Videotendenser i 2020 for at øge WordPress-videomarkedsføring

2017 Video tendenser til at vokse din WordPress Video Marketing

Hvis du leder efter de seneste videotendenser for at øge din markedsføringsindsats, skal du tage en åndedrætspartner, fordi du er på det rigtige sted. Vi ved, at videomarkedsføring skræmmer de levende dagslys ud af dig – pokker, det skræmmer os også.


Hvad skal man gøre? Hvor skal jeg starte? Hvordan finder du de bedste værktøjer til at oprette og promovere videoer til maksimal afkast af investeringen (ROI)? Hvilke videotendenser kan øge virkningen af ​​din videomarkedsføring? Dette er virkelig gode spørgsmål at stille dig selv.

Det viser sig, at videomarkering er meget let at hacke i dag. Mens forretningsejere af yore måtte investere en masse tid og penge, er det relativt billigt og let at indse konkrete resultater med din videomarkedsføring i disse dage. Og det er supereffektivt – Brednbeyond’s Video Marketing Statistik vejledning viser, at 93% af virksomheden får en ny kunde ved at sende en video alene på sociale medier. Det tæller ikke engang alle de andre måder, du kan udnytte videoer på!

Og i dette indlæg lyser vi lys over de videotendenser, du kan bruge til at vokse dit forretningssted i 2019 og fremover. Disse videotendenser er billige og lette at hacke, men giver gode resultater, så vidt videomarkedsføring går. Mod slutningen dropper vi et par statistikker for at køre punktet hjem, så du skal holde dig rundt ��

Lad os dykke lige ind uden yderligere problemer.

Videotendenser til at vokse din videomarkedsføring i 2019 & Beyond

Noget at overveje: Hvis du ønsker at få mere ud af din video marketingkampagne, skal du læse vores detaljerede SEO SEO guide og få mere søgetrafik til dit websted (ved hjælp af videoer) uden at bruge en krone.

Til sidst, hvis du sidder fast eller har brug for mere information om disse videotendenser eller noget andet relateret til videomarkedsføring, skal du bare trykke på kommentarsektionen eller vores indbakke, så vender vi straks tilbage til dig.

Live streaming

Live streaming

Af alle videotendenser, som vi dækker her i dag, viser livevideo meget løfte for så vidt angår opbygning af brandmærke, favoribilitet og tillid. Live video fungerer vidundere til produktdemonstrationer og -kampagner. Disse grunde er nøjagtigt, hvorfor live streaming plukker damp mere end nogen anden videotrend derude.

Kendte du folk bruge 3 gange mere tid ser du livevideoer på Facebook sammenlignet med videoer, der ikke længere er live? Det er en vanskelig figur at argumentere med, og med indgangen til mange andre streaming-tjenester og apps, skal intet holde dig tilbage fra at vinde stort med live video.

Livestreaming inkluderer også hosting af webinarer, og vi er alle enige om, at webinarer er ren magi, for så vidt engagement går. Mange online-iværksættere ved det allerede, og derfor bliver du inviteret til webinarer nu og da. Chancerne er, at du normalt deltager og – endnu vigtigere – har det sjovt.

Live video er relativt billig og i de fleste tilfælde gratis. Periscope og Facebook livevideoer er gratis, og det samme er YouTube live streaming. Alt hvad du har brug for er internetforbindelse, og du er god til at gå. Facebook sender endda meddelelser til dine følgere, hvilket betyder, at du kan slå jorden i gang i løbet af de næste fem minutter.

Du kan blive kreativ og bruge dem til produkt sneak peeks, demonstrationer, Q&A sessioner eller blot lade folk se din proces som et kreativt bureau, en freelancer eller en producent. – Brenda Stokes Barron, Envato

Sådan føjes live streaming til WordPress

Føj live streaming til WordPress

Vil du tilføje en live stream til dit WordPress-sted? Prøv et plugin! For eksempel med det gratis YouTube Embed plugin kan du nemt generere en integreret kode automatisk, hver gang du er aktiv på YouTube live. Eller du kan give Livestreaming / Broadcast-plugin en prøve og vært for din egen live stream!

Videoer på landingssider

Videoer på landingssider

I dag er det almindeligt at finde gratis videoer på salgssider, hjemmesider og andre destinationssider. Hvis du prøver video-tendenser i din næste marketingmarked, kan du overveje at tilføje videoer til dine landingssider.

Det er mere sandsynligt, at dine besøgende holder sig længere, hvis du har en dejlig video på din startside eller salgsside. Det er også mere sandsynligt, at de engagerer sig med dit brand, hvilket betyder bedre konverteringer for din virksomhed.

Faktisk øger inklusiv en video på dine sider dine konverteringsfrekvenser med hele 34% i henhold til Blue Corona-blog. Det bedste er at kombinere video og tekst, har modsat sig at fokusere på det ene på bekostning af det andet.

Videoer på salgssider er ganske effektive, simpelthen fordi dette medium engagerer mere af vores sanser. Explainer-videoer på din startside giver gode introduktionsstykker, da kunderne kan føle din personlighed. Dette opretter hurtigt et forhold og skaber tillid med dine kunder.

Og med tjenester som Wistia bliver det lettere og lettere at inkludere videoer på dine salgssider og få detaljerede analyser af, hvordan dine potentielle kunder faktisk interagerer med disse videoer. Denne kombination er det, der er vigtigt. – Collin Begynder, Elegante temaer

Sådan føjes videoer til WordPress

Vil du integrere en video på et af dine WordPress-indlæg eller -sider? Det er overraskende let! WordPress har en integrere support til over 30+ videokilder. Alt hvad du skal gøre er at kopiere og indsætte videolinket, og WordPress formaterer / viser automatisk videoen.

Du har muligvis flere videoindstillinger afhængigt af dine temaindstillinger. F.eks. Inkluderer alt WordPress-tema let indstillinger i meta / indstillingerne for side / post til at tilføje en video i stedet for et fremhævet billede, et let at bruge træk og slip-modul til videosidebygger, indstillinger til videobaggrunde og en premium skyder, der inkluderer support til videoer!

Virtual reality

Virtual Reality Video

Velkommen til fremtidens fyre, hvor du kan få fordybende 3D-videooplevelser takket være virtual reality-teknologi. Ikke længe siden, Virtual reality var synonymt med IMVU og The Sims hvor du kunne opbygge en slags virtuelt liv. Men i virkeligheden var det langt fra den virtuelle virkelighed, vi har i dag.

I dag kan du dykke ned i videospil og faktisk føle, at du er med i spillet. Denne tendens er gået over til videomarkedsføring, og fra tingenes udseende kan vi kun forvente, at den vokser og måske overgår mange andre videotendenser. Jej, det er også på biograf, og det er fantastisk.

Du er sandsynligvis interesseret i VR-udstyr såsom Oculus Rift og Google Cardboard blandt andre. Som videomarkedsfører kan du drage fordel af denne teknologi til at skubbe dine produkter videre ind i dine kunders sind. Du kan tilbyde omfattende produktdemonstrationer, der får kunden til at føle, at de faktisk er inde i din butik.

Den virtuelle virkelighed bliver mere tilgængelig for forbrugerne, hvilket betyder, at der er et nyt og spændende reklamebarn på blokken. Det store spørgsmål skifter fra “Er virtual reality endda muligt?” til “Er du villig til at hoppe ind og udnytte denne tendens?” Dit svar er bedre at være en stor effing “HELT YEAH!”

360-graders video

360-graders video

Jeg elsker absolut 360-graders videoer, men det er bare mig. Ikke desto mindre vidste du, at 360-graders videoer fik ca. 30% flere visninger end almindelige videoer? Det er dog ikke slutningen på det. Den samme rapport af Magnifyre viser, at dobbelt så mange mennesker ser 360-graders videoer helt til slut.

Hvis du spørger mig, er det en masse videoejendom til at annoncere dine tilbud. Hvad er bedre end en video, som seerne ikke slipper midtstrøms? Det er rigtigt, en 360-graders video, der er billig og nem at lave. Det eneste, du har brug for, er et 360-graders kamera, som er relativt billigt at købe.

Mens mange andre videotendenser vil komme og gå, har vi en følelse af, at 360-graders videoer er her for at blive. Kan du gætte hvorfor? For at spare dig for problemet vokser 360-videoer i popularitet, fordi de får rigtige resultater. Og hvis det er nyttigt, forsvinder det ikke snart snart, i det mindste ikke i 2019.

360-graders video er et godt alternativ til virtual reality i den forstand, at du kan give en lignende 3D-oplevelse til seerne uden dyre VR-gear. Dertil kommer, at seerne kan se 360-graders videoer på mobile enheder ved blot at skubbe eller dreje deres enheder. Hvilket fantastisk tidspunkt at være i live.

