Skal du oprette en app til din WordPress-virksomhed?

Skal du lave en app til din WordPress-forretning

Dette spørgsmål kommer ganske lidt op, og det afhænger helt af dine svar på et par ekstra spørgsmål.


At oprette en mobilapp bare fordi du synes, det er den nye forretningstrend, er ikke en god idé. Ikke kun kan mobile apps blive dyre, men ofte gør du kun processen vanskeligere for dine kunder.

For eksempel har en restaurant muligvis allerede en side med kuponer og et bookinglink på deres mobilwebsted. Så hvad ville være poenget med at tvinge kunder til at downloade en app, der gør det samme?

Så skal du oprette en app, der supplerer din WordPress-forretning? Lad os se.

Du skal allerede have et lydhør WordPress-websted

Hvis du ikke i øjeblikket arbejder med et mobilt responsivt WordPress-sted, er det nu tid til at få et. Dette betyder dybest set, at dit websted klikker på plads og gør mere brugervenlige knapper, billeder og skrifttypestørrelser, når de ses på en tablet eller smartphone.

Hvis du ikke er sikker på, om dit websted reagerer, skal du gå til Google mobilvenlig test, indsæt din URL og tryk på Kør test knap. Google fortæller dig, om dit websted er mobilvenligt.

Hvis det ikke er, anbefaler jeg at finde et nyt WordPress-tema (vi anbefaler selvfølgelig Total WordPress-temaet, fordi det er netop det – den samlede pakke inklusive responsiv, RTL klar og SEO venlig). Ellers vil dine søgeresultater lide.

Det næste trin er at se dit lydhøre WordPress-sted på en telefon og tablet. Se på grænsefladen og se, om det har alle de funktioner, du ønsker fra en mobilapp.

Nogle gange behøver du ikke betale ekstra penge for en mobilapp, især da det kræver, at kunder tager det ekstra trin med at downloade en app.

Er der en funktion, du har brug for, der kan gøres bedre med en mobil app?

Der er masser af mobilappfunktioner, som du simpelthen ikke kan duplikere med et mobilt responsivt websted. For eksempel er en af ​​de mest almindelige funktioner, du ser, et belønningsprogram. Nogle virksomheder forbinder belønninger til kreditkort, mens andre opretter unikke kundekoder, der kan scannes når som helst på registeret.

En anden funktion, jeg har set på mobile apps, er et reservationssystem. Det meste af tiden på lydhøre websteder forvandles bookingprocessen til noget langt mere kompliceret end det burde være. For eksempel oprettede Chipotle en app, der lader folk foretage deres ordrer via appen, så de kan springe over linjen, når de ankommer. Jeg kan ikke forestille mig et responsivt websted, der indeholder de samme funktioner.

Den store mobilappfunktion, som du ikke kan duplisere med et responsivt WordPress-sted, er push-meddelelsen. Ikke kun det, men push-meddelelsen er generelt en af ​​de største pengeproducenter når det kommer til mobile apps.

Ville en mobilapp være til fordel for dine kunder?

Okay, så du har besluttet, at en ønsket funktion kun kan udføres med en mobilapp.

Nu er spørgsmålet: Vil den funktion faktisk hjælpe dine kunder?

Med push-meddelelser sender du værdifulde kuponer eller en masse annoncer, som kunderne ikke er interesserede i?

Er belønningsprogrammet praktisk og værdifuldt nok til, at kunder kan overveje at downloade mobilappen og bruge den på en sammenhængende basis?

Har du midlerne til at markedsføre appen?

Hvis du ikke får brugere til at downloade din mobilapp, er der ingen grund til at have en i første omgang. Jeg har set flere små detailvirksomheder fremstille imponerende apps. Jeg havde en golfbaneklient, der lavede en app og postede et skilt med fordelene ved at downloade i pro shop.

Fyren havde endda en QR-kode til hurtig scanning og download. Det eneste problem var, at nogle pro shop-medarbejdere aldrig nævnte tegnet.

En arbejdstager forklarede imidlertid fordelene ved appen for enhver golfspiller. Det, der var interessant, var, at vi kunne krydse henvisning til det tidspunkt, hvor folk downloadede appen til, da netop denne medarbejder arbejdede. 90% af downloads kom fra da den person bemandede pro shop.

Kort sagt skal du være klar med en plan for at markedsføre din app.

Nogle gange er et WordPress-sted bygget til en blog eller en onlinetjeneste, der har brugere fra hele verden. I dette tilfælde vil du have en mere digitalt fokuseret marketingindsats.

