Ultimate WordPress Digital Asset Management Guide

Ultimate WordPress Digital Asset Management Guide

Digitaalinen omaisuuden hallinta on kaikkien digitaalisten hyödykkeidesi järjestelmällinen organisointi keskitetyssä paikassa. Mitä “digitaalisia omaisuuksia” kysyt? No, ne sisältävät kaikki mediatiedostosi, kuten valokuvat, videot, asiakirjat, vektorit, Photoshop-tiedostot, ääniresurssit jne. Jos olet ohjelmoija, ajattele digitaalisen omaisuuden hallintaa markkinoijien git-ominaisuutena..


Jos mietit, miksi tarvitset digitaalisen omaisuudenhallintajärjestelmää Dropboxin ja Google Driven aikakaudella, ja kun WordPress tarjoaa sen oman kuvanhallinnan ja yksinkertaiset mediahallinta-asetukset, anna minun kertoa sinulle tarinan.

Tarina tuottavuudesta

Tarinamme alkaa suurella teknologialehdellä, joka tuottaa satoja viestejä päivittäin, mukaan lukien blogiviestit, Instagram-tarinat, videot, valokuvat, tweetit, napsautukset ja paljon muuta. Heidän sisältötiiminsä on suuri ja monipuolinen. Mahdollisesti jopa levinnyt useisiin toimistoihin.

Äskettäin palkattu tekniikan kirjoittaja Sam työskentelee artikkelissa nimeltään Pilvilaskennan tila vuonna 2017. Kuten kaikki tiedämme, sisäinen linkittäminen on hyvä käytäntö riippumatta blogin koosta. Kuten kaikki hyvät digitaaliset toimittajat, Sam tarkistaa, onko ryhmä aiemmin laatinut infografian pilvipalvelusta – jotain mitä hän voisi käyttää artikkelissaan. Kollega ilmoitti hänelle luottavaisesti, että siellä todellakin oli tällainen vain muutama kuukausi sitten valmistettu infografia. Ja niin se oli jonnekin heidän yrityksensä Dropbox-kansioon.

27 minuutin laajan etsinnän jälkeen kaikista kansioista, joissa infografika oli pitäisi olla, Sam löytää infografian PSD-tiedoston. Mutta se ei ole oikea versio – johtuen tosiasiasta, että sitä kutsuttiin tarkistettavaksi. Vielä 12 minuutin haku, ja Sam lopulta päättää etsiä julkaistua artikkelia Googlesta ja ladata infografian. Mutta valitettavasti! Tuo infografia vaati pari muutosta. Sam avaa vastahakoisesti Photoshopia rukoillessaan, että hän muistaa silti perusteet.

Miksi puhumme Samista?

Sam vietti kolme neljäsosaa tunnista (se on melkein kaksi ja puoli Big Bang Theory -jaksoa) yrittäessään löytää oikea versio infografiasta. Voisitko tällä kertaa käyttää jotain paljon tuottavampaa – kuten – en tiedä – artikkelin käsittelyyn? Emme todellakaan tiedä, valmistuiko Sam artikkelin sinä päivänä.

Mutta jo nyt olet todennäköisesti miettinyt, mikä on tämän tarinan tarkoitus? Missä tahansa organisaatiossa digitaalinen omaisuuden hallinta on ratkaiseva komponentti tuottavuuteen. Kun työntekijä viettää melkein tunnin etsimällä tiedostoja pitäisi ovat olleet helposti saatavilla, se on tuhlattua aikaa. Yhtiö menettää rahaa.

Niille teistä, jotka aikovat sulkea ikkunan (tai painaa kotipainiketta), olekaa kanssani jonkin aikaa. Minulla on mukavia tilastotietoja sinulle. Vaikka et pidä muusta artikkelista, pelkästään tilastotietojen pitäisi olla riittäviä niille vesijäähdyttimille tarkoitettuihin keskusteluihin työssä.

Mielenkiintoisia tilastoja digitaalisen omaisuudenhoidosta

Digitaalisen omaisuudenhoidon järjestelmällisen käyttöönoton puute suurissa organisaatioissa aiheuttaa valtavan tuottavuuden heikkenemisen. Mikä epäsuorasti tarkoittaa rahahäviötä.

Vaikka digitaalisen omaisuudenhallintajärjestelmä ei ole tarkoitettu jokainen, Tässä on tutkimus, joka osoittaa kuinka tärkeätä digitaalisen omaisuuden hallinta voi olla suuressa organisaatiossa.

Dokumenttien etsimiseen käytetty aika

A 2012 IDC: n tutkimus ehdotti, että ihmiset viettävät korkeintaan 9 tuntia viikossa ”Asiakirjojen arkistointi ja järjestäminen” ja ”Asiakirjojen etsiminen”.

Asiakirjojen hallintaan käytetty aika: Kysely 840 tietotyöntekijästä jakautui tasaisesti Yhdysvaltojen, Ison-Britannian, Ranskan, Saksan, Australian ja Japanin kesken. Lähde: IDC: n tietotyöntekijäkysely, 2012.

Mediatiedostohaun onnistumisaste

Markkinatutkimusyritys GISTICS havaitsi, että 62% markkinoinnista ja luovasta ammattilaisesta viettää 1-6 tuntia viikossa tiedostojen hallintaan. Lisäksi GISTICS havaitsi, että keskimääräinen luova henkilö etsii mediaa 83 kertaa viikossa, ja ei löydä sitä 35% ajasta ilman digitaalisen omaisuudenhallintaa..

Ratkaisu: He arvioivat, että digitaalinen omaisuudenhallintajärjestelmä auttaa vähentämään omaisuudenhakua enemmän kuin 85 prosentilla ja että median paikallistamatta jättämisaste laskee 5 prosenttiin.

GISTICS Researchin mukaan digitaalinen omaisuudenhallintajärjestelmä auttaa vähentämään omaisuudenhakua yli 85%!

Digitaalisen omaisuudenhallintajärjestelmän ROI

Aberdeen-ryhmä havaitsi, että “luokan parhaat” yritykset monilla aloilla käyttävät digitaalisen omaisuudenhallintajärjestelmää markkinointitoimintoihin kaksinkertaisesti todennäköisemmin kuin oman alansa keskimääräinen yritys. Nämä samat luokan parhaimmat yritykset ilmoittivat vähentävänsä markkinoillesaattamista 23 prosentilla vuoteen verrattuna vuoteen ja markkinointiinvestointien keskimääräisen tuoton lisääntyneen 18 prosentilla. Kysyttäessä: ”Kuinka digitaalisen omaisuudenhoidon sijoitus vaikutti tulokseen?”, 69% ilmoitti vähentyneen omaisuuden luomisjakson ajan, 40% ilmoitti viettävänsä vähemmän aikaa tiedostojen siirtoon ja 63% ilmoitti, että edustajapalkkiot olivat vähentyneet.

Lähde: Ian Michaels, ”Markkinoijaoppaat digitaalisen omaisuudenhoitoon tehtävien investointien perustelemiseen, Aberdeen-konsernin tutkimusraportti

Suurissa organisaatioissa digitaalinen omaisuudenhallintajärjestelmä tyypillisesti vähentää markkinoille pääsyyn kuluvaa aikaa 23% ja lisää keskimääräistä markkinoinnin tuottoprosenttia 18%.

Digitaalisen omaisuudenhallintajärjestelmän käyttöönottoaste

Kiertääkseen sen Frost & Sullivan sanoo, ”Kun yritykset lisäävät rikkaampaa digitaalista mediaa brändistrategiaansa, tiedostokoot räjähtävät. Näiden varojen sidosryhmät ovat monta kertaa maantieteellisesti hajaantuneita, mutta heidän on silti päästävä helposti käsiksi samaan omaisuuteen ja tehtävä yhteistyötä niiden välillä eri paikoissa. Integroimalla web-palveluita käyttävien kolmansien osapuolien järjestelmien kanssa ja tarjoamalla ehdollisen pääsyn hallinnan, Digital Asset Management -järjestelmistä on tullut ihanteellinen alusta, joka mahdollistaa tällaisen yhteistyön saumattomassa työnkulussa. ”

Lisäksi he ennustavat, että digitaalisen omaisuudenhoidon markkinoiden odotetaan kasvavan voimakkaasti yli 30 prosentin vuotuisella kasvulla ja saavuttavan yli miljardin dollarin liikevaihdon vuoteen 2013 mennessä..

