Valg af det bedste WordPress-plugin til dit websted behov

Sådan vælges det bedste WordPress-plugin

Smukke eller fantastiske er ikke etiketter, som du nemt kan fastgøre på WordPress. Men hvad der gør det spændende og attraktivt er det virkelig store antal plugins, der udvider platformens funktioner enormt. Tænk på enhver funktion, du vil have WordPress til at udføre. Chancerne er store, at der er flere plugins tilgængelige til den funktion.


WordPress-brugere er virkelig forkælet for valg, når det kommer til plugins. Pr. Dato rører det samlede pluginantal på WordPress Plugin Repository 45.000 med i alt 1.291.557.880+ downloads. Disse numre inkluderer ikke de mange gratis plugins og premium-plugins, der er lagt ud af tredjepart.

Med alle disse valg ønsker du sandsynligvis at installere et par (eller flere). På et tidspunkt kan du undre dig over – hvor mange plugins skal du installere på WordPress-drevet websted? Hvis du har serverressourcerne til at understøtte det, kan du virkelig installer så mange kvalitets plugins, som du vil. Hvis pluginsne er kodet rent, og PHP’en er blevet tildelt tilstrækkelig hukommelse, skal du ikke støde på nogen problemer. Men et dårligt kodet plugin kan bringe din server ned – uanset om du har to plugins installeret eller tyve. Svaret her er kvalitet frem for kvantitet.

Det er en nem regel, du skal følge for at sikre, at plugins ikke bremser dit websted deaktivere plugins, du ikke bruger. Inaktive plugins optager serverplads, men forbruger ikke RAM, båndbredde eller PHP. Dette enkle trin kan tilføje et par millisekunder til dit websteds hastighed.

De fleste plugins udvikles uafhængigt og er nyttige, hvis de er godt kodet. Men dårligt kodede plugins, der mangler kontinuerlig support fra forfatteren, eller plugins, der er uforenelige med WordPress-versioner, temaer eller andre plugins, kan have katastrofale konsekvenser for dit websted. De kan få et sted til at blive træg eller endda gå ned, forårsage fejl eller spise i hukommelsesområdet eller kan resultere i en hvid skærm.

Tjekliste til valg af plugins

Det er altid godt at indstille et par grundregler, mens du sorterer gennem plugins. På den måde vil du ikke gå overbord og mængde dit websted med for mange plugins. Her er en håndfuld enkle retningslinjer, du skal huske på, før du installerer et nyt plugin:

1. Opret en ønskeliste over plugin-funktioner

Start med at nedskrive din kravliste over plugin-funktioner i den rækkefølge, der er vigtig for dig. Inkluder alle de opgaver, du vil have, at plugin’en skal gøre med “Kan ikke leve uden” -opgaver øverst, efterfulgt af andre, når du går ned på listen.

Tjekliste

Nogle funktioner er vigtig til alle websteder – som sikkerhedskopiering, SEO og spambeskyttelse. Disse skal være øverst på din liste, og hvor du starter din pluginsøgning, da de er nøglen til de daglige webstedsoperationer. Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte, skal du ikke være bange. Mod slutningen af ​​denne artikel har jeg listet nogle af de bedste plugins til at udføre disse vigtige funktioner.

Før du installerer noget, skal du også kontrollere, at du tjekker, at de funktioner, du ønsker, ikke allerede er leveret af dit tema eller dit hosting. Hvis du f.eks. Bruger WPEngine-administreret WordPress-hosting, har du ikke brug for et cache-plugin, og hvis du har installeret de samlede WordPress-temafunktioner som social deling, typografimuligheder og skyderne er alle inkluderet.

2. Start din pluginsøgning

Når du leder efter et plugin kommer du sandsynligvis over gratis og premium muligheder. Gratis optioner er normalt et godt sted at starte, da de ikke kræver nogen investering. Til gratis plugins den bedste kilde er WordPress Plugin Repository. Der er tusinder af muligheder, alle GRATIS, så det er et godt udgangspunkt. Der holdes høje standarder for kodning, WordPress-kompatibilitet og forfatteropdateringer. Plugins er også mærket og kategoriseret for at gøre det let at søge. Brug filtrene til at finde en liste over mulige plugins. Plus mange af de gratis muligheder i depotet tilbyder også premiumopgraderinger til ekstra funktioner og premium support, hvis du har brug for det.

codecanyon

På den anden side er premium-plugins ikke så dyre og leveres med bedre support. Plus efter de indledende omkostninger er levetidsopdateringer ofte gratis. Til premium plugins, slå CodeCanyon op. De tilbyder nogle af de bedste premium-plugins på nettet og følger kodningsstandarder svarende til WordPress.org. De er også hjemsted for de fleste af de populære premium-plugins på nettet. Leder du efter den bedste sidebygger til WordPress? CodeCanyon er hjemsted for Visual Composer. Brug for et kraftfuldt og responsivt skyderen plugin? Prøv Slider Revolution – endnu en CodeCanyon-fremstilling. Og listen fortsætter og fortsætter.

