Ultimate guide til gratis WordPress-temaer

Ultimate guide til gratis WordPress-temaer

Hvis du kun forbereder dig på at tage dine første skridt op ad bjerg med webudvikling, kan denne ultimative guide være en go-to ressource for dig.


I disse dage ser det ud til at være en no-brainer at opbygge et websted. Det er indlysende. Uanset om du driver en lille bageriforsyningsservice eller er i færd med at patentere og udvikle en strålende opfindelse, er det umuligt at overdrive betydningen af ​​en online tilstedeværelse for enhver virksomhed i dagens tilsluttede verden. Og det er her et websted kommer ind. Webstedet er din egen online identitet. Den gode nyhed er det med WordPress CMS-platformen kan enhver bygge sit eget websted uden at bruge en arm og et ben på det. Eureka!

Det faktum, at WordPress er en gratis open source-platform med en ubegrænset hav af gratis og premium temaer, er det, der gør det fantastisk. Det faktum, at der er meget, du kan gøre med det gratis, er det, der kalder folk. Lad os sige, med WordPress kan folk teste deres ideer til at forfølge deres drømme, hobbyer og ønsker. Selvom den største forhindring ofte er at vælge det rigtige WordPress-tema. Med så mange valg kan det blive forvirrende.

Den gode nyhed er, at der er en overvældende mængde gratis WordPress-temaer tilgængelige på nettet. Den dårlige nyhed er, at der er en overvældende mængde gratis WordPress-temaer derude, som du kan prøve.

Der er faktisk ikke noget galt i at bruge en gratis WordPress tema – bare husk, hvad du er og ikke får.

Hvad er et gratis WordPress-tema?

Til at begynde med er et gratis WordPress-tema en af ​​de nemmeste og billigste måder at bygge et websted på gratis, for Pete’s skyld! Et gratis WordPress-tema er bare det, der skal hjælpe folk, der ikke har mange penge, men har et ønske og en drøm. Derudover er de villige til at arbejde for denne drøm alene. Gratis temaer er gode til dem, der har et budget, og har ikke penge til rådighed. Den bedste ting ved gratis temaer er, at når du først går efter det, kan du altid opgradere det til en premium-løsning senere eller skifte til et andet gratis tema.

Der er masser af temabutikker inklusive Template Monster, WPExplorer, ThemeIsle og mere, der tilbyder fantastiske gratis WordPress-temaer, der tiltrækker brugernes opmærksomhed på deres digitale produkter. Og selvfølgelig WordPress.org Theme Repository har den største samling af gratis WordPress-temaer tilgængelige online, hvilket gør det til et fantastisk sted at teste farvande og komme i gang med WordPress-temaer.

GPL-licens

Indrøm det, du har aldrig læst en enkelt softwarelicens i dit liv. De fleste mennesker har aldrig været opmærksomme på dem også. Når vi taler om gratis WordPress-temaer, GPL-licens er en uundgåelig del af det. Hvorfor er det vigtigt? Lad os lægge noget lys på det.

Kort sagt sikrer GPL dig frihed til at køre, studere og ændre programmet / koden samt omfordele og ændre dets kopier til andre. Således betyder GPL frihed for dig, dog ikke prisen. Med andre ord, når du har foretaget ændringer i koden, er du forpligtet til at frigive den ved hjælp af den samme licens. Som et resultat, jo flere mennesker justerer det, jo bedre og stærkere bliver denne software. Og det koger sammen med det faktum, at GPL-licensen fokuserer på gratis ting og intet om prisen på noget.

99% af gratis WordPress-temaer har en GPL-licens. Dette betyder, at du frit kan hente og bruge dem, som du vil!

Kreative fællesheder

Lad os komme videre. Creative Commons-licens (eller CC) er en anden offentlig ophavsretlig licens, der gør det muligt for folk at dele, bruge og bygge videre på de afledte værker, der er oprettet. Faktisk giver det en forfatter fleksibilitet og beskytter de brugere, der omfordeler forfatterens arbejde.

Der er flere CC-licenser. Du kan finde nogle WordPress-temaer, der er licenseret under CC-licens. Som du vil se, er de typisk ikke den del af temarepotet.

Gratis temaer er lige store, men nogle gratis temaer er mere lige end andre

Når du vælger det gratis WordPress-tema, er det vigtigt at kontrollere, hvilken type licens de er under. Hvorfor? Svaret er, det afhænger. Det handler om de rettigheder, du har lov til at gøre med det.

