Sådan tjener du penge med en WordPress-blog

 1. 1. I øjeblikket læser: Sådan tjener du penge med en WordPress-blog
 2. 2. Sådan tjener du penge på at sælge WordPress-produkter og -tjenester
 3. 3. Sådan omdannes din WordPress-blog til en virksomhed

En af de største søgninger på nettet er hvordan man tjener penge. Og når du søger i den mere specifikke sætning, hvordan man tjener penge med WordPress, finder du stadig imponerende 397 millioner + resultater. Baseret på disse numre kan du udlede, at folk virkelig tjener penge på deres blogs (især dem, der rangerer øverst i søgeresultaterne!).


Nu til det endnu vigtigere spørgsmål – hvordan skriver folk om at tjene penge rent faktisk at tjene penge? Nå, de tjener sandsynligvis godt af det helt blogindlæg, du læser. Det stemmer – bare en blog. Selvfølgelig bruger forfatterne sandsynligvis et par nøglemetoder til at generere indtægter fra stillinger, og i dag deler vi et par, som WPExplorer især har brugt gennem årene sammen med tip fra vores egne personlige oplevelser. Der er selvfølgelig måder at forgrene sig fra blogging til at udvide din indkomstportefølje, og vi deler dem over et par følgende indlæg.

Nu for at komme ind i det gode! Vi deler vores guide op i tre dele: hvordan man tjener penge med din blog, hvordan man tjener penge på at sælge tjenester eller produkter og en guide til, hvordan man opretter en virksomhed fra din blog. Men for nu ønsker vi at fokusere på den nemmeste måde at tjene penge online med WordPress, som er at tjene penge på din blog. I slutningen af ​​dette indlæg finder du, at det kan være overraskende let at generere en indkomst ved hjælp af din blog som udgangspunkt.

1. Affilierede links

Den nemmeste måde at begynde at tjene penge på din blog er måske med tilknyttede links. Affilierede links (også kaldet henvisningslinks) er links, du placerer i din tekst eller på billeder, der leder dine læsere til et tredjeparts websted. Så hvis dine læsere fortsætter med at foretage et køb på tredjepartswebstedet, opretter du en provision for at henvise dem.

Tilmelding til tilknyttede programmer er let. De fleste websteder, der sælger varer eller tjenester, har et link i deres sidehoved eller sidefod til “tilknyttede selskaber.” Klik bare på det for at finde ud af, hvordan du tilmelder dig det pågældende program. Nogle steder bruger deres eget tilknyttede program, mens andre arbejder gennem et tilknyttet netværk. Nogle af de mere almindelige netværk inkluderer Amazon AssociatesShareasale, Kommissionskryds, e-Junkie og Effektradius. Netværk gør det lettere for dig at deltage i programmer, da du typisk kan søge efter sælgere og bare klikke på en knap for at ansøge om deres program.

Envato-tilknyttet program

Vi er tilsluttet mange tilknyttede programmer og netværk gennem årene, og en af ​​vores mest succesrige har været Themeforest. Ved at henvise brugere til produkter, vi har oprettet eller kan lide, foretager vi en lille provision. Og indtil videre har vi været i stand til at hjælpe 16.000+ mennesker med at finde deres perfekte WordPress-tema på Themeforest.

Når du er tilmeldt et program, kan du logge på din konto for at kopiere dine tilknyttede links. Når du tilføjer links til dit indhold skal du være opmærksom på ankerteksten. Du ønsker, at det skal være fornuftigt, så dine læsere ved, at de ved at klikke på det link, du har placeret på “bedste WordPress-temaer”, vil blive ført til en liste eller markedsplads for WordPress-temaer.

Pretty Link Cloaking

Du har også valget om at tilføje dine tilknyttede links, som det er, eller du kan rydde op i dem lidt med et link cloaker. Vi anbefaler Pretty Link plugin, da det er let at bruge og inkluderer indstillinger til nofollow og kliksporing som standard. På denne måde kan du holde styr på, hvilke links der konverteres eller ej.

Uanset hvor eller hvordan du tilføjer dine tilknyttede links i et indlæg, skal du oplyse, at du bruger tilknyttede links. Dette kræves af Federal Trade Commission og med deres let at følge FTC .com afsløringsvejledning det burde ikke være for svært at overholde. Det vigtigste punkt her er at tilføje en offentliggørelse på hver side med tilknyttede links, som du muligvis får en provision, hvis dine læsere klikker igennem og gennemfører et køb (du kan se vores i bunden af ​​siden, som vi inkluderer på hver side, da vi funktion til sidebjælkeannoncer).

BEMÆRK: FTC-lovgivningen for industrier som sundhed, gældslettelse, fast ejendom og andre komplekse emner kan være meget mere strenge end for webdesign. Besøg venligst FTC websted og læs reglerne for din branche op, før du tilføjer tilknyttede links til dit websted for at være sikker på, at du følger alle passende love.

Affiliate Summit Marketing Conference

Ønsker du at lære mere om affiliate marketing? Overvej at deltage Affiliate-topmøde Øst eller vest. Dette er en af ​​de største tilknyttede marketing- og netværksbegivenheder i USA. De tilbyder en række sessioner, hvor du kan lære at være tilknyttet, de regler, du skal følge, og tip for at blive en succes. Det er temmelig dyrt, men den gode nyhed er, at jo før du på forhånd køber, kan du få en betydelig early bird-rabat. Og hvad du bruger på begivenheden kan kræves som en forretningsudgift (et emne, der skal dækkes i et senere indlæg).

2. Annoncepunkter

Bortset fra tilknyttede links, du tilføjer direkte til indhold, er annoncepladser en fantastisk måde at tjene penge på din blog ved at anbefale andre produkter på nettet. Med annoncer har du tre valg – opret dine egne annoncer ved hjælp af tilknyttede links til andre sider, sælg dine annoncepladser for et månedligt gebyr på egen hånd eller tilmeld dig et annoncenetværk, der vil sælge din annonceplads til dig.

Oprettelse og styring af annoncerne på dit websted kan være mere fornuftigt, hvis du ønsker fuld kontrol over annoncenes æstetik, og hvor annoncerne er links. Og da du bruger dine egne tilknyttede links, tjener du lidt penge, når dine læsere klikker igennem og gennemfører et køb. Dette var den rute, vi tog her på WPExplorer for nogen tid siden. Det fungerede godt for os, men da vores blog er vokset til at omfatte vores egne WordPress-produkter, har vi fjernet de yderligere annoncer.

Når du sælg dine annoncepladser mod et månedligt gebyr til andre virksomheder, foretager du en fast månedlig sats, uanset hvor mange gange folk klikker på dine annoncer. Dette er rart, da du ved, at du har en ensartet indkomst, der kommer fra dine annoncer, men den vanskelige del er, at dine købere ikke kommer til at forny hver måned, hvis deres annoncer ikke får klik.

BySellAds Advertising Network

Din sidste mulighed er at slutte sig til et annoncenetværk og lad dem gøre det hårde arbejde for dig. Annonceretværk som Adsense, Amazon CPM-annoncer og BuySellAds overtage din annonceplads og sælge den til købere. BuySellAds giver dig en smule mere kontrol, da du kan sælge annoncer hver måned eller CMP (pris pr. Visning) via deres websted, og du får endelig godkendelse af det faktiske visuelle, der vil blive placeret på dit websted.

Med Adsense og Amazon CPM har du meget lidt kontrol over, hvad der vises på dit websted, men begge netværk brugte avancerede systemer til at servere annoncer, der er relevante for dit indhold og / eller dine læsere (så rol ikke – hvis du skriver om webdesign, læsere bør ikke se annoncer for hestebånd, medmindre det er noget, de har googlet i deres fritid).

Husk også, at Adsense-annoncer typisk er betaling pr. Klik på websteder, så du kun modtager en betaling, når læserne klikker på en annonce med en højere pris pr. Klik. På den anden side betaler Amazon en lavere sats, men de opererer på et Cost-Per-Impression-system, så du modtager penge, hver gang dine læsere ser annoncen. Uanset hvilket netværk, du vælger at bruge, skal du bare huske, at alle annoncenetværk vil reducere den annonceindtægt, du genererer ved hjælp af deres tjenester.

3. Nyhedsbreve

Nyhedsbreve er en anden stor mulighed for indkomst. Nyhedsbreve er som et blog-snapshot, da du sandsynligvis deler nylige indlæg eller nyheder med dine abonnenter, og ligesom du blogger har du muligheden for at inkludere annoncepladser. Ligesom annoncer kan du enten sælge nyhedsbrevspots på egen hånd eller via et netværk som BuySellAds.

Nyhedsbrev bygget med MailChimp

Selvom annoncer typisk er fint til monetisering af nyhedsbrev, er nogle e-mail-marketingtjenester, såsom MailChimp og MadMimi tillad ikke brugen af ​​tilknyttede links i nyhedsbrev sendt ved hjælp af deres tjeneste. Derudover tillader mange tilknyttede programmer (som Amazon Affiliates) ikke inkludering af deres tilknyttede links i nyhedsbreve, uanset hvem din e-mail-udbyder er.

Under alle omstændigheder skal du, før du bygger ind annoncepladser eller tilknyttede links til dit nyhedsbrev, tjekke med vilkårene for din e-mail-marketingtjeneste og med de tilknyttede programmer, du vil medtage (hvis tilladt af din nyhedsbrevtjeneste).

4. Sponsorerede indlæg og anmeldelser

Du kan også tjene penge bare ved at skrive en artikel, hvis du kan finde nogen til at sponsorere dem. Med sponsorerede stillinger kan et firma kontakte dig (eller du kan indsende et forslag til dem) om at gennemgå et produkt, hvis de giver det til dig gratis eller betaler dig et gebyr for at skrive artiklen. Hvilket er fantastisk! Den vigtige del her er at 1) være ærlig i din gennemgang af produktet eller tjenesten og 2) husk at afsløre, at det er et sponsoreret indlæg (ligesom du afslører tilknyttede links).

Anmeldelser skal være ærlige udtalelser. Selv hvis et firma betaler dig hundreder af dollars, skal du sørge for at give deres produkt et tæt kig, så brug det faktisk og del din oplevelse med dine læsere. Når du opsætter aftalen for dit sponsorerede indlæg eller gennemgår, skal du kontrollere betingelserne for at se, om du kan bruge dine egne tilknyttede links i stillingen. Denne måde, selv efter at du har modtaget varen eller en første betaling for at skrive artiklen, kan du stadig generere en indkomst i fremtiden ved at henvise læserne til at købe produktet selv (selvfølgelig giver denne sidste bit kun mening, hvis du skrev en positiv anmeldelse ).

5. Sweepstakes (mere almindeligt kaldet “Giveaways”)

I lighed med sponsorerede indlæg kan du også være vært for gave (selvom den rette juridiske betegnelse er “konkurrencer”) på din blog. Først tænker du måske – der er ingen måde at give noget gratis, vil tjene mig penge. Det er her, du tager fejl. Giveaways producerer typisk anstændige trafikspidser, da du muligvis inkluderer daglige indgangsmetoder, henviser til en vensmuligheder og selvfølgelig sociale delingsindlæg.

Rafflecopter Giveaway Manager

Når du kører en gave, er det meget vigtigt at holde styr på alle poster og vælge en helt tilfældig vinder. Til dette bruger vi personligt Rafflecopter. De gør det nemt at konfigurere din gave, oprette en widget, som du kan integrere i et indlæg eller en side, administrere poster og vælge en vinder. De tilbyder masser af muligheder for giveaway-indgange, så du kan drage fordel af dit øgede antal nye besøgende ved at tilføje poster via lide en Facebook-side, abonnere på et nyhedsbrev, følge på Twitter, tweete en besked, følge på Pinterest, fastlægge et billede, besvare en afstemning, kommentere dit indlæg, eller du kan tilføje din egen brugerdefinerede mulighed (selvom denne kræver, at deltageren indtaster verifikation, så det ikke er så pålideligt som andre indgangsformer).

Før du går og starter en gave lige nu, er der et par regler, du skal huske på, hvis du er i USA (selvom jeg er sikker på, at der også er mange regler uden for USA, vi er bare ikke bekendt med dem) ). Her er et par tip, som vi følger for at hjælpe med at holde vores gaver på sporet baseret på de nuværende regler og forskrifter:

 1. Du kan ikke kræve, at dine besøgende køber noget for at komme ind – det ville gøre din gave til et lotteri, som er ulovligt.
 2. Hold din præmie under $ 600 for at undgå, at din vinder bliver nødt til at kræve den på deres skatter. Hver gang en betaling eller præmie på $ 600 eller mere tildeles en 1099-Misc formular skal indsendes til IRS.
 3. Sørg for at skrive de rette betingelser og betingelser for din gave. Hvis du bruger Rafflecopter er du heldig – de har en let at bruge forudfyldningsskabelon, der giver en god start. Det begynder endda med det altomfattende “Void Where Prohibited By Law”, som er der for dybest set at dække dig lovligt ved at antyde, at deltagere uafhængigt af dem skal sørge for, at de har lov til at komme ind i din gave, før de går ind.
 4. I USA er der særlige regler for børns brug af internettet, herunder indtastning af online gaver. Sørg for, at du i dine vilkår og betingelser tilføjer en bestemmelse om, at deltagere skal være 13 år eller ældre og have forældremyndighed, hvis de er under 18 år.
 5. Du kan ikke ændre din udgivelsesdato. Selv hvis du ikke får svaret, håbede du, at du skulle afslutte din gave, da du sagde, du ville holde tingene retfærdige og firkantede.
 6. Til sidst skal du levere prisen. Selv hvis din giveaway sponsor forsvinder, skal du sørge for, at vinderen modtager deres præmie (eller en tilsvarende præmie, hvis originalen er afbrudt).

Andre ting, du skal overveje, inkluderer statslige love (du bliver nødt til at undersøge dette eller tjekke hos Riksadvokaten for hver stat, hvor du reklamerer og er vært for din gave), regler for sociale medier netværk (Kerry O’Shea Gorgone har en fantastisk artikel om dette) og meget mere (Sara F. Hawkins har et indlæg om bloggiveaway, du virkelig skulle læse).

6. Eksklusivt indhold (via medlemskaber eller abonnementer)

Ud over alle ovennævnte metoder kan du også tjene penge med eksklusivt indhold. Her hos WPExplorer tilbyder vi eksklusive gratis temaer og plugins til vores læsere, der tilmelder sig en konto. Indrømmet, at vores medlemskab er gratis, men der er mange websteder, der har været i stand til at tjene penge ved at tilbyde eksklusivt premium-webstedsindhold til medlemmerne.

Wall Street Journal Premium-medlemskaber

Et stort eksempel i stor skala er Wall Street Journal, som viser et par frie at læse indlæg, men for det meste uddrag af artikler, som du skal være medlem for at låse op. Et andet mindre nyhedsfokuseret eksempel er Envato Tuts+ internet side. Hjem til masser af gode artikler og tutorials er der tilføjet videoer og annoncefrit indhold, der kun kan fås ved hjælp af et medlemskab.

Hvis du vil oprette dit eget medlemskab eller abonnementsbaseret websted, anbefaler vi at bruge et plugin. Vi kan godt lide Restrict Content Pro, MemberPress og Membership af WPMUdev. Du kan også tjekke vores samling af de bedste WordPress medlemskab plugins, hvis du vil se endnu flere muligheder. Disse er alle fantastiske plugins, der hjælper dig med at oprette og administrere et eksklusivt indhold for medlemmer. Bare vær sikker på, at du fortsætter med at lægge regelmæssigt indhold af høj kvalitet til at holde på dine medlemmer.

Det eneste advarsel er, at når du begynder at sælge premiumabonnementer eller medlemskab, skal du være forsigtig, at du følger alle lokale dataindsamlings- og e-handelslove. Hver gang du behandler et salg online, skal du indsamle en form for kundedata, hvilket betyder, at du er nødt til at følge passende fortroligheds- og sikkerhedslove. Hvis du er i USA, skal du tjekke U.S. Small Business Administration – de har masser af gode ressourcer og guider til at hjælpe online-virksomheder. Vær også opmærksom på lovgivningen om moms i dit land. Da et blog-medlemskab er immaterielle digitale goder mange stater i USA kræver ikke, at du betaler en moms, men nogle stater som Hawaii anvender moms på bogstaveligt talt alt (selvom du er en anden i en anden stat, der sælger til en person i Hawaii). Du kan lære mere om moms fra TaxJar og Alvalara. Bare hold dig op og op, og gør din research okay?

7. Udsalg

Til sidst kan du tjene penge ved at oprette en blog med det eneste formål at sælge den. Der er masser af udviklere og bloggere, der har lavet en karriere med at oprette startet websteder og sælge dem uden at gennemgå dem og tjene penge på dem. Selvom du kan sælge en profitabel blog, har du også kørt i år.

Den tommelfingerregel, vi har fundet, er, at en blog er værd to år af den månedlige indkomst, den i øjeblikket genererer. Så hvis din blog tjener $ 1000 pr. Måned fra annoncer og tilknyttet salg, er det sandsynligvis udkøbsprisen lige omkring $ 24.000. Selvfølgelig er dette bare en retningslinje, noget kan kun være værd, hvad nogen er villig til at betale for det (selvom dette med kunstværker typisk driver priserne ikke op). Hvis du bliver kontaktet til at sælge din blog, tager det lidt tid at overveje tilbuddet, dine mål for dit websted (hvis du holder det) og overveje muligvis at kontakte andre interesserede købere, hvis der er nogen.

Flippa-webstedsauktioner

Hvis du ønsker at sælge din blog, er der et antal websteder, der kan hjælpe dig med at lette salget. flippa er en velkendt mulighed for auktion over dit websted, domæne eller app. Derudover tilbyder de muligheden for at kategorisere dit websted som et etableret eller startet websted, så købere ved, hvad de kan forvente, og hvad de skal byde på. Før du sætter dit websted til salg, skal du sørge for at have Google Analytics-data, indtægtsrapporter og anden dokumentation, der kan hjælpe med at bevise dit websteds stabilitet og potentielle rentabilitet. Jo bedre du kan bevise dette for købere, jo større er dine chancer for at sikre en præmiepris for dit websted.

Tip: Betydningen af ​​webstedstrafik

Inden du går ud i solnedgangen for at være dit WordPress-pengeudviklingseventyr, er det meget, meget vigtigt at huske, at du har brug for webstedstrafik for at gøre blogging fuld tid mulig. Selvom alle måder at tjene penge på din blog nævnt ovenfor er bæredygtige, har du brug for en anstændig mængde trafik for faktisk at generere en betydelig indkomst. Blogging er ikke et “Bliv rig” -skema, hvis det var alle, der blogger på fuld tid! Det er en delikat balance mellem kvalitetsindhold, god trafik og engagerede læsere, der gør en blog rentabel.

Kvalitetsindhold

Den nemmeste måde at hjælpe dig selv på lang sigt er at sikre dig, at du er i produktkvalitet og originalt indhold til din blog. For kærligheden til WordPress skal du ikke “indholdsskrabe” fra andre sider. Tag dig tid, skriv dine artikler med dine egne ord, og gør det på den rigtige måde. Du kan bestemt citere kilder, hvis det er relevant for dit indlægsemne, dele en definition fra dictionary.com eller inkludere et kodestykke fra WordPress-koden hvis du krediterer din kilde. Det er vigtigt at medtage et navn og et link til den originale informationskilde.

God SEO

Sammen med godt indhold skal du følge god SEO-praksis for at sikre, at søgemaskiner er glade for at liste dit websted i deres resultater. Søgemaskiner er en af ​​de bedste kilder til ny trafik. Se nogle af vores populære WordPress SEO-artikler for at blive angivet.

 • Begyndervejledning til WordPress SEO (postserie)
 • WordPress SEO bedste praksis for 2015 og videre
 • Yoast SEO Installation & opsætning Hurtig guide til WordPress

Reader Engagement

Affilierede links og annoncer genererer ikke nogen indkomst, hvis dine læsere ikke er engagerede, vender tilbage til dit websted og klikker på dine links. Der er mange måder at øge dine besøgende ‘aktivitet, men her er en håndfuld indlæg, der hjælper dig med at komme på rette spor:

 • Forbedre engagement og forhindrede mistede kundeemner med WordPress Exit-pop-up-plugins
 • WordPress-plugins for at øge målgruppens interaktion og engagement
 • En simpel plan for øget engagement i din WordPress-blog
 • Sådan opretter du links på din WordPress-blog for øget engagement
 • 5 WordPress-plugins, der kan øge Reader-engagement på din WordPress-blog

Bliv hængende

Næste gang vi dækker hvordan man tjener penge med WordPress service og produkter. Vi deler også, hvordan vi kom i gang, og den vej, vi tog for at udvide vores produktportefølje, så du ikke vil gå glip af det!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map