Lähde: Mukul Krishna, ”Isännöityjen digitaalisten omaisuudenhoitojärjestelmien arvoesityksen toteuttaminen”, 2009 ja “Maailman digitaalisen omaisuudenhoitomarkkinat, 2010

Miksi tarvitset digitaalisen omaisuudenhallintajärjestelmän?

Lukijat, jotka työskentelevät tyypillisissä yritysympäristöissä, olisivat kohdanneet ainakin yhden alla mainituista seikoista. Luovuus- ja markkinointiosaston ihmiset suostuisivat suurimpaan osaan heistä. Aloita eroon? Älä jätä ajatuksiasi kommenttiosaan!

1. Päivitettyjen tiedostojen ylläpitäminen: Tuhlaat valtavasti aikaa digitaalisten omaisuutesi päivitettyjen versioiden ylläpitämiseen. Tämä ongelma vahvistetaan eksponentiaalisesti ryhmän koon mukaan.

Vaikka monet pienet ja keskisuuret yritykset pistävät Dropboxia (suosionsa ja alhaisten kustannustensa ansiosta), työntekijät eivät säästä työtään säännöllisesti Dropboxissa. Seurauksena on, että ryhmä käyttää tiedostojen vanhentuneita tai vääriä versioita.

2. Tiedostojen ja kansioiden jakaminen: Rakastan Dropboxin käyttöä, mutta Dropboxilla ei ole vielä tiettyjä käyttäjän pääsynhallintaominaisuuksia. Voit jakaa jo jaetun kansion alikansion. Vaikka ryhmäni työ on tallennettu pääkansioon, en voi jakaa alikansiota freelancerille, joka tarvitsee tuotemerkki- ja digitaalisen omaisuuden tiedostoja. Lisäksi on todella vaivalloista jakaa / päivittää käyttöoikeuksia jokaiselle käyttäjälle.

Ratkaisu: Tätä varten on rakennettu digitaalinen omaisuudenhallintajärjestelmä. Voit luoda useita käyttöoikeustasoja eri käyttäjille, olipa kyseessä sitten vanhempi projektipäällikkö, sopimussuunnittelija tai freelance-suunnittelija. Koordinointi useiden toimistojen kanssa on paljon helpompaa keskitetyn omaisuudenhallinnan, useiden käyttäjäroolien ja rakeisten käyttöoikeuksien avulla.

3. Etäryhmät: Organisaatioissa, joissa on useita toimistoja, etätiimisi koordinointi on tuskaa ja siihen liittyy valtava määrä ylimääräisiä kustannuksia. Ilman digitaalisen omaisuudenhallintajärjestelmää (tai projektinhallintalaajennuksia) ei ole keskitettyä sijaintia, johon kaikki digitaaliset omaisuus tallennetaan. Tämä johtaa myös versionhallintaongelmiin, ja markkinoijat eivät ymmärrä git.

Digitaalisen omaisuudenhallintajärjestelmän esittely on siunaus etä- ja hajautetuille ryhmille keskitetyn omaisuudenhoidon ansiosta.

4. Kustannukset: Vaikka digitaalisen omaisuudenhallintajärjestelmän toteutus on alun perin kallis, kustannukset tasoittuvat usein, kun suuri määrä käyttäjiä lisätään. Tyypillisessä pilvitallennusratkaisussa, kuten Dropbox, vuosikustannukset voivat olla korkeammat kuin digitaalisen omaisuudenhallintajärjestelmän, kun käyttäjien määrä kasvaa. Emme edes maininneet, kuinka paljon aikaa ja rahaa säästät tuottavuuskuluissa!

Digitaalinen omaisuuden hallinta 101

Nyt kun olemme peittäneet miksi saatat tarvita digitaalisen omaisuudenhallintajärjestelmän, sukeltakaamme digitaalisen omaisuudenhallintajärjestelmien tyyppeihin.

Digitaalisen omaisuudenhallintaratkaisujen tyypit

Digitaalinen omaisuudenhallintajärjestelmä voidaan toteuttaa organisaatiossa kolmella tavalla. Erottava tekijä on lähtökohta digitaalisen omaisuudenhallintajärjestelmän. Toisin sanoen sijainti digitaalisen omaisuuden hallintaohjelmiston ja todellisten digitaalisten omaisuuspaikkojen sijainti ovat ratkaisevia tekijöitä.

SaaS Digital Asset Management -ratkaisu

Tämä tunnetaan myös nimellä Digital Asset Management -ratkaisu, jota tarjotaan klassisessa ”Software as a Service” -alustassa. Tämä on tyypillisesti digitaalisen omaisuudenhallintajärjestelmän käyttöönoton yksinkertaisin muoto.

Maksat kuukausimaksun vastineeksi ohjelmiston käytöstä. Voit lähettää ja hallita omaisuuksiasi verkkoliittymästä tai mobiilisovelluksesta. Kaikki digitaaliset omaisuutesi on tallennettu turvallisesti pilveen. Kaistanleveyttä toimittaa ja hallinnoi SaaS-yritys, ylläpidon, tietoturvapäivitysten ja käyttäjän pääsynhallinnan ohella.

Organisaatiosi tiedostot tallennetaan tosiasiallisesti julkiseen (tai hybridi) pilveen, organisaation palomuurien ulkopuolelle. SaaS Digital Asset Management -ratkaisun käyttöönottokustannukset ovat alhaiset, ja se on tyypillisesti nopein käyttöönotettava kustannus..

Digitaalisen varallisuudenhallinnan ratkaisu

Ajattele yritystason ohjelmistojen käyttöönottoa ennen pilvikausi. Ohjelmisto asennettaisiin manuaalisesti yrityksen palvelimille, ja maksu tapahtuisi pääosin kertaluonteisesti ohjelmisto- / tietoturvapäivityksillä ja vuotuisilla huoltosopimuksilla..

Tämä olisi esimerkki digitaalisen omaisuuden hallintajärjestelmästä. Digitaalinen omaisuus tekee ei poistu yrityksen palvelimilta. Tyypillisesti niitä käyttävät organisaatiot, joilla on arvokkaita mediaresursseja, kuten valokuvia, videoita, ääntä jne..

Hybridi digitaalinen omaisuudenhallintaratkaisu

Elämme aikaa, jota pidetään aloitus- ja pk-yritysten kultaisena vuotena. Tässä on hankala osa – useimmat yritykset pitävät mieluummin tiukkaa tietojen hallintaa, aina aina palomuurin takana. Entä jos SMB ja käynnistysyritykset tarvitsevat digitaalisen omaisuudenhallintaratkaisun, mutta heillä ei ole varaa korvata käyttöönoton kustannuksia?

Yksinkertainen. Rakennat heille hybridi-digitaalisen omaisuudenhallintaratkaisun!

Mieti seuraavaa esimerkkiä:

Ajattele suosittua aikakauslehtiyritystä. Elle-lehti? Okei!

Elle-lehdessä on valokuvia, jotka voidaan jakaa kahteen laajaan luokkaan.

 • Luokka yksi – erittäin luottamukselliset valokuvat, joita ei julkaista seuraavan kuuden kuukauden kuluessa.
 • Luokka kaksi – valokuvat, jotka on julkaistu lehden aiemmissa numeroissa.

Elle-lehden edun mukaista on tallentaa valokuvat luokkaan 1 heidän palvelimilleen yrityksen palomuurin takana, ja ei anna niiden tallentaa julkiseen pilveen.

Luokan 2 valokuvat on jo julkaistu yleisölle. Siten niitä voidaan tallentaa julkiseen pilveen yrityksen palomuurin ulkopuolella. Tämä olisi myös hyödyllistä, koska se pelastaa Elle Magazine -yrityksen IT-tiimin joutumaan hoitamaan kaistanleveyttä ja tietoturva-asioita.

Nyt hybridi Digital Asset Management -ratkaisu on yhdistelmä ennakkotilauksesta ja pilvien käyttöönotto. Yksityiset tiedostot tallennetaan ja niihin pääsee käyttöönoton yhteydessä, ja julkiset tiedostot tallennetaan pilveen, jotta koko maailma voi nähdä.

Toisin sanoen Elle Magazine voi tallentaa julkistamattomat valokuviensa paikan päällä tapahtuvaan käyttöönottoon ja julkiset kuvat pilvipalveluiden käyttöön. Hybridi Digital Asset Management yhdistää kahden maailman parhaat puolet. Yksinkertaisesti sanottuna, tämä voisi auttaa monia yrityksiä ylläpitämään turvallisuusstandardejaan ja antamaan julkisille tiedoille pääsyn esteettömyydestä optimoidusta lähteestä.

Resurssien merkitseminen ja metatietojen hallinta

Yksi digitaalisen omaisuudenhallintajärjestelmän perustavoitteista on organisoida ja hallita sen organisaation mediaresursseja, johon se on sijoitettu. Tämän saavuttamiseksi on monia tapoja. Jotkut digitaalisen omaisuuden hallintajärjestelmät saattavat käyttää yksinkertaista taksonomiaa tietojen järjestämiseen. Toiset voivat käyttää edistynyttä koneoppimista ja tekoälyä kuvien sisällön ymmärtämiseen ja niiden merkitsemiseen / luokitteluun ilman ihmisen väliintuloa. Seuraavissa kappaleissa tarkastellaan joitain perusmenetelmiä, joilla digitaalisen omaisuuden hallintajärjestelmä hallitsee resursseja, eli digitaalisia omaisuuksia.

Taksonomia

Mikä on taksonomia? No, se ei ole muuta kuin tietojen luokittelua. Taksonomian perustaso voisi olla tiedostotyyppi. Resurssilla voi olla useita tiedostotyyppejä, mukaan lukien kuvat, videot, PDF-tiedostot, äänitiedostot jne. Kuvat voidaan luokitella edelleen: png, ai, eps, jpg jne..

Toinen tyyppi taksonomia voisi olla näkyvyys (julkinen yksityinen). Tiedostot, joiden sallitaan näkyvän julkisessa verkossa, voidaan luokitella julkisiksi. Ja ne, jotka on lukittava yrityksen palomuurien taakse, voidaan luokitella yksityisiksi.

Digitaalinen omaisuudenhallintajärjestelmä voi käyttää yksinkertaisia ​​taksonomioita, kuten monitasoisia luokkia ja tunnisteita, olemassa olevien mediaresurssien järjestämiseen. Tämä tarkoittaa, että voit nopeasti löytää tarvitsemasi tiedostot yksinkertaisesti tarkistamalla määritellyt luokat.

Metatietojen hallinta

Yksinkertaisesti sanottuna metatiedot ovat tietoja tiedoista. Ajattele kuvan EXIF-tietoja. Yksityiskohdat, kuten valokuvan sieppaustiedot / aika, GPS-koordinaatit, ISO-tiedot jne., Koostuvat valokuvan kuvankaappauksen metatiedoista. Samoin PDF – tiedoston tyypilliset metatiedot voisivat sisältää tekijän, tunnisteet, luokat, julkaisupäivän jne.

Digitaalinen omaisuudenhallintajärjestelmä pystyy lukemaan nämä metatiedot ja etsimään ja suodattamaan hakutuloksia pyyntösi perusteella.

WordPressin digitaalisen omaisuudenhallinnan aloittaminen

WordPress tarjoaa aivan perusmuodon digitaalisen omaisuudenhallintaratkaisusta. Ja se on saatavana jokaisessa WordPress-asennuksessa – jopa tyhjä. Voitko arvata mikä se on?

Se on totta – se ei ole kukaan muu kuin WordPress-mediakirjasto. Voit ladata valokuvia, videoita, PDF-tiedostoja, asiakirjoja, pakattuja arkistoja ja mitä ei – kaikki WordPress-mediakirjaston avulla.

Jos haluat kuitenkin luetteloida kaikki tietosi yhdelle saatavalle lähteelle – tarvitset digitaalisen omaisuudenhallintajärjestelmän. WordPressiin integroidun digitaalisen omaisuudenhallintaratkaisun avulla voit luokitella, jakaa ja hallita kaikkia omaisuuksiasi – aloittaen suoraan vuonna 2005 otetuista näyttökuvista viimeisimpiin PDF-tiedostoihin vuonna 2017.

Olemme koonneet luettelon WordPressin parhaista digitaalisen omaisuudenhallinnan laajennuksista, jotka voivat auttaa sinua aloittamaan nopeasti.

Parannettu mediakirjasto – Lisää taksonomioita WordPress-mediakirjastoon

parannettu mediakirjasto WordPress-laajennus patojen digitaalisen omaisuuden hallintaan

Aloitamme WordPressin oletusmediakirjaston päivittämisellä joillakin lisävoimilla. Parannetun mediakirjaston avulla voit luokitella kuvakaappauksia, valokuvia, PDF-tiedostoja ja muita tiedostoja lisäämällä useita taksonomioita.

