Sådan udnyttes din WordPress-blog for at lande dit drømmejob

Sådan udnyttes din WordPress-blog for at lande dit drømmejob

Der er en kliché om at lede efter arbejde, der siger, “Det er ikke, hvad du ved, men hvem du kender.” Selvom dette ordsprog ikke fortæller hele historien, er der ingen benægtelse af, at de forbindelser, du opretter i livet, kan have en enorm indflydelse med hensyn til at bestemme din karrierevej. Imidlertid kan det at udnytte evnen til at ”netværke” effektivt virke udfordrende i bedste fald eller måske endda umuligt.


Hvis du leder efter arbejde eller endda en helt ny karriere, kan blogging muligvis være løsningen til at få dit navn og ‘personligt brand’ ud til dine ideelle arbejdsgivere. Hvis du har en beskæftigelsesfokuseret blog, vil du straks skille dig ud blandt andre jobsøgende. Måske vigtigere er, at din blog kan hjælpe dig med at netværk effektivt inden for dit felt Før du ansøger om en ny stilling.

I dette indlæg tager vi dig gennem en firetrinsproces til at bruge din blog til at lande dit drømmejob. Vi dækker meget grund, herunder hvordan man opretter et personligt brand, og hvordan man bruger din blog til at få autoritet inden for dit felt. Når du er færdig, vil du være i en langt bedre position til at sikre dit drømmejob. Lad os komme igang!

Trin 1: Definer din blogs formål

For at sikre din blogs effektivitet skal du mærke den korrekt. Med det i tankerne er dit første skridt at definere formålet med din blog.

Med et defineret formål har du et udgangspunkt for, hvilken type indhold du har brug for at oprette. Målet er at give dit perspektiv på din branche i en stemme, som arbejdsgivere vil tage alvorligt.

Når det kommer til at definere din blogs formål, foreslår vi, at du laver et lille hjemmearbejde. Start med følgende tre opgaver:

 1. Identificer dit fremtidige drømmejob. At vide specifikt, hvad du vil gøre i din drømmekarriere, hjælper dig med at bestemme din målgruppe.
 2. Undersøg potentielle arbejdsgivere. Undersøgelse af arbejdsgivere hjælper dig med at forstå, om de er de rigtige mål for din blog-indsats.
 3. Angiv dine personlige kriterier for dit drømmejob. Når dine kriterier er på plads, har du et udgangspunkt for dine indholdsemner.

Når du er færdig, skal du vide, hvordan dit drømmejob ser ud, og hvilke arbejdsgivere der tilbyder dette job.

Trin 2: Opret din portefølje

Vores helt eget Total WordPress-tema er alsidigt og kan bruges til forskellige porteføljetyper.

En online portefølje kan fungere som et telefonkort til potentielle arbejdsgivere og en god backlink til dit blogindhold. Heldigvis kan det være lettere at oprette en, end du tror med WordPress.

Du skal starte med at vælge et WordPress-tema i høj kvalitet med et stærkt porteføljefokuseret design. Når du først har fået det, skal du udarbejde en liste over dine resultater, der skaber gode porteføljeelementer. Hvis du ikke har nogen (eller mange) genstande, som du kan bruge til din portefølje, kan du prøve at oprette et eksempel eller ‘foregive’ projekt for at vise dit talent. Vær sikker på, at hvert emne, du viser i din portefølje, passer godt sammen med de arbejdsgivere, du valgte under din forskning i trin 1.

Du kan nu tilføje dine porteføljeelementer til dit WordPress-websted. (Hvis du ikke har konfigureret dit websted endnu, er det nu tid til at gøre det!) Når du er færdig, foreslår vi, at du beder betroede venner og / eller familiemedlemmer om at gennemgå din portefølje og give dig ærlig, konstruktiv feedback. Brug denne feedback til at optimere din portefølje, indtil du er tilfreds med den.

Husk, at din portefølje aldrig er færdig. Du bør opdatere det regelmæssigt, så det forbliver et udstillingsvindue for dine nuværende evner og oplevelser.

Trin 3: Brug din blog til at øge din autoritet

Portofolio Gratis WordPress-porteføljetema

Nu hvor du har en portefølje på plads, er det tid til at vende dit fokus til din blog. Du vil bruge det til at demonstrere din autoritet i dit valgte felt, hvilket vil øge din status i potentielle arbejdsgiveres øjne. Som sådan skal hvert indlæg, du offentliggør, bygge på det billede, du prøver at opbygge.

Der er et utal af retninger, du kan tage, når det kommer til ideer til blogindlæg, men her er et par forslag til, hvordan du kommer i gang.

 1. Gå nærmere ind på og / eller henvis til projekter i din portefølje. Du skal henvise tilbage til din portefølje når det er muligt, og hvilken bedre måde at gøre det end via et blogindlæg? Brug et indlæg til at gå nærmere ind på et aspekt af din portefølje, eller tilbyde en alternativ vinkel.
 2. Skriv meningstykker. Hvis du har noget at sige om tilstanden i din branche, skal din blog tjene som en platform.
 3. Afslør dine styrker. Du har uden tvivl historier om positive resultater i fortiden (professionel eller på anden måde); Brug din blog som en soapbox til at vise tidligere oplevelser, som potentielle arbejdsgivere vil se positivt på.

Kort sagt skal alt hvad du diskuterer demonstrere, at du har erfaring i din branche.

Med hensyn til at få ordet ud, anbefaler vi gæstepost når du får chancen. Dette får ikke kun dit navn derude i branchen; gæsteposter giver også en vidunderlig mulighed for at få et link tilbage til din blog.

Trin 4: Vis attester til dit arbejde

At have nogen, du har arbejdet med, roser det job, du udførte, gør vidundere for at vise dine evner og brancheautoritet. Den bedste måde at udnytte ros er at få det i et vidnesbyrdeformat, som du kan bruge på din blog og portefølje.

Det kan være vanskeligt at få udtalelser. Heldigvis er der et par tip, du kan bruge til at få god feedback uden at være irriterende. Den nemmeste måde er at bruge en kort undersøgelse, som folk kan udfylde, når de passer. Værktøjer som Survey Monkey og disse WordPress poll & plug-plugins er perfekte til at indsamle feedback, der kan bruges som et vidnesbyrd til dit arbejde.

Når du har modtaget dine vidnesbyrd, kan du føje dem til dit websted. Den enkleste måde ville være at oprette en side til dine vidnesbyrd, men der er også tilgængelige plugins, der kan gøre et mere professionelt job. Heldigvis har vi skrevet en guide til hele processen!

Konklusion

Ved at udnytte din WordPress-blog som et værktøj til jobsøgning kan du tage karriereretværk til det næste niveau. Det giver dig mulighed for at nå ud til andre i din branche og skabe en autoritær tilstedeværelse, som fremtidige arbejdsgivere vil blive tiltrukket af.

Har du spørgsmål om, hvordan du bruger din blog til at finde dit drømmejob? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map