Sådan tjener du penge på at sælge WordPress-produkter og -tjenester

 1. 1. Sådan tjener du penge med en WordPress-blog
 2. 2. I øjeblikket læser: Sådan tjener du penge på at sælge WordPress-produkter og -tjenester
 3. 3. Sådan omdannes din WordPress-blog til en virksomhed

Det har været et stykke tid, men jeg er endelig tilbage med del 2 af vores at tjene penge med WordPress-serien. Tidligere var vi opmærksomme på, hvordan man tjener penge med din WordPress-blog, men det er ikke den eneste måde, du kan udnytte WordPress til at opbygge en succesrig virksomhed.


Mange mennesker (inkluderet WPExplorer) lever godt af at sælge produkter og tjenester til WordPress. I dag skal vi se på, hvad du kan oprette for at hjælpe andre WordPress-brugere og specifikke fordele og ulemper til at overveje, inden du begynder at sælge.

Tjen penge med WordPress-produkter

Hvis du bruger WordPress, bruger du helt sikkert også (eller har brugt) mindst et par tredjepartsprodukter til at gå sammen med din kerneinstallation. Efter min erfaring er der tre hovedprodukter, som mange WordPress-brugere er villige til at betale en præmie for.

1. & 2. Premium WordPress-temaer og plugins

Et af de største markeder relateret til WordPress er tema & plugin-markedet. Der er utallige uafhængige premium-temabutikker (ThemeBeans, ThemeIsle, Anariel Design osv.) Foruden de megatema-markedspladser som Themeforest eller Templatemonster, der er vært for utallige produkter fra mange forskellige udviklere.

Hvis du er en udvikler og har tillid til din kodningsevne, er det at skabe premium-temaer eller plugins en god måde at generere indtægter på. Den eneste nødvendige investering er din tid! Når du opretter et originalt produkt, skal du bare beslutte, om du hellere vil starte din egen butik, sælge på en markedsplads eller balance en kombination af besvær.

Start dit eget WordPress-tema eller plugin-butik

Elegante temaer er et lysende eksempel på en uafhængig tema & plugin butik laver et navn til sig selv. Hvad der startede som et lille websted for medlemskab af temaer er vokset til en multimillion dollar forretning, alt sammen bygget til at tilbyde premium WordPress temaer og plugins til en overkommelig pris. Andre bemærkelsesværdige succeshistorier inkluderer OptinMonster, Themify, DesignModo, Soliloquy og StudioPress blandt mange andre.

Den største fordel for at starte din egen butik er, at du har 100% kontrol over alle beslutninger. Du bestemmer dine priser. Du bestemmer, hvad du sælger. Du bestemmer, om du vil køre kampagner.

På samme tid kan det være vanskeligt at køre din egen butik, fordi du er den, der kører den. Dette betyder, at du skal tage ekstra forholdsregler for kundedatasikkerhed, sørge for at følge alle lokale e-handelslove, og hvis du foretager internationale salg er der yderligere love, du skal overholde. Det er meget!

Der er muligheder som Shopify, som du kan bruge til at hjælpe bedre med at styre din butik, men du skal bare undersøge for at se, hvilken e-handelsmetode der fungerer bedst for din butik.

Sælg på en WordPress Marketplace

For WPExplorer har vi valgt at brug markedspladser til vores premium-temaer. I øjeblikket kan du finde os på Themeforest og Creative Market. I vores tilfælde følte vi det var lettere at lade en anden styre transaktionerne for os, mens vi fortsætter med at håndtere temaudvikling og support.

De to største udfordringer ved at bruge markedspladser er, at de ofte har strenge, lange gennemgangsprocesser og også tager en procentdel af salget. Efter vores erfaring har vi fundet, at gennemgangsprocessen ofte gør tingene bedre, og det nominelle gebyr er mere det værd at ikke behøver at styre vores eget e-handelssystem.

Sælg dine WOrdPress-produkter overalt

Til sidst har du muligheden for at drage fordel af begge dele og sælge dine varer på en ikke-eksklusiv basis på markedspladser såvel som din egen butik.

Mærker som Themefuse, ArrayThemes og Anariel Design har gjort et godt stykke arbejde ved at drage fordel af markedspladser til eksponering såvel som deres egne butikker til tættere kontrol over salget.

Én advarsel med denne mulighed er, at nogle markedspladser som Themeforest opkræver ikke-eksklusive forfattere et større salgsgebyr. Dette betyder, at du muligvis må miste lidt mere af din indkomst for at have fleksibilitet til at sælge forskellige steder.

Desuden er det, jo flere steder du sælger dine varer, desto flere steder skal du give varesupport. Du skal enten oprette en central supportplacering (f.eks. Et kundeforum eller et billetsite ved hjælp af en service som HelpScout eller ZenDesk) eller tage dig tid til at logge på flere forfatterkonti for at give kunderne tilstrækkelig support af varer.

Alle tre muligheder er fantastiske måder at sælge dine egne produkter på. Bare husk, uanset hvilken metode du vælger, vil det tage tid at etablere dig selv som en betroet udvikler eller brand i WordPress-samfundet. Bliv ikke afskrækket, hvis du ikke ser et ton salg i begyndelsen. Netværk med blogs for at få dem til at hjælpe med at markedsføre dine varer, oprette premium-tilføjelser til dine produkter eller overveje at oprette “lite” -versioner til ekstra eksponering.

3. WordPress e-bøger og kurser

Sælg WordPress e-bøger eller kurser

Det næste produkt, der er værd at nævne, udvider ikke WordPress, men komplimenterer det i stedet. Der er millioner af WordPress-brugere over hele kloden, og mange af dem lærer stadig. Så hvorfor ikke levere et produkt, der hjælper dem med at gøre netop det?

Kyndige mennesker har skabt premium ebøger, guider og endda onlinekurser (som dem, der tilbydes på Udemy, eller sælg dem selv med LearnDash eller et andet WordPress-kursusværktøj) til at hjælpe nye brugere med alt, hvad der er ved at oprette en blog for første gang med at udvikle dine egne tilpassede plugins.

Det bedste ved at tilbyde pædagogiske produkter er, at du ikke behøver at være en udvikler eller en designer for at oprette et nyttigt produkt, som brugerne vil købe. Du har bare brug for ekspertise og evnen til at formidle det, du ved til andre.

Tjen penge ved at tilbyde WordPress-tjenester

WordPress-produkter giver en masse muligheder for sultne iværksættere til at starte succesrige virksomheder, men du behøver ikke at sælge et produkt for at tjene penge. Masser af kreative mennesker har fundet måder at tilbyde tjenester til WordPress-brugere til en præmie.

4. WordPress Webstedsdesign og -udvikling

WordPress Website Design & Udvikling

Den første service, der kommer til at tænke på, er simpelthen oprettelse af websteder. Et antal designere bygger klientsider fuldstændigt med WordPress. Dette er en langvarig proces, da du ofte bliver nødt til at arbejde med klienter gennem koncept, oprettelse og potentielt vedligeholdelse.

Fordelen ved at tackle et klientwebdesignprojekt er, at du ofte kan opkræve en stor sum for din indsats, da du sandsynligvis vil bruge et par uger eller mere på at arbejde på det. Du vil være i stand til at føle dig sikker i en fast indkomst, mens du fokuserer din indsats på et enkelt projekt (eller måske endda et par projekter, hvis du er i stand til at jonglere dem).

Det udfordrende aspekt af webdesign er at arbejde med klienter. Ikke hver klient vil være dejlig at arbejde med (stole på os, vi ved det, og vi har endda skrevet en artikel om, hvordan man kysser mareridtklienter farvel). Nogle kunder vil være tilfredse med dit arbejde, og du vil aldrig høre fra dem igen. Andre vil ofte sende dig besked med nye anmodninger. Hver klient er forskellig.

Det er op til dig at bestemme, hvilket serviceniveau, du vil tilbyde dine kunder, så husk bare at indbygge det i din kontrakt, inden du starter et projekt.

5. & 6. Services til installation og tilpasning af WordPress

Tilby WordPress installation og tilpasninger

Måske ønsker du ikke at arbejde med klienter i det lange løb og vil hellere tilbyde en-og-gjort-tjenester såsom tema eller installation af plugin-tjenester. Mange eksperter tilbyder denne nøjagtige service på steder som oDesk eller freelancer.

Nogle nye WordPress-brugere forstår, hvordan man opretter blogindlæg, men deres viden slutter der. Dette kan gøre installation og opsætning af temaer eller plugins til en udfordring for dem. Ved at tilbyde installationstjenester kan du blot logge ind, tilføje temaet, sikre dig, at det er konfigureret korrekt og blive gjort.

Tilpasninger er en anden stor niche inden for WordPress, hvor freelancere kan tjene lidt ekstra penge. Mange brugere har bare brug for hjælp til at ændre deres headerlayout eller tilføje en ny brugerdefineret posttype, men har ikke kodningskendskaben til det. Det er her du kan tilbyde dine tjenester pr. Tweak-basis.

7. WordPress Management, vedligeholdelse og / eller support

Tilby WordPress vedligeholdelse

En anden mulighed værd at overveje er WordPress Vedligeholdelsestjenester. Websteder som WP Butler og WP-kurve har opbygget virksomheder omkring vedligeholdelse af WordPress-installationer til folk, der simpelthen ikke har færdigheder eller tid til at gøre det selv.

En af de bedste dele ved vedligeholdelse er, at du nemt kan tilføje for at øge værdien af ​​din service. At tilbyde revisioner af websteder, sikkerhedskopier, scanning af malware, tilpasninger og lignende indstillinger betyder, at du kan opkræve mere for din service.

8. WordPress Hosting

Tilby WordPress Hosting

Hvis du er lidt mere ambitiøs, kan du også overveje at sælge din egen administrerede WordPress-hostingtjeneste. Med dette behøver du ikke være en traditionel WordPress-udvikler eller designer, skønt du har brug for en forståelse af de centrale WordPress-funktioner.

Det bedste er, at du ikke har brug for dine egne servere for at begynde at tilbyde hosting – mange af de store hostingfirmaer som HostGator tilbyder forhandlerhosting som en mulighed. Disse planer inkluderer også nyttige værktøjer til at oprette pakker eller styre dine kunders konti direkte fra dit eget brugerpanel. Du kan også opbygge din egen administrerede hosting med en virtuel privat server fra Media Temple eller cloud-hosting via Cloudways, da de begge tillader ubegrænset installation på hver server. Du skal bare opskalere din egen plan, når du får flere kunder.

Fordelen ved at tilbyde hosting er, at du kan sikre en regelmæssig, tilbagevendende indkomst fra klienter. Plus-hosting er en naturlig tilføjelse, hvis du allerede tilbyder andre WordPress-tjenester såsom webdesign eller webstedsstyring.

Før du hopper ind skal du overveje nogle af kravene til at tilbyde hosting. Kontrakter, serversikkerhed, opdateringer osv. Gør bare din forskning okay?

9. Tilpasset WordPress produktudvikling

Tilpasset WordPress-produktudvikling

Hvis du er en udvikler, men du ikke har ideer til dit eget produkt, eller måske bare ikke ønsker at oprette noget, som du bliver nødt til at støtte, kan du altid tilbyde dine tjenester til andre udviklere eller virksomheder.

Ofte vil skabere søge hjælp fra andre udviklere, der har mere ekspertise inden for et bestemt område. For eksempel vil temaudviklere ofte nå ud til plugin-udviklere for hjælp til at oprette tilpassede udvidelser. I disse tilfælde ansætter de muligvis en udvikler til et engangsprojekt for at skabe noget, der tilføjer værdi til deres eget produkt.

Igen, websteder som oDesk og Envato Studio tilbyder udviklere et sted at annoncere deres færdigheder og kvalifikationer.

10. Word-træning til en eller en person

Tilby en-til-en eller personlig WordPress-træning

Ligesom at tilbyde e-bøger eller kurser som et produkt, kan du tilbyde lignende undervisningsmateriale i et servicetypeformat. WordPress-eksperter kan lide LisaWork har oprettet karrierer ved at tilbyde live WordPress-seminarer, hvor nye brugere kan komme ind for at lære at bruge WordPress.

Mange nye brugere sætter pris på muligheden for at stille spørgsmål og modtage en-til-en-hjælp, når de gennemgår processen med at oprette et websted for første gang. Du kan bruge denne mulighed til at skabe en indkomstskabende virksomhed med yderligere indtægtsstrømme fra anbefalede opfølgningskurser, hosting eller nøgleprodukter.

Bliv hængende

WordPress er en fantastisk platform, ikke kun for websteder, men også til at opbygge en succesrig forretning. Indtil videre har vi delt de bedste måder at bruge WordPress til at tjene penge på din blog samt 10 måder at tjene på at sælge produkter og tjenester. Forhåbentlig var informationen ny eller nyttig for dig!

I vores næste rate dækker vi hvordan du gør din blog til en virksomhed og nogle af de afgørende skridt, vi tog for at oprette WPExplorer.

Indtil da fortæl os det, hvis du har spørgsmål i kommentarfeltet nedenfor! Vi vil med glæde svare på dem så godt vi kan for at hjælpe dig med at starte din egen virksomhed med WordPres.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map