Tip til forbedring af WordPress-funktionalitet til dit websted

Tip til forbedring af WordPress-funktionalitet til dit websted

Det er ikke nok at installere et tema på dit WordPress-baserede websted eller blot lancere det online uden den rette optimering til at optimere WordPress-funktionaliteten og gøre det virkelig brugbart. Webpublikummet er blevet meget kræsent og krævende.


De leder efter de hastighedsoptimerede, funktionelle og alligevel flot online ressourcer, der giver hvert stykke information og funktionalitet, de leder efter. Når du bygger et brugbart og funktionelt WordPress-sted, skal du være opmærksom på følgende 10 vigtige tip.

1. Vælg den bedste vært

Det er her historien begynder. En kraftfuld og pålidelig hosting er en enorm bestemmelse af bedre WordPress-funktionalitet. Der er masser af muligheder, du kan vælge imellem. Nogle af dem er billigere end andre, inklusive forskellige sæt funktioner i prisplanerne. For at hjælpe dig med at vælge den bedste vært, der opfylder kravene på dit websted, skal du kigge på følgende tjekliste.

 • Ved at vælge den bedste hosting-type skal du overveje budgettet for dit projekt og den mængde data, du har brug for at dele på dit websted. Selvom mange udviklere ikke kan lide delt hosting på grund af det faktum, at du har brug for at dele plads med andre sider, er dette det perfekte valg til de mindre webprojekter, der ikke har en stabil strøm af indkomst. Dette kan være et godt udgangspunkt for de websteder, der kun prøver at nå ud til nye målgrupper.
 • Sårbarhed. Det er vigtigt at vælge en hosting, der giver regelmæssige og sikre sikkerhedskopier. WordPress-websteder er sårbare over for hacking. Så for at føle dig sikker på, at alle de værdifulde oplysninger fra dit websted er beskyttet og sikret, skal du vælge hostingplanen, der indeholder regelmæssige sikkerhedskopier.
 • Hurtig sideindlæsning. Vælg den hostingplan, der inkluderer cachesystemet og de høje sidehastighedshastigheder. Hvis du ikke vil have dine klienter til at gå til konkurrenternes websteder, skal du ikke få dem til at vente i mere end 2 sekunder, indtil websiden indlæses.

2. Installer plugins selektivt

Faktisk har du ingen problemer, når du leder efter den mest optimale løsning for at tilføje specifik WordPress-funktionalitet til dit websted. Der er tusinder af gratis plugins, og lige så mange premium-plug-in’er til at vælge imellem til alle formål. Derudover mange præmier WordPress sideskabeloner er indlæst med udvidelser, der passer til de specifikke formål. For eksempel kan dette være en online reservationsformular, skyderen, WordPress-kontaktformular, LMS, WordPress-butikslokaler osv..

Selvom der er så mange fantastiske plugins, skal du være selektiv. Installer kun de plugins, du har brug for, og prøv om muligt at kondensere funktioner til et plugin. At have en masse plugins er ikke altid dårligt, men det øger mængden af ​​indsats, du skal bruge, når du tester for opdateringer.

3. Brug lydhør design

Som et indholdsstyringssystem er WordPress ikke en mobilvenlig løsning. For at få det til at se og føle sig godt på alle skærmstørrelser perfekt, skal du installere nogle tredjeparts plugins til kontrolpanelet på dit websted. Heldigvis er der masser af lydhøre WordPress-temaer at vælge imellem, både gratis og premium.

Responsive WordPress-temaer til WordPress-funktionalitet - Monstroid

Med det voksende skift af websamfundet til brugen af ​​håndholdte enheder er det uundværligt for hvert websted at være mobilvenligt. Desuden bliver mobile-first-designs langt mere nyttige, især til WordPress-funktionalitet. Ved hjælp af disse kan du måske føle dig sikker på, at hvert stykke information, der leveres på websiden, vises korrekt og ikke rod på siden.

4. Social Media Integration

Du finder næppe en person, der ikke har en konto i nogen af ​​de populære sociale medienetværk. Ved at integrere dit WordPress-sted med indstillingerne på sociale medier gør du det mere brugbart for dit publikum. Desuden øger du chancerne for, at flere mennesker bliver engagerede med dit brand.

 • Sociale delingsindstillinger giver kunderne mulighed for at dele ordet om deres foretrukne stykker data med et enkelt klik.
 • Widgets på sociale medier viser de nyeste publikationer lige på siderne på dit websted.
 • Takket være funktionen social login er det ikke nødvendigt at udfylde registreringsformularerne.