I begge tilfælde – kun download plugin fra pålidelige kilder. Der er masser af websteder, der tilbyder gratis plugins, så prøv at bruge din bedste bedømmelse, før du downloader og installerer noget. Brug anbefalinger fra velkendte blogs (start med disse fantastiske WordPress-blogs) for at få en idé om, hvor man kan finde plugins af høj kvalitet. Også undgå ulovlige gratis downloads af premium plugins. Dette er ikke kun uretfærdigt over for forfatteren, der har brugt så stor indsats på at skabe deres fantastiske plugin, men du vil sandsynligvis få nogle ubehagelige ondsindede koder indsprøjtet på dit websted (ikke værd at $ 10-20 i besparelser, hvis du spørger mig).

3. Vælg plugins af kvalitet

Ud over pålidelige kilder er det en god ide at tjekke vurderinger og anmeldelser af et plugin. For mange populære plugins giver en hurtig Google-søgning masser af detaljerede anmeldelser fra bloggere. I WordPress-biblioteket og på CodeCanyon kan du kontrollere detaljerne, der vises i højre sidebjælke på den enkelte pluginside

Se efter antal downloads mod plugin. Et højt tal er en god indikation af populariteten af ​​plugin. Nogle gange er det måske, at et plugin ikke downloades, ofte kun fordi det opfylder et nichekrav.

Tjek stjerneklassificering. Mens en højere bedømmelse betyder et bedre plugin, er konversationen ikke nødvendigvis sandt. Hvis du finder det plugin, du kan lide, men det har en dårlig bedømmelse, skal du ikke afvise det med det samme. Ratingen kan være skæv på grund af et begrænset antal anmeldelser eller en enkelt korrekturlæser, der var meget speciel. Hvis du har spørgsmål, skal du bare skrive en kommentar eller e-mail plugin-forfatteren for at finde ud af om plugin er i stand til, hvad du har brug for.

Evalueringsside

Pluginet skal være understøttet af forfatteren. Antallet af tråde, der er løst i de sidste 2 måneder, vises på WordPress.com, mens markedspladser som CodeCanyon ofte bruger et kommentarsektion.

Ud over støtte fra forfatteren skal du også kontrollere, at plugin er blevet opdateret for nylig. De fleste plugins kræver regelmæssig opdatering i det mindste, når nye versioner af WordPress kommer ud (men husk, for gratis plugins kan det ganske enkelt være, at plugin ikke kræver opdatering). Dette er vigtigt, da plugins ofte er et indgangspunkt for malware og hackere, der kan få adgang gennem kendte sikkerhedsproblemer i plugins. Et up-to-date plugin skulle have adresseret kendte problemer for at holde dig og dit websted sikkert (men det hjælper også, hvis du proaktivt lærer mere om WordPress Security også). Så hold øje med et aktivt changelog-afsnit.

Se plugin-skærmbilleder og demoer for at se funktionalitet i handling. Et enkelt billede eller et komplet live testwebsted kan vise dig, hvad et plugin virkelig er i stand til. Hvis der findes skærmbilleder, skal du sørge for at gennemgå dem alle, og hvis der er et link til et live-sted, skal du gå videre og prøv plugin-ud i forskellige browsere eller forskellige enheder. Og igen, hvis du er i tvivl om, hvorvidt et plugin opfylder dine behov, skal du bare spørge forfatteren.

Den sidste bit, man skal huske, er, at nogle gange et enkelt plugin kan dække mere end en funktion, og det er fantastisk. Tag Jetpack for eksempel – det har måske den perfekte løsning til dit CDN-, auto-opdaterings- og sociale delingsbehov alt sammen på et plugin.

4. Andre plugin-tip

Hvis du har set en bestemt funktion på et eller andet websted, og vil identificer det anvendte plugin at installere det på dit eget websted, tjek det ud med WordPress Plugin Checker. Dette sted kan registrere, om nogen af ​​de 50 mest populære plugins er installeret på et WordPress-drevet websted.

Hvis, efter installationen a plugin virker ikke på dit websted, prøv at deaktivere alle andre plugins på webstedet for at løse enhver sammenstød med andre plugins. Og beslut derefter, hvilket plugin du vil beholde, og hvilket du vil kassere.

Nogle valgfri tests, som du kan udføre før / efter installation af et plugin inkluderer:

  • Hvis du har indsnævret din liste til to plugins, men ikke kan vælge mellem dem, kan du sammenligne plugins ved hjælp af et sammenligningsværktøj.
  • Det Query Monitor-plugin kan bruges til at se, om der er en spike i databaseforespørgsler efter en plugin-installation.
  • Sammenlign webstedets hastighed før og efter plugin-installationen. Ved du ikke, hvordan du kontrollerer webstedshastigheden? Find vores artikel om test af WordPress-ydeevne og -hastighed. Plugins med dårlig kode vil bremse hjemmesiden.
  • EN P3 Plugin Performance-profiltest kan også afsløre, hvis dit plugin bremser dit websted.
  • Sårbarheder i plugin tjekker de plugins, du har installeret, og giver dig besked om enhver hyppigt udnyttet sårbarhed. Du kan også vælge at blive advaret om enhver sårbarhed.

En anden ting at kontrollere er cross-plugin kompatibilitet. For det meste spiller plugins normalt pænt sammen, men ikke altid, i hvilket tilfælde du skal kontakte forfatterne for at se, om en af ​​dem vil opdatere deres plugin for at arbejde med den anden. Eller du kunne overveje plugin bundter tilbydes af tredjepart som WPMU. Da disse plugins kommer fra en enkelt kilde, er det usandsynligt, at der vil være nogen konflikt mellem plugins, og i tilfælde af problemer skal du kun vende dig til kun en kilde for support.

WordPress-plugins til ethvert websted

Med vores hurtige tjekliste skal du være i stand til at tackle processen med at finde de rigtige plugins til dit WordPress-websted. Hvis du vil have lidt vejledning i at komme i gang, er der en håndfuld nøglefunktioner, som de fleste WordPress-brugere skal tilføje via plugins. Her er vores top plugin-valg, som du bør overveje at tilføje dit WordPress-sted for at dække alle dine baser:

1. Søgemaskineoptimering: WordPress SEO af Yoast er gå til plugin for at optimere din WordPress til placering af søgemaskiner. Læs denne artikel for at vide mere om, hvad dette plugin kan gøre for dit websted.

Yoast

2. Anti-spam: Akismet er et gratis anti-spam-plugin, der som standard er inkluderet i WordPress. Du skal blot aktivere det. WP Bruiser er et premium-plugin, der fanger WordPress-samfundets opmærksomhed ved kontrol af spam.

Akismet

3. Cache: W3 samlet cache er et gratis plugin, der hjælper med at cache og markant forbedre hastigheden på dit websted. Det kan blive lidt teknisk at konfigurere dette plugin, men WPExplorer har en guide til dette plugin. En anden god mulighed er WP Rocket Caching-plugin, men husk, at det tilrådes at kun holde et cache-plugin aktivt ad gangen.

W3 i alt (2)

4. Sikkerhed: Sucuri Security kan hjælpe med at holde dit websted sikkert ved at overvåge det og opdage malware. Du kan skjule din version af WordPress med Sucuri. Det kommer i både gratis og premium versioner. De andre måder, hvorpå du kan beskytte din WordPress, er ved Begrænsning af loginforsøg, eller håndhæve godkendelse af to faktorer.

WAF og websides malware-beskyttelse Sucuri websteds Firewall

5. Sikkerhedskopi: VaultPress, og BackupBuddy er begge gode premiumindstillinger til sikkerhedskopiering af WordPress. Hvis det er et gratis plugin, du leder efter, prøv backupwordpress.

VaultPress

6. Multifunktionel: Jet pakke er et gratis plugin, der bundter flere funktioner sammen. Disse funktioner kan aktiveres uafhængigt, og du kan bruge dette plugin til billedoptimering, mobiltilstand, overvågning af trafik og mange andre funktioner.

Jetpack-plugin

Andre plugins, der muligvis kræves

Afhængig af dit websteds behov for disse funktioner kan disse plugins være uvurderlige for dig – Tyngdekraftsformularer til oprettelse af avancerede formularer, Optin Monster til blygenerering, Monarch Social Sharing til social deling, MemberPress for at opbygge medlemskab, WP Smush.it til billedoptimering og Brudt link Checker til kontrol af ødelagte links.

Du kan også tjekke de 50 vigtige plugins-listen, der er lavet til dig af WPExplorer. Eller bare besøge vores WordPress-blog, hvor vi gennemgår plugins og leverer startguider til mange af dem også.

At afslutte …

Nu hvor du har en god idé om, hvordan du sorterer gennem plugins, kan du installere dem mere fortroligt på dit websted. Hold dig til reglerne, og du har mest sandsynligt, at du har en mager WordPress med overlegne plugins, der graner dit websted op og gør det til en ægte kunstner.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector