Tidsbesparende værktøjer og tricks til den travle WordPress-bruger

Brug af WordPress i stedet for at oprette eller opdatere og derefter manuelt uploade HTML-sider, når du vil ændre eller tilføje nye sider, er allerede en enorm tidsbesparelse. Men du behøver ikke stoppe der. Der er mange tricks og plugins, du kan bruge til at gøre styring / oprettelse af indhold til en endnu hurtigere, mere jævn oplevelse. I dette indlæg vil vi udforske nogle let tilgængelige værktøjer, der hjælper dig med at opnå netop det.


Lær nogle nemme, men utroligt nyttige tastaturgenveje

Selvom det kan virke hurtigt og nemt at oprette et link ved at vælge tekst og derefter klikke på en knap, tilføjes små ting som det virkelig i årevis af skrivning. Hvis du tager et par minutter på at lære nogle lette tastaturgenveje til WordPress, bruger du mindre tid på formatering og mere tid på faktisk at skrive.

 • Ctrl + b = fed
 • Ctrl + i = kursiv
 • Ctrl + 1-6 = Overskrift 1-6
 • Alt + Skift + u = uordnet liste
 • Alt + Shift + o = ordnet liste
 • Alt + Skift + a = indsæt link
 • Alt + Skift + t = indsæt mere tag
 • Alt + Shift + x = tilføj / fjern kodetag
 • Alt + Skift + q = tilbud
 • Alt + Shift + m = indsæt billede
 • Alt + Shift + w = ​​distraktion fri skrivetilstand

Brug Markdown til problemfri formatering, mens du skriver

markdown

Markdown er et nyttigt værktøj, der hjælper dig med at udføre al din formatering hurtigt og smertefrit, mens du skriver dit blogindlæg, tutorial eller artikel. At lave noget til en Header-klasse 2 er lige så let som at tilføje 2 # s, før du skriver overskriften som på billedet ovenfor.

En vigtig ting, når det kommer til markering er, at der er flere standarder, der bruger forskellige kortkoder, så sørg for at du lærer og eksporterer den rigtige. Hvis du undrer dig over, hvad “eksport” betyder, bruger det dybest set et script / program til at oversætte markdown-teksten til HTML.

Personligt bruger jeg WritMonkey (en forenklet teksteneditor på fuld skærm) til det meste af min skrivning, inklusive alt materiale til WordPress. Den version af WriteMonkey, jeg bruger, tilbyder eksport af Mardown ekstra, tekstil og Wikicreole. Hvis du har et WordPress.com-sted, kan du aktivere Markdown fra dashboardet, men for os WordPress.org-brugere er vi nødt til at installere et plugin, for eksempel JP Markdown-plugin.

Skriv i distraktionsfri tilstand eller brug en forenklet teksteditor

Jo mindre uafhængige ting du kan se på skærmen uden for din egen tekst, når du skriver, jo bedre. Befolkningen på WordPress er opmærksom på dette, og det er derfor, der er en indbygget distraktionsfri tilstand, hvor alle knapper og lignende fjernes for en ren skriveoplevelse..

Distraktionsfri tilstand inde i WordPress er en stor, distraktionsfri (ikke overraskende) tekstredigerer i sig selv. Den eneste grund til, at jeg ikke bruger det som mit vigtigste, er, at det er placeret i et browservindue, hvilket betyder, at afstanden mellem mig og internettet er et par klik kortere, end hvis du bruger et eksternt. Dette er godt, når du faktisk tjekker, men ikke så fantastisk, når du prøver at undgå hulrum og se et yndlingsshow på Netflix eller tjekke Facebook.

Hvis du elsker den distraheringsfri tilstand, men din viljestyrke mod fristelserne på Internettet mangler lignende, kan du overveje at bruge en anden forenklet tekstredigeringsprogram. Personligt bruger jeg og elsker WriteMonkey. (Det er gratis.)

Brug plugins til automatisk beskæring af billeder til den foretrukne størrelse

10-wordpress-plugins-til-image-optimering-EWWW-image-optimizer-wpexplorer

Tanken her er ganske enkel. Hvis du kun uploader billeder, der er større end din foretrukne størrelse, kan du indstille dit billedoptimeringsplugin til at beskære alle billeder til din foretrukne størrelse ved upload, og voila, du behøver ikke at gider med at ændre størrelsen i Photoshop eller Gimp, før du uploader.

Du kan bruge Imsanity  for at undgå at skulle ændre størrelsen på billeder igen (og / eller let undgå, at eksterne bidragydere lægger billeder i større format til dit websted). Der er også plugins, der også optimerer filerne til størrelse ved upload, så de kommer ud af vejen på samme tid. For eksempel EWWW-billedoptimering. Og ja, de arbejder begge hvis aktiveret på samme tid.

Sikkerhedskopier / klon dit websted

Dette er punktet med den største teoretiske tidsbesparende effekt. Hvis det værste kommer værst, når du opdaterer din version af WordPress, eller når du skifter til et nyt tema, kan det at spare på dine mange timer og masser af energi at have en sikkerhedskopi. (Kloning er mere en forebyggende foranstaltning, da du bruger det til at teste, om noget vil ødelægge dit websted, før det implementeres på det faktiske live-websted.)

Det kan også spare dig for betydelige beløb i tilfælde af en komplet katastrofe, hvor din webhost muligvis kræver betaling for adgang til sikkerhedskopierne, eller hvis en del af din indkomst er afhængig af, at dit WordPress-websted er fuldt funktionsdygtigt.

Grundlæggende handler det om at tage forholdsregler, der gør et worst-case-scenario meget mindre tidskrævende, end det kunne have været. Her hos WPExplorer anbefaler vi Backup Buddy plugin eller VaultPress (som vi i øjeblikket bruger), men enhver pålidelig plugin eller ekstern løsning er uendeligt bedre end at have noget.

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du bruge Akismet eller andre anti-spam-plugins

Akismet

Din tid er alt for værdifuld til at bruge manuelt på at luge spambotkommentarer fra rigtige. Lad en dejlig bot fortryde de onde spambots arbejde i stedet. Du kan blot aktivere Akismet der leveres med WordPress, eller prøv andre anti-spam plugins.

Find eventuelle ødelagte links øjeblikkeligt med brudt linkchecker

Hvis du har blogget i et stykke tid, er brudte links vist til at vises fra tid til anden. Med Brudt link Checker Du kan undgå at skulle manuelt finde og opdatere hvert indlæg. I stedet skal du bare installere og aktivere plugin, og det finder automatisk de ødelagte links til dig.

Planlæg indlæg forud for tiden

post-planlægning

Brug WordPress’s medfødte planlægningskraft (sørg for at indstille dit WordPress-sted til den rigtige tidszone under Indstillinger> Generelt i WordPress-instrumentbrættet). Dette betyder ikke kun, at du kan indstille det hele på forhånd, når du ikke er sikker på, at du har tid eller pålidelig internetadgang.

For eksempel, hvis du ønsker, at dit indlæg skal komme live på en dag, hvor du er ude af byen eller på et møde. Det betyder også, at du ikke behøver at foretage returrejsen for at hit publicere. (Du skal bare redigere indstillingen “Publicer med det samme”, der er placeret lige over udgivelsesknappen inde i indlægseditoren. For flere tip, se vores guide til WordPress-indlægsplanlægning, som Tom skrev et stykke tid tilbage.

Stop obsessivt med at tjekke dine besøgende statistikker (medmindre det er dit job)

Hvis du er noget som mig, bruger du måske lidt for meget tid på at besætte over dine statistikker. Jeg kan huske, da jeg oprettede min første blog. I de første tre måneder brugte jeg sandsynligvis mere tid på at kontrollere og opdatere min blogs besøgendestatistik, end jeg brugte på faktisk at skrive nyt indhold. Selvom det er en svag overdrivelse, hvis du ikke er et punkt, hvor at holde op med hastigheden med besøgende- og kundemåling er en nøgle til dit levebrød, måske skal du holde det til et lille kig en eller to gange om ugen. Hvis noget, i starten kan statistikkerne ofte være mere demotiverende end opløftende.

Afslutter

Vi har alle så mange ting, som vi skulle gøre i disse dage. Vi sætter flere og flere ting på vores huskelister (især omkring denne tid af året), men selvfølgelig har vi stadig kun de samme gamle 24 timer om dagen. Nogle af os er tilfredse med at klassificere os selv som travle, hvor andre vælger at øge effektiviteten, uanset hvor. Nogle af os får endnu mere arbejde, andre får lidt mere tid til at slappe af. For mig er det lidt af begge dele.

Forhåbentlig vil du med disse værktøjer og tricks ende med en vis overskudstid også. Hvis du har flere tip, værktøjer eller tricks til at tilføje, del det i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map