Ti mulige grunde til, at besøgende forlader dit websted

Ti mulige grunde til, at besøgende ikke kan lide dit websted

Hvor ofte har du landet på et hvilket som helst websted og ramt Tilbage knap på din browser næsten øjeblikkeligt? Gør besøgende det, når de også lander på dine websider? Hvis afvisningsfrekvensen på dit websted stiger, og konverteringsfrekvensen falder, er det tid for dig at finde ud af årsagerne til, at besøgende ikke kan lide dit websted.


Så hvorfor nøjagtigt kan besøgende forlade dit websted? Du behøver virkelig ikke kigge langt for at finde årsagerne. Du er måske opmærksom på mange af dem, men her er en hurtig liste over de mere vigtige.

1. Dit websted er for langsomt

Indlæsningshastighed for websteder er en stor handel på internettet. Ingen besøgende vil hænge rundt at vente på, at din startside indlæses. Faktisk kan du sætte et tal til det – to sekunder. Det er det tidspunkt, inden de fleste besøgende forventer, at en side indlæses. Selv en forsinkelse på et sekund kan omsættes til en reduktion på 7% i konverteringer. Til Amazon, a en sekunders forsinkelse betyder et årligt tab på 1,6 milliarder dollars.

website hastighed

Men der er ingen grund til, at det skal være sådan, da der er mange ting, du kan gøre for at fremskynde din WordPress. At få bare et par af dem rigtigt kan hjælpe dig med at forbedre dit websteds hastighed.

2. For mange pop op-vinduer

Ja, vi ved alle, at pop-ups er gode til konverteringer, og jeg siger ikke, at du skal fjerne dem alle fra dit websted. Overhovedet ikke – blot at du bruger dem fornuftigt. Ellers vil dine besøgende sandsynligvis blot flytte væk, mest sandsynligt til en konkurrents websted.

Nu er der mange ting, du kan gøre for at bruge pop-ups uden at skade dit websteds SEO. For det første kan du,

 • Engager læsere med dit indhold et stykke tid, før du blinker en pop-up
 • Giv dem altid en let at finde mulighed for at afvise pop op-vinduet
 • Skjul pop-ups fra tilbagevendende besøgende

Acceptable mellemrum

Faktisk tager Google ikke venligt til pop op-vinduer, der kommer i vejen for besøgende, der bruger dit websted, såsom store klistrede annoncer. Pop-ups med udgangsformål er ikke så irriterende for en læser, og hvis du skal bruge pop-ups, skal du alvorligt overveje at skifte til dem.

3. Dit websted er ikke mobilvenligt

Antallet af mennesker, der får adgang til internettet fra mobiltelefoner, har overhalede antallet af desktop-brugere. Så det er ikke tid, du bygger websteder, der også er finjusterede til visning på mobiler?

For at en bruger skal have en god oplevelse af dit websted på en mobil, skal du sikre dig, at de ikke behøver at klemme eller zoome for bedre at kunne se dem. CTA’er og knapper skal være lette at finde uden at være placeret for tæt på hinanden. Der er mange flere ting, du kan gøre for at optimere dit websted, så det ser godt ud og fungerer godt på mobile enheder. Og efter at have udført alle ændringerne, kan du gøre det tjek om dit websted er mobilvenligt.

mobilvenlig test

Ikke at glemme, Google sender ikke nogen mobilbrugere din vej, hvis det mener, at dit websted ikke er brugervenligt på mobiltelefoner. Det er mere end halvdelen af ​​internetbrugerne, så du kan se, hvad du vil miste, hvis dit websted ikke er mobilvenligt.

Derudover skifter Google til et mobil-første indeks. Dette betyder, at Google i enhver søgning, der initieres på en mobilenhed, vil se på dine mobilsider forud for skrivebordsversionen.

Det kan også være en god ide at overveje en mobil-første tilgang til at designe dit websted, hvis du ved, at et flertal af dine besøgende får adgang til dit websted fra mobiltelefoner.

4. Automatisk afspilning af lyd / video ved indlæsning

Selvfølgelig, vi alle kan lide at lytte til musik, men der er et tidspunkt og et sted for alt. Hvor ofte har du åbnet et websted, som uventet bliver mødt af nogle høj lyd? Et offentligt sted kan dette være ret indgribende. Selv ellers kan det distrahere dig fra den aktuelle opgave.

Det, der kan være værre, er, hvis du har åbnet et antal faner og ikke kan identificere den, som lyden afspilles fra. Og tro mig, det er lettere for din besøgende at nå frem til knappen Tilbage eller Luk end at søge efter lydløs-knappen. Det er en anden besøgende, du har mistet.

Annoncer, der afspiller lyd uventet kan blive blokeret af Chromes indbyggede annonceblokker.

5. Dit webdesign er mere attraktivt end funktionelt

Hovedfokus for ethvert websted skal være at præsentere indhold på en behagelig måde. Samtidig burde brugerne være i stand til at interagere med det intuitivt uden at blive distraheret af for mange opmærksomhedsopkalds-tricks som GIF’er og animationer.

Attraktive websteder, der er svære at bruge, kan trække første gang besøgende, men når de er klar over, at intet fungerer som det skal på dit websted, kommer de helt sikkert ikke tilbage.

Når du designer dit websted, er det en god ide at:

 • Hold dig opdateret med moderne trends, som internetbrugere er bekendt med
 • Vær konsekvent i design på tværs af hele websitet uden at smide en overraskelse på hver side
 • Vær opmærksom på skrifttyper (spring over trangen til at tilføje flere skrifttyper), farver, hvide mellemrum og layout
 • Hold tekstblokke små, en overfyldt side med masser af tekst er en sikker måde at sende en besøgende på
 • Brug kun skydere, når det er relevant, og hold reklamer til et rimeligt antal

Annoncer, der åbnes på annonces websted, når en bruger klikker på ‘X’ for at slippe af med det, er helt sikkert et stort antal. Det svarer til at narre en besøgende, og han / hun vil ikke tage det venligt til det.

I stedet skal du forsøge at tilføje nyttige brugervenlige funktioner såsom ‘Vend tilbage til toppen’ på en lang side eller en nyttig ‘Søg’ -indstilling.

6. Dine billeder keder sig

Hvis du har kørt et websted i nogen længere periode, skal du vide, at billeder udgør en vigtig del af et godt websted. Så hvorfor ikke finde nogle passende, unikke og attraktive billeder til dit websted? Lagerbilleder er ikke altid okay, især hvis du vælger det første passende billede, du støder på. Chancerne er store, at mange andre websteder bruger dem, og det vil ikke gøre dit websted til en standout med internetbrugere.

Vi har sammensat en liste over steder, hvor du kan finde de bedste lagerbilleder til dit websted, men du kan tage det et skridt videre og oprette dine egne fotos også. Brug fotos af rigtige mennesker omkring dig, eller opret dine egne billeder. Derudover, hvis du er en betalende kunde til de websteder, der lagerbilleder, vil du sandsynligvis finde billeder, der ikke er så almindelige på internettet.

7. Indhold ikke op til mærket

Et websted er kun en platform for det indhold, det indeholder. Folk får adgang til dit websted med det primære formål at forbruge dit indhold. Så de oplysninger, du har der, skal være unikke, nyttige og præsenteres på en samtale måde.

Rent praktisk kan dette betyde:

 • Intet duplikatindhold. Dette straffes af Google, så det er vigtigt, at dit indhold ikke skal gentages både fra dit websted såvel som over internettet
 • Tilsvarende er fronten på nøgleord også rynket af Google
 • Dine titler og overskrifter er det, der fanger en læsers øje og får dem til at læse videre. Mens du skriver iørefaldende titler, skal du sørge for, at det, der er inden for, matcher op til titlen
 • En veludviklet side “Om” giver kontekst til indholdet og gør det mere pålideligt for en besøgende

Derudover skal information, der passer til webstedet, inkluderes og, hvis det er vigtigt, vises på passende steder. For eksempel vil jeg på et e-handelswebsted gerne vide omkostningerne, før jeg lægger det i indkøbskurven. Eller hvis der er gratis levering, inden jeg går videre til kassen. Det ville også være dejligt, hvis du ikke beder om unødvendige oplysninger, som f.eks. Placeringen eller besøgende. Jeg mener, det giver mening at Google maps eller et e-handelswebsted beder om dette, men det er ikke tilfældet for mange andre websteder.

Mange læsere synes det er irriterende, når websteder beder dem om at deaktivere annonceblokkere. Selvfølgelig er det let at forstå, hvorfor de gør det. Men i de fleste tilfælde kan brugerne let finde det, de leder efter, på en konkurrents side uden at deaktivere annonceblokeringen.

8. Din webstedsnavigation mangler

Er dit websted svært at navigere? Lader besøgende undre sig på, hvilken knap de skal klikke næste, når de når dit websted? Der kommer en anden besøgende, muligvis aldrig tilbage.

Navigation på et websted skal være intuitivt, så besøgende let kan finde det indhold, de leder efter, på dit websted. WordPress har en række muligheder, når det kommer til at hjælpe dig med at få navigering rigtigt. I det store og hele giver det mening at holde sig med de afprøvede navigationsmetoder, som de fleste internetbrugere er bekendt med. Husk også, at en søgefunktion altid værdsættes af besøgende.

Du skal også sørge for, at alle links – både interne og eksterne – fungerer fint. Ingen ødelagte links, helt sikkert.

9. Dit websted er ikke sikkert

Har du bemærket “https” i starten af ​​webadressen på denne side? Dette betyder, at WPExplorer har opnået et SSL-certifikat, og al kommunikation mellem din browser og dette websted er krypteret. Dette gør det vanskeligt for tredjepart at lytte til samtalen eller rod med den. Dette giver brugerne tilliden til at interagere med dit websted, især hvis det er en, der indsamler følsomme personlige oplysninger eller accepterer betalinger online. Du kan læse mere om dette i vores tidligere HTTPS-guide.

Ikke kun det, dit websted risikerer at være det mærket som ‘Ikke-sikker’ hvis det ikke har et SSL-certifikat. Med Let’s Encrypt er det ret nemt at tilføje sikkerhedscertificering til dit websted.

10. Hvad er over folden på dit websted?

Det er også en god ide at placere de vigtigste detaljer på dit websted umiddelbart synligt for besøgende, når de lander på din startside. Navnet på dit websted, en tagline, der angiver, hvad det handler om, og en menu, der fører til webstedets indhold, skal være synlige for besøgende, der lander på din startside, uden at skulle rulle. På denne måde hjælper du, og en besøgende ved straks, hvad dit websted handler om.

Brug kun hamburgermenuer, hvis du absolut skal. De giver mening i mobiltelefoner, men ikke så meget på et skrivebord. Nogle læsere er måske forvirrede og spekulerer på, hvad de skal klikke på næste.

Afslutter

Dit websted fungerer for dig, selv når du sover. En lille forståelse af publikumspræferencer og tilpasning til dem får besøgende til at engagere sig mere på dit websted og forhindre dem i at forkæle sig væk i en fart. Du får mindre end to sekunder til at gøre et godt førsteindtryk, og du skal gøre alt hvad du kan for at leve op til brugerens forventninger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map