Sådan vokser du din målgruppe og promoverer dine produkter med konkurrencer om WordPress

Udvid din målgruppe med konkurrencer om WordPress

Det kan være meget værd at køre en konkurrence på dit WordPress-websted, men det kan også være hårdt arbejde. Hvis det planlægges og udføres korrekt, kan det hjælpe med at skabe dit publikum, øge brandmærke og hjælpe med at markedsføre og sælge dine produkter.


Men hvad skal du overveje, før du kører en konkurrence, og hvilken type konkurrence er bedst egnet til dit projekt? I denne artikel skal vi se på nogle af de forskellige typer af konkurrencer, du kan køre, samt de bedste WordPress-konkurrence-plugins, der gør det at få dit publikum til at blive en leg.

Fordelene ved at køre en WordPress-konkurrence

WordPress konkurrence

At køre en konkurrence skaber spænding og interaktion blandt dit webstedssamfund. Præmierne behøver ikke at være enorme, men, korrekt gjort, kan fordelene for din virksomhed være.

Indsamling af e-mail-adresser

Konkurrencer er en fantastisk måde at indsamle e-mail-adresser på, og en af ​​få gange, når folk er glade for at skille sig ud med dem. Folk elsker sjove konkurrencer og mere end at de elsker freebies. At give en e-mail-adresse for at få adgang til muligheden for at vinde en præmie er en lille pris at betale. I mellemtiden vokser og vokser dit websteds adresseliste.

Udvide din målgruppe

Et oplagt resultat af en konkurrence er, at du kan nå et bredere publikum, især hvis du får mest ud af dine sociale mediekanaler. Jo flere mennesker deltager i din konkurrence, diskuterer og deler den online med deres venner, jo mere vil dit websted begynde at kultivere og nå et nyt publikum.

Forbedring af din tilstedeværelse på sociale medier

Konkurrencer er en populær måde at forbedre din tilstedeværelse på sociale medier på. Del eller kør dine konkurrencer gennem dine sociale mediekonti, og dine delinger, likes og følgere vil hurtigt stige. Dette vil øge dit publikum på sociale medier, og hvis du er klog til det, kan du hjælpe med at øge trafikken til dit websted.

At øge brand Awareness

Social media marketing samt at nå et bredere publikum gennem at køre en konkurrence bidrager i vid udstrækning til at skabe opmærksomhed om brandet. Spændingen omkring din konkurrence og den deraf følgende rækkevidde til nye forbrugere, der kan opstå, hjælper med at skabe generel opmærksomhed om dit brand. I forbindelse med det vil selve konkurrencen og samspillet omkring det hjælpe med at positionere dig som et seriøst brand og en ægte autoritet i din branche.

Markedsføring af dine produkter

Konkurrencer er også en imponerende måde at markedsføre dine produkter, især hvis du baserer en konkurrence omkring et af dine produkter. Dette kan være at bruge dit produkt som en præmie, bede folk om at kommentere et bestemt produkt eller dele fotos, der viser et af dine produkter. Lad dine besøgende og kunder markedsføre dine produkter for dig gennem konkurrencer, dele billeder og dialog om dem med et bredere publikum.

Alle ovenstående punkter bør i sidste ende føre til en stigning i trafikken til dit websted og mere salg eller kundeemner. Dette vil dog kun være tilfældet, hvis du har tænkt igennem konkurrencen og valgt den rigtige type konkurrence til dit websted og publikum.

Ting at overveje FØR du starter konkurrencen

WordPress-Winner-Dollarphotoclub_105863212

Når du først har besluttet at køre en konkurrence på dit WordPress-websted, skal du ikke bare skynde dig ind i det uden en klar plan eller strategi. Der er nogle vigtige punkter, du skal overveje, før du kommer i gang.

Hvad er målet med konkurrencen?

Tænk nøje over, hvad du vil opnå ved at køre en WordPress-konkurrence. Hvem er du målrettet mod, og følgelig hvilken type konkurrence, du skal køre? Vil du udvide dit publikum, øge din adresseliste, promovere dine produkter eller noget andet? Husk, at på lang sigt kan du køre mere end en WordPress-konkurrence, så bare vælg et eller to mål til den første konkurrence på dit websted.

Hvem er målgruppen?

Du skal identificere din målgruppe, hvis du ønsker, at din konkurrence skal nå sine mål. Du ønsker, at konkurrencen skal tiltrække den type mennesker, der sandsynligvis bliver kunder, klienter eller abonnenter, ikke folk, der elsker konkurrencer, men som ikke har nogen interesse i din niche.

Prisen for din konkurrence er vigtig her. Det behøver ikke at være dyrt, men vigtigst af alt skal det resonere med din målgruppe og være relateret til dine produkter eller branche. Dette vil hjælpe med at tiltrække det rigtige klientel.

Hvilken type WordPress-konkurrence vil du køre?

Den type konkurrence, du vælger at køre, skal hjælpe med at markere felterne for at tiltrække det rigtige publikum og realisere målene for konkurrencen. Tænk på den type konkurrence, din målgruppe vil være interesseret i at deltage i. For eksempel kører fotografer på det mest basale niveau en fotograferingskonkurrence. Men hvis dit mål er at indsamle e-mail-adresse, skal du sørge for, at dette er en forudsætning for at deltage i konkurrencen.

De forskellige konkurrencetyper, du kan køre

Her er nogle forskellige typer af konkurrencer, som du kunne køre, samt nogle af de bedste WordPress-konkurrence plugins, der kan hjælpe dig med at administrere dem.

Bemærk: Sørg for at undersøge lovgivningen om gaver og lotterier i dit land, stat, forsyn, amt, by osv. I nogle tilfælde kan der være aldersbegrænsninger, skatteformer eller andre regler og krav, der er dit ansvar at følge.

En fotokonkurrence

Fotokonkurrence WordPress Plugin

Det er velkendt, at folk engagerer sig mere med billeder online end tekst. Så hvorfor ikke drage fordel af dette og køre en fotokonkurrence? Deling af billeder i en konkurrence kan være en god måde at markedsføre dine produkter på, da konkurrencen kan være at lægge et billede af et af dine produkter, der bliver brugt eller nydt. For at øge engagementet på dit websted kan du bede folk om at stemme på billederne for at bestemme vinderen.

Photo Contest Plugin er et premium WordPress konkurrence plugin. Det giver dig mulighed for at oprette en fotograferingskonkurrence på dit WordPress-sted og tilbyder en række muligheder, så du kan skræddersy konkurrencen til dine behov. Det stemmer sammen stemmerne og identificerer vinderen for dig, idet du tager alle vanskelighederne med at organisere og køre en konkurrence online med WordPress.

En WordPress kommentar konkurrence

Vælg Giveaway vinder-plugin

Hvis du vil oprette en konkurrence, der tilskynder til spænding, diskussion og engagement blandt dit websteds samfund, skal du installere og køre det gratis WordPress-plugin Vælg Giveaway-vinder. Dette plugin giver dig mulighed for at køre en konkurrence på dit websted, der er baseret på folk, der kommenterer et blogindlæg.

Vælg blot det blogindlæg, du vil have folk til at diskutere, og giver derefter en chance for at vinde, valgt tilfældigt af plugin, for alle, der vælger at kommentere. Denne type konkurrence opmuntrer til diskurs på dit websted og skaber et stærkt interaktivt samfund.

Deling af konkurrence på sociale medier

Wishpond sociale konkurrencer

En imponerende måde at tilskynde folk til at skabe brand-awareness og få nye tilhængere er at køre en delingskonkurrence på sociale medier. Dette indebærer at skabe en eller anden form for billede eller tekst og bede folk om at dele og lide det, for at være i med en chance for at vinde.

Wishpond sociale konkurrencer er et fantastisk gratis WordPress konkurrence plugin, der giver dig mulighed for at oprette en delingskonkurrence på Facebook og Twitter. Det kører og overvåger konkurrencen for dig og vælger endda vinderen tilfældigt.

Henvis til en venskonkurrence

Invitebox WordPress Competition Plugin

InviteBox er et premium WordPress-konkurrence-plugin, der refererer til en ven, der gør det muligt at køre henvisningskonkurrencer. Men det kommer med en 14-dages gratis prøveversion (som du kunne bruge til at hjælpe med at lancere et nyt websted og derefter bruge forskellige konkurrence plugins senere).

Ved at oprette en henvisningskampagne med InviteBox kan du køre din konkurrence ved at belønne dem, der henviser deres venner. Folk er normalt glade for at henvise en ven, hvis de har en chance for at vinde en præmie. I mellemtiden drager dit websted fordel af promovering og deling af din virksomhed med et nyt publikum.

En videokonkurrence

Videokonkurrence WordPress Pugin

Videoer online er det, som alle er interesseret i i øjeblikket, så prøv at tappe ind på det. Videokonkurrence WordPress Plugin er et premium konkurrence plugin, der hjælper med at opsætte og administrere en videokonkurrence for dig. Gennem videokonkurrencer kan du promovere dit brand og dine produkter. Forhåbentlig vil folk også dele konkurrencen og videoer på sociale medier, hvilket hjælper med at vokse dit publikum.

WooCommerce Lottery

WooCommerce Lottery

Eller du kunne køre et gammeldags lotteri. Med WooCommerce Lottery kan du køre dine egne WordPress lotterier ved at bruge kraften fra WooCommerce.

Efter installationen er du i stand til at oprette et lotteri på samme måde som du vil oprette en hvilken som helst anden WooCommerce produktside. Du kan indstille et prismærke for hver billet, som brugerne betaler for at bruge en af ​​de WooCommerce-godkendte betalingsgateways, du har installeret på dit websted.

Du kan også kontrollere alle de vigtige detaljer for hvert lotteri. Dette inkluderer start / slut-tider, det maksimale antal billetter pr. Bruger og antallet af vindere. Du kan også angive det absolutte maksimale antal tilgængelige billetter. For at tromme ekstra spænding er der endda en række animerede widgets, der tæller ned til næste træk.

Når lotteriets sluttidspunkt rammer, vil plugin også tage sig af alle bag kulisserne, inklusive valg af vindende billetter tilfældigt. Efter lodtrækningen sender WooCommerce Lottery også e-mail-meddelelser til vinderen / s – og, hvis du vil, til dem, der ikke vandt.

Selvom du ikke kan bruge plugin til kontanttræk, kan det bruges til at give kæmpe præmier væk – for eksempel produkter på lager i din eCommerce-butik.


Der er selvfølgelig meget flere typer konkurrenceydelser og plugins, som du kan bruge, men dem, der er nævnt i denne artikel, er bestemt et godt sted at starte. Tænk nøje over din type websted eller virksomhed, det publikum, du vil tiltrække, og vigtigst af alt, hvad du vil opnå gennem din konkurrence. Vælg derefter typen af ​​konkurrence i overensstemmelse hermed. Held og lykke!

Hvordan vil du bruge konkurrencer til at markedsføre og udvide dit websted? Del dine tanker i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map