Sådan føjes 360 videoer til WordPress

WP VR - 360 Panorama og virtual tour creator til WordPress

Du kan tilføje dine egne 360-graders videoer og fotosfærebilleder med WP VR – en 360 panorama- og virtuel turneringsskaber til WordPress. Bare installer plugin og brug de inkluderede funktioner til at tilpasse, hvordan din 360-video indsættes. Plugin inkluderer også muligheder for at indbygge og tilpasse hotspots til en interaktiv effekt, såvel som Gutenberg og Elementor support for nemt at tilføje dine videoer til poster eller sider.

Mobiloptimerede videoer

Mobiloptimerede videoer

Da vi lige har berørt mobile videooplevelser, er det vigtigt at tilføje et par ord til denne nye videotendens. Meget af webbrowsing er flyttet til mobile enheder. Bare kig dig rundt, uanset hvor du er, og lad dette punkt synke ind.

Du har sandsynligvis bemærket, at mobile enheder vil være menneskehedens død. Næsten alle i din nærhed ser ned på en mobilenhed af en eller anden slags. Som mange andre læser du sandsynligvis dette indlæg på en mobilenhed.

Hvor skal vi hen med dette? Det er så enkelt. Ligesom vi skyndte os at optimere vores websteder til mobilbrugere, kan du ikke efterlade dine videoer. Tiden er moden for at optimere dine videoer til mobile enheder. Hvad betyder det endda?

Opret blot kortere videoer (mere end 5 minutter er for mange), der let kan deles på sociale medier. Bare kig rundt på forskellige sociale mediesider, og du vil bemærke, at de mest populære videoer er mindre end 3 minutter lange. Videoer på 30 sekunder går viralt næsten øjeblikkeligt.

Hold dine videoer korte og lette for mobilbrugere, og tryk på den stadigt voksende mobiltrafik. Brug for en stat til at gå med det? Google rapporterer mobil søgevolumen overgået desktop søgninger i 2015. Mere end 55% af søgningerne kommer fra mobile enheder nu, så optimer allerede eller sprang.

Medmindre jeg bruger ubegrænset Wi-Fi og har tid, vil jeg sandsynligvis ikke se en 15 minutters lang video ved hjælp af dataplanen fra min mobiloperatør. Nej, det vil jeg ikke. En 5 minutters lang video? Sandsynligvis. En 30 sekunders lang video? Tæl mig når som helst. Er du med?

Desuden er denne mobile videotendens det foder, der driver populære videoapps som Snapchat og Instagram. Og disse apps trives og trives godt på mobilvideoer. Ja, Snapchat kørte 10 milliarder videovisninger per dag i 3rd kvartal 2016 og gæt, hvem deres største rival er? Instagram-historier.

Videoer med mærkevarer

Videoer med mærkevarer

Du abonnerer sandsynligvis på et par YouTube-kanaler fra dine yndlingsmærker og personligheder. Hver gang de sender en ny video, modtager du en anmeldelse og ender med at se videoen. Et flertal af årtusinder (endelig bruger jeg dette udtryk) vil droppe alt, når deres foretrukne YouTube-personlighed poster en video.

Videoerne er ikke nødvendigvis alt det, men strategien fungerer som magi. Det er kraften i branded video på arbejdspladsen, og du kan ikke diskutere med tal. Min kone Chelsea (yay! Jeg er gift haha) følger et par par YouTube-kigger, og hun vil droppe alt for at se hver video de poster – på hendes smartphone!

Mand, hun lægger aldrig den ting ned, hvilket bevise vores tidligere tendens om mobilvideoer. Hun uploader masser af videoer (via smartphone) til sin kanal og er begyndt at vokse en hel del efter sig selv. Hun arbejder på sit brand, ligesom du kan gøre.

Du kan sætte denne videotendens til at fungere for dig. Hvordan kan du bruge videoer til at markedsføre dit brand? Kun du kan besvare dette spørgsmål. For noget at arbejde på, måske kan du demonstrere dine produkter eller vise din proces, som Brenda tidligere har foreslået. Det Dollar Shave Club er et godt eksempel på brandede videoer på arbejdet.

Brug for et andet eksempel? Vi offentliggør tutorialvideoer på vores WPExplorer YouTube-kanal. “Tutorial” er det operative ord her. Du kan endda genbruge dit eksisterende indhold i video, hvilket betyder, at du er sorteret så langt indholdet går. Hvad ellers? En god video fungerer altid til din fordel, så invester tid eller penge, hvis du vil. Sigtet mod iørefaldende og unik.

