Sådan vælges de bedste tilknyttede programmer til promovering på din WordPress-blog

Sådan vælges de bedste tilknyttede programmer til promovering på din WordPress-blog

Hvis du har besluttet at starte en affiliate marketing-blog, er dine første skridt at finde din blog-niche og oprette dit websted. Derefter er det tid til at vælge dine tilknyttede programmer. De forkerte programmer kan resultere i lave konverteringer og reduceret salg, så din beslutning her er afgørende.


Valg af effektive tilknyttede programmer kan gøre det muligt for dig at tjene penge på din blog og generere indtægter. Med de rigtige tilknyttede virksomheder har du muligheden for at opbygge partnerskaber, tilslutte sig ligesindede samfund og drive en succesrig virksomhed.

I denne artikel skal vi diskutere, hvordan man finder de perfekte tilknyttede virksomheder og integrerer deres programmer med dit indhold. Vi vil også anbefale nogle værktøjer, der hjælper dig med at fokusere på de tilknyttede virksomheder, der er mest passende og rentable til din blog. Lad os dykke ind!

Hvad er affiliate marketing (og hvordan kan det gavne dig)?

Affiliate marketing er en type program baseret på indtægtsdeling. Du promoverer produkter gennem et tilknyttet netværk og tjener en provision baseret på salg genereret fra dit websted. Dette kan ske ved at oprette anmeldelser i fuld længde af disse produkter ved blot at tilføje links til dem i dit indhold og en række andre metoder.

Som med enhver virksomhed kræver det tid og kræfter at komme i gang med affiliate marketing. Fordelene er imidlertid mange, herunder:

 • Lave opstartsomkostninger. At få din affiliate marketing-blog væk fra jorden kræver en vis investering (her er de reelle omkostninger ved at starte en WordPress-blog, hvis du er interesseret), men burde ikke koste dig for meget.
 • Ingen produktsupport kræves. Som tilknyttet marketingmedarbejder skal du blot reklamere for andre menneskers produkter. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om omkostningerne ved oprettelse og salg af dine egne varer.
 • En fleksibel tidsplan. Et tilknyttet websted er noget, du kan administrere og vokse i dit eget tempo, på din egen tidsplan.

Hvis disse fordele lyder fristende, kan en tilknyttet blog muligvis være den rigtige for dig. Naturligvis er nøglen til at drive en succesrig tilknyttet virksomhed at vælge de rigtige programmer.

Sådan identificeres de perfekte filialer til din WordPress-blog (3 nøgletips)

Mens fordelene ved at være tilknyttet marketingmedarbejder er rigelige, er det vigtigt, at du gør din research for at finde de bedste programmer, du kan deltage i. Lad os dykke lige ind og forklare, hvordan vi identificerer disse programmer.

1. Forstå din blogs niche

Uanset om du planlægger at tjene penge på din nuværende blog eller starte en ny, skal du forstå dit websteds ‘niche’. Dette er en anden betegnelse for dens fokus – det emne, din blog handler om, og at læsere kommer til dig for at lære mere om. For eksempel, Justin Chung Studio passer godt ind i livsstilsfotograferingsniche:

Justin Chung Studiofotografering

Mens du kan start en blog og skriv om alt, hvad der rammer din fantasi, det er meget sværere at udvikle et dedikeret publikum på denne måde. I stedet er det normalt bedst at vælge en bestemt niche og holde sig til den. At forstå din blogs niche giver dig mulighed for at skabe mere fokuseret indhold og tiltrække folk, der er interesseret i, hvad du har at sige.

At være klar over din blogs niche giver dig også mulighed for at vælge de bedste tilknyttede programmer. Du kan forske og lære dit publikum at kende, finde ud af, hvad der interesserer dem, hvilke spørgsmål de har, og hvilke problemer de prøver at løse. Dette vil hjælpe dig med at vælge de bedste tilknyttede produkter, du kan forfølge, da du kan markedsføre dem, der imødekommer dine læsers unikke behov.

2. Start med en liste over produkter, du i øjeblikket bruger

Hvis du bruger et specifikt produkt, forstår du allerede dets fordele og ulemper. Din fortrolighed med dette produkt giver dig mulighed for at skrive om det vidende og sandt. Derfor er det vigtigt at starte med produkter, som du har nogle erfaringer med.

Du kan komme med en liste over potentielle produkter ved blot at kigge rundt i dit hjem (eller dit websted) og vurdere, hvad der har været værdifuldt for dig. Eller du kan se på dine tidligere online køb for at jogge din hukommelse. Så spørg dig selv, hvorfor du købte hver vare, og hvordan det har været nyttigt for dig. Dit publikum består af kunder, ligesom dig, så du kan bruge dine personlige oplevelser til at finde ud af, hvilke produkter andre mennesker kan være interesseret i.

Når du har en liste over muligheder, er dit næste skridt at beslutte, hvilke produkter der er ideelle partnerkandidater. Prøv disse tip til at identificere, hvilke produkter der fungerer bedst:

 • Kan du oprette ‘stedsegrønt’ indhold omkring produktet? Det er bedst at stole på produkter, som der er et fælles og konsistent behov for.
 • Vil du anbefale dette produkt til folk, der har tillid til dig? Hvis der er et produkt på din liste, som du ikke vil anbefale nogen, du er interesseret i, skal du ikke tilbyde det til dit publikum.
 • Gør produkt sælger værdsætter dets datterselskaber? Hvis din tilknyttede leverandør ikke værdsætter sine marketingfolk, kan du ikke stole på, at den værdsætter dit publikum.

Hvis et produkt opfylder alle ovenstående kriterier, har du fundet det personligt værdifuldt, og det passer til din blogs niche, det er en perfekt kandidat.

3. Undersøg dine potentielle tilknyttede virksomheder ved hjælp af populære markedspladser

Skærmbillede af Share-A-Sale

En tilknyttet markedsplads eller et netværk er en mellemmand mellem dig som marketingmedarbejder og din leverandør som programudbyder. Du kan bruge en markedsplads til at bestemme, hvilke programmer der er tilgængelige og bestemme, om de sandsynligvis vil være rentable.

Her er solide muligheder for at komme i gang:

 • ShareASale: Denne markedsplads har mere end 2.500 kommissionsbaserede programmer at vælge imellem. Sortering gennem ShareASales tilbud er et godt udgangspunkt.
 • CJ-tilknyttet: CJ Affiliate tilbyder mere end 3.000 mærker. Brug af dette websted til at finde de rigtige tilknyttede virksomheder kræver et par ekstra trin, men det er værd at bruge din tid.
 • ClickBank: ClickBank, ligesom ShareASale, er en standard inden for affiliate marketing. Det er let at komme i gang takket være dens forbrugerfokuserede tilgang.
 • Amazon: Ikke overraskende er Amazon altid en sikker satsning for enhver tilknyttet butik. Der er ikke kun millioner af produkter at anbefale, men du foretager en provision på hele kundens køb (ikke kun den vare, du linkede til).

Hver markedsplads tilbyder værdifuld information til tilknyttet forskning. Vi anbefaler, at du prøver dem alle for at beslutte, hvad der fungerer bedst for dig.

Sådan tilføjes tilknyttede links til dit indhold problemfrit

Nu, hvor du har valgt dine tilknyttede programmer og produkter, er det tid til at tilføje deres links til dit indhold. Her er et par tip til at komme i gang:

 • Stik ikke flere tilknyttede links i dit indlæg. For mange links fremmedgør læserne på udkig efter værdifuldt indhold.
 • Få en balance mellem brugeroplevelse og pengeydelse. Minimer annoncering inden for dit indhold for at holde det fokuseret og tjene penge strategisk.
 • Følge efter FTC-retningslinjer til produktpåtegninger. Forbliver kompatibel holder din virksomhed pålidelig (og heldigvis er der nogle fantastiske værktøjer, som den gratis Affiliate-afsløring af WooCommerce plugin, som du kan bruge til let at afsløre tilknyttede relationer på dit websted).

Der er også mange værktøjer, der kan hjælpe dig med at integrere tilknyttede links med dit indhold. Her er et par værd at tjekke ud:

 • E-Junkie giver dig mulighed for at sælge tilknyttede produkter direkte fra dit websted eller din blog. Du kan også administrere dine provisioner via dens tilknyttede platform.
 • Easy Affiliate Links er et WordPress-plugin, du kan bruge til at administrere hvert tilknyttet link på dit websted. Du kan spore klik, tilføje korte links og oprette linkkategorier fra den samme placering.

Problemfri tilføjelse af tilknyttede links tager praksis. Vi anbefaler at tage en minimalistisk tilgang først, indtil du har nogle erfaringer under dit bælte.


Når du søger at generere indtægter via din blog, vil du gøre det så autentisk som muligt. Hvis du ikke er uforstående til din oplevelse med et produkt, risikerer du din autoritet som marketingmedarbejder. Derfor er det så vigtigt at vælge passende tilknyttede virksomheder.

Har du spørgsmål om, hvordan du vælger de perfekte tilknyttede selskaber til din WordPress-blog? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map