Social integration til WordPress-funktionalitet

Mange temaer har mindst grundlæggende integration af sociale medier via widgets eller et header / footer-modul. Men det er meget let at tilføje det selv med et WordPress-plugin på sociale medier. Når du har fundet det plugin, der fungerer for dig, kan du bruge disse tip fra vores blog til at øge din tilstedeværelse:

 • Grundlæggende grundlæggende marketing på sociale medier til dit WordPress-websted
 • Sådan overvåges Social Media Analytics med WordPress
 • Sådan øges følgeskemaer fra sociale medier fra dit WordPress-sted

5. Brug HTML5-animation

Det er et årti siden den officielle meddelelse om Flash’s død. På dagens web er det bedre at forbedre dit websted med HTML5-animationen af ​​flere årsager. Først og fremmest ser søgemaskinerne ikke de Flash-baserede elementer på dit websted.

Hvor ofte opdaterer du Flash-afspilleren? Kan du ikke huske sidste gang, du gjorde det? Så gør de fleste af internetbrugere. De fleste af os bruger de forældede Flash-afspillere, som ikke understøtter de Flash-animationseffekter, som du forbedrede dit websted med. Derudover er HTML5-animation mobilvenlig, hvilket øger chancerne for, at dit websted ser mere interaktivt ud.

6. Gør din navigation let og åbenlyst

Det skal være let for de første besøgende på dit websted at finde de nødvendige oplysninger på få sekunder. De intuitive og genkendelige navigationsmønstre vil forbedre brugernes browseroplevelse og dermed gøre din webressource mere brugervenlig.

Må ikke opfinde hjulet igen, når du tænker på navigationselementer på webstedet, der skal være til stede på dit websted. Det er altid en god ide at placere navigationspanelet øverst på siden. Dette er præcis, hvor brugerne forventer at finde det. Tilføj også Ajax-baseret søgefelt ud for hovednavigationspanelet på dit websted. Forbedr dit websted med kategorilisten i sidebjælken, arkiver og brødkrummer.

7. Enkelt og rent design

Når du bygger eller opdaterer dit WordPress-sted, skal du huske en enkel regel – besøgende af webstedet kigger efter WordPress-funktionalitet frem for form. Så når du arbejder med design af dit websted, skal du stille dig et simpelt spørgsmål – “Vil et design som dette forvirre min besøgende?” Hvis du tøver med at besvare dette spørgsmål, kan det være bedre for dig at vælge en anden strategi.

Simpelt elegant WordPress-design

Folk kan lide forudsigelige designs. De kan godt lide at se bestemte elementer på bestemte steder. Hvis dette ikke sker, bliver de frustrerede og forvirrede, hvilket får dem til at forlade konkurrenternes websteder.

8. Brug en CDN

Sørg for, at dit websteds hastighed er på niveau med dine konkurrenter ved hjælp af et CDN. Dette er en vigtig del af at fremskynde WordPress, og da der er så mange gratis CDN-tjenester at vælge imellem, har du ingen undskyldning for ikke at prøve det.

Et CDN er et indholdsleveringsnetværk, der normalt findes rundt om i verden, der leverer dit statiske webstedsindhold (som billeder eller CSS) til dine læsere hurtigere end din egen webserver kan. Du kan læse mere om CDN-fordele, men generelt er det en god ide til hvert websted (WordPress eller ej). Faktisk – vi bruger CloudFlare her hos WPExplorer, og det har fungeret godt for os.

9. Fokus på SEO

WordPress-funktionalitet: SEO

Venligst forsøm ikke SEO. Det er virkelig så vigtigt, som folk siger, at det er. Søgemaskineoptimering kræver meget tid og kræfter at beherske, men der er mange plugins, guider og tip online for at hjælpe dig med at komme i gang. Her er blot et par af vores favoritter:

 • Sådan bruges Yoast SEO til at styrke din placering af søgemaskiner
 • Væsentlige WordPress SEO-strategier til forbedring af placeringerne
 • Top WordPress SEO tip til nye virksomheder
 • 10 WordPress SEO-tip for at få mere trafik til dit websted
 • Video-SEO-tip for at få mest muligt ud af dine WordPress-videoer
 • Plus mere på vores SEO-blog

10. Glem ikke at opdatere

Til sidst – glem ikke at holde din WordPress installation, tema og plugins ajour! Opdatering af WordPress er ikke kun et vigtigt WordPress-sikkerhedstips, men det sikrer også, at du har alle de nyeste fejlrettelser og nye funktioner tilgængelige (hvilket går langt i retning af at forbedre din WordPress-funktionalitet).

Afsluttende tanker om WordPress-funktionalitet

WordPress er et kraftfuldt indholdsstyringssystem, der bruges af mere end 30% af de websteder, der er tilgængelige på det moderne web. Det voksende WordPress-community giver flere værktøjer og nyttige henstillinger om, hvordan du gør dit websted mere funktionelt og anvendeligt. Vi håber, at de tip, som vi diskuterede i dette indlæg, hjælper dig med at optimere dit websted korrekt og øge brugerengagement.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map