Top 10 grunde til, at du skal starte en blog med WordPress

Top 10 grunde til, at du skal starte en blog med WordPress

Jeg ville ligge gennem tænderne, hvis jeg sagde, at blogging ikke er en af ​​de bedste ting, jeg nogensinde har gjort i mit liv. Jeg mener, jeg kommer til at arbejde med store mennesker fra hele verden lige fra komforten i mit hjem, hvilken slags klipper, men dette indlæg handler ikke om mig.


I dag taler vi om, hvorfor det at starte en blog er en af ​​de bedste beslutninger, du nogensinde vil tage. Faktisk vil vi sende dig ud med 10 topårsager til, at du skal dykke ned i blogging lige i dette øjeblik, eller hvis du havde taget en hiatus, skal du dykke tilbage lige ind.

Forresten, ikke bekymre dig, hvis du ikke er meget forfatter, blogging er lette ting. Du skal bare vente og se! Få din computer klar til at gå med det krus kaffe. Er du klar? Store.

1. Blogging er let

Du skal starte en blog, bare fordi den er ekstremt let. Overvej det som et nytårs gave til dig selv. Er der nogen bedre beslutning end en, der er ekstremt let at implementere?

Bemærk, jeg siger ikke, at blogging er let arbejde, men snarere at der er meget få adgangsbarrierer. Du har bogstaveligt talt brug for en computer med internetadgang og en idé for at komme i gang.

Selve arbejdet kan være meget krævende ligesom enhver selvbetjent virksomhed, men fordelene (og ikke kun monetære) er det værd. Det bedste af alt, du ikke har brug for en grad, en webdesigner eller nogen form for træning for at starte en blog. Du kan være live i et minuts deling med hele verden. Alt hvad du har brug for for at få succes med at blogge er et klik væk.

2. Fordi det er overkommeligt

Du kan begynde at blogge gratis med en WordPress.com blog. Dette giver dig et helt gratis sted at dele dine tanker, uploade billede eller videoer eller skrive guider. Mange mennesker starter på denne måde hver dag.

Men her hos WPExplorer foretrækker vi virkelig selvhostede WordPress.org, som giver dig mere magt end WordPress.com for den gennemsnitlige blogger (se din guide på WordPress.org vs WordPress.com for at lære mere). Og det er super let at flytte din blog fra WordPress.com til WordPress.org, hvis du allerede har startet en.

For at starte en blog med selvhosting har du virkelig brug for hosting, da du kan finde nogle ret fantastiske gratis WordPress-temaer og plugins til brug på dit websted til styling og tilføjede funktioner. Du kan få en god, delt hosting for $ 2,95 pr. Måned (for det første år) fra Bluehost, som inkluderer et gratis domæne (for det første år) og mere end nok ressourcer til en ny blog. Så for omkring $ 35 i år kan du have din helt egen WordPress blog! Det er en latterligt lav pris at have dit eget sted på nettet – så hvorfor ikke starte en blog?

3. Forbedr dine skrivningskoteletter

Enhver og enhver har gavn af at skrive. Det er en kunst og færdighed, der er værd at have. Og da du har brug for 10.000 timers praksis for at blive ekspert i noget, hvad med blogging for at forbedre dine skrivefærdigheder? Ligesom en muskel styrkes, når du træner, forbedrer blogging regelmæssigt dine skrivefærdigheder. Du lærer, hvordan du transmitterer dine tanker til ord hurtigere såvel som med din egen stil.

Mens jeg elsker at udarbejde mine indlæg på papir først for følelsen af faktisk skriver på papir, det sparer ikke meget tid, og selvfølgelig er WordPress det bedste redskab til at få skrevet med.

WordPress Gratis distraktion

Stort set hvert WordPress-tema vil omfatte en blog, så klik blot på Indlæg> Tilføj nyt for at komme i gang med at skrive. Glem ikke at aktivere distraktion gratis skrivning – Klik på fanen “Skærmindstillinger” i øverste højre hjørne af skærmen og marker afkrydsningsfeltet. Nu skal du se et udvidelsesikon øverst i din teksteditor. Klik på det for at skjule WordPress-instrumentbrættet og postindstillingsbokse (tags, kategorier, vist billede osv.), Så kun teksteditoren er synlig.

WordPress Skrivning beskriver

Ikke sikker på, hvad jeg skal skrive? Det Daily Post udgiver skrivemeddelelser for at hjælpe dig i gang. For eksempel er dagens prompt “samtale”, og vi får samtalen i gang om dig endelig starter din egen blog. Hvis du stadig ikke er sikker på, hvordan eller hvor du skal starte, kan du tjekke vores guide til, hvordan man kan slå udskud og komme på arbejde!

4. Lær nye oplysninger og færdigheder hver dag

For at skrive indhold, der er værd at være salt, skal du investere tid og ressourcer i forskning. Selv hvis du ikke planlægger at skrive et enkelt indlæg, har du ikke kun brug for noget, du brænder for, men også masser af forskning.

Desuden involverer jobbet skrivning om alle slags ting inden for / ud af din niche (jeg vil fraråde at dubbe i flere nicher / emner, men hvem skal stoppe dig?). At skrive om forskellige ting hver dag efterlader dig en smartere person, og du kan tage det til banken. Når du først starter vores, får du tilbud om job om emner, du ikke er bekendt med endnu – men lad det ikke stoppe dig.

Treehouse Online-kurser

Tag dig tid til at lære om kodesprog, rejsedestinationer, eksotisk køkken, superbiler, historiske begivenheder og kulturer fra hele verden. Uddann dig selv og fortsæt med at lære mere. Vi anbefaler stærkt websteder som Treehouse, Lynda og Udemy for at komme i gang med nye emner (eller WP101, hvis du er interesseret i WordPress specifikt), men der er også masser af fantastiske gratis kurser på YouTube (skønt de ganske vist tager lidt mere tid at finde).

5. Bliv en autoritet

Forklar ikke, hvordan dette sker, men når du blogger om et emne i en periode, begynder læserne at kontakte dig som ekspert i det emne. Hvem kender den slags store mennesker og ting denne autoritetsstatus bringer dig?

Der er mange selvlærte eksperter på næsten ethvert emne, der tilbyder forskellige produkter og tjenester, alt sammen takket være at etablere sig som myndigheder inden for deres respektive områder. Creme de la creme-blogger i enhver niche er en godt betalt og æret position. Myndighed inden for ethvert fagområde åbner døre til en hel verden af ​​muligheder. En blog er den nemmeste måde at etablere dig selv som en pålidelig autoritet på uanset felt.

Så hvordan etablerer du dig som en autoritet? Find først din blogging-niche, og skriv derefter. Skriv på din egen blog, indsæt gæsteposter og bliv involveret på sociale medier med andre eksperter inden for det felt, du målretter mod. Bonus – al denne online aktivitet er sikker på at hjælpe dig med at opbygge et publikum, og at have et følgende er altid godt for biz.

6. Mød nye fantastiske mennesker

WordCamp Begivenheder

Vi er sociale dyr. Vi vil altid danne stammer og slutte os til dem, der deler vores ambitioner og ambitioner. Blogging forbinder dig med fantastiske mennesker, der er lige så lidenskabelige over emnet som du er.

Du møder påvirkere, der åbner øjnene, motiverende, der holder dig i gang, arbejdsgivere, der ansætter dig og endda investorer, der ønsker at samarbejde med dig. Du møder så mange mennesker, mennesker, som du ikke ville have mødt uden en blog.

Mennesker, der kan blive venner i det virkelige liv. Mennesker fra alle samfundslag. De vil inspirere dig, kritisere dig og dele på måder, du kan forestille dig. De vil blive en del af dit liv, og dig deres. Du vil elske blogosfæren, og med WordPress kan du overføre disse venskaber til den virkelige verden.

Der er store WordPress-begivenheder hvert år, og ofte er der mindst en eller to, der forekommer i nærheden af ​​dig. Her er et par af vores favoritter:

7. Vær din egen chef

Hvis du har en 9-til-5 og elsker det, det er fantastisk – hold dig i det! Men hvis du gerne vil undslippe den daglige slibning og kalde skuddene, er blogging helt sikkert noget for dig. Sig farvel til at sidde i trafikken, uaktuelle kaffe og se de samme vægge!

Hvis du gerne vil være din egen chef, drive en frugtbar virksomhed og gøre det mest på dine vilkår, er blogging det perfekte job. Du kan endda starte en blog som sidevink og beholde dit nuværende job.

At være din egen chef har dets fordele og ulemper. Det er stadig noget, du skal prøve mindst en gang i din levetid. Det er en spænding at køre din egen virksomhed overalt i verden. Især hvis du bare bruger dine naturlige talenter. Erhvervet viden fungerer også, så lad dig ikke narre af det.

8. Fleksibel tidsplan og fokus

Bloggkarrieren er en kamæleon, fordi der ikke findes et bedre ord. Det kan omdannes til alt, hvad du ønsker, og du kan tage det hvor som helst når som helst. Denne type fleksibilitet er noget, du ikke kan finde på noget andet job eller endda med de fleste hobbyer.

Du kan også skifte gear og omdanne din blog til en forretning temmelig let. For eksempel kan du bruge en blog til at tilbyde tjenester, sende mere trafik til dit hovedwebsted, promovere en offline butik, dele dine tanker og gøre stort set alt andet, du kan tænke på. En blog er et værdifuldt værktøj at have online, da den er så alsidig.

Desuden behøver du ikke skrive hele tiden eller endda overhovedet. Du kan vælge et andet medium som video, billede, lyd, spil eller leje andre til at skrive for dig at udvide dit websted og publikum. Dine muligheder er virkelig uendelige når det gælder opbygning af din blog.

9. Tjen penge (så meget du vil)

Tjen penge med WordPress

Jeg er en blogger til leje og er ikke den eneste. Dette betyder, at jeg blogger for at leve, ligesom en million og en anden bloggere derude. Fordelen (ligesom at være din egen chef) er ansvarlig for din egen indkomst. Du styrer dine satser og din tidsplan, så din indkomst er 100% under din kontrol.

Nogle mennesker har perfektioneret bloggingformlen og tjener millioner. For at nævne nogle kendte bloggere er der Scott DeLong (han, der bragte os ViralNova), Pat Flynn (Smart Passive Income), blandt andre.

Når du starter en blog, skaber godt indhold og genererer trafik, kan du tjene penge på dit websted og dit brand. Der er masser af måder at tjene penge med WordPress via tilknyttede links, sponsorerede artikler, reklamer, Adsense og mere. Bliv kreativ, foretag din research, og glem ikke at følge reglerne (FTC, skatter osv.).

Når det gøres rigtigt, er blogging et af de mest indbringende job i verden. Derudover tjener du penge på at gøre det, du allerede elsker.

10. At give tilbage

Du behøver ikke at være Nelson Mandela eller Wangari Mathaai for at være mester for en sag, du er interesseret i. Det er ekstremt let at skabe forandring gennem din blog. Tackle et problem, og en blog giver dig mulighed for at interagere med ligesindede mennesker.

Skal du være Bill Gates eller Big Sean for at starte eller støtte en velgørenhedsorganisation? Svaret er nej. Din blog er et kraftfuldt værktøj som du kan bruge til at støtte enhver årsag. Skriv en inderlig artikel om noget, du virkelig holder af, start et crowdfunding-websted for at rejse donationer på kort tid eller endda donere din tid og bruge den viden, du har tilegnet dig blogging, til at oprette et websted til en sag, du er interesseret i.

Du kan også give tilbage til samfundet med din blog. Giv nye bloggere en platform for at få deres navn ud via gæstepost, promovere kommende WordPress-begivenheder, del dine egne bloggingtips og mere. Der er mange måder, du kan tilføje værdi til WordPress-samfundet på ikke-økonomiske måder.

Din tur…

Hvad fanden venter du på? Hvorfor blogger du ikke? Hvad holder dig tilbage? Og at tro, at vores liste her ikke er udtømmende; der er utallige andre ting, du kan gøre med blogging.

Hvis du har et spørgsmål eller et forslag til dette indlæg eller blogging generelt, tøv ikke med at kommentere nedenfor. Skål!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map