Tips til at gøre WordPress mobilvenligt

Tips til at gøre WordPress mobilvenligt

Det er ganske almindeligt at se mennesker, der bruger håndholdte enheder til at indhente deres læsning eller til at søge efter noget online. En rapport estimerer at 60% af søgningerne starter fra en mobilenhed. Hvis din målgruppe er en del af denne befolkning, der konstant er på farten, har du virkelig ingen mulighed – du skal sørge for, at dit websted ser godt ud og fungerer godt på mobiltelefoner. Lad os i dette indlæg se på nogle ting, du kan gøre for at gøre dit WordPress-websted mobilvenligt.


Et mobilvenligt websted vises som en lille version af dit almindelige websted. For at opnå dette look er det nødvendigt at optimere alle elementer på dit websted for at svare på størrelsen på din skærm. Og for at tiltrække og bevare trafik skal du sikre dig, at dit websted indlæses hurtigt, især på mobiler.

Gør dit WordPress-websted mobilvenligt

En Googlebot ser på mange aspekter, mens den tjekker, om en webside er mobilvenlig, herunder,

 • om siden indeholder for mange annoncer eller software, der ikke er egnet til mobile enheder, såsom Flash og Java.
 • hvis indholdsstørrelser ned til skærmen, og tekst er læsbar uden zoom eller vandret rulle.
 • om links er placeret adskilt fra hinanden, så de er lette at trykke på.

Hvorfor skulle dit WordPress-websted være mobilvenligt?

At oprette et WordPress-websted mobilvenligt er en naturlig følge af den eksplosive stigning i antallet af mobiler, bedre netværksforbindelse og adgang til wifi på offentlige steder. De mere overbevisende grunde er,

 • Søgemaskiner betragter mobilvenlighed som en rangeringsfaktor. Mobilvenlighed bestemmes på side for side-basis. Dette betyder, at de mobilvenlige områder på dit websted rangerer højere i søgeresultaterne, mens det resterende indhold rangeres lavere.
 • En webside, der er vanskelig at gennemse, kan resultere i en højere afvisningsprocent, der kan skade dit websteds SEO. I modsætning hertil kan en mobilvenlig webside oversætte til bedre webstedshastighed og SEO.
 • At gøre dine websider mobilvenlige betyder ofte, at du har rene gitter og layout, og muligvis en universel URL og en kodebase.
 • Mobil venlighed forbedrer mærkeforstærkning og salg.

Sådan gør du dit WordPress-websted mobilvenligt

I dag reagerer moderne WordPress-temaer som Total, og de kan vise webstedet på enhver enhed. Men du kan gøre mange ting til optimer dit websted til mobil, ud over at bruge et lydhørt tema.

1. Brug en mobil første tilgang

I det nuværende digitale scenarie kan vigtigheden af ​​at være mobilvenlig ikke overbelastes. I USA, digital medietid for mobiltelefoner er højere med 51% sammenlignet med desktops på 42%. For at nå dette tryk-og-skub publikum optimerer webstedsejere ikke blot eksisterende webstedsdesign til flere skærmstørrelser. De går et skridt foran og indfører en mobil første tilgang.

Den første mobile tilgang skaber et UX-design specifikt til mobiler og prioriterer indholdsstrategi for den mindre skærmstørrelse. Det optimerer ikke blot det eksisterende almindelige desktopwebsted til mobiler.

En anden vigtig grund til at gå mobil først er Googles meddelelse i november 2016 om gradvist at skifte til en mobil første indeksering. Denne metode til indeksering indebærer, at Google først kontrollerer webstedets mobile sider for indeksering, foran desktop-siderne. Mens du vælger et sted til mobil første indeks, Google bruger “klassifikatorer” til at finde ud af, hvor klar et websted er til det første mobilindeks. Klassifikatorer bestemmer, hvor lige eller sammenlignelig desktopwebstedet er med det mobile websted, når det kommer til indhold, links, skema, multimedia osv. Faktisk i oktober Gary Illyes fra Google indikerede til et publikum på SMX East-konferencen i New York City, at nogle steder allerede er på listen over mobile indekser, med mere at følge.

2. Optimer billeder

Billedfiler er typisk bytunge. De indlæses langsommere end andre ressourcer som tekst og HTML. For at gøre dit websted mobilvenligt skal du optimere billeder, så de passer til mindre skærme. Siden version 4.4 WordPress stort set tager sig af dette, men du kan altid også bruge et WordPress-plugin til yderligere at optimere dine billeder.

Du kan gøre meget mere for at optimere billeder, og husk altid, at optimering af billeder kræver en balance mellem brugeroplevelse, visuel appel og sideydelse. Først skal du fjerne billeder, der ikke tilføjer værdi. Dernæst, selv før du uploader billederne, skal du optimere billederne ved at komprimere dem til mindre filstørrelser. Hvis du bruger Photoshop, skal du bruge Gem til web mulighed. Online-værktøjer såsom TinyPNG eller plugins som WPSmush kan også gøre arbejdet ganske effektivt. Der er også en Github-side der kan hjælpe dig med at sammenligne forskellige komprimeringsværktøjer. Brug vores billedoptimeringsvejledning til at finde ud af mere om billedoptimering.

