Udvid din WordPress-forretning med nyhedsbreve

Udvid din WordPress-forretning med nyhedsbreve

Nyhedsbreve er blandt de mest effektive måder for mærker at få forbindelse til deres kunder og kundeemner. De giver dig mulighed for at kommunikere på en enkel, men alligevel overkommelig måde. Som marketingmedarbejder føler jeg, at nyhedsbreve skiller sig ud som utrolige alternativer til andre kanaler på grund af tillidsfaktoren. Nyhedsbreve er effektive for virksomheder i alle størrelser og domæner. De fungerer som dit personlige vindue for dine kunder, ansatte, leverandører, mennesker, der er interesseret i din virksomhed generelt.


I denne artikel lærer vi, hvordan du bruger nyhedsbreve til at udvide din WordPress-forretning. Jeg vil også dække en 7-trins guide til at oprette nyhedsbreve til dit firma. Spænd op for at udforske emnet i detaljer.

Hvorfor nyhedsbreve i 2020

Det enkle svar er ‘returnerer’. E-mail-marketing genererer en ROI på 4200%. Naturligvis bliver sociale medier markedsføring mere populære i disse dage, men der er mere ved det. Både Social Media Marketing (SMM) og SEM-landskaber bliver både overfyldte og mættede. Du er nødt til at konkurrere mod titusinder af konkurrenter, og at blive bemærket er hårdt, selvom du bruger de bedste WordPress SEO-værktøjer på markedet. Også, a undersøgelse siger, at 80% af Nordamerikanerne bruger ikke mindre end en adblocker. Det reducerer effektiviteten af ​​disse platforme.

Sammen med dette vil jeg også fremhæve, at alle disse aktiviteter er beregnet til at generere ‘kundeemner.’ For at samle disse kundeemner skal du oprette overbevisende indhold og overbevise læserne om at dele deres kontaktoplysninger. E-mail-adresser hører til de muligheder, der allerede har abonneret på dig. Dette betyder, at de allerede er interesserede og halvvejs nede i salgstragten. At miste muligheden for at nå ud til dem er en alvorlig fejltagelse, og du bør undgå det på alle måder.

Den nemmeste måde at udvide din e-mail-liste med WordPress er at implementere et plugin eller to. Dette kan omfatte brug af et plugin til tilføjelse af nyhedsbrevoptinsformularer via en popup-formular, optinhjul (spin for at vinde) eller en dedikeret destinationsside.

Hvad skal du gøre, når du har fået dine leads ‘e-mail-adresser? Du kan ikke sende dem markedsførings-e-mails hele tiden, ellers markerer de dig som spam. At kommunikere ikke tilstrækkeligt er også lige så ufraviseligt. Nyhedsbreve bro mellem kløften mellem indholdsmarkedsføring og værdidrevet kommunikation med dine klienter og klienter, der skal være.

2020 er det rigtige tidspunkt for dig at øge dine e-mail-marketingkampagner eller starte en, hvis du ikke gør det i øjeblikket. Dette vil hjælpe med at styre dit budget og nå ud til dine eksisterende kunder og kundeemner effektivt. Så som marketingmedarbejder, hvad skal være den første ting, der kommer ind i dit sind? Lad os se det i nedenstående afsnit:

Indstil dagsordenen, og ryd op i din adresseliste

Som tommelfingerregel startes enhver aktivitet først, når dens formål er defineret. Jeg foreslår, at du starter med at indstille det ønskede resultat. Hvad vil du have, at folk skal gøre efter at have læst dit stykke kommunikation? Vil du have dem til at bruge en henvisningskode, rabatkupon eller fortælle dem om en kommende begivenhed? At indstille en klar dagsorden hjælper med at finde ud af, i hvilken retning du skal gå.

Et af de vigtigste råd, jeg har til dig, er også at rydde op i din mailingliste. Fjern abonnenter, der er inaktive, resulterer i afvisning af e-mails eller på anden måde er uengaserede. Dette er især fordelagtigt, så du kan gear dine nyhedsbreve, alt efter hvad dit publikum kan lide. Du kan udvide modtagerne gradvist for at få mere engagement ud af det.

Her viser jeg 7 trin til oprettelse af gode nyhedsbreve til dit firma. Du kan bruge disse principper til næsten enhver form for nyhedsbrev.

7 Trin Guide til at oprette fejlfri nyhedsbreve hver gang

Opret fejlfri nyhedsbreve

Inden vi går videre, skal du vide, at aviser adskiller sig meget fra andre indholdsformer. De afhænger af det tekstmæssige indhold for at formidle værdi, mens de tager sig af visuals for æstetik. De bør føre læserne til at klikke på CTA-knappen så hurtigt som muligt. På en måde er det kunsten at sammenlægge flere små indholdselementer til hurtigt at udløse en ønsket handling. Lad os starte med designprocessen:

Trin 1: Start med CTA

Ja, du læser det rigtigt. Din Call to Action-knap (CTA) skal være i centrum for din indsats. Det kan være gratis kuponer, henvisningskoder, links til køb af varer / tjenester eller RSVP til begivenheder i deres by. Du kan også bede om anbefalinger og indsamle feedback. At vide, hvad publikum skal gøre, vil hjælpe med at forme de oplysninger, der tvinger dem til at gøre det.

Det er let at tilføje en opfordring til handling til WordPress. Ved hjælp af en sidebygger, shortcode, form eller plugin-plugin kan du have en CTA på dit websted på få minutter.

Trin 2: Opret en klar emnelinje

Dette er den første ting, som modtagerne vil se. Du skal gøre det som den, du vil læse personligt. De fleste af os beslutter, om vi skal åbne en mail eller ikke inden for et par millisekunder. Der er således et par måder at sikre, at din emnelinje forbliver relevant:

 • Undgå generiske emnelinjer.
 • Hold det begrænset til 5-7 ord. Dette forbedrer også oplevelsen af ​​mennesker, der bruger mobiltelefoner.
 • Det skal ikke se ud: HVORDAN JAG JER VIRKER ARBEJDSPLATSER, eller HVORDAN GIVER DU WiTH CoVID’19. Hold altid aktiveringen normal.
 • Undgå at bruge for mange emojier.
 • Forsøg ikke at bruge udråbstegn, medmindre du tilbyder præmier eller gaver. Dette fører til at blive markeret som spam i de fleste tilfælde.

Kort sagt skal du ikke give dine abonnenter en grund til at springe dit nyhedsbrev over. Gør det værd at klikke og indstil forventninger lige der.

Trin 3: Tilføj en visuel side af historien

Grafik er kun nummer to på emnelinjen, når det kommer til at fange dit publikum. Jeg anbefaler at bruge enten gratis stock-fotos eller royaltyfrie billeder for at undgå problemer med ophavsret. Billedet skal være relevant og tiltalende. Overvej at bruge billedtekster til både at fortælle historien og spare plads til tekstindhold. Du kan også bruge relevante farver til at matche formålet med at sende nyhederne eller blot matche din brandfarve. Der er masser af gratis online brugte, du kan bruge til at oprette billeder til din WordPress-blog og til dine nyhedsbreve.

Husk, at vores hjerne behandler grafik 60.000 gange hurtigere end de tekstdata. Et godt eksempel er givet nedenfor:

Tilføj en visuel side af historien

Trin 4: Skriv e-mail-kroppen som en bodybuilder

Jeg laver slet ikke noget her. Klassisk bodybuilding handlede om æstetik, der var velproportioneret. Dit nyhedsbrev skal også se proportionalt og behageligt ud for øjnene. Nogle kvaliteter, du har brug for, er:

 • Korte linjer og korte afsnit.
 • Passende brug af overskrifter.
 • Distribuer indholdet i blokke, hvis det er muligt.
 • Fremhæv tip, nyttige oplysninger og meddelelser.
 • Juster til højre, hvis den er for lang, for bedre synlighed.
 • Oprethold sammenhæng med tidligere kommunikation, hvis relevant.
 • Optimer til alle enheder og skærmstørrelser.

Dette resulterer i en ren, kortfattet og overbevisende appel til strukturen. Naturligvis er det kun nødvendigt at sætte relevante oplysninger, men det er lige så nødvendigt at bruge den rigtige sprogton. Prøv at holde dig høflig, lidt afslappet, men ikke uprofessionel. Organet skal indeholde alle relevante data om, hvorfor man skal klikke på CTA. At holde det værdifuldt og uddannelsesmæssigt vil gå miles for dig. Værktøjer er praktiske i form af plugins til e-mail-marketing som i tilfælde af WP-websteder, mens CRM’er for andre. De hjælper med at bygge visuelt tiltalende e-mail-skabeloner ubesværet.

Trin 5: Skær fedtet

Når du har samlet nyhedsbrevet, finder du altid nogle dele, der ikke tilføjer nok værdi. Du kan omskrive dem eller udelade disse dele efter behov. Skæring af fedtet er vigtigt for at holde dit endelige indhold sprødt og læseværdigt. Gå igennem det flere gange, mens du korrekturlæser og redigerer. Dette vil kun resultere i en bedre, fængslende kopi.

Trin 6: Vælg den rigtige sendetid og -frekvens

Dette er den tekniske del af at nå ud til masserne. De hjælper med at definere den rigtige strategi. Du skal beslutte den rigtige frekvens og sende tiden, hvis du vil have maksimal CTR. Som mange marketingfolk er jeg også enig i, at det er den bedste timing at sende nyhedsbrevet mandag eller tirsdag formiddag. Abonnenter læser sandsynligvis det, mens de går igennem arbejds-e-mails.

Igen er dette subjektivt. Hvis du er en restaurant eller en biografhusejer, kan fredager være mere fordelagtige for dig. Du kan gå til enhver frekvens, såsom dagligt, ugentligt, månedligt eller endda årligt i ekstreme tilfælde. Alt hvad du skal sikre dig er, at du ikke overvælder læserne til det punkt, de afmelder sig.

Trin 7: Mål og niveau op

Der findes ikke noget universalmiddel til at skrive nyhedsbreve. Du skal lære af dine tidligere kampagner om, hvad der begejstrer dit publikum, og hvad der ikke gør. Hvis du kører et WordPress-sted, kan du nemt installere et A / B-split-testplugin. Eller afhængigt af den nyhedsbrevtjeneste, du bruger, kan split-test- og analyseværktøjer muligvis være indbygget i din plan.

Du kan også bruge Google Analytics-værktøjer, som er let at konfigurere ved hjælp af Google Site Kit-plugin. Måling af engagement er en kontinuerlig proces, da mennesker ændrer deres interesser i et stykke tid, og tendenser forbliver ved at ændre sig. Ikke desto mindre vil det at have de rigtige værktøjer hjælpe med at udjævne dit spil og forblive relevant.

Hvordan nyhedsbreve hjælper med at opbygge en stærk rapport

For det første, når abonnenterne klikker, føres de direkte til dit indhold uden nogen konkurrenter at dele deres opmærksomhed med. Tilføjelse til det, flere mennesker læser e-mails så længe 18 sekunder hvilket er højere end fortiden. Du kan dele tip, branchenyheder eller uddannelsesindhold; uanset hvad dine kunder ville elske at se, men ikke får regelmæssigt fra andre firmaer. Jeg har altid følt behovet for at tilpasse kommunikationen til en strategi for at opbygge rapport. Mere end halvdelen (61%) af forbrugerne foretrækker mærker, der kontakter dem over e-mails. Du kan oprette en kampagne ved at dele indholdet af dine nyhedsbreve eller sende de lovede gaver / kuponer i henhold til tidsplanen.

Der er altid en vis tillid mellem dig og dine læsere, da de gav dig deres e-mail-adresser. Dette er langt den største faktor, der sparker i gang med en række personlige interaktioner. Personlige e-mails modtag 6X de normale transaktionssatser. Du kan gradvist øge engagement, når du går videre med analyseværktøjer og opbygge et intimt præg med dine abonnenter.

SEO-virkningen af ​​nyhedsbreve

Nyhedsbreve er spiludskiftere til din SEO. Dine abonnenter kan gemme dem, og dette er en af ​​de største fordele for din marketingindsats. Dette øger indirekte din SEO-placering, da det driver regelmæssig trafik til dit websted og opfordrer folk til at engagere sig med dit brand på andre platforme. At give ‘delingsknapper’ til sociale mediesider er en god måde at få SEO-juice på, som nævnes på disse platforme videregiver positive signaler til søgemaskiner som Google. Alle disse kommer til en meget overkommelig pris, og det er noget, du ikke kan ignorere med sikkerhed.

Over til dig

Vi kan konkludere, at det bliver let at engagere sig med din forbrugerbase gennem nyhedsbreve uden at lyde for påtrængende. Omkostningsovervejelser fungerer også til fordel for det. At bygge engagement over tid er ikke mindre end et aktiv, da du ikke behøver at stole stærkt på at bruge store penge for at få synlighed. De driver også tilbagevendende indtægter langt bedre end andre kanaler på lang sigt. Når det er sagt, er det din personlige platform. Du har fuld frihed over dets udseende og indhold uden konkurrenter at svæve rundt i det. Dette er nok grunde til, at du kan udnytte nyhedsbreve til at vokse din forretning i 2020 og fremover.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map