WooCommerce Social Media Marketing Tips

Brug marketing på sociale medier til at øge salget af WooCommerce

WooCommerce gør det lettere for online detailhandlere. Ved at integrere med dit WordPress-sted giver WooCommerce dig mulighed for at oprette din egen online butik med WordPress og tilpasse den efter din smag. I betragtning af denne kendsgerning er det ikke overraskende, at dette open source e-handels WordPress-plugin støtter mere end 20% af online butikker. Imponerende, ret?


Selv om det aldrig har været enklere at oprette en fuldt funktionel WordPress-butik, kan det være en udfordring at få det bemærket af de rigtige kunder. Det er her sociale netværk træder ind.

I dag skal vi se på måder, hvorpå du kan forbedre dine marketingmedier på sociale medier for at engagere kunder, generere kvalificerede kundeemner og øge WooCommerce-salget.

1. Opret & del forbløffende indhold for at generere kundeemner

Social media marketing handler ikke kun om at øge din eksponering. Det hjælper dig også med at oprette forbindelse til dit publikum på et personligt niveau, opbygge tillid til dem og placere dig selv som en meget relevant online ressource. Netop på grund af dette skulle marketing med indhold være et uvurderligt aspekt af din kampagne på sociale medier.

For at øge folks engagement med dit indhold skal du gøre det relevant for dem. Brug værktøjer som BuzzSumo til at finde de mest delte emner relateret til din niche og oprette originale, indsigtsfulde og meget interaktive indlæg omkring dem.

Bortset fra de traditionelle artiklestrukturer, leg med formerne for dit indhold, indtil du finder dem, der resonerer med dine målgrupper. Her er et par ideer:

Producer indhold med lang form

For eksempel ifølge Neil Patel 2500-orders artikler få flere aktier på Facebook end deres kortere alternativer. Det samme gælder for videoer. Typisk vises 4 minutter plus og deles mere end korte.

Udnyt live streaming

Folk elsker videoindhold. Det faktum, at 1 milliard timer af video ses hver dag sikkerhedskopierer mig for det. Og livevideoer er endnu mere spændende, fordi de føler sig mere naturlige. Dette er en fantastisk mulighed for at engagere dine kunder og generere mere salg. Alle større platforme som YouTube, Facebook eller Instagram understøtter denne form for indhold.

Opret Instagram-historier

Vi har talt om Instagram for e-handel før på WPExplorer-bloggen. Men fremveksten af ​​Instagram-historier (som nu er dobbelt så stor som Snapchat) betyder, at der ikke er noget bedre tidspunkt end nu at give Instagram en ny chance. Desuden spiller de en vigtig rolle i at generere kundeemner og øge konverteringer. Statistikker siger det i det mindste 20% af Instagram-historier resultere i direkte beskeder fra seerne. For at udnytte deres magt kan du bruge dem til at engagere dine potentielle kunder med korte afstemninger eller kortvarige fotos og videoer.

2. Poler din strategi for markedsføring af sociale medier

Grundlæggende grundlæggende marketing på sociale medier til dit WordPress-websted

E-handelsverdenen er blevet alt for konkurrencedygtig, og for at overleve er du nødt til at fortsætte med at forbedre din markedsføringspraksis. Dette gælder for alle segmenter i din strategi, inklusive social media marketing.

Giv feedback i realtid

De fleste kunder, der har et spørgsmål eller en klage forventer at se dit svar om en time. Mange virksomheder tager stadig ikke feedback fra kunder alvorligt og forlader deres spørgsmål ubesvarede. Dette er en enorm fejltagelse, da 88% af disse kunder beslutter ikke at købe fra dig.

For at øge brugeroplevelsen skal du overveje at implementere et live chat-plugin for at give svar på deres spørgsmål 24/7.

Du skal også drage fordel af overvågningsværktøjer til social omtale, da de giver dig mulighed for at spore både dine direkte og indirekte brandopslag på forskellige sociale medieplatforme. På denne måde kan du give dine kunder værdifulde svar og hjælpe dem med at gennemføre købet i realtid.

Automatiser indholdsdeling

Dine følgere forventer, at du deler indlæg konsekvent. Selvfølgelig kan dette være ekstremt udfordrende og tidskrævende, når det gøres manuelt. Det er her sociale mediehåndteringsværktøjer trænger ind, da de giver dig mulighed for at administrere dine indlæg i forvejen og derefter offentliggøre dem automatisk. Du vil måske overveje Blog2Social, SNAP eller Social Snap.

Optimer mobil strategi

Antallet af mobile brugere, der besøger dit WooCommerce-websted eller profiler på sociale medier fra mobile enheder, vokser fortsat. Derfor er du nødt til at fokusere på at oprette mobilvenlige indholdsformater. Facebook rådgiver at du, når du lægger videoer eller fotos på det sociale netværk, skal bruge lodrette formater. Det er langt mere brugervenligt og engagerende end dets widescreen-alternativ. Brug af et plugin som Resoc Social Editor kan hjælpe dig med at oprette optimerede billeder, du kan dele på din

3. Brug WooCommerce-plugins til at øge engagementet i sociale medier

Der er adskillige sociale medier plugins og WooCommerce-udvidelser, som du kunne overveje at installere. Her er et par nyttige til kassen.