Fordele ved gratis WordPress-temaer

Det faktum, at gratis WordPress-temaer er gratis i sig selv, synes godt. Men det er menneskelig natur at ikke være tilfreds med mindre. Vi vil altid have mere. Find et gratis WordPress-tema, du kan lide, og gå bare til det. Så hvad er fordelene for dig?

 • Omkostningsbesparende faktor
  Når du har fundet et gratis tema, du kan lide, skal du gå videre og bruge det på dit websted. Brug din fantasi i stedet for din tegnebog. Hvis du af nogle grunde ønsker at skifte til premium-tema, er der intet, der forhindrer dig. I modsætning hertil med premium-temaer kan det være vanskeligt at få dine penge tilbage.
 • Utrolig plugin support
  På trods af det faktum, at gratis WordPress-temaer ikke opnås med support, kan du dog finde mange tilgængelige ressourcer, der hjælper dig med at slippe af med al den bekymring. Derudover kan du uploade dato, redigere og foretage ændringer, når du har brug for gratis plugins.
 • Valg af sorter
  Intet er konstant, men forandring. Du ønsker at foretage ændringer. Derudover er du fri til at foretage ændringer. Når du beslutter at gå efter det, skal du eksperimentere. Eksperimenter med så mange gratis WordPress-temaer, som du kan lide at finde den løsning, der passer bedst til din delikate smag.

Svage punkter med gratis WordPress-temaer

Nå, ligesom det eller ej, men der er altid en sort flue i din Chardonnay. Og gratis WordPress-temaer er ikke undtagelsen.

 • Ikke unik
  Selvom der er mange smukke gratis WordPress-temaer, bruger mange mennesker dem, fordi de er gratis. Det betyder, at dit websted muligvis ikke ser unikt ud.
 • Dårligt kodet (måske)
  Desværre er der en masse dårligt kodede, uklare WordPress-temaer derude. Men der er lige så mange gode muligheder. Dette betyder, at du skal undersøge og altid teste dit tema, før du uploader det til dit live WordPress-websted.
 • Begrænsede funktioner
  Du er begrænset til redigeringsmuligheder og indstillinger, når det kommer til at justere det samlede udseende på dit websted.
 • Begrænset support
  De fleste gratis WordPress-temaer inkluderer ikke gratis support, men udviklere hilser fejlrapporter velkommen, hvis du har fundet et problem. Nogle udviklere tilbyder også premium supportmuligheder, så du kan blive nødt til at afskaffe lidt kontant, hvis du har brug for hjælp.
 • Begrænsede opdateringer
  Fordi gratis temaer er gratis det kan tage længere tid for udviklere at levere opdateringer, eller de kan til sidst opgive temaet sammen.

Skal du vælge et gratis eller premium WordPress-tema?

Så hvilken mulighed skal du vælge? Svaret er, det afhænger. Der er masser af ting, du skal overveje, før du træffer valget. Tænk på den fordel, du kan få. Skønt forventninger kan være en vanskelig ting at styre. Som regel ved du ikke, medmindre du afsætter tid og kræfter til at prøve. Nå, for at opsummere, frygt for ikke at starte i det små og opbygge.

Et premium WordPress-tema er bare ting for dem, der ønsker at tilslutte deres unikke og moderne websted værd både tid og penge. Premium-temaet betyder ikke altid den bedre mulighed, det kan dog gøre en stor forskel. Husk, at der altid er en chance for at betale for meget for funktioner, du ikke har brug for.

Generelt er premium-temaet en fabelagtig måde at få tingene til med minimalt ståhej. Derudover kommer de med mere avancerede funktioner, unikke design, hyppige opdateringer, ekstra udvikler support og gode tilpasningsmuligheder. Indrøm det med alle disse fordele, hvorfor ikke?

Tip til valg af dit ideelle gratis WordPress-tema

Du er måske nysgerrig efter at finde pålidelige gratis WordPress-temaer. Det er trods alt vigtigt. Du kan spilder din dyrebare tid og penge til fly-by-night udbydere og i sidste ende få et lavkvalitetsprodukt, der koster dig en arm og et ben. Det er ikke en mulighed.

Her er et hoved op for dig – hvis du ikke har en anelse om, hvor du skal starte, så lad os se på nogle gode gratis WordPress-temaer fra førende webudviklende virksomheder som TemplateMonster og WPExplorer. Hvorfor ikke? Det er en god ide. Desuden er udvalget af gratis og premium WordPress-temaer, de tilbyder, kun begrænset af din fantasi. Uanset hvilken niche du er i, kan enhver finde det bedst mulige WordPress forretningstemaer, elektroniske skabeloner, blogsider til mode og skønhed, portaler til design og fotografering og meget mere.

Lad os sige, når du gennemser gratis WordPress-temaer, skal du vælge det, der let kan være skræddersyet til dit valgte formål. Du har en mission eller et mål, du arbejder mod, ikke? For eksempel, hvis du ønsker at tilslutte et forretningswebsted, er Monstroid2 Lite bare tingene for dig.

Monstroid 2 Lite gratis WordPress-tema

Monstroid 2 Lite gratis WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Først og fremmest skal det visuelle udseende af et WordPress-tema ideelt passe til dit formål. Og Monstroid2 Lite har fået dig dækket. Denne absolut rene GPLv.3 licenserede gratis WordPress kan hjælpe dig med at starte dit forretningssted uden kodningens hovedpine. Med hovedfokus på indhold inkluderer Monstroid2 Lite et sæt Google-skrifttyper, der fremhæver de mest interessante dele af dit klæbrige indhold. Den leveres med masser af rent hvidt rum, der hjælper dig med at opdele dit indhold i let læsbare dele. Med WP Live Customizer kan du foretage enhver ændring og se resultaterne af dit eksperiment med det samme. Hvad mere er, et rent, responsivt og iøjnefaldende design giver dig den fri vilje til at oprette ethvert forretnings-, e-handels- eller onlineudgivelseswebsted hurtigt. Bank ikke på det, før du prøver det.

Selvfølgelig kan du vælge et WordPress-tema, der er godt kodet og bygget omkring moderne webstandarder. Sørg for, at Corporate Free Business WordPress Theme har en ren, korrekt markeret kode, der vil gøre dit liv lettere fra starten.

Corporate Free Business WordPress Theme

Corporate Free Business WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Dette gratis GPLv.3 WordPress-tema er designet til forretnings- og virksomhedswebsteder og kan hjælpe dig med at repræsentere dit unikke brand eller firma for dine imponerende besøgende. Med en portefølje kan du fremvise dine usædvanlige værker og projekter for at tegne dine kunder og fortælle en historie om din mission. Derudover understøtter det billeder, gallerier og videoer for at tilskynde dine kunder til at deltage i dit brand. Undervurder ikke vigtigheden af ​​at have en blogside til at markedsføre din virksomhed. Foretag ændringer, eksperimentér, opret en årsag, men bliv opmærksom. Du er velkommen til at lege omkring live-demoen for at se, om det passer til din delikate smag.

Tænke mobil-første medmindre du har en meget god grund til ikke at gøre det. Hvis du vil være sikker på, at du får mest mulig trafik – skal du sørge for, at dit gratis WordPress-tema er lydhør. Et fuldt responsivt layout, der tilpasser sig jævnt til forskellige digitale enheder, eliminerer chancerne for at opgive webstedet. Kustrix Lite er bedst egnet til at tjene dette formål.

Kustrix Lite Gratis modeblog WordPress Theme

Kustrix Lite Gratis modeblog WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Efterhånden som onlineverdenen bliver mere og mere visuel; dit smukke websted skal være synligt på alle sidste generations enheder. Folk gennemsøger og handler hele dagen, det er derfor, dit responsive og iøjnefaldende websted skal dukke op i disse sultne søgemaskineresultater. Se på dette gratis 100% GPLv.3-licenserede WordPress-tema skræddersyet til personlige blogs og fotografiprojekter til mode og skønhed. Temaet er let at tilpasse og navigere takket være dets to-søjle positionering. Med sociale muligheder kan du få ordet om din nye baby.

Powered Free Blogging WordPress Theme

Powered Free Blogging WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Nyd dette helt gratis GPLv.3-licenserede WordPress-tema beregnet til at oprette blogs til forretning, teknologi, livsstil og rejser. Det leveres med et rent, lydhør og minimalistisk design, der hjælper dig med at engagere og imponere dine besøgende lige fra starten. Gør alt, hvad du kan for at oprette en blog, der er værd at klæbe rundt. Det leveres med WPML, Polylang, annonce RTL support, sociale medier, indstillinger for typografi, ren og gyldig kode med mere. Hent det og brug det til din fulde fordel.

Afvis ikke ren og minimal gratis WordPress-temaer. Når du vælger et tema, skal du huske, at fremragende design aldrig kommer ud af stil. En ren afstand på dit websted påvirker det samlede udseende på dit websted. Husk, at rene og enkle design ofte er den bedste måde at vise dit indhold på og blive bemærket. Se på Melissa Photography WordPress-tema.

