Vejledning til optimering af konverteringsfrekvens i WordPress

Optimering af konverteringsfrekvens (CRO) er en betydelig webstedsoptimeringsteknik, der beskæftiger sig med, hvordan besøgende engagerer sig med dit websted. Det er i bund og grund en måde at gøre det på spore og optimer antallet af besøgende, der er faktisk at købe dit produkt eller udføre til din ønskede handling.


Her er en interessant kendsgerning: Et websted med høj trafik, men lav konverteringsfrekvens genererer mindre indtægter end et websted med relativt lavere trafik, men højere konverteringsfrekvens. Med andre ord:

En højere konverteringskurs genererer bedre indtægter.

Ordliste

Følgende er et par udtryk, som vi skal forstå, før vi fortsætter med vejledningen. Lad os nedbryde det, så vi ikke glemmer:

 • Konvertering: Når en besøgende udfører et specifikt handling på dit websted kaldes det som en konvertering.
 • Handling: En handling kan være enhver aktivitet eller transaktion, du ønsker, at din besøgende skal udføre. Det kan være at tilmelde dig dit nyhedsbrev, købe din (eller en forfremmet) service, abonnere på din sociale kanal osv..
 • Omregningskurs: Tag antal mennesker, der konverterer og del dem med samlet antal besøgende til dit websted. For eksempel, hvis dit websted har 1000 besøgende, hvoraf 50 konverterer, har du en konverteringsfrekvens på 5%

Konverteringsfrekvensformel

 • Konverteringstragt: Sekvensen af ​​handlinger udført af en besøgende for at transformere til en kunde. (En kunde i denne sammenhæng er en person, der udfører din ønskede handling)

En simpel konverteringstragt

 • Opfordring til handling (CTA): Det er knappen, som besøgende har skulle gerne Klik for at udføre den ønskede handling. Det kan være alt fra “Køb nu”, “Tilmeld dig en gratis prøveversion” eller kreative dem som “Se hvorfor du mister penge”.

Bounce Exchange

Bounce Exchange er en af ​​grænserne inden for exit-intention tech. De knapper, du ser, er CTA’erne. 

Nøglemarkører

Gå videre, her er nogle grundlæggende retningslinjer for CRO, lånt fra Neil Patel (en velkendt analyseekspert).

 • Din CRO-indsats skal rettes mod at score flere konverteringer – dvs. øge konverteringsfrekvensen.
 • CRO er ikke baseret på, hvad du ønsker. Det handler om læg dig selv i dine besøgende ‘sko og tænke ud fra deres perspektiv. Det er processen med at gøre den ønskede handling for din besøgende så let og pålidelig som muligt.
 • CRO kan kontaktes på to måder – bevis bakkes op og generiske teknikker. Den første kræver mere indsats og har normalt bedre ROI.
 • Generiske teknikker fungerer måske ikke altid. Hvad der fungerer på et websted, fungerer muligvis ikke for et andet.

cro proces

CRO er en evolutionær proces

 • Bevis støttet CRO-indsats skal være bruger-centreret og datadrevet. Det bør ikke kun være baseret på lærebogstaktikker. Du skal studere dine brugere, få indsigt og forme hypoteser, teste dem og gentage processen, indtil du når dit konverteringsmål.
 • Forskning viser, at for mange valg påvirker vores beslutningsproces. Derfor skal hver ønsket handling placeres på sin egen destinationsside. Det er bedst ikke at rod på en enkelt side med for mange indstillinger eller CTA’er.
 • I forlængelse af ovenstående punkt bør dine CRO-bestræbelser også sigte mod højeste brugeroplevelse. Lad ikke brugeren gætte, om han kun vil downloade e-bog eller separat tilmelde sig dit nyhedsbrev. I stedet tilbyde dem en enkelt tilmeldingsformular til nyhedsbrev, hvor de modtager en gratis kopi af din e-bog.
 • Husk, mindre valg = lavere tid til beslutningstagning = hurtigere konvertering.
 • Billeder er værd 1.000 ord, og visse billeder fungerer bedre afhængigt af din målgruppe. Rigtige billeder undertiden outperform stock billeder.

Hvad sætter CRO fra hinanden – hvorfor er det så vigtigt?

CRO er en af ​​de teknikker, der overvejes kvalitet over kvantitet. Som jeg har nævnt før, koster et websted med høj trafik, men ingen konverteringer dig penge. Så i stedet for at fokusere din marketingindsats på at få mere trafik, bør du arbejde på konvertering af den trafik, du allerede har. Det maksimerer dine overskud uden at skulle betale for mere trafik (selvfølgelig skulle du bære omkostningerne ved CRO-processen).

