Temabutikker eller Themeforest: Hvor skal du købe dine WordPress-temaer fra?

Så du søger efter et nyt WordPress-tema. Chancerne er store, at du er blevet frustreret over det store antal sider på markedet og det forvirrende udvalg af temaer at vælge imellem. Hvor skal man begynde?


Hvil let, fordi vi har taget det hårde arbejde ud af at indsnævre dine valg for at hjælpe dig med at tage en uddannet beslutning om, hvor du skal købe dit WordPress-tema. Der er mange faktorer, der spilles her, og vi vil guide dig gennem dem alle.

Bekymret for, hvilken markedsplads eller temabutik der har den bedste kundesupport? Hvor er de bedste priser? Hvilke sider er specialiserede i brantspecifikke temaer? Vi dækker alt dette og mere med vores tur gennem de mest populære markedspladser og temabutikker for WordPress. Lad os komme afsted!

Tema Markedspladser og Themeforest

Temamarkeder som Themeforest fra Envato giver et sted for temaudviklere at sælge deres varer online. Med over 20.000 temaer tilgængelige på Theme Forest, finder du produktudbud til hvert projekt, webstedsformat og stil.

På den lyse side kontrollerer Envato-kvalitet hvert tema. De fortæller dig, om fremtidige opdateringer er inkluderet i købsprisen, og om temaforfatteren aktivt understøtter temaet online (meget vigtigt for begyndere til mellemliggende WordPress-brugere!) Forvent, at priser med højere priser inkluderer betydeligt bedre support end billigere temaer.

Det er let at søge efter temaer. Webstedet indeholder en række filtre, der giver dig mulighed for at se WordPress-temaer:

 • I en bestemt kategori
 • I et specifikt prisklasse
 • Baseret på kundevurdering
 • Baseret på salg i dollars
 • og meget mere
Themforest-filterindstillinger

Filterindstillinger i Theme Forest

Temaresultater eller lister indeholder også et snapshot på hover, samt et kort resumé fortæller dig, om temaet er i høj opløsning og widget klar, hvilke browserversioner det er kompatibelt med, og hvilke rammer der understøttes. Hvis du planlægger at bruge dit tema med en bestemt løsning som understregninger, WPML eller bootstrap, denne info er ret praktisk.

total-demoer

Nogle af de nyttige demonstrationer af total tema

Themeforest er også blevet førende inden for alt-i-en, multifunktions WordPress-temaer. Du har helt sikkert set temaet nævnt på den ene eller den anden blog, og selvom disse typer temaer ikke alle er en kop te, kan du ikke gå ud over de muligheder og fleksibilitet, de giver. Bare kig på et af de mest solgte temaer, som det samlede WordPress-tema, og du vil se, at selvom et flerbrudt tema kommer med et overvældende antal indstillinger (hvilket er en god ting!), Kommer de ofte også med let at bruge eksempler på demoer med alle de allerede valgte valgmuligheder for dig.

Når man bevæger sig ud over branchen, er andre markedspladser også nyttige til at spore det perfekte tema. Mens mindre markedspladser har færre temaer tilgængelige, udgør de det for en række andre tiltalende funktioner. Et af vores top valg er Creative Market. Da forfattere kan indstille deres egne priser på denne markedsplads, kan du finde et overkommeligt tema for ethvert budget. Derudover har de fantastiske freebies hver uge, så glem ikke at tilmelde dig deres nyhedsbrev!

StudioPress & elegante temaer

Inden for temabutikkerne på internettet er der måske to standouts, der virkelig har givet et navn til sig selv. Den første var StudioPress, skabere af Genesis-rammen. Ren gjorde en god Genesis-rammeevaluering, men vi vil lige ramme de vigtigste punkter her for nu: hurtige belastningstider, fremragende support, SEO, overkommelige priser og sikkerhed er bare nogle af dem.

Genesis-rammen fra StudioPress.

Genesis-rammen fra StudioPress.

Hvis du bruger Genesis-rammerne til at drive dit WordPress-sted, anbefaler vi StudioPress, da de er den førende Genesis-temaudbyder. Hvorfor? Nå, fordi de lavet Genesis. Brug af et Genesis-barn-tema skrevet af en anden udvikler kan forårsage kompatibilitetsproblemer, da selv ekspert-temaudviklere ikke altid kender alle detaljer om rammen. Forfatterne af softwaren har en naturlig fordel i denne henseende. Derudover er deres rene og professionelle design swoon-værdige.

StudioPress-temaer

Cafe og Daily Dish-temaer fra StudioPress

StudioPress tilbyder også Genesis Pro Framework-pakken, som giver dig adgang til alle tilgængelige underordnede temaer til en lav pris. Hvis du bruger Genesis, er det at købe dit barn-tema fra StudioPress et fornuftigt valg, men de er ikke det eneste spil i byen – Creative Market, ZigZagPress og Web Savvy Marketing giver også alle Genesis-baserede muligheder.

Den anden temabutik er elegante temaer, som ikke burde være nogen overraskelse, da deres Divi-tema er et klart hit. Denne temabutik har skåret ud et godt sted for sig selv på WordPress-markedet og tilbyder masser af gode temaer til en lav bundtpris.

divi-wordpress-tema

Det massivt populære Divi-tema

Nichetema butikker & skræddersyede design

Hvis du leder efter et tema, der henvender sig til en bestemt branche, er Templatic et godt sted at starte din søgning. De tilbyder over 80 temaer til specifikke brancher som hoteller, autobutikker, restauranter, frisørsaloner med mere. De er især nyttige til katalogtemaer til virksomhedsfortegnelser. Et eksempel på deres mest nyttige temaer er nedenfor, og Templatic Showcase er også værd at se på.

Templatiske temaer

Temaer fra Templatic

Temaer, der tilbydes på Templatic, spænder fra $ 29 til $ 79 og de har også en Premium Themes Club, som giver dig adgang til alle skabeloner til $ 299. Uanset om du vælger et enkelt tema eller klubindstillingen, tilbyder Templatic ubegrænset support og temaopdateringer i et år. Du får også adgang til temeguider og et fællesskabsforum.

themeisle-bundle

ThemeIsles topsælgere

Et andet websted, der er værd at nævne, er ThemeIsle. De skabte det mest populære gratis tema på WordPress.com, og de har også nogle ret fantastiske premium-temaer. På dette sted finder du temaer perfekte til forretning, fotografering, boganmeldelser, konstruktion og mere. Du kan bare vælge et tema, eller du kan få adgang til dem alle for kun $ 99 (som inkluderer 2 års prioriteret support).

Og der er bogstaveligt talt hundreder flere temabutikker derude – det er bare et par få, vi har brugt og har tillid til.

Skræddersyede (eller brugerdefinerede) temaer

Skræddersyede temabutikker har en tendens til at være tyndere på jorden, da de fleste udviklere vælger at arbejde direkte med klienter på brugerdefinerede websteder. Der er nogle professionelle websteder, der er villige til at rumme helt tilpasset arbejde, men hvis det er en mulighed, du ønsker at forfølge. Bare husk, at brugerdefinerede temaer koster mere end skabeloner, fordi de er oprettet netop for dig, og du vil tilbringe god tid med udvikleren, så sørg for at vælge en, du kan lide.


Manglende valg er ikke problemet, når det kommer til at vælge et WordPress-tema. Selv med kun de få markedspladser og temabutikker, som vi har nævnt her, har du tusinder af muligheder tilgængelige.

Hver virksomhed og ethvert websted er i sidste ende unikt, så vi kan ikke vælge en løsning, der svarer til alle behov. Det tema, du vælger, skal baseres på dine præferencer, dit videniveau i arbejde med PHP, WordPress, CSS og andre rammer samt dit budget. Forhåbentlig vil vores opdeling af de mest populære temakilder pege dig i den rigtige retning. Den endelige beslutning er selvfølgelig din.

Vi ønsker dig godt med at finde det perfekte tema til dit websted og ville meget gerne vide, hvilken markedsplads eller temabutik du endte med at vælge, og hvorfor. Kontakt os via kommentarerne og fortæl os det!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map