Melissa Gratis fotografering, portefølje og fotostudio WordPress-tema

Melissa Gratis fotografering, portefølje og fotostudio WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

At have et smukt minimalistisk websted kan være en forskel, der svinger de besøgende beslutninger til din fordel. Med Melissa kan du oprette et imponerende sted for fotografeporteføljer og lukke din besøgende til en følelse af skønhed og herlighed. Det leveres med TM Gallery til at hjælpe dig med at oprette og repræsentere dine unikke værker og projekter på den mest tiltalende måde. WP Live Customizer giver dig mulighed for at tilpasse skabelonen i en forbløffende grad uden hovedpine ved nogen kodning. Få dine besøgende til at føle dig speciel, når de ved et uheld lander på dit fotograferingssted.

Ananas Gratis fotograferingsblog WordPress Tema

Ananas gratis WordPress-tema

Info & DownloadSe demoen

Dette minimalistiske GPLv.3 licenserede gratis WordPress-tema kan hjælpe dig med at vinde kampen om opmærksomheden. Det leveres med alle nødvendige funktioner, som du muligvis har brug for for at starte en vellykket blog med et øjeblik. Denne velkodede, lydhøre, Yoast SEO-kompatible skabelon kan springe i gang med dit webprojekt og spare dig både tid og kræfter. Ananas tilbyder et spillerum til at skabe en spændende historie, som ikke kan sættes ned. Hvad mere er, det understøtter flere medietyper, er kompatibelt med populære gratis plugins, kontaktformular 7 og mere. Nu, nok til at tale. Dyk ind for at se, hvad det handler om.

Under hensyntagen til, at Google rangerer mobilvenlige websteder højere, SEO-standard sikrer, at dit websted er markeret korrekt for at være højt oppe i søgemaskinens resultater. Således kan du få den maksimale gearing fra nøgleord og øge chancerne for, at folk lander på dit websted. Mange gratis WordPress-temaer er optimeret fra starten, men som altid er det kun nogle af dem, der er bedre til det end andre.

Energico Gratis havearbejde WordPress Theme

Energico Gratis havearbejde WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

SEO-venlig gratis GPLv.3 WordPress-tema designet med den klare fordel kan sikre, at dit websted gør nøjagtigt, hvad du har brug for det. Energico er et godt valg til havearbejde og landskabspleje virksomheder. Den leveres med en masse Cherry-plugins, der repræsenterer din unikke virksomhed på den mest spændende måde. Vælg mellem flere bloglayouts, header- og sidefødestilarter og forskellige brugergrænsefladeelementer, der passer bedst til dine forretningskrav. Prøv det nu for at tiltrække naturlig trafik fra søgemaskiner.

Pytheas Gratis Corporate Business WordPress Theme

Pytheas Gratis Corporate Business WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Pytheas er et rent, minimalistisk og responsivt gratis GPLv.3 WordPress-tema, der er skræddersyet til virksomheds-, forretnings- og porteføljewebprojekter. Det leveres med indbygget support til Yoast SEO-brød, WP Live Customizer, sociale medier, Kontaktformular 7 og mere. Brug denne SEO-venlige skabelon til din fulde fordel og engagere dine besøgende mere fuldt online. Gå videre og kom i gang i dag.

Catwalk Free Fashion Modeling Agency Responsive WordPress Theme

Catwalk Free Fashion Modeling Agency Responsive WordPress Theme

Info & DownloadSe demoen

Catwalk er et andet SEO-venligt gratis WordPress-tema perfekt til dit næste webprojekt. Den er udformet med omhu og elegance og kan hjælpe dig med at skabe en ny digital hoveddør til dit modemodelleringsbureau. Se det ind, fortjener dit publikum det bedste. Med Catwalk kan du markedsføre dit brand 24/7, 365 dage om året. Få mest trafik fra søgeord, som du ved, vil medføre konverteringer. Hvad er dit valg?

Tillykke! Du er en gratis temaekspert!

Nå, for at opsummere, er WordPress en fantastisk mulighed, der kan vokse med dig og din virksomhed. Og når du først vælger det rigtige WordPress-tema, kan det gøre en enorm forskel i din succes. Som du ser, er der masser af smukke gratis WordPress-temaer, men kun nogle af dem kan få dit websted til at se ud som en million dollars. At vælge det rigtige gratis WordPress-tema er faktisk altid den sværeste ting. Alt hvad du har brug for er en oplevelse, som du kun kan få ved at få lidt træning under dit bælte.

Hvad synes du er de vigtigste aspekter ved et gratis WordPress-tema? Og har du nogle foretrukne temaer, som vi har gået glip af? Fortæl os det i kommentarfeltet – vi vil meget gerne tjekke dem ud!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector