Sådan tjener du penge på dit Cryptocurrency WordPress-websted

Sådan tjener du penge på dit Cryptocurrency WordPress-websted

Masser af mennesker suger på at sadle bygningsbølgen på cryptocurrency-webstedet. Med så mange mennesker, der ønsker at lære om de forskellige mønter og investere, er det en god tid at få fat i et af dine foretrukne cryptocurrency WordPress-temaer og opbygge din egen blog. Men et overraskende antal af dem, der allerede har bygget et websted eller en blog dedikeret til cryptocurrencies, har ingen anelse om, hvordan eller hvorfor man kan tjene penge på dit cryptocurrency WordPress-sted.


Her vil jeg dele med dig nogle ideer til at tjene penge på dit cryptocurrency WordPress-sted eller din blog. Bemærk venligst! Hvis du endnu ikke har et cryptocurrency-websted, kan du nemt opbygge et ved hjælp af Crypton WordPress-temaet. Det har alt, hvad du muligvis har brug for for at bygge dit websted.

Crypton WordPress tema

Denne skabelon leveres pakket med et sæt skind til cryptocurrency blog, journal, coach og en butik. Hver hud er præcist designet til at passe til en mikroniche, så du behøver ikke at foretage masser af yderligere design eller funktionalitetsjusteringer for at gøre temaarbejde for dig.

Hvad er dine muligheder?

Selvom der helt sikkert findes et uendeligt antal måder at tjene penge med WordPress, vil vi fokusere på centrale monetiseringsstrategier specifikt for dem, der er interesseret i cryptocurrencies. Vær ikke bange for, at denne liste kun har fire poster, når du formår at trykke på de rigtige gearings, vil du være i stand til at nå en betydelig indkomst og måske endda afslutte det 9 til 5 job.

Så her er de nemmeste måder at tjene penge på dit cryptocurrency WordPress-sted:

 • tilknyttede programmer
 • minedrift plugins
 • websted og mobilannoncer
 • gæsteposter

Dette er de fire indtægtssøjler, som hver ejer af cryptocurrency-websteder skal huske og stole på.

Tilknyttede programmer

I øjeblikket er der en masse cryptocurrency-udvekslinger, hvor folk kan konvertere kontanter til cryptos, og hver af disse udvekslinger har et tilknyttet program, hvor du kan registrere og levere kundeemner til den udveksling, du er interesseret i.

Her er 25 almindelige udvekslinger, som cryptocurrency-investorer bruger, som du muligvis vil overveje:

 1. etoro.com
 2. cryptogo.com
 3. www.binance.com
 4. 24option.com
 5. localbitcoins.com
 6. coinbase.com
 7. xcoins.io
 8. cex.io
 9. changelly.com
 10. paxful.com
 11. coinmama.com
 12. kraken.com
 13. poloniex.com
 14. gemini.com
 15. blockchain.info
 16. coinexchange.io
 17. bitcoin.de
 18. bithumb.com
 19. coinatmradar.com
 20. bit-z.com
 21. bitso.com
 22. bitpanda.com
 23. quadrigacx.com
 24. gate.io
 25. coincheck.com
 26. og så videre…

Det er sjovt, men dette er kun en lille liste over udvekslinger, der blev oprettet for nylig, men det er et godt sted at starte. Læs altid de fine udskrifts- og aftalevilkår for at finde programmer, du har tillid til.

Hvis du er ny med tilknyttede programmer, fungerer de som følger: nogen besøger dit websted, hvor de finder nyttige cryptocurrency-oplysninger eller en gennemgang af en udveksling fra listen ovenfor, medtager du dit særlige henvisningslink (det indeholder dit tilknyttede id) i artiklen, Hvis den person, der læser klikker på dit link og bruger nogle kontanter, får du en penge belønning (eller en “tilknyttet kommission”). Dette er en fantastisk måde at generelle passiv indkomst fra dit websted. Bare sørg for at følge lovene i dit land / by og afsløre, at du bruger tilknyttede links i dit indhold i overensstemmelse hermed.

Minedrift-plugins

En anden måde at tjene penge på dit cryptocurrency WordPress-sted er med mining-plugins, der bruger computerressourcer til dine besøgende på websitet. Selvom dette muligvis lyder som en fantastisk mulighed for at generere nogle ekstra mønt, er det en ganske glat vej. Ikke alle mennesker vil blive enige om at dele deres ressourcer med dig, hvilket kan resultere i en forhøjet afvisningsprocent.

Bemærk venligst! Du SKAL advare dine besøgende om, at dit websted har en minesoftware, der kører i baggrunden. Placer et webstedsdækkende banner (ligesom dem, der advarer brugere om brugen af ​​cookies) og fortæl dem at du kommer til at udnytte nogle mønter ved hjælp af deres hardware, og giv dem valget enten at blive enige eller forbyde dig at bruge deres ressourcer.

Der har været en hel del skandaler relateret til browser-mining-scripts, der giver dem noget af et dårligt navn. Lige sidste år blev det opdaget, at nogen havde installeret et script til at mine Monero-mønter på CBS Showtime-websted.

Så hvis du er 100% sikker på, at du ønsker eller har brug for en sådan plugin på dit WordPress-websted, er du velkommen til at vælge blandt disse emner.

