UX bedste praksis til WordPress og din online forretning

UX bedste praksis til WordPress og din online forretning

Du ved sandsynligvis allerede, hvor let det er at starte et websted med WordPress. Men når du tilføjer funktioner og indhold, bliver tingene hurtigt komplicerede. Et af de vigtige aspekter, du skal huske på, er UX’s bedste praksis for WordPress. Brugeroplevelse (UX) er nøglen til din virksomheds succes. Det er brugerne, der køber dine varer og tjenester, ikke søgemaskinerne.


Det er almindeligt at finde webstedsejere eller endda udviklere og designere, der forveksler UX med brugergrænseflade (UI). Både UX og UI er tæt beslægtede, men er forskellige nok til at begrunde en forklaring.

Forskel mellem UX og UI

For at få en bedre forståelse, lad os definere dem følgende udtryk:

Brugervenlighed på nettet: Det er brugervenligheden af ​​et websted.

Brugergrænseflade (UI): Et sted, hvor mennesker interagerer med maskinerne. For eksempel er en knap en del af brugergrænsefladen. Udviklere bruger værktøjer til at udvikle en brugergrænseflade, der skal være i overensstemmelse med forretningskravet.

Brugeroplevelse (UX): Dette angår brugere og hvordan de har det med dit websted. Designere er nødt til at sikre, at brugeroplevelsen altid er top og brugerinteraktion er behagelig.

For eksempel kan et WordPress-tema med stor brugeroplevelse have mange brugergrænseflader (som det samlede tema), men hver enkelt af dem skal give den bedst mulige brugeroplevelse til din specifikke niche.

Hvis du har et virksomhedswebsted, skal hjemmesiden tydeliggøre, hvad din virksomhed handler om, hvad din kernefilosofi / værdier er og muligvis vise dine produkter eller give en måde at få et tilbud på. Mange virksomhedswebsteder bruger et stort “over folden” -foto eller en baggrundsvideo af deres kontorer. Måske viser de deres vigtigste produkter, hvordan de er gjort, og hvilke fordele de tilbyder. Hvis du driver et virksomhedswebsted, er det vigtigt at oplyse din sag straks.

Virksomheds agenturets webdesign

Det vanilje agenturets webstedsdesign ved hjælp af Total WordPress-temaet er et godt eksempel på, hvordan du viser, hvad din virksomhed handler om over folden.

For andre nicher kan forskellige faktorer komme i spil. Hvis du er en blogger, ønsker folk at vide mere om dig personligt, din baggrund og din kompetence, så fokuser på at gøre dig selv gennemsigtig og kan skabe tillid. Hvis du er musiker, end du bedre skulle fremhæve din musik og det nyeste album eller EP-kunst.

Anvendelighed < User Interface < User Experience

God brugervenlighed er en integreret del af a store brugergrænseflade. En brugergrænseflade er en forside for dit brands online tilstedeværelse, da det direkte påvirker brugeroplevelsen. Nu ved vi, hvad forskellen er, lad os gå videre til den bedste UX bedste praksis for WordPress.

UX bedste praksis til WordPress

WordPress er et CMS, der udmærker sig ved at levere værktøjer til at opbygge dit websted, men det garanterer ikke, at det vil være perfekt på alle måder. Du har brug for UX bedste praksis for at gøre det værd at dine besøgende er tid og skabe tillid fra deres første interaktion med dit brand.

Ren og enkel design

Ved du hvad der tiltrækker folk mest? Et rent og enkelt design. Det er almindeligt at finde udviklere, der altid arbejder for at få et websted fyldt med funktioner. Men de glemmer ofte, hvad den rigtige grund til, at de bygger hjemmesiden, er. Brugere er ligeglad med funktionaliteten, indtil og medmindre de let kan bruge webstedet.

UX bedste praksis for WordPress: Ren og enkel design

Det er en god ide at fortsætte med at spørge sig selv “Vil besøgende eller webstedets administratorer være i stand til at bruge det uden problemer eller forvirring?” Dette vil sikre, at dit endelige design opfylder de nuværende designstandarder. Hvis svaret på et hvilket som helst trin er ”nej”, skal du gå tilbage til tegnebrættet og tænke på, hvordan man gør det mere intuitivt.

Når dine brugere lander på fokuserede, uklare sider, giver det dig flere chancer for at konvertere dem til abonnenter og / eller kunder. Folk kan ikke lide at tænke hårdt, når de gennemser. Det er dit job at gøre dette for dem. Den gode nyhed er, at de fleste af de bedste WordPress-temaer tilbyder enkel og rodfri design, der let kan tilpasses. Hvis du ønsker at designe dit WordPress-websted, skal du sørge for at holde dig til enkelhed. Det giver dig mere fleksibilitet og mindre bevægelige dele, der kan gå i stykker.

Responsiv webdesign

Et af de afgørende aspekter af moderne brugeroplevelse (UX) er at have et responsivt webdesign. Mobile enheder har overtaget internettet. Jeg har hørt, at folk kører hele deres forretning på smartphones, især med stigningen på 5,5-tommer enheder og større. Dette gør det vigtigt for WordPress-websteder at være lydhøre og tilpasse sig alle skærmstørrelser, men også alle skærmopløsninger og nethindeskærme.

UX bedste praksis for WordPress: Responsive Design

Ikke kun at have et lydhørt design forbedrer brugeroplevelsen, men det forbedrer også din trafik. Dvæletid er noget, Google bruger i disse dage til at måle, hvor tilfredse brugere er, når de klikker på dit websted i SERP’erne (søgeresultatsider). Hvis de bruger mindre tid end på de andre resultater i nærheden af ​​dit, betyder det, at noget ikke stemmer med dit websted, og de flytter det længere nede i SERP’erne.

To vigtige ting, som du altid kan forbedre på dit websted:

 • Informationskvalitet
 • Måden information præsenteres på

En god brugeroplevelse betyder, at webstedet leverer brugbare oplysninger på alle skærme.

Brugervenlig navigation

Næsten alle andre websteder, jeg ser i dag, har en kompleks informationsarkitektur, der er forbundet med det. De har sider eller indlæg på flere niveauer. En designer skal samarbejde med en udvikler for at sikre, at besøgende let kan navigere gennem webstedet gennem korrekt navigation. WordPress leveres med alle de værktøjer, du har brug for for at tilføje en navigationsmenu, men du kan altid tilføje en megamenu-plugin, f.eks. Uber Menu, hvis du har en masse links til at inkludere.

UX bedste praksis til WordPress: Nem navigation

Du skal også vælge en almindelig permalinkstruktur, hvis det er muligt. Medmindre du kører et nyhedswebsted eller offentliggør flere artikler om dagen, foreslår jeg, at du går med en “Postnavn” -struktur (du kan bruge denne vejledning til at ændre dine permalinks til også at skifte).

De fleste mennesker stoler ikke alene på navigation, når de gennemser. Et websted med god brugervenlighed skal omfatte:

 • Søgefelt
 • Brødkrummer
 • Kategorier
 • Arkiv

Et af de mest populære WordPress-plugins, Yoast SEO, giver dig en mulighed for at tilføje brødkrum til dit WordPress-tema. Total WordPress-temaet er kompatibelt med Yoast SEO og det er let at tilføje brødkrummer.

Oprettelse af mange forskellige måder for brugere at navigere på dit websted sikrer bedre brugervenlighed og en mere behagelig brugeroplevelse for dem.

Design omkring indhold

Uden indhold er intet websted komplet. Fantastisk design kan være attraktivt, men det er det indhold, der hjælper dig med at sælge din virksomhed til målgruppen. Det indholdsfokuserede layout er ikke kun behageligt for øjnene, det giver brugerne mulighed for nemt at fordøje dit indhold. Jo mere indhold, brugere fordøjer, jo mere ved de om dig og stoler på dig, jo flere kundeemner får du.

Et UX-design baseret på bedste praksis vil altid overveje teksten først. Vælg den rigtige typografi til din niche og opret UX omkring indhold.

Fremhæv vigtige dele af dit indhold for at bryde tekstlinjen og gøre din skrivning mere interessant.

Dit indhold skal se godt ud. Den rigtige skrifttype, størrelse og farve kan få dit indhold til at skinne og få brugere til at interessere sig for, hvad du har at sige. Formatering bør også supplere din indholdsstrøm. Højre formatering betyder, at du bruger overskrifter og underoverskrifter, kugellister, forskellige sætningslængder, bruger ord med fed skrift eller kursiv for at understrege vigtige ord, billeder, lister osv. Alt dette gør dit indhold mere interessant at læse.

Brug mikro-interaktioner

Mikrointeraktioner er en enkel måde, hvorpå den besøgende interagerer med dit websted. De inkluderer subtile effekter, når du klikker på en artikelskovhoved eller værktøjstip, holder markøren og ruller effekter eller en ikonanimation, mens din download er i gang osv..

UX bedste praksis for WordPress: Micro-interaktioner Download animation

Mikrointeraktioner har to store fordele:

 • Tilskynde til interaktion
 • Give tilbagemelding

Dette synes ikke meget, men i virkeligheden spiller det en afgørende rolle i UX’s bedste praksis for WordPress. Mikrointeraktioner er små belønninger for dine brugere. Forbedre brugeroplevelsen ved at implementere dem.

Konklusion

Oprettelse af et tiltalende websted er ikke en simpel opgave. WordPress gør det nemt for enhver at oprette et websted på få minutter, men det kræver en masse tanker at skabe et brugbart UI med stor UX. Du skal altid prøve at overveje, hvordan besøgende bruger en side eller et afsnit og derefter implementerer funktioner og funktionalitet. Det er også vigtigt at gøre dit websteds fejltolerant, så sørg for, at du har en brugerdefineret skabelon på 404 sider. Ikke-eksisterende eller fejlsider kan være startpunkter, ikke kun blindveje.

Hvis du er utålmodig eller ikke har tid og kræfter til at fokusere på UX bedste praksis for WordPress, kan du blot få et af vores håndlavede WPExplorer-temaer. De bruger alle UX bedste praksis og er et godt udgangspunkt for ethvert nyt websteds design.

Brugeroplevelse er en kompleks handel, og det er ikke muligt at omfatte alle koncepter i et enkelt blogindlæg. Forhåbentlig tilbyder artiklen en introduktion til vigtigste UX-bedste praksis for WordPress og noget at tænke på, når du opretter eller køber dit næste WordPress-tema.

Hvad synes du om UX’s bedste praksis for WordPress? Tilbyder dit nuværende WordPress-tema en god brugeroplevelse for dine brugere, og hvorfor? Jeg lytter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map