Dette kan omfatte:

 • E-mail-marketing
 • Google-annoncer
 • Facebook-indlæg
 • Blogging

Lokale virksomheder med mobile apps ønsker dog ikke brugere fra hele verden. Du prøver kun at overbevise dine nuværende og nye kunder om at downloade appen.

Dette betyder, at størstedelen af ​​app-marketing er afhængig af dig og dine medarbejdere. E-mail-marketing, sociale medier og lokalorienterede annoncer kommer til at komme godt med, men de følgende marketingområder vil gøre eller ødelægge antallet af mennesker, der downloader din app:

 • Uddannede medarbejdere, der viser folk, hvordan man downloader appen
 • En slags tilmeldingsbonus som en BOGO
 • Et tegn i registret med en QR-kode og en omtale af dit websted (da mange mennesker ikke ved, hvordan man bruger QR-koder)
 • En gennemtænkt digital marketingplan

Sådan gør du dit WordPress-websted til en app

Med en plugin selvfølgelig! To populære måder at konvertere aktuelle WordPress-websteder til mobile apps er MobiLoud og AppPresser.

Det eneste problem, jeg har med disse WordPress til app-konvertere, er, at resultaterne ikke er meget forskellige fra resultaterne af en responsiv webstedsversion. Konverterne ser ud til at generere knapper og faner, der er mobilvenlige, men hvis du allerede har dette på et responsivt websted, gør du dybest set det mere kompliceret for brugere, da de derefter skal downloade appen fra en app-butik.

Dette er imidlertid bare-bone funktionaliteten i disse konvertering plugins.

MobiLoud, for eksempel, giver dig ting som push-meddelelser og yderligere appfunktioner, der starter ved $ 69 pr. Måned. Det store spørgsmål er, om prisfastsættelsen er umagen værd, så det er vigtigt for dig at gennemgå, hvilke funktioner du får, og tage hensyn til, om du vil tjene penge på appen.

F.eks. Kan MobiLoud premium-version faktisk ende med at blive en bedre mulighed end en af ​​de mere avancerede dedikerede appbyggere nedenfor.

Hvorfor?

 • Startpakken er $ 120 pr. Måned. Det lyder stejlt for en lille virksomhed eller opstart.
 • Men de fleste af de avancerede appbyggere nedenfor vil ikke spare dig for mange penge.
 • Og MobiLoud garanterer, at du opretholder den aktuelle branding på dit WordPress-sted.
 • Derefter modtager du push-meddelelser med $ 120 per måned-betaling.

Det tager nogle test, men det følgende hotdogstandsscenarie er ikke ualmindeligt:

 • Din hotdogstand sælger omkring 100 hunde i løbet af frokostrushen.
 • Hver hotdog giver dig et overskud på $ 3.
 • Det betyder, at du kun behøver at få 40 flere kunder om måneden for at retfærdiggøre $ 120 pr. Måned.
 • Da push-meddelelser kan sendes baseret på placering i et bestemt tidsrum, synes 40 kunder pr. Måned at være fuldstændig gennemførlige (især da du kunne oprette begrænset tidstilbud i løbet af uden for spidsbelastningen).

Derfor er du nødt til at forstå, hvad appen vil gøre for dig, og om disse push-meddelelser giver værdi for dig og dine kunder eller ikke.

Disse $ 120 pr. Måned kan være urimelige for en blog, der kun sælger en håndfuld e-bøger pr. Måned, så det afhænger helt af din virksomhed og det arbejde, du lægger i marketing.

Flere avancerede appbyggere med fantastiske værktøjer

Disse indstillinger konverterer ikke dit WordPress-sted. I stedet starter du med skabeloner og får langt flere funktioner såsom iBuildApp eller BuildFire. Og selvfølgelig er der tusinder af dygtige udviklere på websteder som Toptal og Upwork klar til at hjælpe til en times pris.

Skal du oprette en app til at supplere din WordPress-forretning?

Gå gennem listen med spørgsmål for at beslutte, om en app er rigtig eller ikke:

 • Tilfredsstiller dit responsive sted allerede dine mobilbehov?
 • Er der en funktion, der kan gøres bedre med en mobilapp?
 • Ville appen tjene penge?
 • Ville det gavne dine kunder?

Efter dette skulle du have din beslutning. Fortæl os, hvis du planlægger at oprette en app til din WordPress-forretning. Og hvis du ønsker flere tip, kan du tjekke vores guide til, hvordan du omdanner dit WordPress-websted til en app.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector