Top 10 WordPress-jobwebsteder: Har du hvad det kræver?

Top 10 WordPress-jobwebsteder: Har du hvad det kræver?

Lad os tale om penge og mere præcist WordPress-job. Hvis du leder efter et WordPress-job, ved vi alle, hvor udfordrende opgaven kan være. For det første, hvor skal du endda finde muligheder? Hvordan begynder du at tjene til livets ophold med WordPress? Strømmer pengene ind, så snart du opsætter dit WordPress-sted, eller hvordan fungerer hele denne WordPressing-ting?


WordPress er en multinational arbejdsgiver, der er ingen tvivl om. Der er fyre, der bogstaveligt talt dræber med WordPress, der tjener millioner af dollars regelmæssigt alt sammen takket være WordPress. Mange bloggere, dine virkelig inkluderede, lever godt med WordPress, så jeg skyder ikke bare fra blues her.

Bortset fra penge faktoren, er der mange andre grunde til, at en WordPress-karriere er det bedste job for hundreder af tusinder, hvis ikke millioner af brugere derude. Der er det enorme samfund til at begynde med og en masse karrierefleksibilitet for alle, der går på WordPress. Og dette er bare prikken over i’et.

Hvis du begynder eller bare ønsker at udvide din portefølje, har vi samlet 10 af de bedste WordPress-jobwebsteder, hvor du kan finde alle mulige WordPress-job. Vi taler om WordPress-bloggselskaber, WordPress-udvikling, rådgivning og den slags.

Mod slutningen lister vi et par tip til håbefulde WordPressers samt links til tip og værktøjer til alle WordPress-fagfolk, begynder eller andet. Som sådan opfordrer vi dig til at læse denne guide helt til slut, så du kan lande dit drømme WordPress-job som en chef.

Top 10 WordPress-jobwebsteder

Uden at spilde endnu et sekund skal du skaffe dig en kop kaffe, en pen og noget papir, da vi er ved at få disse WordPress-job, som verden var afhængig af. Del? fantastisk.

ProBlogger Jobs Board

WordPress Jobs ProBlogger Jobs

Jeg har en tilståelse at gøre. Jeg fandt ProBlogger Jobs Board unødvendigt. Længe før jeg blev WordPress-blogger, knækkede jeg ned til SEO-skrivning, hvilket ganske enkelt betyder, at jeg tjente jordnødder, der fyldte nøgleord i indlæg. Lønnen sugede, hvorfor lyve, og det gjorde også optræden. Derefter tørrede det helt ud, fordi – Google-algoritmen opdateres.

I en af ​​hans artikler kl Efterlader arbejde bag, Tom Ewer afslørede ProBlogger Jobs Board, og mit liv har aldrig været det samme. Alvorligt, hvis du ønsker at bryde ind i den komplicerede verden af ​​freelance WordPress-blogging, kan jeg ikke anbefale Tom nok. Fyr betyder forretning.

Jeg fandt mit allerførste WordPress blogging job på ProBlogger Jobs Board, og den koncert åbnede døre til mange andre muligheder. Stadig ofte hypper jeg ProBlogger Jobs Board, og når jeg taler ærligt, forsvarer det aldrig. Bare lad ikke moolaen gå til dit hoved.

Den slags WordPress-job, der tilbydes på dette bræt, er stor både for begyndere og erfarne WordPress-bloggere. Er du blogger eller håber at være? Hvis det er et tordnende ja, er der alle disse slags WordPress-job, der venter på dig på ProBlogger Jobs Board. Og lønnen sutter ikke fyre.

Dette WordPress-jobsite ejes og vedligeholdes af Darren Rowse, en verdenskendt blogger og iværksætter. Du finder helt sikkert fantastiske muligheder for blogging. For at forblive i løkken, skal du gerne oprette jobadvarsler til specifikke nøgleord ��

Se ProBlogger Jobs Board

WP ansat

WordPress Jobs WPhired

Uanset om du er WordPress-designer, udvikler, blogger eller enhver anden WordPress-professionel, har WP Hired lige jobbet for dig. Med WordPress-job fra respektive mærker som OptinMonster, JigoShop og Vanish blandt andre, ser du ikke hårdt ud efter at lande dit drømmejob på WP Hired.

WP Hired giver dig mulighed for at søge WordPress-job efter region (UK eller USA), kategori (udvikling, design, skrivning osv.) Eller positionstype (freelance, fuldtids, praktik osv.). Som sådan har du masser af muligheder at vælge imellem.

Efter tilmelding kan du indsende dit CV for at forbedre dine chancer. Tilmelding betyder også at modtage WordPress-job direkte i din indbakke, hvilket sparer besværet med at se dig omkring. Desuden kan du følge disse fyre på Twitter eller Facebook for regelmæssige jobopdateringer blandt andet.

Dette WordPress-jobwebsted er hjernebarnet til Jerome Degl’innocenti (ja, det efternavn er noget andet), en WordPress-fanatiker. På webstedet kan du registrere dig som en jobsøger, en kandidat eller en arbejdsgiver. At ansøge om WordPress-muligheder hos WP Hired er let at bruge.

Se WP Hired Jobs

WordPress Jobs Board

WordPress Jobs

Du ved sandsynligvis en ting eller to om WordPress.com og WordPress.org, men chancerne er store for at du aldrig har hørt noget om et lille websted, der findes på jobs.wordpress.net. Nå, dette søsterwebsted indeholder store WordPress-job i flere kategorier.

Hvis du leder efter din næste spilleprogram til WordPress-tema, indeholder dette jobsite mere end nok muligheder. Alligevel er temadesign ikke det eneste ledige job, andre kategorier inkluderer migrerende websteder til WordPress, fuldstakket WordPress-udvikling, skrivning, WordPress-ydeevne og plugin-udvikling blandt andre.

Så uanset om du er projektkonsulent, WordPress-tutor eller elsker at vise dine supportchops, er dette WordPress-jobbræt lige præcis, hvor du har brug for. Bestyrelsen udgiver kun WordPress-relaterede job, og de er alle shows af høj kvalitet. Jobannoncer fjernes automatisk efter 21 dage for kun at skabe plads til nye muligheder.

Se jobs.wordpress.net

Automattic

WordPress Jobs Automattic

Fra maj 2017 havde Jetpack, Polldaddy, Akismet og WordPress.com i alt 121 millioner brugere, hvilket betyder, at Automattic – virksomheden bag disse lykkebringende mærker – vokser. Og lad os ikke starte med den populære WooCommerce-platform, deres seneste erhvervelse.

Ved du, hvad det betyder for dig som jobjæger? Det er rigtigt, det betyder, at der er masser af WordPress-job klar til at få fat. Uanset om du er en marketingmedarbejder, lykkeingeniør, tilknyttet guru eller kodevangler, vil Automattic elske at høre fra dig.

Virksomheden tilbyder mange andre WordPress-job, som du virkelig er forkælet med, uanset dine kvalifikationer. Og med en række fantastiske fordele er der ikke en grund til, at du ikke bør se på Automattic som en mulig fremtidig arbejdsgiver. Ja, det inkluderer fuldt betalt forældreorlov, virksomhedsrejser og livsforsikring.

Plus, ville du ikke dræbe bare for at arbejde sammen med creme de la crème i WordPress-samfundet? Automattic ansætter det bedste af det bedste, hvilket betyder, at der er en gazillion muligheder for samarbejde og vækst. Det, og Matt Mullenweg vil være din chef. Hvor dejligt at arbejde med den fyr, der bragte os WordPress i første omgang?

Se Automattic Jobs

Bare ansat

WordPress Jobs er ganske enkelt ansat

Position fem på vores liste går til Simply Hired, et populært valg for mange WordPress-jobsøgere derude. På dette tidspunkt skriver Simply Hired over 6K WordPress-job til din fornøjelse. Den bedste del? De fleste af disse muligheder er nyere og betaler godt – nogle over $ 60K pr. År, hvilket er store.

De fleste virksomheder på Simply Hired er på udkig efter alle slags WordPress-udviklere, så spil venligst ikke tid, din mulighed er blot et klik væk. Hold dig ikke væk fra Simply Hired, hvis du ikke er en WordPress-udvikler; der er mange andre WordPress-job inklusive support og blogging bare for at få din appetit.

Den store mængde af WordPress-relateret arbejde på Simply Hired vil imponere dig grundigt, så ryd op, at darn genoptages allerede. Børst også op på dine færdigheder, og hent dit drømmejob. Hvad ellers? Åh ja, Simply Hired samler blot en liste over tilgængelige WordPress-job, hvilket betyder, at du er omdirigeret til 3rd festsider.

Men det betyder ikke engang, ikke? Du vil have et job, og vi fandt dig over 6K muligheder, så hold kæft allerede og gå for at få betalt.

Se Simply Hired Jobs

WPMU Dev Jobs Board

WordPress Jobs WPMU DEV

I årevis har WPMU Dev offentliggjort forbløffende indhold, der drejer sig om WordPress. I den tid er de vokset med store sprang med hensyn til medlemskab. Dette samfund er hjemsted for alle slags WordPress-fagfolk, der er ivrige efter at hjælpe hinanden.

Du kan selv trykke på samfundet som WordPress-professional. De kører et jobkort, der indeholder WordPress-relaterede job, der banker dine sokker ned. Du kan oprette en pro-konto og indsende dit CV samt angive dine evner.

Yderligere kan du søge og anvende på ethvert af de job, der er annonceret på WPMU Dev. Rachel McCollin fortæller i en artikel, at WordPress-job normalt er kortsigtede engagementer i modsætning til langvarige (eller permanente) kontrakter. Du kan dog modvirke dette ved at indsende dit CV for at tiltrække potentielle arbejdsgivere i autopilot.

Der er dog en fangst. Du skal tilmelde dig WPMU Dev-medlemskab for at svare på et jobtilbud. De tilbyder en 14-dages prøveperiode (selvom der er et 30-dages prøve-tilbud i skrivende stund), der giver dig mulighed for at teste farvande. Medlemskab koster kun $ 49 dollars om måneden.

Det er her ting bliver bedre. Det pro-medlemskab giver dig adgang til WPMU Dev’s temaer, 100+ plugins, backup-løsning, WP Academy og ekspertsupport blandt andet. De tilbyder også hosting, men det kommer ind på $ 1K bucks pr. Måned. Whoa!

Med over 550 000 medlemmer er det sikkert at sige, at du er i godt selskab. Tilbage til WordPress-job. Deres jobbestyrelse har projekter med fantastiske budgetter, der hjælper dig med at inddrive dine medlemsomkostninger på kort tid. Pokker, den værdi, du får på WPMU Dev, opvejer prisen ti gange.

Se WPMU Dev Jobs

fleksjob

WordPress Jobs Flexjobs

Flexjobs er simpelthen et joboversigt-websted, der udgiver alle muligheder, ikke kun WordPress-job. Det brister i sømmene med alle mulige fantastiske jobmuligheder for WordPress-udviklere, indholdsskabere, supportpersonale og meget mere.

Bare at søge “WordPress” på webstedet bringer flere WordPress-job op, end du kan tage på én gang. På dette tidspunkt fandt vi over 280 muligheder for WordPress-fagfolk. Da der er 55 jobkategorier, du kan vælge fra, kan du altid forfine din jobjagt ved hjælp af nøgleord og passende filtre.

Endvidere er webstedet fyldt med det bedste af jobjagtværktøjer for at sikre, at du finder den perfekte mulighed. Der er et afsnit “relaterede job” og jobsøgningstips, der gør jakten bedre. Derudover kan du se fremhævede job eller blot søge job efter placering.

Du har dog brug for et Flexjobs-medlemskab for at ansøge. Medlemskab koster mellem $ 14,95 pr. Måned og $ 49,95 pr. År.

Se Flexjobs-job

Autentiske job

WordPress Jobs Autentiske job

Grundlagt af Cameron Moll (du har måske hørt om ham eller set et af hans mange indlæg) tilbage i 2005, har Authentic Jobs lavet et ganske navn for sig selv som en joblisteportal. Dette jobsteder har forbundet tusinder af kreative fagfolk med fantastiske virksomheder som Apple, Mercedes Benz og The New York Times blandt andre.

Som du kan se, vil du være i sikre hænder på autentiske job – det er en troværdig kilde til lukrative WordPress-job. Så hvad skal der til for at anvende dit drømmejob med succes? Gennemse blot de mange WordPress muligheder, og når du først har fundet en der markerer alle dine bokse, skal du trykke på knappen “Anvend på dette job”. Udfyld dine detaljer, og vis dine evner, og tryk på knappen Send. Det er virkelig så enkelt.

Hvad angår brugervenlighed, er autentiske job ren lyksalighed. At finde et job er en søgeforespørgsel væk. Hvis du har brug for flere muligheder, kan du altid stole på sidepanelet, der hjælper dig med at finde job efter type, færdigheder, placering, niveauer (grundlægger, chefchef osv.), Virksomhedstype og kompensation.

Derudover kan du oprette jobadvarsler for at modtage nye muligheder via e-mail.

Se autentiske job

Stabeloverløb

WordPress Jobs Stack Overflow

Som en WordPress designer eller udvikler (btw, hvad er forskellen?), besøger du sandsynligvis Stack Overflow nu og da. Og det er udelukkende fordi Stack Overflow er hjemsted for over 7 millioner kodere ligesom dig. En fugl af en fjer hvem som helst?

Stack Overflow har et Q & A-kort, der indeholder interessante spørgsmål, hacks og alt andet, der drejer sig om programmering. Det er virkelig en stor ressource for udviklere, noget der ligner Quora. Du kan få svar på ethvert kodningsspørgsmål, du måtte have, og det er godt.

Lige så godt er jobbrættet med al slags programmeringsarbejde. For at finde WordPress-job skal du blot drage fordel af de fremtrædende placerede søgefelt, og dit arbejde er udført. Åh vent, selvfølgelig er du nødt til at ansøge, hvilket er så enkelt som A, B, C. Stack Overflow omdirigerer til arbejdsgiverens websted.

Hvis du opretter en Developer Story (ved at tilmelde dig), lover Stack Overflow at fremskynde dine kampe og sætte dig foran arbejdsgivere så hurtigt som muligt. Derudover kan du oprette jobadvarsler for at holde dig opdateret.

Endelig, selvom du ikke lander dit drømme-WP-job, er der mange kodningsjobs tilgængelige. De regnede med, hvis du kan skrive et WordPress-tema, kan du arbejde på ethvert andet projekt, der kræver kendskab til programmeringssprog som PHP.

Se stakoverløbsjobber

WordPress produktbutikker

WordPress Jobs WP Engine

I nyere tid er WordPress-produkter vokset i popularitet, og det har også leverandørerne. Uanset hvor du ser, er du bestemt på at finde nogen der sælger WordPress-temaer, plugins, hosting eller en anden service. Nogle udviklere bygger fantastiske forretninger omkring et enkelt WordPress-produkt, mens andre trækker mere end et enkelt produkt.

Når du sælger et par WordPress-produkter eller -tjenester, har du naturligvis brug for et team af supportrepræsentanter for at hjælpe med kundespørgsmål og ting. Du har bestemt brug for fyre for at skubbe din markedsføringsindsats frem. Og for at holde kunderne interesserede, skal du komme med nye godbidder og opdatere dine eksisterende produkter.

Som en WordPress-produktleverandør kan du ikke trække dette af uden nogen hjælp. Du skal ansætte folk eller forbrænde. Som jobsøgende kan du tydeligt se, hvordan du kan drage fordel af denne situation. Du kan henvende dig til WordPress-leverandører og indsende din ansøgning. De fleste af disse virksomheder annoncerer jobmuligheder på deres websteder, hvilket betyder, at de er lette at finde.

Der er en million og en mulighed derude, du skal bare kigge efter. For eksempel WordPress-temabutikker såsom Elegante temaer vil have muligheder for udviklere, indholdsskabere, marketingfolk og supportrepræsentanter. Administreret WordPress-hostingfirmaer som WP-motor eller Svinghjul har brug for WordPress-performanceeksperter, migrationsguruer, supportrepræsentanter og så videre. Igen, skal du blot se.

Får vores drift? Håber det �� Desuden kan du altid Google dit foretrukne WordPress-job ex: “Full stack WordPress-udvikler behov”, “skriv til os $ 100” osv..

Tips & værktøjer til WordPress-fagfolk

Hvis du er en erfaren WordPress-professional eller ønsker at dykke i, peger vi dig på disse indlæg til din oplevelse:

 • 25+ tip til WordPress Blogging-fagfolk
 • 8 påviste måder at tjene penge med WordPress
 • Sådan tjener du penge på at sælge WordPress-produkter og -tjenester
 • Sådan tjener du penge med en WordPress-blog
 • Sådan bliver du en vellykket blogpreneur og tjener penge med WordPress
 • De 7 bedste WordPress-plugins tilknyttet
 • Sådan opretter du en vellykket online butik med WordPress, opsætning af WooCommerce fra start til slut
 • Sådan oprettes en online-portefølje med WordPress (og det samlede tema)
 • Og mange flere fra vores blog!

Overvej desuden at arbejde på din egen blog, genoptage og prøve, da disse ofte kræves, når du anvender WordPress-job.

Afsluttende bemærkninger

Der er utallige WordPress-job online, du skal bare se på de rigtige steder. Dette indlæg fungerer kun som en illustration af hvad der er tilgængeligt derude. Der er mange WordPress-jobtavler online, vi kunne muligvis ikke dække alle i et enkelt indlæg. Hvis vi udelader din favorit, så del os i kommentarerne og lad os få disse penge.

Jeg vil afslutte dette indlæg med ordene fra den eneste T.I., “Er ikke noget bedre end moolah!”  Held og lykke jobjagt, og måske den bedste mand vinder ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map