Sådan vælges et plugin til begivenhedsstyring til dit websted

Sådan vælges et plugin til begivenhedsstyring til dit websted

WordPress er en open source-platform, der giver en solid ramme for mange typer websteder. Det tilbyder dog kun lidt i vejen for nichespecifikke funktioner. Hvis du søger at oprette noget andet end en simpel blog eller virksomhedswebsted, har du muligvis brug for adgang til mere funktionalitet.


Dette gælder, hvis du ønsker at promovere begivenheder via dit websted. Du skal være i stand til at liste over begivenhederne, give en måde, hvorpå folk kan købe billetter, og så videre. Det er tidskrævende at implementere disse funktioner fra bunden – men det rigtige plugin kan få det til at ske på kort tid.

I dette indlæg taler vi om, hvilke funktioner du har brug for til dit begivenhedswebsted, og hvordan du vælger det rigtige open-source begivenhedsstyring plugin. Lad os komme igang!

Hvorfor du muligvis har brug for en plugin til begivenhedsstyring

Din hjemmeside kan være en fremragende måde at få ordet ud på kommende begivenheder af alle typer. Dette giver dig mulighed for at være vært for alle de nødvendige oplysninger på et sted og tiltrække nye potentielle deltagere gennem søgemaskintrafik.

Eksempel på begivenheder

Hosting-begivenheder er også en meget skalerbar applikation til dit websted. Du kan blot liste en eller to begivenheder eller oprette et helt websted, der er baseret på promovering og styring af koncerter, møder, konferencer, spil eller en kombination deraf.

I begge tilfælde har du dog brug for mere funktionalitet, end WordPress kan levere på egen hånd. Misforstå os ikke – WordPress er et fremragende fundament for dit begivenhedswebsted. Det er let at bruge, fleksibelt og sikkert. Stadig vil du gerne have et par ekstra funktioner, såsom:

 • En måde at vise og organisere dine begivenheder på
 • En kalender, hvor du kan vise alle kommende begivenheder ét sted
 • Funktionalitet til at lade besøgende købe billetter
 • Evnen til at styre deltagernes information og registrering

Ingen af ​​disse er lette med en standard WordPress-installation, men alle kan være overraskende enkle med det rigtige plugin.

Hvad skal man kigge efter i et hændelsesplugin

Først og fremmest er det smart at se efter en open source event management-løsning. WordPress i sig selv er open source, hvilket betyder, at dens kildekode kan ændres på enhver måde, du vil. Det samme gælder for de fleste WordPress-plugins.

Dette er vigtigt, fordi det betyder, at du har total frihed over, hvordan dit begivenhedswebsted fungerer. Selv hvis du ønsker at holde tingene enkle lige nu, har du mulighed for at ændre funktioner og funktionalitet, så de passer til dine nøjagtige behov..

WordPress.org Gratis begivenheds plugins

Det er ikke svært at finde plugins til begivenhedsstyring – der er masser af gratis muligheder i WordPress Plugin Directory (bare søg efter “begivenhed”) såvel som premium-tilbud fra forskellige udviklere. Tricket ligger i at vælge det bedste til dit websted.

En plugin til begivenhedsregistrering til WordPress kan tilbyde en bred vifte af funktionalitet. Lad os hurtigt se på de vigtigste funktioner, din valgte løsning skal have, så du ved, hvad du skal fokusere på:

 • En brugerdefineret posttype til begivenheder. Meget ligesom hvordan et e-handelsplugin som WooCommerce tilføjer en ny produktindstilling til dit websted, skal et hændelsesplugin give dig en måde at oprette hændelsesposttyper på. Dette giver dig mulighed for at holde dine begivenheder adskilt fra dit websteds andet indhold (f.eks. Indlæg og sider). Desuden gør det det lettere at tilføje supplerende information til hver begivenhed, inklusive priser og placeringer.
 • En begivenhedskalender. Det er også nyttigt at have en kalender, der viser alle dine begivenheder ét sted. Dette gør det lettere for besøgende at se alt tilgængeligt uden at skulle søge gennem mange forskellige sider. Hvis de ser en begivenhed i kalenderen, der piper deres interesse, skal de være i stand til at klikke igennem for at lære mere om det.
 • Ticketing og registreringsfunktionalitet. Medmindre alle dine begivenheder er gratis, giver det mening at aktivere online køb. Folk er mere tilbøjelige til at tilmelde sig, hvis de kan gennemføre hele registreringsprocessen på dit websted. Denne funktionalitet skal også være fleksibel – så du kan indstille priser, tilbyde forskellige niveauer af billetter og så videre.

Der er selvfølgelig andre funktioner, der kan komme godt med. For eksempel kan nogle plugins muligvis give den funktionalitet, der hjælper dig også med at administrere begivenheder. Dette kan omfatte en måde at se og administrere alle deltagere til en begivenhed og scanne billetter. Ovennævnte tre funktioner kan dog betragtes som must-haves, hvis du ønsker at promovere begivenheder gennem dit websted.

Vælg den rigtige løsning til begivenhedsstyring til dig

Når du ved, hvad du leder efter, er det ikke for svært at vælge en open source-begivenhedsregistreringsløsning. I de følgende tre trin vil vi lede dig gennem processen.