StoreYa Shop til Facebook

StoreYa's Shop til Facebook for WooCommerce

StoreYa bringer din WooCommerce-butik til Facebook. Bare installer plugin, opret forbindelse til din Facebook og importer automatisk din butik. Med det kan kunder finde oprette “ønsker” -lister, vinde kuponer, se efter gruppeaftaler og så videre. Du kan også tilbyde “scratch & win” -kampagner for at øge salget. Dette praktiske plugin kan endda bruges til at tilføje dine Twitter-indlæg, Pinterest-tavler og Youtube-kanal i faner til din side.

WooCommerce Instagram Gallery

WooCommerce Instagram

WooCommerce Instagram Gallery integrerer din butik med din Instagram-konto. De smukke fotos af dine produkter, du poster på Instagram med en brandet hashtag, vises direkte på dine produktsider i WooCommerce-butikken. Opsætningen tager et par minutter – bare opret forbindelse til Instagram og tilføj hashtags til det eller de produkter, du vil vise dit feed på. Dette gør det endnu lettere for kunderne at dele dine produkter på sociale medier.

WooCommerce Ønskeliste

WooCommerce-tilføjelsesprogram

WooCommerce-ønskeliste lader dine kunder oprette deres egne ønskelister i din butik og derefter dele dem med deres tilhængere på Facebook, Twitter eller Pinterest. Ønskelister er nyttige til at drive salg fra tilbagevendende kunder. Men delbare ønskelister kan introducere din butik til en helt ny kundebase. Brugere kan oprette lister, som de kan dele med venner og familie til fødselsdage, bryllupper, babydusjer og mere.

WooCommerce social kupon

Social kupon til WordPress

Info & DownloadSe demoen

Social kupon til WordPress kan øge både din tilstedeværelse på sociale medier og dit salg. Det fungerer efter et simpelt princip – kunde kan lide eller dele din produktside i bytte for en rabat på deres køb. Brug plugin til at tilføje sociale kuponer til dine produktsider, bil og kasse. Når en kunde har gennemført en social handling, anvendes kuponkoden automatisk på deres indkøbsvogn.

4. Ikke fokus på øjeblikkeligt salg – Fokus på opbygning af tillid

Indholdsmarkedsføringstaktikker nævnt ovenfor er gode, da de giver værdi for dine kunder og inspirerer dem til at besøge dit websted for flere tip og information. Når du øger mærkebevidstheden og engagerer besøgende, skal du inspirere dem til at foretage et køb.

Nu er det at bruge sociale netværk til at sælge en kraftig taktik, men det afhænger af dine målkunder og de platforme, du bruger. Der er dog en fejl, som næsten alle online detailvirksomheder gør – at prøve at foretage et salg lige uden for flagermus. Husk, at dine kunder først vil lære mere om dig og købe fra dig, når de er klar.

Derfor er du nødt til at fokusere på at bruge sociale netværk til at engagere kunder. Brug dem som et tillidssignal for at bevise, at du er det rigtige valg for dem. Her er et par strategier, der kan hjælpe dig her:

Invester i reklame

Google-annoncer

Landskabet på sociale medier er blevet overfyldt. Dine kunders nyhedsfeeds er fyldt til randen med forskellige mærkeindlæg, hvilket gør det vanskeligt for dig at få dig selv bemærket. Det er her betalt reklame skinner. Dens fantastiske målretningsmuligheder vil øge din synlighed, lade dig promovere dit topindhold og tilbud til de rigtige mennesker og hjælpe dig med at køre masser af kvalificerede kundeemner til dit websted. Google-annoncer er et godt sted at starte med betalte annoncer.

Brug In-app-annoncer

Ligesom deres navn siger, giver annoncer i appen dine kunder muligheden for at købe det ønskede produkt uden at forlade din sociale medieplatform. Dette er især vigtigt for mobilbrugere. På Facebook kan for eksempel en kunde endda gemme deres kreditkortdata og gøre deres fremtidige køb endnu enklere. Og ved hjælp af en Facebook-remarketing kan du målrette mod folk, der har besøgt din butik før.

Opmuntrer brugergenereret indhold

Dagens brugere har ikke tillid til branded indhold længere. De vil lære mere om dit brand fra andre kunders virkelige oplevelser. Og en af ​​de mest effektive måder at give dem de oplysninger, de leder efter, er at udnytte brugergenereret indhold (eller UGC).

For at opmuntre folk til at dele UGC og bruge din brandede hashtag, bør du overveje at belønne dem. Annoncer for eksempel en rabat for at forlade en produktanmeldelse (der er endda en nem Gennemgang af rabat plugin, du kan installere for at tilføje denne funktion). Eller organiser en gave på sociale medier. For at deltage i konkurrencen skal en bruger dele et foto af dit produkt. Bare sørg for, at du følger alt, der gælder FTC-retningslinjer og lokale love.

Arbejd med influencere

10+ tip til at øge tilliden og troværdigheden af ​​din WordPress-blog

Influencer marketing er den hurtigst voksende online kundeopkøbstaktik. Det skaber tillid hos dine kunder og gør dine produkter mere troværdige. Ser du, at populære mennesker i din niche bruger dine produkter, vil dine potentielle kunder også bruge dem. Du skal bare sørge for, at du vælger influencer i samme branche og tilbyder dem noget, der er værd at være opmærksom på.

Tilbage til dig

Social media marketing er den manglende del af dit WooCommerce marketing puzzle. Det giver dig muligheden for at engagere dine kunder, skabe tillid med dem og guide dem ned i din salgstragt mod at foretage et køb.

Hvordan bruger du sociale netværk til at øge WooCommerce-salget? Har du nogen marketingteknikker på sociale medier til WooCommerce-butikker, som du gerne vil dele?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map