Video i e-mail-marketing

Video i e-mail-marketing

E-mail-marketing har sin andel af fordele og ulemper – alt har det. Det er skræmmende for begynderen eller nogen, der er presset i tid. Alligevel er den gennemsnitlige klikfrekvens (CTR) langt bedre end mange former for markedsføring. Stadig kan din kampagne flop, som mange gør.

Hvordan forbedrer du dine chancer? Du tænker stort; du tror multimedia. Vi har allerede konstateret, at placering af videoer på sider øger konverteringsfrekvensen og CTR. Par, der e-mailer markedsføring, og du har et magtfuldt våben på dine hænder. Det er nemt at få abonnenter, det gør jeg ikke. Hvilken ustabil proklamation?!

Brug en video på dine tilmeldingssider, hvis du ønsker det, bare ved, at du får fantastiske resultater. Tilby også noget (en e-bog, en videoserie (pære tændes) eller noget andet) som en belønning for at tilmelde dig. Medtag udtrykket “Video” i din e-mail-emnelinje, og flere mennesker åbner dine nyhedsbreve, det er en garanti.

Er ikke så stor?

Hvis du kan, medtage en video i dine nyhedsbreve til adrenalinruset. Hvis du tænker på udtalelser, træningsvideoer, produktdemos og så videre, er du på den rigtige vej. Grundlæggende skal du tilføje relevante videoer i dine nyhedsbreve. Vær vært for videoerne på YouTube (for delbarhed og synlighed baby) og link, integrer eller gør hvad som helst. Det er lette ting.

Hvad synes du om at inkludere video i din e-mail-marketing? Fortæl mig det i kommentarafsnittet nedenfor. Åh ja, brug korte videoer til din e-mail-marketing. 30 sekunders lange videoer eller animerede GIF’er er perfekte til e-mail-marketing. Gå hurtigt videre.

Bonus: Animerede GIF’er

Du skal leve under en klippe, hvis du ikke ved, hvad GIF’er er, eller ikke har set lige hvor populære de er. Din Facebook-tidslinje er sandsynligvis oversvømmet med GIF’er om dette og det, og de er bredt delt. Sikkert, af alle videotendenser, vi berører i dag, kan du tydeligt se GIF’er på arbejdet, selv uden at prøve.

Resultaterne er lige der for alle at se; wazi kabisa kaa meno ya ngiri. (Oversættelse: ude i det fri som en vortesvin tænder). Udnyt GIF’er til at oprette aktivitet på dine sociale mediesider. Omdiriger trafikken, uanset hvor du vil, og smil for mig. Plus, de kan være GIF’er om noget, så ja.

I øjeblikket finder animerede GIF’er et sted blandt videotendenser at følge, da de er ultralette, korte og lette at fremstille. De er det perfekte medium for virilitet på sociale mediesider, og de spreder sig vidt og bredt. Okay, jeg vil stoppe der. Vi ses? Jeh, ingen konklusion. Ligesom en chef.

Bare for sjov. Vi lovede dig et par video marketingstatistikker for at holde dig i gang, når det bliver hårdt. Du ved, den slags ting.

Svimlende videomarkedsstatistik

Der er nogle interessante fakta her. Jeg vedder på, at du ikke havde nogen idé om, at:

 1. Alene i sidste måned uploadede brugere mere video end indhold, der er lavet til TV siden 70’erne.
 2. Mere end 50% af folk online ser videoer hver dag uden fiasko.
 3. Tilføje udtrykket “video” til din e-mail-emnelinje øger dine åbne satser med 19%.
 4. YouTube har over 1 milliard brugere og ja, det er milliarder med et B.
 5. ‘See You Again’ overgik Gangnam Style som den mest sete YouTube-video med over 2,9 milliarder visninger på dette tidspunkt (vel, måske vidste du dette).
 6. Facebook overgik 8 milliarder videovisninger pr. Dag i november 2015. Det er mere end 11.415 års video pr. Dag!
 7. 60% af YouTube-brugere vil følge købsrådgivning fra deres yndlingskanal.
 8. Video omkring en live-begivenhed øger dit brand favorititet med 63%.
 9. 80% af forbrugerne mener, at demo-videoer er nyttige.
 10. Du kan bruge GIF’er i Facebook-annoncer til at supercharge brugerengagement.

Afsluttende ord

Vi er kommet tæt på. Hvilke videotendenser bruger du for at øge din WordPress-videomarkedsføring? Fortæl os det i kommentarerne. Skål og glad video markedsføring ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map