Tip til declutter dit WordPress websted for bedre ydeevne

Hver enkelt person vil være organiseret i sit liv med alt, hvad der er kontrol og på en ensartet måde. Du fjerner altid unødvendige ting fra dit hjem for at holde det rent. Det samme gælder for din arbejdsplads, især hvis du kører et WordPress-websted til din virksomhed. For at gøre det rent skal du gøre en indsats for at fjerne alt, hvad der ikke er nyttigt.


For at være præcise kommer brugerne til dig for at benytte en slags produkt eller service, og de er virkelig ligeglad med alt det andet, du har lagt. Så dit websted skal have et formål og holde sig til det for hver side. At lægge irrelevante data uden henvisning til din niche er bare en ubrugelig indsats, som kun forringer dit brandværdi.

Trin til at rydde op i din WordPress-installation

Der er forskellige taktikker, som du kan bruge på dit WordPress-sted for at gøre det brugervenligt og i sidste ende for at maksimere besøgende’s engagement.

1. Fjern unødvendige plugins

Selvom plugins er et af de vigtigste elementer på ethvert WordPress-sted, kan det koste dig webstedshastighed at holde plugins, der ikke er aktive eller er dårligt kodede, hvilket ikke er et smart træk. Afinstaller eller deaktiver blot plugins, du ikke bruger.

Overvej endvidere at udskifte nogle af dine nuværende plugins med dem, der servicerer flere formål (Jetpack er et godt eksempel på et enkelt plugin, der tilbyder mange funktioner). Fokuser på dine krav, og klip listen i overensstemmelse hermed (ikke være en plugin-hoarder).

2. Gør navigationen uklar

Mega Menu

Giv din navigation et rent look. Fjern for store kategorier, og sørg for at bruge passende forældre- og barnekategorier til en jævn søgning. Sørg for, at du navigerer med dine vigtigste sider, kan du bruge tags og kategori-widgets til at give dine læsere adgang til mere indhold.

Hvis dit websted kræver mange links, skal du overveje at tilføje en mega-menu. Mega herre tilbyder besøgende på dit websted store lister med information, mens du giver dig mulighed for at holde din vigtigste navigation forenklet. Plugins som Uber Menu, Mega Main Menu og Hero Menu tilbyder alle fantastiske mega menufunktioner, der fungerer godt med de fleste WordPress-temaer.

3. Organiser webstedsindhold

Hvis indholdet på dit websted er enormt, skal du organisere det på en struktureret måde ved at samle dem i afsnit. Husk også at bruge korrekte overskrifter. Dine indlæg og sider skal have H1-titler, og derefter skal du bruge H2, H3 osv. Indlejret i dit indlæg (vores indlæg bruger en H2 til overskriften “Trin til at rydde op i din WordPress-installation”, efterfulgt af H3-overskrifter for hvert numerisk punkt ). Dette forbedrer læsbarheden og brugeroplevelsen ved at holde besøgende væk fra en ulæselig tekstmur.

At lægge en vis vægt på grundlæggende formatering kan give mærkbare resultater. Dette inkluderer brug af overskrifter, lister, citater, knapper, links og endda forskellige skrifttyper for at gøre flyt af dit indhold mere intuitivt.

4. Kontroller relevansen

Når du bruger billeder, video eller andre medier i et blogindlæg på dit WordPress-sted, skal det relateres til emnet. Desuden bør du ikke beholde medier, der er irrelevante for dit punkt. At periodisk opdatere gammelt indhold og dets relaterede medier er også en god måde at være sikker på, at du ikke har ødelagte billeder eller links.

5. Kør regelmæssigt opdateringer

Opdater WordPress

Sørg for at holde din WordPress-installation, temaer og plugins ajour. Hvis du ikke har opdateret på et stykke tid, skal du gøre det. Brug af den aktuelle version af WordPress er must for at sikre, at du får de nyeste sikkerhedsrettelser til WordPress såvel som kompatibilitet med plugins og temaer til dit websted.

Før du opdaterer, anbefaler vi altid, at du opretter en sikkerhedskopi af dit WordPress-sted. Dette er en vigtig forholdsregel, hvis en af ​​dine plugins går i stykker, når du opdaterer, så du har en måde at vende tilbage til dit websted til dets tidligere tilstand. TIL at gøre sikkerhedskopier lettere overveje nogen af ​​de bedste sikkerhedskopieringstjenester og plugins til WordPress.

6. Overvåg dit websteds hastighed

Pingdom værktøjer

Hvis dit websted tager for lang tid på at indlæse, er du nødt til at finde ud af årsagen, der muligvis forhindrer dens glatte løb. Pingdom Værktøjer er en fantastisk måde at kontrollere din WordPress-webstedshastighed.

Brug af en hurtig hostingtjeneste er en god mulighed for bedre webstedshastighed, men nogle mennesker bruger også delt hosting, da det giver stor værdi for pengene. Men uanset hvad, skal du altid sørge for at bruge en hostingplan, der er tilstrækkelig til din webtrafik – med delt hosting deler du aktivt din server’s ressourcer med et hvilket som helst antal andre websteder, og med administreret hosting får du ofte kun en sæt beløb. Sørg for at vælge en plan, der passer til dig.

Du skal også tage et kig på dit tema og de aktive plugins. Nogle WordPress-tilføjelser (temaer og plugins) er ressource tunge (såsom nogle af de store skyderen plugins), og dårligt kodede dem kan helt sikkert bremse dit websted. Test live-tema-demos ‘webstedshastighed, før du downloader og installerer dem, og undersøg plugins, før du tilføjer nye.

7. Opfrisk dit administratorpanel

WP Optimer WordPress Plugin

At arbejde kun på din frontend er ikke nok, det er som kun at holde dit ansigt rent, mens du tager klodset tøj på – det er ikke et godt tegn. Back-end- eller admin-området på WordPress-webstedet er lige så vigtigt som dets front view. Der er så meget skjulte indre funktioner, der kan optimeres.

 • Fjern temaer, der ikke længere er i brug. Et standard WordPress-sted leveres med masser af temaer, men alle af dem er ikke påkrævet. Praktisk talt skal du ikke ændre dit tema så ofte. Så dump dit gamle tema og gå videre med mindre byrde.
 • Slet ventende og spammy kommentarer. Dette giver et negativt indtryk fra SEO-synspunkt. Brug Tom spam for at rense disse kommentarer med et enkelt klik, og det regelmæssigt for bedre resultater. Du kan også prøve Antispam Bee plugin, der er specielt beregnet til at bevare dine legitime kommentarer, mens du forhindrer spam.
 • Tøm papirkurven ofte. Indlæg og sider på dit WordPress-websted, som du lægger i papirkurven, tager din plads, indtil de slettes permanent. WordPress har mulighed for permanent at slette indlæg i papirkurven, så brug det.
 • Arbejd med ødelagte links. Links, der ikke fungerer, giver et meget dårligt indtryk for besøgende og søgemaskiner. Det primære trin er at finde sådanne links og derefter løse dem. Brug plugins som W3C Link Checker at finde ødelagte links. Derefter skal du enten opdatere dem manuelt eller udføre 301 omdirigeringer (du bør også tjekke vores artikel om, hvordan du fjerner ødelagte links såvel som vores guide til opdatering af permalinks).
 • Rengør din database. Databasen er en uundværlig del eller snarere hjertet af dit WordPress-websted, da de fleste af de nødvendige data er gemt i den. Så det kræver, at det styres meget. Denne oprydning kan omfatte sletning af midlertidigt brugt diskplads, efter revisioner, spam-kommentarer og andre elementer, der findes i papirkurven, og også resterne fra plugins og temaer. Den frie WP-Optimize plugin er et meget nyttigt plugin, som du kan hjælpe dig med at optimere din database på denne måde.
 • Deaktiver elementer med mindre behov. Dette er også en nem måde at trimme de unyttige elementer, der findes i ethvert WordPress-visual. Klik på den fane, der kaldes skærmindstillinger i øverste højre hjørne af dit WordPress-dashboard. Herfra kan du aktivere eller deaktivere forskellige funktioner ved blot at markere eller fjerne markeringen af ​​de relevante felter.
 • Taxonomi skal også rengøres. Hvis dit websted besidder ubrugt taksonomi, skal du slippe af med det. Når der er tags og kategorier, som du ikke bruger, skal du fjerne dem manuelt. Da der findes taxonomier for hver indlægstype (som kan omfatte blogindlæg, portefølje, personale, vidnesbyrd osv. Afhængigt af det tema og de plugins, du har aktivt), skal du gå til hver for at se efter ubrugte emner.
 • Ubrugte medier skal forsvindes. I WordPress er der en separat mappe, navngivet uploads som inkluderer alle mediefiler, som du har uploadet til dit websted. På lang sigt kan dette føre til en massiv opbevaring og skal derfor beskæres. Plugins som Billedoprydning kan finde og slette sådanne mediefiler. Du kan også bruge Tving regenerere miniaturebilleder plugin, der fjerner alle beskårne billeder på det websted, der kan være tilbage fra gamle temaer og beskær billederne som defineret til dit nuværende tema igen, hvilket kan rydde meget plads, hvis du har skiftet mellem mange temaer i fortiden.
 • Trim widgets, du ikke bruger. Dette gælder for dine dashboard-widgets såvel som de widgets, du ser på fronten af ​​dit websted. Åbn din dashboard-widgets (set på hovedsiden, når du først logger ind på din WordPress-installation) skærmindstillinger fane øverst på skærmen for at aktivere og deaktivere avaialbe-boksene. Widgets i forenden af ​​dit WordPress-sted i dine sider og sidefødder kan findes under udseende> widgets. Bare træk og slip for at erstatte eller omorganisere dem.

Det er ikke nødvendigt, at dit WordPress-websted mangler alle ovenstående punkter. Men stadig, hold øje med at kontrollere for eventuelle fejl, selv små ændringer kan give retfærdige resultater.

Konklusion

Dit WordPress-websted kan transformeres på få timer ved at rengøre det grundigt. Decluttering kan give det en mere interaktiv visning ved at fjerne alle de irrelevante elementer og arrangere resten på en bedre måde. Med enkle ord skal du fjerne det unødvendige fedt fra dit websted. Bare tag fat i det, der er nødvendigt, og dump det resterende.

Hold en nøje kontrol med ting, der ikke er nyttige, men stadig optager din plads, og desuden giver dine læsere en tilfældig brugeroplevelse. Og dit panel til kontrolpanel er lige så vigtigt som det eksterne udseende på dit websted på nettet. Der kræves en grundig kontrol for både front-end og back-end af dit WordPress-sted med jævne mellemrum, og på lang sigt vil dette gøre dit websted bedre. Resultatet vil være en hurtigere indlæsningsside sammen med den forbedrede brugeroplevelse.

Har du andre tip til decluttering af WordPress? Eller har du prøvet vores? Vi vil meget gerne høre din oplevelse!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map