Skal du vælge et gratis eller premium WordPress-tema

Skal du vælge et gratis eller premium WordPress-tema

Hvis du lige starter et nyt projekt, kan det være vanskeligt at beslutte, om du vil vælge et gratis eller premium WordPress-tema. Selvom premium-temaer generelt betragtes som det overlegne valg, er dette faktisk ikke altid tilfældet.


I denne artikel sammenligner vi gratis temaer og premium-temaer med kriterierne for pris, support, sikkerhed og opdateringer, brugervenlighed og kvalitet. Vi overvejer også fordelene ved at vælge et freemium-tema. Så lad os komme i gang …

Værdi for pengene

Total

Pris er den åbenlyse forskel, når du vælger enten et gratis eller premium WordPress-tema. Mange mennesker, der lige er startet, er opmærksomme på at betale for et nyt tema, når de ikke ved, om deres projekt rent faktisk fungerer.

Selvom et gratis tema oprindeligt er ‘gratis’, er virkeligheden imidlertid, at hvis du vil oprette et professionelt eller lukrativt websted, bliver du sandsynligvis nødt til at købe andre steder. Gratis temaer samlet set har ikke omfattende funktioner. Så det kan koste dig langt over prisen på et premiumtema at opdatere dit websted med de nødvendige premium plugins, du har brug for til et fuldt effektivt websted.

Premium-temaer leveres ofte med adskillige skjulte ekstraudstyr, hvilket gør dem til stor værdi for pengene. Mange premium-temaer leveres med premium plugins, der allerede er integreret. For eksempel leveres vores eget tema Total med Visual Composer, Slider Revolution og mere, inkluderet uden ekstra omkostninger (plus temaopdateringer er gratis for hele livet).

ThemeForest tilbyder et udvalg af tilbud på hosting og domæner, hvis du køber et af deres premium-temaer. Eller hvis du tilmelder dig en temaklub som WPMU DEV, vil du få adgang til en række ekstramateriale som plugins, support, sikkerhed og mere.

Top tip: Undersøg nøjagtigt, hvad der er inkluderet i et tema, inden du downloader det for at undgå skuffelse og ekstra udgifter.

Support fra udviklere

Support

En af de mest iøjnefaldende kontraster mellem gratis og premium temaer er den support, der tilbydes. Udviklere af gratis temaer har et ekstremt begrænset budget. Dette kan resultere i, at de ikke kan levere øjeblikkelig support af høj kvalitet. Selvom hjælp normalt er tilgængelig, er døgnbistand ikke en tjeneste, som gratis temaer generelt tilbyder.

Overordnede temaer har samlet set enten større team af udviklere, bedre supportsystemer på plads eller en kombination af begge. Omfattende videotutorials og dokumentation, fora og e-mail-support tilbydes normalt, og mange giver døgnet rundt hjælp. Så hvis du driver en online-forretning, eller du ikke har omfattende WordPress-oplevelse, kan et premium-tema med top support muligvis være vejen at gå.

Top tip: Kontroller altid, hvordan et tema understøttes, inden du træffer en endelig beslutning.

Hjemmesikkerhed og opdateringer

WordPress Repository

Det antages generelt, at premium-temaer er mere sikre end gratis temaer. Dette er dog ikke altid tilfældet.

Gratis WordPress-temaer i WordPress-arkiv gennemgå en streng gennemgangsproces. Dette sikrer, at de tilgængelige temaer i depotet er af høj standard, hvor sikkerhedselementer er en vigtig del af kriterierne.

Premium-temaer kan være mere en blandet taske med sikkerhed, da enhver kan oprette et premium-tema og sælge det. Hvis du køber dit tema fra velrenommerede udviklere eller en velkendt temabutik (såsom Themeforest, StudioPress, Anariel Design, Elegante temaer osv.), Skal du være i stand til at sove let.

Premium-temaer fra kendte udviklere er stort set de mest sikre temaer, der er tilgængelige. Disse virksomheder har store budgetter og adskillige udviklere dedikeret til sikkerhed. Fejl findes og rettes hurtigt, da ethvert sikkerhedsbrud alvorligt kan påvirke det fremtidige salg af temaet.

Premium-temaer opdateres typisk mere regelmæssigt. Opdateringer er ofte som svar på WordPress-kerneændringer og de seneste sikkerhedssårbarheder. Opdateringscyklussen har en tendens til ikke at være så regelmæssig eller konsistent med gratis temaer. Så jo ældre temaet bliver, jo mere åbent er det for sikkerhedsbrud.

Top tip: Køb altid premium-temaer fra velrenommerede kilder og gratis temaer fra WordPress-arkivet for at sikre et højt, sikkert tema.

Kvalitet af tema design og funktionalitet

ThemeForest

Kvaliteten af ​​design kan variere meget mellem et gratis eller premium WordPress-tema. I det hele taget tilbyder populære premium-temaer et højere niveau af kvalitet. Designer er professionelle i deres layout og æstetik, avancerede funktioner og funktionalitet er indbygget, og der er fokus på brugervenlighed.

Når det er sagt, nogle premium-temaer går for langt, inklusive masser af funktionalitet, der bedre betjenes af plugins. Dette vil forårsage temaopblæsning, nedsætte dit websted og påvirke dets ydeevne. Og hvis du beslutter at skifte temaer i fremtiden, vil migrering af dit indhold ikke være en let proces.

Et andet punkt, du skal overveje, når du vælger mellem et gratis eller premium WordPress-tema, er, at du muligvis ikke har brug for mange af de funktionaliteter, som mange af de premium-temaer giver. Hvis du vælger et let gratis tema, kan du nemt installere et par WordPress-plugins for at gøre nogle imponerende forbedringer. Ved at investere i sidebygger og andre avancerede plugins kan du hurtigt opgradere udseendet på dit websted samt tilføje de ekstra funktioner, du muligvis har brug for.

Top tip: Læs temavurderinger for at få en god forståelse af et temas kvalitet og samlede ydelse.

Anvendelighed

Tyve Sytten

Brugervenligheden af ​​et WordPress-tema er en ekstremt vigtig faktor, der skal overvejes, når du vælger et nyt tema til dit WordPress-websted. Desværre kan brugervenligheden for skabere af websteder og for brugere af webstedet være noget, der mangler med et gratis tema. Men hvis du har begrænset erfaring med at bruge WordPress, kan dette muligvis fungere til din fordel. Enkelheden med gratis temaer og manglen på funktioner gør dem ofte hurtige og lette at konfigurere.

Premium-temaudviklere har en tendens til at fokusere på at designe temaer med imponerende brugbarhed, både på for- og bagenden. Premium back-end-brugbarhed sparer dig meget tid og kræfter, når du arbejder på dit websted. Og det er vigtigt, at det giver dig mulighed for at nyde tilpasningsprocessen. En effektiv og succesrig brugeroplevelse for dine besøgende vil også øge brugertiden på stedet og forbedre dit websteds konverteringer.

Top tip: Tjek tema-demoer for at få en fornemmelse af brugerens oplevelse af besøgende.

Afsluttende tanker om et gratis eller premium WordPress-tema

Er du stadig i tvivl om at betale for et premium-tema fra get-go? Så er et freemium-tema muligvis et godt valg for dig. Et freemium-tema er et gratis tema, der kan opgraderes når som helst. Dette betyder, at hvis du på et tidspunkt i fremtiden beslutter, at du har brug for de avancerede funktioner og funktionaliteter i et premium-tema, kan du nemt skifte til premium-versionen uden at skulle migrere til et nyt tema.

Du skal nu have en god idé om, hvad gratis og premium WordPress-temaer tilbyder. Uanset hvilken mulighed du vælger, skal du sørge for at gøre din research. Og download altid dit tema fra en velrenommeret kilde.

Vil du vælge et gratis eller premium WordPress-tema til dit projekt? Eller er et freemium-tema den bedste mulighed for dig? Del dine tanker i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map