Voit myös suodattaa mediatiedostojasi eri parametrien perusteella ja lajitella ne eri järjestyksissä – kaikki on suunniteltu auttamaan sinua löytämään ja järjestämään mediatiedostosi tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

Tyypillinen esimerkki olisi valokuvien järjestäminen seuraaviin luokkiin.

 • kuvakaappauksia
 • Kansikuvat
 • lainaukset
 • Sankarikuvat (eri tuotteista)

Jos haluat jopa luokitella syvemmälle, yllä olevaa taksonomiaa voidaan päivittää edelleen:

 • kuvakaappauksia
  • Teemat
  • liitännäiset
  • FAQ
  • Oppaat
 • Kansikuvat
  • Blogiviestit
  • Teema-sivut
  • Plugin-sivut
 • lainaukset
  • Jaettavat numerot
  • Ajatusjohtajat
 • Sankarikuvat
  • liitännäiset
  • Artikkelin osakatkokset

Parannettu mediakirjasto on hyvä alku ihmisille, jotka haluavat parantaa mediakirjastoa nykyisten WordPress-resurssien avulla.

Mediakirjastokategoriat Premium

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos etsit vain luokkien lisäämistä mediakirjastoon, voit harkita Mediakirjastokategorioiden premium-laajennusta, joka tekee juuri tämän.

Irtotavaratoiminnoilla voit luokitella kirjastosi nopeasti ennalta määritellyllä taksonomialla. Jos et ole varma taksonomiarakenteestasi, voit aloittaa pohjalta (kuten edellinen laajennuksen kuvauksessa kuvattu) ja improvisoida sitä. Sitten aloitat luokkien soveltamisen määriteltyyn taksonomiaan. Kun törmäät kuvaan tai PDF-tiedostoon, joka ei sovi aiemmin määrittelemiemi luokkiin, siirry eteenpäin ja luo uusi merkintä!

Mediakirjaston kansiot MaxFoundryltä

Media Library Plus -kansiot ilmainen laajennus

Mediakirjastokansioiden avulla voit luoda monitasoisia kansioita WordPress-mediakirjastoon. Intuitiivisen vetämällä ja pudottamalla -liittymän avulla voit siirtää mediatiedostojasi minimaalisella vireellä. Voit myös siirtää kansioita ja järjestää luokkien mukaan hallinnan helpottamiseksi.

Mediakirjastokansiolaajennus tarjoaa seuraavat hienot ominaisuudet mukauttamiskykyjen lisäksi.

 • Vedä ja pudota -liittymä, jotta saat työsi nopeasti valmista.
 • Mahdollisuus lajitella ja suodattaa tiedostoja ja kansioita, jotta voit etsiä nopeammin.
 • Varmista, että tiedostot ja kansiot ovat SEO valmiita lähetystä varten, lisäämällä ALT- ja otsikkomääritteet.
 • Mahdollisuus tuoda, siirtää tai kopioida olemassa olevia tiedostoja ja kansioita uusiin kansioihin.

Mediakirjastokansiot integroituvat myös suosittujen kolmansien osapuolien laajennusten, kuten WooCommerce, NextGEN, Advanced Custom Fields ja muiden kanssa..

Nämä ovat vain muutamia laajennuksista, jotka mielestämme ovat hyvä valinta aloittaa WordPressin digitaalisen omaisuudenhallintaratkaisun avulla. Katso yksityiskohtainen luettelo tästä artikkelista mediatiedostonhallinnan laajennukset kirjoittanut Nick Torquesta.

Seuraavaksi katetaan kaksi laajennusta, jotka auttavat sinua ottamaan seuraavan askeleen kohti digitaalisen omaisuuden hallintaa. Nämä laajennukset eivät ole itse plugins – vaan täydelliset digitaalisen omaisuuden hallintaratkaisut.

Brandfolder

Brandfolder on SaaS Digital Asset Management -ratkaisu, jota rakastavat eräät maailman parhaimmat yritykset, mukaan lukien Slack, Shazam, Under Armour ja monet muut. Se tekee brändisi varojen hallinnasta pala kakkua. Ja suoraan sanottuna käyttöliittymä on todennäköisesti Parasta, että olen törmännyt digitaalisen omaisuudenhallintaratkaisuun.

Brandfolderin kaltaiset ratkaisut ovat hyödyllisiä suurille organisaatioille, joiden on pidettävä brändin johdonmukaisuutta useiden pystysuorien ja tuotteiden välillä.

Valitettavasti suoraviivaista hinnoittelua ei ole saatavilla. Joten vaikka plugin integroidaksesi sen WordPress-sivustoosi on ilmainen, Brandfolder-tili ei välttämättä ole halpaa. Kuitenkin, se on hieno resurssi oppia kaikkea digitaalisen omaisuuden hallinnasta ja pysyä ajan tasalla digitaalisen omaisuuden hallinnan uusimmasta.

Phraseanet – avoimen lähdekoodin ratkaisu digitaalisen omaisuuden hallintaan

Toinen avoimen lähdekoodin digitaalisen omaisuuden hallintaratkaisu on nimeltään Phraseanet. Sinun on ensin ladattava ja asennettava ohjelmisto toiselle palvelimelle. Jos käytät WordPressiä jaetussa isännöintipalvelimessa cPanelin kanssa, voit todennäköisesti asentaa sen nopeasti. Suosittelen viittaamaan oppaaseen Phraseanetin asentamiseen.

Kun olet valmis, voit ladata ja asentaa Phraseanet WordPress -laajennuksen ja aloittaa kuvien ja muiden mediatiedostojen lisäämisen viesteihisi omistetulta Digital Asset Management -ratkaisulla.

Niille teistä, jotka olivat lukeneet Digitaalinen omaisuuden hallinta 101 osassa Phraseanet voidaan ottaa käyttöön digitaalisena omaisuudenhallintaratkaisuna.

Johtopäätös: Digitaalisen omaisuudenhallintajärjestelmän käytön edut

Digitaalisen omaisuudenhallintaratkaisun numero yksi etu on sen kyky parantaa tuottavuutta organisaatiossa. Tämä tarkoittaa vähemmän aikaa tiedoston uusimman version etsimiseen ja enemmän varsinaisen työn tekemistä. Digital Asset Management -ratkaisu antaa sinulle myös keskitetyn hallinnan – paikka, jossa voit päivittää (ladata) tiedoston kerran ja unohtaa sen. Kaikki tiedostoon tekemäsi muutokset näkyvät kaikkialla, myös julkisesti saatavilla olevat tiedostot.

Ystäväni suunnittelutiimissä puhuvat git- ja versionhallinnasta sekä CVS: stä ja mitä ei. Rehellisesti, se saa minut ihmettelemään – miksi markkinoijalla ei pitäisi olla heille räätälöityä git- tai CVS-kaltaista ratkaisua? Se on digitaalisen omaisuudenhallinnan ratkaisu!

Kuvittele vain kuinka paljon tuottavaa olisit, jos voisit vain kirjautua sisään työasemallesi (kannettava tietokone, työpöytä, iPhone – mikä tahansa lentää) ja aloittaa suoraan uusimman projektin työskentely? Yhteistyöstä tulee vaivatonta.

Voiko digitaalisen omaisuudenhallinnan ratkaisun ratkaista ongelma yksinään??

Käytän työssäni aina Google-dokumentteja. Ja seuraan tiukkaa tiedostojen nimeämisjärjestelmää. tunnollisesti. Uskon, että joukkueen yleistä tuottavuutta voidaan parantaa huomattavasti, jos Laadimme ja noudatamme tiettyjä perussääntöjä. Esimerkiksi, tiedät kuinka meidän on tarkoitus harjata hampaamme ennen nukkumaanmenoa? Kuinka moni meistä todella tekee sen? Tässä on sama tapaus.

Sinun pitäisi säästää työsi. Ei ”Omat tiedostot ”- tai” Työtiedostot ”tai hyvän olon työpöydällä. Mutta oikea kansio. Tämän kansion määrää suurimmaksi osaksi IT-tiimi.

Sinun tarvitsee vain ottaa ylimääräinen vaihe (viimeinen vaihe, todella) ja tallentaa työsi oikeaan kansioon. Pelkästään se riittää parantamaan sinun ja tiimisi tuottavuutta. Tämä parantaisi myös Digital Asset Management -ratkaisun pitkän aikavälin markkinoinnin tuottoprosenttia.

Mitä ajattelet digitaalisesta omaisuudenhallintajärjestelmästä? Onko se sen arvoista? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map