Sådan vælges et farveskema til dit WordPress-projekt

Valg af et farveskema til WordPress og de bedste farvegeneratorer

Det kan være en meget vanskelig og tidskrævende opgave at vælge et farveskema til dit WordPress-projekt. De rigtige farver hjælper med at skabe et smukt og opmærksomhedsfangende websted, der appellerer til dine besøgende og opmuntrer dem til at vende tilbage igen og igen. Men misforstå, og antallet af gentagne besøgende, salg, konverteringsfrekvens og forretning kan alle lide.


Heldig for dig inkluderer mange topsælgende WordPress-temaer indbyggede farveindstillinger. Det samlede WordPress-tema inkluderer for eksempel farvevælgere til næsten alle sidebygger-moduler samt masser af indbyggede indstillinger i den levende WordPress Customizer. Så med det rigtige tema kan du implementere dit farveskema fuldt ud.

I denne runde op af de bedste farvegeneratorer vil vi se på en række forskellige værktøjer til at hjælpe dig med at vælge et farveskema til dit WordPress-websted. Udvalget af farvegeneratorer, der er nævnt i denne artikel, tilbyder adskillige funktioner mellem dem. Så uanset hvilken designoplevelse du har, vil du være i stand til at finde et farvegeneratorværktøj, der passer til dine behov.

Brand paletter

Brand Palettes af Bold Web Design

En af de bedste måder at komme i gang med dit eget farveskema er at blive inspireret af store mærker i din niche. Bare rolig – dette involverer ikke Googling og inspektion af billeder for at dechiffrere den perfekte nuance af blå. Fed design oprettet et praktisk mærke farve palet værktøj af formue 500 virksomheder for at gøre dette let!

Brand Palettes FedEx-eksempel

Dette gratis værktøj til farvepalet gør det nemt at se, hvad andre mærker i din niche bruger. Brug filtrene til at vælge en bestemt branche, og klik derefter på et logo for at se hexfarver, som det pågældende firma bruger til deres websted og markedsføring. Selvom vi ikke ville foreslå at kopiere et virksomheds branding, er dette et fremragende værktøj til at få inspiration og se farvepalettendenser. På denne måde kan du nemt indsnævre den retning, du vil tage dine egne farver.

Adobe Color CC

Adobe Color CC

Som alle Adobe-produkter, Adobe Color CC er en avanceret løsning, der vil involvere lidt af en indlæringskurve, hvis du ønsker at få mest muligt ud af dens funktioner. Vælg mellem prægenererede farvepaletter eller opret dine egne baseret på en farve eller et uploadet billede efter eget valg.

Adobe Color CC giver dig mulighed for at vælge dine egne farveregler eller selv justere farver manuelt. Hvis du leder efter en grundlæggende og hurtig farvegenerator, er dette ikke softwaren til dig. På den anden side, hvis design er din ting, og du nyder at udforske kompleksiteten af ​​farvepaletter, vil Adobe Color CC ligge lige op på din gade.

Coolors

Coolors

Coolors giver dig mulighed for hurtigt at oprette smukke farveskemaer, der altid fungerer sammen. Lås en farve, du gerne vil bruge, klik på mellemrumstasten, og derefter genererer Coolors et passende farveskema. Hvis du baserer et farveskema omkring et billede, skal du blot uploade billedet og lade Coolors finde de bedste farver, der passer til det.

Farver kan tilpasses ved at justere temperatur, farvetone, mætning og mere. Paletter kan derefter organiseres og gemmes i skyen, så du får adgang til dem fra ethvert sted.

ColorHexa

ColorHexa

ColorHexa er et gratis værktøj, der genererer en farvepalet til enhver farve, du vælger. Når du har valgt en farve, giver ColorHexa detaljerede oplysninger om den specifikke farve. Dette inkluderer de procentvise farver, der udgør din valgte farve, og statistikker over farvetone, mætning, lysstyrke og mere.

Der genereres et antal farvepaletter samt alternative indstillinger, ændringer på nuancer og toner og forhåndsvisninger af farvet tekst og rammer. Alt i alt er ColorHexa et ekstremt dybtgående værktøj, der giver dig mulighed for at oprette det rigtige farveskema til dit WordPress-websted.

Palettr

Palettr

Palettr er et interessant farvegenereringsværktøj. I stedet for at basere en farvepalet på en individuel farve, vælger Palettr en farvepalet omkring et tema eller et sted. Skriv blot et ord eller ord, der bedst beskriver et tema eller et sted. Vent derefter på, at Palettr finder de passende farver.

Palettr fungerer ved at finde billeder, der er knyttet til dine ord og derefter generere farvepaletter omkring disse fotos. Palettr er uden tvivl et klogt koncept. Og en god måde at finde inspiration på, hvis du kæmper for at finde de rigtige farver til et projekt.

Colorfavs

ColorFavs

Colorfavs er et pænt lille værktøj, der producerer en række farvepaletter og info til de farver, du vælger. Dette websted genererer smukke farvepaletter fra webadresser, billeder eller for at matche en bestemt farve. Colorfavs viser komplementære farver og farvekonverteringer. Disse inkluderer en række farveskemaer, gradueringsfarver, nuancepaller og meget mere.

Du kan også vælge mellem Colorfavs mange forudvalgte farvepaletter. Synes godt om dine yndlingsfarver og paletter. Eller opret samlinger af paletter, som du kan gemme og genbruge til en række WordPress-projekter.

ColorLovers

ColorLovers

ColorLovers er et community-sted, der sigter mod at give kreative et sted at mødes, dele deres arbejde og finde inspiration til deres næste projekt. Her kan du udforske en række farver, paletter og mønstre, diskutere trends og artikler og interagere med hele det farverige samfund.

ColorLovers indeholder et par forskellige designværktøjer. PHOTOCOPA er en billedinspireret farvegenerator. Upload blot dit foto, og PHOTOCOPA kommer tilbage med seks farvepaletter trukket fra billedet.

COPASO er et avanceret værktøj til farvepalet fra ColorLovers, der finder farvepaletter, der passer til dine valgte farver, eller igen fra et uploadet billede. COPASO er et af ColorLovers mere kraftfulde værktøjer, hvilket afspejles i dets mere avancerede interface.

Materiale Design Palette

Materielt Deisgn

Materiale Design Palette er et ekstremt ligetil, hvis lidt grundlæggende, farvegeneratorværktøj. Vælg blot to farver fra Materialesigns farveindstillinger, og den genererer en farvepalet til dit WordPress-projekt.

Materialeformetiketter mærker hver farve, den antyder i den genererede palette, som den bedste brug af den. For eksempel vil den vælge en farve, der bedst skal bruges som den primære tekstfarve, en som den sekundære tekstfarve og så videre. Dette er især nyttigt for dem, der har lidt designvision, og som virkelig har brug for vejledning gennem hele processen med at vælge og bruge farver, der fungerer sammen.

Palettable

Palettable

Palettable er et andet godt værktøj for dem, der leder efter en hurtig og nem farvegenerator uden dikkedarer. Denne løsning fungerer ved at foreslå farver, som er enkel nok. Så vælger du at synes godt om eller kan ikke lide, så du kan enten beholde farven eller videregive den. Derefter tilføjes flere farver, der matcher de originale farver, så du kan oprette et komplet farveskema med fem farver.

Der er to store fordele med Palettable. Den ene er farveskærmen i fuld størrelse. Dette giver dig mulighed for at få en god indsigt og fornemmelse af, hvordan farverne fungerer sammen. Det andet er brugervenligheden. Du kan vælge og tilpasse farver med blot et par klik på en knap.

Afsluttende tanker

At finde det rigtige sæt farver er en ekstremt vigtig del af ethvert projekt (næsten lige så vigtigt som at vælge det bedste WordPress-tema). Som du kan se, er der en overflod af værktøjer tilgængelige online for at hjælpe dig med at få det rigtigt. Når du først starter, kan du prøve at bruge et par forskellige farvegeneratorer. Dette vil hjælpe dig med at se, hvilken der bedst passer til dine behov og oplevelser. Læn dig derefter tilbage og se, at dine projekter bliver levende med de nye dynamiske farveskemaer, du har oprettet.

Hvilken farvegenerator fanger øjet? Del dine tanker i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map