Tip til salg af gaver i din WordPress eCommerce Store

WordPress eCommerce Gifting & gave giver

Med det nye år her og godt i gang kan du endelig planlægge forud for upcomgin helligdage! Det er tid til at forberede og gran af din online butik – læg din bedste fod frem til at udnytte shoppingfeber, når offentligheden fanger browsing bug.


Gave giver er uløseligt knyttet til helligdage siden tidens begyndelse. Faktisk er implementering af sæsonspecifikke marketingstrategier en af ​​de mest pålidelige måder til at øge salget på din e-butik.

Det er dog ikke længere nok at tilbyde rabatter eller tilbud på dine produkter. I betragtning af den hastighed, som e-handel udvider sig til, skal du have nogle stærke kort i hånden for at gøre indtryk, før feriedag.

En måde at gøre dette på er ved at beskære dit websted specifikt til gaveperspektivet i stedet for bare at markedsføre dine produkts gaveværdighed. Forvirret? Lad mig forklare.

Sælger gaver vs sælger produkter

Den ene signifikante forskel mellem gif-shopping og traditionel shopping er, at folk ofte leder efter produkter, der har et ekstra meningsfuldt touch. Dette kan være fars dag krus, personaliserede swag, feriesæt osv.

At sælge gaver i stedet for blot at sælge produkter har potentialet til at bringe to kunder til din butik i stedet for en.

Den første er gifteren, der har gennemsøgt din e-butik og fundet den perfekte gave at give. Den anden er den giftee, der modtager gaven, sprænges væk af tankevækkelsen og besøger din e-butik for at tjekke de andre interessante gaver, han kan give til gengæld. Tal om kædereaktion!

Så nu, hvor vi har konstateret vigtigheden af ​​at rette din markedsføringsindsats mod at sælge gaver i stedet for produkter, så lad os se, hvordan kan du gøre din e-handelsbutik gave-sæson klar!

Gør din Online Store Gave klar

Der er mange måder at forberede din online butik på for det kommende år, men her er et par nøgletips til, hvordan du kommer i gang med gavebutikker.

1. Planlæg feriekampagner og begivenheder

Kalenderplanlægning

Først trækker din kalender ud, og bemærk de kommende helligdage, du vil målrette mod. Dette lyder muligvis indlysende, men det er en nøgledel i planlægningen af ​​store marketingbegivenheder såvel som at foregribe lagerbehov. Tænk på hvilke ferier der giver mening for din butik til specifikt at oprette gaver centreret omkring.

For eksempel er Valentines sandsynligvis en dag, du ikke vil gå glip af. På den anden side, medmindre du er et bryggeri eller en butik, der importerer irske produkter, er der en god chance for, at St. Patrick’s dag er en, du kan springe over. Du får ideen.

2. Integrer gaver i webstedsnavigation

En af de vigtigste regler ved salg af gaver er at gøre dem nemme for dit publikum at finde. Du har måske de bedste ideer til verdens største gaver, men hvis de udskilles væk i et hjørne af dit websted er der ingen der vil finde dem.

1800 blomster gaver

1800 blomster indeholder aktuelle gavesæsoner i deres hovedmenuenavigation.

Tag et signal fra større gavepladser som 1800 blomster, og hold dine gaver foran og midt. Tilføjelse af dine nuværende gavekampagner, hvor de er tilgængelige i din menu, gør det lettere for køberne hurtigt at finde, hvad de leder efter, og foretage købet. Du skal blot oprette gavekategorier og tilføje dem til din hovedmenu.

SearchWP Avanceret søgning

For at gøre søgningen endnu mere brugervenlig kan du endda sortere gaverne i bestemte kategorier, f.eks. Efter modtager, lejlighed, alder, mærke, prisklasse, tilbud osv. En god måde at tilføje dette til din webside er med SearchWP avanceret WordPress-søgning plugin. SearchWP understøtter automatisk avanceret, facetteret søgning via taxonomier (som kategorier, tags og endda produktegenskaber). Når du opretter dine WooCommerce-produkter, skal du bare huske at tilføje relevante produktegenskaber (farve, mærke, ingredienser osv.) Og tags (alder, det er en god gave til, almen interesse osv.).

3. Opsæt dedikerede gavesider

Hvis du ikke er den slags person, der vil have et klistret banner, der truer over dit startside, der annoncerer dine gaver, kan du altid vælge den mere subtile, men lige så effektive måde at opsætte dedikerede gavesider. Disse kan være inventar på dit websted ved lejligheden og kan fås adgang til kunderne hele året rundt.

Dean & Deluca Gifting

Dean & Deluca har en permanent “Gifting” -side.

