Tilpas dit WordPress-administratorområde med White Label Branding

  1. 1. I øjeblikket læser: Tilpas dit WordPress-administratorområde med White Label Branding
  2. 2. Sådan tilpasses din WordPress Admin-brugergrænseflade

Alle kender WordPress-administratorgrænsefladen. I december fik den en nyt moderne design. Farveskemaet blev forbedret, men det generelle layout for interface har ikke ændret sig i mange år.


WordPress er kendt for sin fleksibilitet på grund af den funktionalitet, som plugins og temaer kan tilbyde. Desværre er admin-området ikke fleksibelt. Kerneversionen af ​​WordPress lader dig ikke ændre adminområdet på måde.

I dag vil jeg gerne give dig et hurtigt kig på et fantastisk plugin med titlen White Label Branding, der giver dig mulighed for at ændre admin-området, som du synes passer. Plugin er nyttigt til branding af websteder til klienter og fjernelse af menuer, der ikke er nødvendige.

White Label Branding tilbyder hundreder af tilpasningsmuligheder. Valgmulighederne er opdelt i fem hovedafsnit: Branding, Navigation, Login, Farveskemaer og Rollehåndtering.

Branding

Branding af dit admin-område er en fantastisk måde at skelne mellem dine websteder og hæve din profil for både klienter og personale. Plugin giver dig mulighed for at ændre din admin-favorit, ændre dit header-logo og ændre dit sidefods-logo. WordPress-beskeder og hjælpeindstillinger kan også deaktiveres fra dette område.

Branding-indstillinger

E-mail-adressen og navnet, der bruges i meddelelses-e-mails, kan konfigureres. Meddelelser kan også føjes til det offentlige instrumentbræt og til betjeningspanelet for redaktører og administratorer.

Standardwidgets kan også deaktiveres fra dashboards. Dette er en nyttig mulighed, da instrumentbrættet ofte kan blive overfyldt og overvælde brugere.

Branding-indstillinger

Navigation

White Label Branding giver dig mulighed for at fjerne (læse: skjule!) Menuer på øverste niveau og undermenuer fra din vigtigste WordPress-admin-menu (dvs. menuen til venstre på siden). Dette er nyttigt, hvis du designer et websted til en ven eller klient, der ikke har erfaring med WordPress. For eksempel kan du fjerne linkene til udseende og indstillinger for nybegyndere, så vigtige konfigurationsindstillinger ikke ændres.

Navigationsindstillinger

WordPress-adminbjælken (dvs. menuen øverst på siden) kan også skjules. Alternativt kan du fjerne specifikke elementer fra admin-linjen.

Navigationsindstillinger

Log på

Login-siden og login-formularen kan begge tilpasses gennem indstillingsområdet. Du kan ændre login-logoet og det farveskema, der bruges på login-siden. Formularen kan derefter placeres på siden ved hjælp af en vandret og lodret akse.

Loginindstillinger

Der er mange formulartilpasningsmuligheder. Du kan ændre farverne på hver etiket, felt og kant. Formens radius kan også ændres.

Det store antal tilgængelige konfigurationsindstillinger bruges ikke af de fleste WordPress-brugere; men de er der for dem af jer, der har brug for det.

Loginindstillinger

Hvis du ikke kan lide standard loginformularen, kan du helt erstatte den med din egen ved hjælp af HTML og CSS. Der er også en mulighed for at tage backup af skabelonindstillinger.

Loginindstillinger

Farveskema

WordPress 3.8 introducerede otte nye admin farveskemaer. Dette var en dejlig ændring fra de blå og grå indstillinger, der var tilgængelige før.

Farveplaner for hvid etiketmærke

Hvert af disse nye farveskemaer kan vælges som basis for dit eget farveskema i White Label Branding. Du kan tilpasse hovedfarve, linkfarve og den farve, der vises, når nogen svæver over et objekt.

Farveskemaindstillinger

Farveskemaindstillinger kan sikkerhedskopieres, og der er en mulighed for også at indlæse dit eget ikonsæt.

Farveskemaindstillinger

Rollechef

White Label Branding inkluderer også en komplet rolle- og kapacitetsadministrator. Denne funktionalitet er ikke aktiveret som standard. Du skal aktivere det i indstillingsområdet. Når den er aktiveret, kan du aktivere eller deaktivere alle tilladelsesindstillinger for brugergrupper. Tilladelser kan også konfigureres på en bruger af brugerbasis.

En af de bedste funktioner i rolleadministratoren er muligheden for at deaktivere WordPress admin-området fuldstændigt for en brugergruppe og derefter omdirigere dem til en anden side. Hvis du for eksempel ikke ønsker, at kommentatorer skal se admin-området, kan du deaktivere admin-området for abonnentbrugergruppen og omdirigere dem tilbage til din startside.

Rollehåndteringsindstillinger

Muligheder

Siden med plugin-indstillinger giver dig mulighed for at aktivere eller deaktivere specifik plugin-funktionalitet, f.eks. Rollemanager og e-mail-branding.

Indstillingsside

Heldigvis har plugin et fantastisk import- og eksportsystem. Dette giver dig mulighed for at tage backup af alle aspekter af dine admin-konfigurationsindstillinger og eksportere dem til andre websteder, så alle dine websteder er konfigureret på samme måde.

Webstedsdesignere kunne også bruge eksportindstillingen til at oprette forskellige konfigurationsskabeloner til klienter. For eksempel kan du konfigurere en opsætning for begyndere, en anden for brugere, der er bekendt med WordPress osv. Dette vil spare dig for at konfigurere administratorgrænsefladen hver gang.

Indstillingsside

Afsluttende tanker

Jeg har brugt mange WordPress admin tilpasning plugins i fortiden. De fleste giver dig mulighed for at foretage enkle tilpasninger, såsom at ændre logoet til loginformularen og ændre farveskemaet i adminområdet. White Label Branding er anderledes i denne henseende. Det giver dig mulighed for at tilpasse alle aspekter af admin-grænsefladen. Jeg kan ikke tænke på noget andet plugin, der giver dig det niveau af kontrol over admin-området.

Plugin har ret til $ 25 fra CodeCanyon. Det blev oprindeligt udgivet i slutningen af ​​2010, men opdateres stadig regelmæssigt i dag. Hvis du designer websteder til venner eller klienter, anbefaler jeg, at du tjekker White Label Branding, da det giver dig fuld kontrol over, hvad folk kan se og gøre inden for WordPress admin-området. Plugin er også nyttigt for dem af jer, der vil rydde op i deres admin-menu og fjerne menuer (da hver plugin-udvikler i dag virker insisterende på at tilføje deres menu til det øverste niveau!).

Lær mere om White Label Branding WordPress Plugin.

Hvis du kører alle dine websteder med hånden, men alligevel ønsker at tilføje branding til din loginformular og admin-område, anbefaler jeg at bruge Tilpas administrator i stedet. Det er gratis at downloade og det tager kun et minut at konfigurere.

Jeg håber, at du nød denne anmeldelse. Hvis du har spørgsmål om plugin, er du velkommen til at stille i kommentarområdet.

Held og lykke,
Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map