Trin 1: Lav en liste over dine ønskede funktioner

Dette første trin kræver forståelse af nøjagtigt, hvad du vil gøre via dit websted. Dette betyder at besvare spørgsmål som:

 • Hvilke typer begivenheder vil du promovere?
 • Behøver du kun at liste et par begivenheder eller mange af dem?
 • Er de fleste af dine begivenheder gratis, eller kommer de med en pris?
 • Hvilken slags oplysninger skal du give for potentielle deltagere?
 • Hvor store vil dine begivenheder være, og hvor meget hjælp har du brug for at administrere dem?

Disse svar giver ledetråde til, hvilke typer funktioner du har brug for. For eksempel, hvis du planlægger at liste regelmæssige store begivenheder, har du brug for en robust kalender og masser af administrationsfunktioner. På den anden side, hvis du promoverer et par små begivenheder her og der, vil dine behov være enklere.

På dette tidspunkt kan du gå videre og oprette en ønskeliste over de funktioner, du ønsker, fra din events management-løsning. I de fleste tilfælde bør dette omfatte store tre vi diskuterede tidligere (en hændelsesposttype, en kalender og billetfunktion). Du vil dog også medtage alle funktioner, der er unikke for dit specifikke websted og dine behov.

Trin 2: Beslut, om du vil have en gratis eller premium-løsning

Hvis du overhovedet er bekendt med WordPress, ved du sandsynligvis, at plugins kommer i nogle få standardvarianter. Nogle er gratis, mens andre har en pris knyttet. Mange er også freemium i naturen, hvilket betyder, at de har både en gratis og en premium version.

Hvilken type plugin, du vælger, afhænger stort set af to faktorer:

 1. Dit budget. Hvis du har ringe eller ingen midler til at arbejde med, kan en gratis plugin muligvis være den sikrere satsning. På den anden side, hvis dit budget tillader det, kan et premium plugin være en værdifuld investering, hvis du planlægger at tjene penge gennem dine begivenheder. Afhængigt af det plugin og det niveau, du vælger, kan dette koste dig overalt mellem $ 50 og et par hundrede dollars.
 2. Dine behov. Som hovedregel tilbyder premium plugins mere avancerede funktioner end de gratis alternativer. Så det bedste valg afhænger delvis af, hvor meget funktionalitet du har brug for, og om du ønsker at holde dit begivenhedswebsted enkelt eller med komplekse funktioner.

I mange tilfælde er et freemium-plugin langt det bedste. Dette skyldes, at du kan starte på det frie niveau uden at risikere noget. Du kan lære, hvordan plugin fungerer, og beslutte, om dens kernefunktionalitet vil opfylde dine krav eller ej. Derefter kan du opgradere, hvis og når du beslutter, at du har brug for adgang til et større sæt funktioner.

Lad os som et eksempel se på Event Espresso-plugin.

EventEspresso

Denne event management-løsning har en lite version, Event Espresso Decaf, som er opført i WordPress Plugin Directory. Det inkluderer billet- og registreringsfunktionalitet, automatiserede bekræftelses-e-mails og endda apps, der kan hjælpe dig med at scanne billetter og spore deltagelse under begivenheder.

Så er der premium-versionen, som også er en open source-mulighed:

EventEspresso Pro

Dette inkluderer yderligere funktioner, såsom en robust begivenhedskalender og muligheden for at oprette flere priser og billetindstillinger. Nogle af disse funktioner kan også købes som fristående tilføjelser, som er en anden vej, du kan tage. Med den rigtige kombination af et gratis plugin og et par tilføjelser kan du ofte få alt, hvad du har brug for til en temmelig lav startpris.

Trin 3: Evaluer din plugin-shortlist

Når du ved, hvad du leder efter, er det eneste, der er tilbage, at begynde at udforske markedet. Du kan tjekke WordPress Plugin Directory, premium markedspladser som CodeCanyon og uafhængige udviklerwebsteder (bare gør din research for at være sikker på at du får dit plugin fra en velrenommeret kilde).

Når du opretter en kortliste med plugins for begivenhedskalender, du kan lide, vil du evaluere hver enkelt omhyggelig. For at gøre det, skal du overveje:

 • Funktionssæt: Indeholder plugin alle de væsentlige funktioner fra din liste?
 • Prisfastsættelse: Kommer pluginet ind i dit budget (inklusive premium-lag og tilføjelser, hvis relevant)?
 • Bedømmelser og anmeldelser: Hvad har andre brugere at sige om plugin?
 • Kompatibilitet: Holdes plugin opdateret, og er det kompatibelt med din version af WordPress (og dit arrangement WordPress-tema eller andre plugins)?
 • Support: Tilbyder udvikleren support til plugin, ideelt via flere kanaler?

Endelig, hvis det overhovedet er muligt, vil du prøvekøre et plugin til begivenhedsadministration, før du går ind på det. Hvis der ikke er nogen demo tilgængelig, skal du hente den gratis version og oprette den på et testwebsted. Nogle gange er det at få hands-on med et plugin den bedste måde at afgøre, om du vil have glæde af at bruge det på lang sigt.


Hvis du vil opmuntre til høj deltagelse på dine begivenheder, har du brug for det rigtige sæt værktøjer. En fleksibel open source-løsning giver dig mulighed for at vælge og vælge, hvilke funktioner du har brug for. Dette kan let opnås ved at bygge dit websted med WordPress og udvide det via det rigtige plugin.

Hvad er dit yndlingsværktøj til begivenhedsstyring? Fortæl os om det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map