De kategorier, vi diskuterede ovenfor, kan også anvendes her. Derudover kan du endda overveje at opsætte en dedikeret side til dine sæsonbestemte tilbud på produktbundter med gavepakker til forskellige lejligheder.

4. Markedsfør personlige bundter

En måde at gøre gave-shopping lettere på er ved at oprette gave bundter på forhånd for bestemte personer. Du kan tage de aktuelle tendenser og populære produkter, der er trending på markedet og tilføje dem til bundtet, hvilket gør det attraktivt. Derudover går et personlig touch, der er baseret på, hvem gaven er til, langt med at behandle handlen.

Kan du huske den klar-til-ordre ‘Gaveæske til mor’, du checkede ud til morsdag? Denne idé er på samme måde. For de hurtige shoppere er der intet bedre end et bundt, de nemt og hurtigt kan bestille i, og som indeholder praktisk talt alt, hvad de leder efter.

Du kan foretage nogle markedsundersøgelser for at få et klarere billede af de generiske præferencer og overkommelige priser, inden du opretter personificerede bundter efter alder eller lejlighed. Glem ikke at tilbyde et stort udvalg af muligheder for kunder at vælge imellem, og du vil bogstaveligt talt se gaverne flyve fra dine virtuelle hylder!

Bonus: Brugerdefinerede bundter

Tilby valgfri bundtevariationer

På samme måde kan du tilbyde kunderne fuld frihed til at oprette deres egne, personlig gave bundt. Med WisdmLabs brugerdefinerede produktbokse kan du tilbyde gaveæsker i forskellige størrelser, en pool af produkter at vælge imellem og et defineret prisklasse og læne sig tilbage for at lade kunderne designe deres individualistiske pakke. Du kan bruge typisk overbevisende foranstaltninger som større boksen bedre rabatten eller tilbyde et uimodståeligt incitament til at øge salget.

En anden idé er at komme ind i shoppers tankegang og beslutte din prisstrategi i overensstemmelse hermed. Leder kunden efter en flok duftlys eller et komplet aromakit? Førstnævnte har færre muligheder, men får en fast rabat, mens sidstnævnte får flere muligheder, men har pr. Produktrabat. Eksperimenter med populære produkter, og revider de valg, der stilles til rådighed i overensstemmelse hermed.

5. Opret gavekort

YITH WooCommerce Gavekort-plugin

Uundgåeligt er der nogen i alle vores liv, som det er vanskeligt at handle efter. Derfor blev gavekort opfundet. Gavekort kan være vanskelige at tilføje til din butik, men med det gratis YITH gavekort WooCommerce-tilføjelse, det er en leg. Dette gratis plugin tilføjer en ny produkttype til din WooCommerce-butik, så du kan oprette kort til forskellige beløb. Når en kunde bestiller et gavekort, har han muligheden for at tilføje modtagerens e-mail-adresse til hurtig levering. Gavebeløbet anvendes derefter via en kuponkode ved kassen.

6. Giv gavepakning ved kassen

Tilføj til gaveindpakning

En af de bedste gave-up-sælger, du kan tilføje til din butik, er gaveindpakning. Prøv gratis WooCommerce gaveindpakning plugin – det tilføjer nemme muligheder for indpakningstyper og gavemeddelelse i kassen. Dette er en enkel måde at tilføje et personligt touch og gøre ethvert køb til en gave.

7. Opret et nyhedsbrev til særlige tilbud

Til sidst – opret et nyhedsbrev! Et nyhedsbrev er en fantastisk måde at holde kontakten med tidligere kunder gennem året, dele nye gaver, underrette dem om feriepromoveringer eller endda sende dem personlige tilbud baseret på tidligere køb.

WooCommerce MailChimp-udvidelse

Vi kan virkelig godt lide MailChimp (som er GRATIS til nyhedsbreve op til 2.000 abonnenter), fordi det er let at bruge, og der er masser af gratis integrationsmuligheder som WooCommerce MailChimp for at tilføje et nyhedsbrev til din butik. Især dette plugin tilføjer abonnementsindstillinger, når de bestiller. Derefter kan du oprette velkomst-e-mails eller en fuld på e-mail-dryppekampagne.

Afsked tanker

Der er mange måder at forberede din online butik på for året, men forhåbentlig hjælper disse tip dig med at blive klar til gave. At tilbyde nemme at finde gavesider, bundter, gaveindpakning og mere er afprøvede strategier for at målrette gavemarkedet.

Hvad synes du om vores strategier for at gøre e-butikker til gave sæsonklare? Nogle tip, du gerne vil dele? Giv en kommentar nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map