogging-livsstil! Heldige dig, med WordPress er det super nemt at være vært for din egen konkurrence eller gave ved hjælp af et plugin. Du kan også overveje at oprette gratis downloadbare godbidder (som gratis wordpress-temaer, gratis e-bøger, gratis psds osv.) Eller sikre eksklusive rabatter for produkter, som du anbefaler.

Afslutter

Dette er bare toppen af ​​isbjerget af måder at forbedre din WordPress-drevne blog på, og vi håber, at nogle af disse tip vil hjælpe dig med at komme på vej til at gøre din blog til en succes. Men stop ikke bare her – der er mange måder at forbedre din blogs troværdighed, websikkerhed, WordPress SEO og endda din abonnentrate. Så fortsæt med at forske og lære. Og hvis du støder på andre nyttige blogtips, skal du huske at dele dem i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map