Tilpas dit WordPress-tema med disse nyttige værktøjer

Værktøjer til at tilpasse dit WordPress-tema

Du har fire sekunder – det nøjagtige tidsrum, du har brug for for at skabe et varigt første indtryk på dine webbesøgere – for at besvare dette næste spørgsmål. Hvad ville du muligvis gøre for at differentiere din online forretning fra de utallige andre virksomheder derude? Tick ​​tock … tre, to, en. Tiden er udløbet.


Du kom sandsynligvis med disse blandt andre svar:

 • Har det mest fantastiske produkt
 • Fortæl en god personlig historie, hvorfor du gør, hvad det er, du gør
 • Skab en formidabel online tilstedeværelse
 • Tal med nogen på End Famous, Inc, som er et helt fiktivt firma

Fiktion til side, lad os tage backup af kugle nummer tre på vores liste; opbygge en formidabel online tilstedeværelse. Nemmere sagt end gjort, at opbygge en online tilstedeværelse, der lader dig skille sig ud fra mængden involverer et par faktorer, der binder sig tilbage til at have et fantastisk websted.

Et godt websted siger du? Det er rigtigt; dit websted er blandt andet ansigtet på din online forretning – din eneste chance for at gøre et godt førsteindtryk på dine kundeemner. I dagens indlæg afslører vi 20 værktøjer, du kan bruge til at tilpasse dit WordPress-tema, der passer til dine forretningsbehov og lokke til kunder i trawl. Før listen over værktøjer er der dog nogle få sandheder om WordPress-tematilpasning, du skal huske, når du foretager ændringer i dine temaer.

Sådan tilpasses WordPress-temaer

Hvis du aldrig har tilpasset et WordPress-tema før, kan du måske tro, at det er en så kompliceret proces, der kræver hjerne fra en raketforsker og en neurokirurgs modstandsdygtighed. Intet kunne være længere væk fra sandheden. Det er lettere end nogensinde før at ændre, hvordan dit WordPress ser ud og fungerer, takket være en bred vifte af premium WordPress-temaer, der leveres med avancerede temaindstillinger. Og mange temaer, som Total, inkluderer sidebygere og indbyggede tilpasningsmuligheder, så du kan oprette et unikt websted uden at bruge kode.

Ikke desto mindre, selv med en overflod af muligheder til din rådighed, er nogle funktioner og stilarter simpelthen ikke indbyggede, hvilket betyder, at du skal tilføje dem manuelt. Men at forsøge at få nogen med lidt tid eller erfaring til at skrive kode manuelt fremkalder ikke det bedste af følelser, så hvad er dine muligheder nøjagtigt så langt som tilpasning af WordPress-temaer går?

Når du leder efter det perfekte WordPress-tema, kan du gå med et premium-tema (som Total), et gratis tema eller en temaramme afhængigt af dine forretningskrav såvel som personlige præferencer. Med et gratis tema lægger du ikke dit kreditkort ned, men manglen på funktioner og indstillinger får dig til at ønske du havde. Sikker på, du kan altid få plugins til enhver funktion under solen, men vi ved alle, hvordan det går.

Med premium WordPress-temaer får du funktioner, udseende, opdateringer og fantastisk support til en pris. Det er tilstrækkeligt at sige, at dit premium-tema, du vælger, muligvis ikke har alle de funktioner og muligheder, du har brug for, før du tilbage til firkant et. En kommerciel temaramme giver dig fleksibilitet, de bedste webstandarder, ren kode, support osv., Men hvis du ikke ved, hvad du laver, eller i det mindste hvad et børnetema er, er du fast og vil ikke opnå meget inden for tematilpasning eller endda udvikling.

Overraskende nok, at bruge et barn-tema er den bedste måde at tilpasse dit WordPress-tema på. Vi har dækket WordPress-underordnede temaer i fortiden her, så jeg går ikke ind på detaljerne, men du bør aldrig tilpasse et temas filer direkte for at forhindre at du mister alle dine ændringer, hver gang du opdaterer temaet. I stedet skal du bruge et tema for børn. Underordnede temaer giver dig mulighed for at opbygge stedet for dine drømme baseret på overordnet tema uden at risikere at miste din tilpasning, når du opdaterer.

Ved hjælp af dit barnetemas stilarkfil (style.css) kan du ændre, hvordan hele dit websted ser ud med et par kodelinjer. Med en speciel PHP-fil, der kaldes features.php, kan du tilføje funktioner eller ændre dit websted strukturelt. Du kan gå et skridt videre og oprette skabelonfiler til dit barnets tema, som giver dig absolut kontrol over designet og strukturen af ​​dit tema.