Simple Monero Miner – Coin Hive

Simple Monero Miner - Coin Hive

Simple Monero giver dig mulighed for at tjene penge ved at minere monero ved hjælp af besøgende CPU. Fordelen ved dette plugin er, at du kan kontrollere (eller “gashåndtere”) dine brugere CPU, samt inkludere en widget på dit websted, så brugerne kan fremskynde, bremse eller slukke minedrift, hvis de vil. Hovedfunktionerne i Simple Miner-pluginet er:

 • Mine på brugere CPU
 • Widgets til at øge, reducere eller stoppe minedrift
 • Top / bund bar og indstillinger for popup-meddelelser
 • Visuelle kontrolindstillinger for tekst, farve osv
 • Statistik for samlede hash, hash, der kører pr. Sekund, samlet i afventning af monero til udbetaling

WP Monero Miner ved hjælp af Coin Hive

WP Monero Miner ved hjælp af Coin Hive

Med det gratis WP Monero Miner-plugin kan du tjene penge ved at mining monero via Coin Hive. Plugin inkluderer en nyttig widget, så besøgende på dit websted kan starte / stoppe minedrift. Og hvis du opgraderer til pro-versionen af ​​plugin, har du muligheden for at bruge en speciel beskyttet indholdskode, der vil låse premiumindhold, når et specifikt beløb er udvindet. Flere plugin-funktioner i WP Monero Miner inkluderer:

 • Login form PoW (“Proof of Work”) captchas
 • Miner-widget til at starte / stoppe og kontrollere mininghastighed
 • Pro-opgradering til brugerdefinerede kortkoder, skabeloner, adblock-beskyttelse og mere

SpareChange Miner

SpareChange Miner

SpareChange er en nem måde at køre en JavaScript-baseret miner på dit websted ved hjælp af et let at bruge WordPress-plugin. Der er en indbygget pop-up, du kan bruge til at give dine læsere besked om, at du er minedrift, så de kan tilmelde eller deaktivere den. Men en virkelig cool funktion i SpareChange er, at detektion af annonceblok er inkluderet (også med det gratis plugin). De vigtigste funktioner, du skal kende, er:

 • GUI-kontrol af minerindstillinger
 • SpareChange.io lavere udbetalingsgrænse (0,05XMR
 • API-kontrol
 • Indstil minehastighed
 • Autodetektering for at reducere CPU-påvirkningen
 • Pop-up samtykke widget
 • Annonce-blok detektion

Moonify – Monero (XMR) Miner

Moonify - Monero (XMR) Miner

Moonify monero miner hjælper dig med at tjene en ekstra indkomst fra dit websted ved at bruge din websteds besøgende’s CPU (med deres samtykke selvfølgelig). Dette plugin er ikke en baggrundsminearbejder – den indbyggede bundbemærkningsbjælke gør det nemt for dine besøgende at tilmelde eller fra når som helst, som de ønsker. Men med hastighedskontroller og inkluderet analytisk gør det meget let og nyttigt at bruge. Andre funktioner:

 • CPU-minedrift
 • Inkluderet skyderen til minedrift
 • Nederste meddelelsesbjælke for samtykke
 • Analytics til hash, sessioner, enheder osv

Websteds- og mobilannoncer

Webstedsannoncer kan opdeles i flere typer. Du kan enten tilføje kode til dit websted for at få vist annoncer baseret på det netværk, du bruger, og brugerens onlineoplevelse, eller sælge annonceplads på dit websted, hvor websteds- og produktejere kan placere deres annoncer (med din godkendelse).

Google AdSense

Google Adsense

Den mest populære og pålidelige mulighed er Google AdSense-annoncenetværket. Det er temmelig let at bruge det, hvis du følger vores Google Adsense til WordPress-guide. Men grundlæggende alt hvad du skal gøre er:

 • Registrer en konto
 • Få det godkendt
 • Føj bannerkode til nogle widgetområder på dit websted

Systemet viser brugernes personificerede annoncer baseret på deres online oplevelse, og hver gang nogen rammer en bannerannonce får du en monetær belønning for det. Nogle mennesker formår kun at få mere end tusinder pr. Måned fra AdSense.

BuySellAds

BuySellAds

BuySellAds er en digital markedsplads for annonceplads. Der kan du enten købe eller sælge annonceplads på hi-trafik blogs og websteder. Hvis din ressource har nok trafik, kan du registrere dig som kilde og sælge bannerpladser på dit websted (Coindesk for eksempel opkræver $ 30 CPM, som med deres anslåede 13 millioner månedlige visninger kan generere godt over $ 100.000 hver måned).

Hvis du af en eller anden grund ikke kan lide BuySellAds, er der masser af andre annonceringsmuligheder og tilknyttede programmer til WordPress-websteder at bruge.

Gæsteposter

Og endelig har vi nået det sidste punkt i dette stykke: gæsteposterne. Dette er den nemmeste form for indtægtsgenerering, men det afhænger 100% af den mængde trafik, dit websted får. Jo større din månedlige mængde af sessioner er, jo højere er prisen, du kan opkræve for et enkelt indlæg.

Blogs med 30K-sessioner pr. Måned kan opkræve mindst $ 100 pr. Blogindlæg, muligvis mere afhængigt af deres autoritet i deres niche. Hvis du vil opbygge en stabil gæstepostindkomststrøm, skal du sørge for, at du har nok trafik til at tiltrække bloggere og webstedsejere. Vær flittig med at oprette kvalitetsindhold, og sørg for, at du er aktiv på sociale medier til at opbygge dit websted.

Glem ikke at oprette en side og tilføje den enten til sidefod eller hoveddel, så dine besøgende nemt kunne finde ud af din parathed til at acceptere gæsteposter.

Begynd at tjene penge på dit Cryptocurrency WordPress-sted i dag

Nu hvor du ved, hvordan du kan tjene penge på dit cryptocurrency WordPress-sted skal du gøre det! Hvad venter du på? Der er masser af mønter, der skal laves, hvis du implementerer en (eller alle) af de ovennævnte strategier. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at stille det nedenfor. Eller hvis du har andre strategier til at tjene penge på dit cryptocurrency WordPress-sted, del dem med dem i kommentarerne – vi føjer måske bare dem til dette indlæg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map