3. Implementere Accelerated Mobile Pages

Accelerated Mobile Pages for WordPress

Accelerated Mobile Pages er et open source-initiativ fra Google til at levere hurtig indlæsning af indhold på mobiler. Det giver udgivere midlerne til at oprette mobilvenligt indhold bare én gang og få det til at indlæse overalt på mobilwebben med det samme. AMP er faktisk en hel masse optimeringer til webstedet udført på en ensartet måde som krævet af Google. En standard række af annonceformater, annoncenetværk og teknologier vil være tilgængelig. På samme tid kan udgivere også vælge deres egne formater, så længe det ikke er et træk på hastighed. Vi har vores egen AMP til WordPress tutorial til at oprette AMP sider til at hjælpe dig i gang. Vi vil også anbefale AMP Start fra Google hjælper dig også med at oprette flotte AMP-sider med brugervenlige AMP-skabeloner og komponenter.

AMP-indhold vil være øjeblikkeligt tilgængeligt på en Google-søgning og tilgængeligt via sociale platforme som Twitter, LinkedIn og Pinterest.

Den specielle formatering og levering af sider til mobiler gør disse sider meget hurtigere på mobile enheder. Den gennemsnitlige indlæsningstid for en AMP-side, der skal indlæses fra Google, er mindre end et halvt sekund. Fra oktober 2017 er mere end 25 millioner websteddomæner har offentliggjort mere end 4 milliarder AMP-sider. AMP fører til en 10% stigning i webstedstrafik og fordobler den tid, der bruges på siden. AMPed-e-handelswebsteder oplevede en stigning på 20% i salgskonverteringer ud over sider, der ikke var AMP.

AMP er endnu ikke en rangerende faktor det kan dog have en stor indflydelse på brugeroplevelsen og følgelig på SEO.

4. Undgå pop op-skærm på fuld skærm

Der er ingen tvivl om det popups arbejde. Når vi bruger popups, er vi dog altid nødt til at holde brugeroplevelsen i spidsen. Popups, der er relevante for konteksten, har iørefaldende overskrifter og giver reel værdi til læseren har et bedre skud på konvertering. På den anden side er spammy, svære at afvise popups, der viser annoncer over hovedindholdet, til at sende en besøgende, der rykker væk.

Når en bruger klikker gennem en side fra Google, det indhold, du har indekseret i en mobilsøgning skal være let tilgængelig. Ellers rangerer de muligvis ikke højt i mobile søgeresultater (siden januar 2017). Pop-ups som svar på lovlige forpligtelser, såsom for cookies og aldersbekræftelse, eller til login-dialoger, der giver adgang til indesluttet indhold, er fint med Google. Det samme er tilfældet med annoncer, der optager minimal skærmplads og let kan afvises.

Tværtimod, popups, der vises, så snart en besøgende når siden fra en søgning, der dækker hovedindholdet, eller som vises, mens en besøgende gennemsøger, finder ikke favor hos Google. Ditto for uafhængige mellemliggende annoncer, som en bruger skal afvise, før han får adgang til hovedindholdet.

Andre gode fremgangsmåder, der skal følges med hensyn til popups på mobiler inkluderer undgåelse af popups på fuld skærm, eller inklusive udvideligt indhold såsom trekkspil eller udvidelige bokse på dit mobilwebsted. Brug mindre beskeder som bannere, inlines eller dias, eller skjul indhold bag faner.

John Mueller fra Google rådgiver om, at mellemliggende annoncer, der vises mellem søgeklikket og adgang til indhold, har en negativ indvirkning på rangeringen. Følgelig kan pop op-vinduer, mens du flytter fra side til side eller udgangs-popup-popups, ikke påvirke rangordningen.

5. Overvej at oprette en mobilapp

WordPress mobil klar

En mobilapp er et computerprogram, der kører på en mobil enhed, f.eks. En telefon eller et ur. For eksempel har Amazon en shopping-app Alexa. Apps er nu tilgængelige og kan downloades til alt – til værktøj, produktivitet, navigation, underholdning, sport eller fitness. Facebook er den mest downloadede app med 140 millioner månedlige app-downloads.

Mange websteder har både mobilwebsteder og mobilapps. En app giver specifikke oplysninger i et let at forstå format. Det er intuitivt at bruge og tilbyder mere interaktivitet. I dag gennemføres meget af e-handelsaktiviteten, inklusive betalinger via mobiler. Det er tilfældet, mobile apps er her for at blive og vokse i antal. Det bedste er, at det er nemt at omdanne dit WordPress-websted til en app eller at oprette en app til dine små virksomheder.

Mobile apps øger trafikken ved at give brugerne mulighed for at trykke direkte fra deres telefoner. Brugere kan få adgang til dig på et øjeblik med et par klik. Apps hjælper dig med at nå flere kunder og integrere godt med sociale netværk. Du kan bruge apps til regelmæssigt at opdatere din produktliste og foretage rabatter og tilbud. Eller bind sammen med partnerwebsteder for at få adgang til din app og for bedre synlighed.

At pakke sammen

Når du har foretaget alle optimeringer for at gøre dit websted mobilvenligt, skal du ikke glemme at teste det på PageSpeed ​​Insights. Det Googles mobilvenlige test tester også websteder pr. URL-basis.

Tipene i dette indlæg er på ingen måde udtømmende. Der er masser af optimering WordPress-plugins og flere guider, der hjælper dig med at forbedre dit websted på mobilen. Så hvis du har noget at tilføje eller har spørgsmål til os, så del i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map