Når dit barnetema er på plads, kan du dreje dit tema, uanset hvilken måde du vil, og gæt hvad, du kan redigere CSS til en vis grad lige fra dit WordPress admin-kontrolpanel. Imidlertid er de ændringer, du kan foretage på denne måde, begrænset, og derfor behovet for yderligere værktøjer.

Værktøjer til at tilpasse dit WordPress-tema

De værktøjer, vi dækker i dette afsnit, spænder fra kodeditorer, FTP-klienter, kodeinspektører, billedmanipulatorer og sandsynligvis alt andet, der er bevaret af webudviklere, webdesignere og teknisk-erfarne webstedsejere. Hvis du er den perfekte begynder, finder du også et par ædelstene, men det er i din bedste interesse at have bestået fortrolighed med HTML, CSS og PHP – de ting WordPress er lavet af. Med det sagt er her listen over værktøjer, du har brug for til at tilpasse dit WordPress-tema frugtbart.

TemplateToaster

TemplateToaster

En af de nemmeste muligheder er at bruge et tilpasset værktøj til oprettelse af temaer som f.eks TemplateToaster tema builder. software. Med det installeret på din computer har du alt hvad du muligvis har brug for for at designe dit eget tema.

Brug den indbyggede træk og slip visuel builder til at oprette din egen skabelon. Der er mange muligheder for kolonner, overskrifter, brugerdefinerede menuer, gallerier, widgetområder og mere. Alt uden kodning kræves. Du kan endda tilføje indhold, mens du bygger dine layouts for at spare tid senere, når du uploader temaet til dit live site. Plus alt reagerer fuldt ud (så der er ingen grund til at bekymre sig om at style dit webstedsdesign til forskellige enheder), og RTL og flersproget er klar. Og når du er færdig med at oprette dit brugerdefinerede tema med TemplateToaster, skal du bare eksportere det!

Chrome Developer Tools

Du har dit WordPress-tema installeret og klar til at gå, men hvordan ved du nøjagtigt hvilket element du skal tilpasse? Hvis du ser på dit tema fra front-end, kan du ikke se, hvilket element der er. Bagsiden er ikke bedre, men takket være Chrome Developer Tools, kan du forhåndsvise ændringer i dit temas struktur og CSS, så du kan se, hvordan de ser ud, før du koder dem. Du kan visuelt inspicere ethvert element ved hjælp af en peg og klik-tilgang, der gør dit arbejde let. I Google Chrome kan du åbne Developer Tools ved at højreklikke på dit websted og vælge “Inspect Element”.

notepad++

Tilpasning af dit WordPress-tema involverer (eller vil involvere) skrivning af masser af kode. Til dette har du brug for en kraftfuld teksteditor, der lader dig holde dig på toppen af ​​tingene. notepad++ er det bedste valg, da det er nemt at bruge, ser godt ud og leveres med masser af fantastiske funktioner, der gør skrivningskode meget sjov.

Sublim tekst

Notepad ++ fungerer med Windows, men hvis du har brug for en one-of-a-kind teksteditor til din Mac-computer, Sublim tekst er et godt valg (det er det, vi bruger her på WPExplorer, når vi koder alle vores temaer). Det leveres med distraktionsfri tilstand, delt redigeringssupport og giver dig mulighed for at tilpasse alt, mens du skifter mellem projekter med det samme.

Lokal server (WAMP, XAMPP, MAMP, LAMP)

Det bedste og nemmeste miljø til at tilpasse (eller udvikle) WordPress-temaer er en lokal server. Det eliminerer processen med at logge ind og uploade til en live server, hvilket sparer tid og kræfter. Det betyder også, at du har fuld kontrol over din server til at tilpasse den afhængigt af dine forskellige behov. Du behøver ikke at købe hosting plads eller registrere domæner / oprette sub domæner for at tilpasse eller udvikle temaer, hvilket er fantastisk til din tegnebog. Der er ingen driftstider eller brugshætter plus alle de andre ting, du hader med din nuværende WordPress-vært.

For at oprette din egen lokale server har du brug for programmer som WAMP og XAMPP til Windows, MAMP til Mac OS X eller LAMP til Linux. Jeg bruger WAMP, og det har været fantastisk indtil videre, så godt. Ønsker du at lære at installere WordPress? Tjek vores guide!

Adobe Photoshop

Vent, jeg er ikke en grafisk designer. Jeg vil bare tilpasse mine WordPress-temaer. Kan du fortælle mig, hvorfor jeg har brug for det Adobe Photoshop? Her er et dejligt lille tilbud til din fornøjelse:

[Photoshop] er defactos standard software til at manipulere billeder. Jeg bruger det til at redigere logoer, ændre farver på baggrundsgradienter og tilpasse [næsten] ethvert billedelement på et websted. – Chris Cree, Web Savvy Marketing.

Ser du nu, hvorfor du har brug for Adobe Photoshop for at tilpasse dine WordPress-temaer? Der er så mange andre ting, du kan gøre med Photoshop, herunder oprette mock ups, vælge webfarver, gemme billeder til internettet osv. Photoshop koster omkring $ 20 dollars hver måned, hvilket er en smule dyrt i min verden, men det er værd at det.

GIMP

Hvis du lige er begyndt og har et stramt budget, er det at afskalde $ 20 dollars om måneden for Photoshop, du sandsynligvis ikke ønsker at gøre. Går ind i GIMP og din dag og $ 240 pr. år spares. Skønt det er udfordrende at opsætte, er GIMP et værdigt alternativ til Adobe Photoshop.

GenerateWP

Når du begynder at tilpasse temaer, skal du bruge kodestykker til forskellige komponenter, såsom taksonomier, sidebjælker, brugerdefinerede posttyper, menuer, kortkoder og værktøjslinjer for blot at nævne nogle få. Mens du kan vælge at tilbringe timer efter ende googling koder, GenerateWP tilbyder dig den nemmeste og hurtigste måde at oprette tilpasset kode til dit projekt ved hjælp af de nyeste WordPress API’er og kodningsstandarder. Generer den ønskede kode ved at klikke på en knap.

WhatFont

Ændring af minutdetaljer (f.eks. Skrifttyper) på dit tema kan have en stor effekt på design og brugeroplevelse. Men at vælge den perfekte skrifttype til dit WordPress-sted kan være udfordrende hvad med de tusinder af skrifttyper derude. Vær ikke bekymret, men med WhatFont-værktøjet kan du let finde ud af skrifttyper, der bruges på enhver webside. Bare installer WhatFont-browserudvidelsen, kør den og hold musepekeren på enhver tekstblok. Enkelt som 1, 2, 3.

CSSViewer

Værktøjet “Inspect Element” fungerer godt, men er det lige så imponerende som CSSViewer? Det er et rungende nej. Selvom du ikke kan redigere CSS visuelt (som i “Inspekter element”), er CSSViewer en enkel og intuitiv CSS-fremviser, der gør tilpasning af WordPress-temaer til en leg. Alt hvad du skal gøre er at installere udvidelsen og holde musepekeren på elementer for at se en række CSS-egenskaber.

Dummy-indhold

I de fleste tilfælde, når du erhverver et WordPress-tema, modtager du netop det – et tomt lærred uden noget indhold. Du kan stadig tilpasse farven og hvad, men uden dummyindhold er det udfordrende at se, om der er noget galt. Men hvorfra vil jeg hente noget coolt dummyindhold? Vi har din ryg dækket; du kan downloade prøveindhold fra Temaenhedstest på kodeksen eller WordPress prøveindhold på WPCandy.

WPBakery (tidligere Visual Composer)

WPBakery Builder, der er et populært emne hos CodeCanyon i skrivende stund, er en ekstremt brugervenlig og responsiv træk- og slipside-builder, der leveres med visuelle redaktører blandt andre søde funktioner. På enklere vilkår kan du bruge Visual Composer til at opbygge enhver tænkelig WordPress-side. Det lyder som det værktøj, du ønsker ved din side, når du tilpasser dit WordPress-tema, rigtigt?

Med et lydhørt design, over 45 indholdselementer, skabeloner, flersproget support og brugervenlighed blandt andre funktioner, er Visual Composer nøjagtigt det, du har brug for for at opbygge WordPress-temaet for dine drømme. Det har over 388.000 salg, en imponerende køberrangering på 4,65 / 5,00 og koster kun $ 64 bucks.

Tema Test Drive

Theme Test Drive er et velrenommeret plugin af Vladimir Prelovac, en velrenommeret udvikler med mere end 25 plugins under sit bælte. Plugin synes ikke noget – du kommer bare til “… sikkert prøvekørsel af ethvert tema som administrator, mens besøgende bruger standard [tema].”

Det er rigtigt, ved hjælp af Theme Test Drive kan du køre to temaer på dit WordPress-sted på samme tid. Naturligvis vil dine læsere kun se den ene, mens du tilpasser den anden. Når du er logget ind, vil du kun kunne se det tema, du tilpasser, så du kan foretage ændringer gennemsigtigt uden at brugerne nogensinde bemærker, at du kører et andet tema for dig selv.

Er jeg lydhør

Når du tilpasser dit WordPress-tema med nye funktioner og stilarter, ønsker du at se, hvordan det tilpassede tema ser ud og fungerer på forskellige enheder. Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, er jeg modtagelig dit svar. Når du er på Am I Responsive-webstedet, skal du bare tilføje din URL og klikke på GO! og det er det.

Andre egnede alternativer inkluderer Responsiv designchecker, eller den mobile responsive designtestning fra StudioPress. Du ønsker ikke, at tilpassede elementer skal overlappe hinanden eller falde ud af linjen, når du ændrer skærmbredde, gør du nu?

WordPress Theme Customizer

Dette værktøj burde have været først på denne liste, men hej, der holder antallet alligevel. Fluff til side, WordPress Theme Customizer er et brugervenligt WordPress-værktøj, der giver dig mulighed for at tilpasse ethvert tema i en live preview. Du kan tilpasse alt fra header til menuer til farver til widgets og så meget mere afhængigt af de tilgængelige indstillinger i dit tema. For at bruge WordPress Theme Customizer skal du bare navigere til Udseende Tilpas i dit WordPress-dashboard.

CSS Hero

Dette er et alt-i-en web-designværktøj, der hjælper dig med at tilpasse dit WordPress-tema let. Bare peg og klik for at redigere marginer, polstring, farver, baggrunde, skrifttyper og tilføje visuelle effekter såsom skygger og svæve blandt andre. Fra CSSHero.org er dette værktøj “… det definitive WordPress-plugin, der let tilpasser alle egenskaber i dine temaer med en let og intuitiv pege- og klikgrænseflade.”

Evernote

Uanset om du tilpasser din egen eller en klients tema, har du brug for et værktøj til at tage notater ned og spore dine fremskridt. Du kan vælge at gå på old school og notere notater på papir, du vil miste senere, eller hoppe på Evernote båndvogn og hold dine noter organiseret og synkroniseret på tværs af dine enheder. Valget er alt dit. Den bedste del? Evernote er gratis!

FileZilla

Under og efter tilpasning af dit WordPress-tema skal du uploade filer til din webserver. Du kan bruge filhåndteringsfunktionen, der følger med din hostingkonto, eller gå med FileZilla, go-to FTP-klienten for mange brugere. Det er gratis og kompatibelt med Windows og Mac OS X blandt andre.

FireFTP

Dette er en fantastisk browserudvidelse for WordPress-elskere med en ting til Firefox. FireFTP spiller godt med Firefox, så du kan uploade / downloade filer lige fra din yndlingsbrowser uden nogensinde at downloade en enkeltstående FTP-klient. Dertil kommer, at FireFTP er gratis, fungerer som annonceret og ud fra numrene, ganske populært værktøj. Faktisk er det det bedste webbaserede FTP-værktøj!

Base Camp

Hvis du tilpasser temaer til livets ophold, har du åbenlyst projekter, der kører head to head. Hvis du ikke kan spore dit arbejde, går tingene til sidst, hvilket du bestemt ikke ønsker. Base Camp koster mellem $ 25 og $ 150 om måneden, og er det bedste værktøj til “… tildele opgaver, kontrollere forfaldsdatoer, samarbejde om projekter, dele filer og have diskussioner.” Basecamp tilbyder en 60-dages gratis prøveperiode, så vær ikke bange for at prøvekørsel – de beder ikke om dit kreditkort.

ActiveCollab

Hvis Basecamp ikke er efter din smag, ActiveCollab er et imponerende alternativ. Med en række fantastiske funktioner og starter på kun $ 25 pr. Måned tilbyder ActiveCollab dig alle de værktøjer, du har brug for for at være på toppen af ​​ethvert projekt, ikke kun tematilpasning.

Over til dig…

Hvis du endnu ikke er begyndt at tilpasse WordPress-temaer, er det let, især nu hvor du har mere end 20 fantastiske værktøjer til at gøre dit arbejde lettere og sjovt. Hvis du ikke har det godt med kodning, anbefaler vi at bruge et funktionsrige tema som Total til at foretage tilpasninger. Hvis du tilpasser WordPress-temaer, hvilke andre værktøjer bruger du? Hvis du kunne lide dette indlæg, så del dine tanker også med os, vi ser altid frem til din feedback. Ad astra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map