Tips til indholdsmarkedsføring til små virksomheder ved hjælp af WordPress

Tips til indholdsmarkedsføring til små virksomheder ved hjælp af WordPress

Uanset størrelsen på din virksomhed eller operation, der deltager i indholdsmarkedsføring, er et must. Men hvis du driver en lille virksomhed eller er derude på egen hånd, er det sandsynligvis rimeligt at sige, at du har færre ressourcer til at investere i at markedsføre dine tjenester og produkter end en storstilet virksomhed. Alligevel betyder det ikke, at uden den rigtige strategi, kan du ikke få gode resultater, så vi har sammensat vores liste over indholdsmarkedsføringstips.


Enkelt sagt involverer indholdsmarkedsføring produktion af indhold af høj kvalitet, som derefter fremmes for at bringe mere målrettet trafik til dit websted. Ved at forbedre din indholdsmarkedsføringsindsats får dit websted flere besøgende, øger du genereringen af ​​bly. Dette kan i sidste ende din virksomhed for at omsætte mere.

Der er mange forskellige måder at implementere eller forbedre din content marketing strategi. Heldigvis, hvis du har et WordPress-websted, er der nogle kraftfulde WordPress-plugins, som du kan bruge til at hjælpe. Uanset hvilken oplevelse du har med indholdsmarkedsføring, og hvor meget tid du har at give, vil tips til indholdsmarkedsføring nedenfor starte dig i den rigtige retning eller øge din nuværende indsats.

1. Opret stort indhold

Du ønsker måske ikke at høre dette, men det vigtigste aspekt af indholdsmarkedsføring er selve indholdet. Mange mennesker binder sig sammen i knobene om, hvordan man producerer fantastisk indhold, eller endda bare beslutter, hvilke emner de skal skrive om.

Det bedste råd til små virksomheder er at holde det enkelt. Tænk over, hvilke oplysninger dine kunder vil vide. Hvilke spørgsmål har de for nylig stillet? Hvad har du fundet dig selv forklare igen og igen? Hvis nogen har et problem, som de har drøftet med dig, har mere end sandsynligt masser af andre mennesker det samme problem, og de er hjemme Google-ing det.

Skriv forespørgsler og bekymringer fra din målgruppe og eksisterende kunder, og gør dette til indhold. Den bedste måde at tilføje interessant og engagerende indhold til dit websted er gennem en blog, så tag dine kunders spørgsmål, og vend hver enkelt til et blogindlæg. Prøv at gøre disse indlæg informative og sjove, men vigtigst relevante for din målgruppe, så de lokkes til læsning.

Når en potentiel kunde eller klient nu tager til Google for at søge efter et svar på deres forespørgsel, er der en chance for, at de finder din blog. Efter at have modtaget et svar på deres spørgsmål, inden for få klik, kan de være på din kasse eller kontaktside – klar til at tage det næste trin i din salgstragt.

2. Brug et WordPress-tema af høj kvalitet

Samlet markedsføring af WordPress-tema

Der er mange WordPress-temaer at vælge imellem, og når du er næve med at få din virksomhed eller blog i gang online, kan det være meget overvældende. For indholdsmarkedsføring ønsker du et tema der indlæses hurtigt, udseende professionel, er let at bruge og koster dig ikke en arm og et ben. Vi kan ikke anbefale det samlede WordPress-tema nok. Dette tema er optimeret til hastighed, har hundreder af indstillinger for Theme Customizer og let træk og slip side-builder og koster mindre end en ny printer. For enhver virksomhed eller blog er Total et fantastisk tema at opbygge et indholdsmarkedsføringswebsted med.

3. Organiser din indholdsoprettelse

For en lille virksomhed skal du sende mindst en, ideelt to, blogindlæg om ugen. Folk starter ofte godt med at skabe og tilføje indhold til deres websted. Når det er nyt, er du motiveret! Men så når ugerne går, har de en tendens til at falde bagud. Det er virkelig vigtigt at regelmæssigt tilføje indhold, og den bedste måde at gøre dette på er at bruge en tracker eller kalender. Du vil bruge en kalender til møder eller andre vigtige aspekter af din virksomhed, så hvorfor ikke dine indlæg og forfremmelser?

Redaktionel kalender WordPress Plugin

Redaktionel kalender er et gratis plugin til WordPress, der giver dig mulighed for at se alle dine planlagte indlæg for dagen, ugen eller måneden. Det giver dig mulighed for at organisere, når artiklerne er planlagt offentliggjort, hvilke ideer du har til fremtidig indhold og meget mere. Disse oplysninger præsenteres alle i et klart kalenderformat. Dette gratis plugin tilbyder en hurtig og nem måde at holde sig oven på dine opgaver med oprettelse af indhold.

4. Glem ikke e-mail

En liste med tips til indholdsmarkedsføring ville ikke være komplet uden at røre ved e-mail. Det er vigtigt, at du forsøger at indsamle e-mail-adresserne for de besøgende på dit websted samt vedligeholde en liste over kunde- og klient-e-mails. Ved at oprette et e-mail-nyhedsbrev eller abonnentliste, kan du nu kontakte disse kontaktpersoner, hver gang du lægger en ny artikel på din blog. Disse e-mail-meddelelser hjælper dit publikum med at blive opmærksomme på de nye artikler og opfordrer dem til at besøge dit websted for at finde ud af mere.

MailChimp til WordPress

MailChimp er en effektiv e-mail-marketingløsning. Ved at installere den gratis MailChimp til WordPress plugin og tilmelding med MailChimp, kan du begynde at opbygge en adresseliste. Gennem MailChimp kan du derefter automatisk e-maile dit nye indhold til alle, eller en gruppe af, din mailingliste. Dette er en vigtig måde at interagere med dine kunder og indkalde et publikum til din blog og resten af ​​dit websted.

5. Administrer dine sociale medier

Sociale medier er en anden vigtig måde at dele dit indhold og promovere dit websted på. Uanset hvilken type forretning du har, har du brug for at have en tilstedeværelse på sociale medier. Jo flere artikler du producerer, jo mere bliver du nødt til at dele på de forskellige sociale mediekanaler, jo flere vil du blive udsat for dit indhold.

Social krigsførelse gratis social deling plugin

Den nemmeste måde at gøre dit indhold delbart og tilskynde folk til at følge dig på sociale medier er at tilføje delingsknapper til dit websted. Social krigsførelse er et freemium WordPress-plugin, der er specialiseret i sociale aktier og at føre trafik til dit websted.

Ud over at give sociale delingsknapper hjælper det også med andre aspekter af markedsføring på sociale medier, herunder at give muligheder for Pinterest-specifikke billeder og oprette Twitter-venlige tilbud. Dette plugin vil udstyre dit websted med de værktøjer, du har brug for for at begynde at dele dit indhold og opbygge et stærkt samfund på sociale medier, der også vil dele dit indhold til dig.

6. Spar tid med CoSchedule

Et af de største problemer med indholdsmarkedsføring og sociale medier generelt er, at det kan være tidskrævende. Den konstante oprettelse af nyt indhold og den kontinuerlige deling af det på de forskellige sociale medieplatforme kan være et fuldtidsjob inden i sig selv. CoSchedule kan hjælpe med dette og spare dig for meget tid og energi.

CoSchedule Gratis WordPress-plugin

CoSchedule er et premium WordPress-plugin (med en 14 dages gratis prøveversion), der fungerer lidt som Redaktionskalender. CoSchedule hjælper dog ikke kun med at planlægge dine blogartikler, men alle de sociale medieindlæg, der følger med det. Det giver dig også mulighed for nemt at dele gamle indlæg igen, så du ikke behøver at skabe konstant nyt indhold. Alt dette gøres fra WordPress-instrumentbrættet, hvilket sparer tid på at springe fra et sted til det næste og få dit hoved rundt om hver kanals krav.

7. Brug Analytics til at hjælpe med at forbedre din Content Marketing Strategi

Analytics er en vigtig del af indholdsmarkedsføring. Det giver dig mulighed for at se, hvor mange mennesker, der har kigget på dit websted, hvordan de fandt dig, hvilket indhold de er interesseret i, og hvilke sider de ikke er, samt meget mere.

Google Analytics gratis WordPress-plugin

Google Analytics er et fantastisk gratis WordPress-plugin, der giver dig mulighed for at se statistikker i realtid fra dit WordPress-dashboard. De oplysninger, den giver, hjælper dig med at forbedre din strategi for markedsføring af indhold. Bevæbnet med denne info kan du dem gøre dit indhold mere relevant for dine kunders interesser.

Spire Social

Spire Social er en service, der hjælper dig med at overvåge, hvordan dit indhold fungerer på tværs af de forskellige sociale netværk. Dette er en premium-løsning, der tilbyder mange funktioner, men dens sociale mediemetriks er især imponerende.

De værktøjer, der følger med Sprout Social, giver dig mulighed for virkelig at se dybt på, hvordan dine sociale medieplatforme hjælper dig, hvor din målgruppe hænger ud, og hvilket indhold de er interesseret i og deler. Denne type information er vigtig for at hjælpe dig med at markedsføre dit websted på den rigtige måde, med de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt, på det rigtige sted!

Indpakning af vores Tips til indholdsmarkedsføring

Alle ovennævnte strategier er vigtige aspekter af indholdsmarkedsføring. Hvis du ønsker, at din virksomhed skal trives, er det værd at tage sig tid til at implementere hver enkelt. Derefter til at bruge dem konsekvent.

Hvis du lige er begyndt eller ikke har fat på en indholdsmarkedsføringsstrategi endnu, skal du vælge et par områder at fokusere på for at starte. Gå derefter op derfra. Eller bare start med indholdsmarkedsføringstips, vi har delt ovenfor. Held og lykke!

Har du nogle gode indholdsmarkedsføringstips? Hvad har du prøvet, der har været en succes? Hvad har du stadig brug for at forbedre? Del dine oplevelser med os i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map