CRO-indsats kræver betydelig tid (og potentielt økonomisk) investering. Opdeling af dit marketingbudget lige i trafik og SEO og CRO er en god idé. Ved at sile gennem din trafik hjælper CRO dig med at adskille den rigtige type besøgende til din virksomhed. Med datadrevet forskningsmetode, kan du forstå din type kunder. Du kan bruge disse fund, til finjuster din SEO og bestræbelser på at erhverve trafik til at erhverve måltrafik. Disse besøgende er mere tilbøjelige til at konvertere.

cro forbedrer erhvervelse af trafik

CRO forbedrer trafikoptagelsesprocessen

CRO-processen

1. Identificer den side, du skal optimere

Læg grundlaget – ved hvad du skal gøre. Identificere det element på dit websted har brug for optimering. Dette er ikke så let som det lyder. Som vi har set før, afhænger CRO af dit websted og endnu vigtigere af dit publikum. En taktik, der fungerer strålende på et sted, fungerer muligvis ikke på dit.

Her er et eksempel. Overvej en situation, hvor du er specialiseret i WordPress-konsulenttjenester, og du tilbyder en gratis konsultation. Dit mål skal være at optimere side og CTA, der holder gratis konsultation. Folk er mere tilbøjelige til at konvertere, hvis de synes godt om det første gratis tilbud.

2. Opret en baseline

Inden du kan begynde at optimere, skal du vide, hvordan den foregående ydelse var. Det er her basislinien kommer ind. Slå op for konverteringsstatistikkerne og fastlæg det som din baseline. Sørg for at vælge en levedygtig varighed (dage, uger eller måneder) afhængigt af din trafik og hold dig til den i den aktuelle CRO-proces.

Sådan gør du det i WordPress:
Googles indholdseksperimenter, som er en del af Google Analytics, er en fantastisk måde at opdele test WordPress-sider på. Det giver mulighed for oprettelse af mål og registrering af sidevarianter til sporing. Det vil hjælpe webmastere med at identificere en “vindende” side. Der er en plugin at integrere Google Indholdseksperimenter med dit WordPress-websted ved at give en grænseflade, der nemt kan tilføje kodestykket til dine sider. Vi vil diskutere en hel liste med optimeringsværktøjer til konverteringsfrekvens i WordPress i en kommende artikel i serien.

3. Identificer barrierer

Nu, hvor du har slået dig op på en bestemt side, du vil optimere, skal du starte med at adskille konverteringstragten til logiske dele. Hvis du har en høj afvisningsfrekvens, skal du identificere den del, hvor brugerne har tendens til at forlade. Det er den del, du vil ændre. Forbered forskellige versioner af den del, og A / B test hver enkelt af dem.

Det er ikke altid tilfældet, at brugere vil forlade dit websted. Nogle gange vil du måske implementere små (eller store) ændringer på din destinationsside helt og se, hvordan de klarer sig med hensyn til den gamle.

For eksempel har du måske placeret din CTA i en karrusel – hvilket er virkelig en dårlig idé. I en automatisk tre-dias skyder ville CTA være skjult to tredjedele af tiden! Det er langt bedre at have en statisk destinationsside med informationerne let synlige. Det samme gælder for Flash- og HTML5-splash-sider. De er gamle skole, ude af stil og forfærdelige for både SEO og CRO, uanset hvor smukke de ser ud.

4. Forstyrr barriererne

Hvis din afvisningsfrekvens er høj, så spørg dig selv – hvorfor er det, at besøgende forlader på denne bestemte side?

Her er nogle spørgsmål, der hjælper dig med at få synderen fundet:

 • Er CTA korrekt synlig, eller er det svært at finde?
 • Hvis CTA kan klikkes? Klikker folk på CTA?
 • I begge tilfælde skal du bruge heatmap-analysesoftware til at opnå det samme.
 • Er risikobar for høj? For eksempel er det ikke en god ide at anmode om kreditkortoplysninger til en gratis konsultation. På flip side, viser “ingen kreditkort kræves” en bedre chance for en konvertering.

Når du vil implementere små ændringer på din destinationsside, kunne du gøre det eksperiment med følgende:

envato hjemmeside

Envatos hjemmeside bruger en udtalelse + CTA-tilgang

 • Skift mikrokopi på CTA
 • Skift layout for CTA (større knapper, tekststørrelse, skrifttype osv.)
 • Prøv et andet sæt farver på hele destinationssiden. Forskning viser det farve påvirker brugernes humør og adfærd.
 • Ændring af datamængden på destinationssiden – er brugere, der ruller for meget til at nå CTA?
 • Hvor ofte viser jeg CTA? Hvilken effekt har visningen af ​​CTA flere gange på konverteringsfrekvensen?
 • Er mine overskrifter magnetisk nok?
 • Ændring af placering af klientudtalelser, portefølje og klientel.
 • Er jeg det? spørger for meget info på tilmeldingsformularen? For eksempel er det en god ide at ikke spørge klientens adresse, når kreditkortbehandlingstjenesten ikke kræver det.

5. Skyl og gentag

Vi må forstå det CRO er en kontinuerlig udvikling. Efter at have eksperimenteret med et sæt teknikker til et bestemt sæt elementer, opnår du en bestemt konverteringsfrekvens. En ændring i branchetendensen påvirker masserne. Tænk på smartphone-boom og tingenes internet. Dette fører til et skift i massernes interesse.

I går handlede det om at eje et anstændigt par hovedtelefoner. I dag handler det om trådløse boomboxes – the Beats Pill.

Generelle måder at forbedre CRO på

Indtil videre har vi talt om markedsføringsspecifikke teknikker – identificering af barrierer, CTA-optimering, mikroskopi, osv. Lad os nu se på nogle af Andet måder, du kan forbedre din konverteringsfrekvens på. Disse metoder er generiske og gælder for alle websteder, der sigter mod en god brugeroplevelse (UX).

Ingen, inklusive Google kan lide en langsom webside.

Der er mange måder at forbedre dit websteds hastighed på – vi har dækket dem på bloggen før, så forhåbentlig ser disse lidt kendte ud.

Nørdige og / eller tidskrævende teknikker (uanset hvor små):

Vil du have øjeblikkelig tilfredsstillelse? Du kan implementere bedre cache eller et CDN for at hjælpe med at forbedre dit websteds hastighed i dag. Her er vores yndlingsmuligheder.

1. Implementere WordPress-cache

2. Brug et indholdsleveringsnetværk

Problemfri teknikker:

De koster generelt mere, men giver dig sindsro. Her er en liste over de forskellige hostingteknikker, sorteret i faldende rækkefølge:

1. Administreret WordPress Hosting

wpengine

Overfør dit WordPress-sted til et velkendt administreret WordPress-hosting selskab – de er utroligt hurtigt og du behøver ikke at bekymre dig om problemer med hosting / hastighed / sikkerhed / opdatering. Alt hvad du skal gøre er at betale den månedlige regning, og det er du fri til fokus på dit indhold.

 • Eksempel: Vi i WPExplorer bruger og anbefaler WPEngine
 • Koste: $ 30-250 USD / måned

2. Delt WordPress-hosting

Siteground

Brugt a delt WordPress-hosting service. Dette er en form, delt hosting specialiseret til WordPress og blev for nylig introduceret af større hostingfirmaer.

 • Eksempel: SiteGround, Media Temple
 • Koste: $ 15-80 USD / måned

3. Administreret Cloud Hosting Service

cloudways

Brug en administreret cloud hosting service som Cloudways – de er vært for og administrerer dit WordPress-sted i cloud-hosting-udbydere som Microsoft Azure, DigitalOcean og Google Cloud.

 • Koste: $ 5-300 / måned

4. Cloud Hosting Services

digitalocean wordpress

Virksomheder som DigitalOcean fremstiller cloud hosting let og overkommelig. De leverer også WordPress-installationer med et enkelt klik, så du kan distribuere et WordPress-klar websted på under et minut.

 • nedadrettede: Du skal være teknisk forsvarlig, og fejlfinding er en rigtig smerte.
 • Fordele: På plussiden får du mere magt og kontrol over din server med et minuts stigning i hostingomkostninger sammenlignet med delt hosting.
 • Koste: $ 5-300 / måned

5. Delt hosting

bluehost

Delt hosting kræver ingen introduktion. Det er et overkommeligt første trin for CRO, og med 1-klik på WordPress-installation kan du komme i gang på dit websted ret hurtigt.

 • Eksempel: Bluehost
 • Fordele: En af de nemmeste og mest pålidelige måder at implementere et WordPress-sted for begyndere.
 • Ulemper: Kan føre til nedetid og kontosuspension under trafikspidser.
 • Koste: $ 4-8 / måned

Konklusion

Således er din organisation CRO-indsats er ikke en engangs ting. Ligner SEO, det skal følge med med seneste interesser af din besøgende.

Forskning. Afbryde. Gentage.

I den næste artikel skal vi se på nogle fantastiske WordPress-plugins, der hjælper dig med at fokusere på din konverteringsfrekvensoptimeringsproces med minimal teknisk overhead.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector