Sådan tilpasses WooCommerce til dine mest værdsatte kunder

Sådan tilpasses WooCommerce til dine mest værdsatte kunder

Som forretningsejer er hver kunde speciel. Fordi i slutningen af ​​dagen, a kunde = omsætning. Men ud af din pool af kunder skal du være i stand til at identificere dem, der sidder over resten.


Disse er ikke dine engangskøbere. Dette er kunder, der enten køber i bulk, er en kilde til tilbagevendende indtægter eller påvirker henvisninger til at komme din vej. Lad os kalde dem dit mest værdsatte kunder – for det er de godt! De kan øge din fortjenestegraf eksponentielt forudsat, du holder dem glade.

Så hvordan skal du gøre ved at gøre det? Du er ved at finde ud af det!

Personlig besked

En sikker brand-trend, der er ved at komme op i år er smart indhold! Hvad er smart indhold spørger du? Det er indhold, der er tilpasset din kundes behov.

Smart indhold beskæftiger dynamisk indhold at vise meddelelser, opfordring til handlinger osv. i stedet for det kedelige gamle statiske indhold. Dette øger brugeroplevelsen. Dine langvarige kunder ville helt sikkert være glade, hvis indholdet appellerede direkte til dem.

”Det er kendt, at personlig indhold fungerer bedre end generisk indhold, fordi det appellerer til en kundes følelser.”

Her er et eksempel.

Tilpasset kundens velkomstbesked

I stedet for en generel “Hello there” -meddelelse, fungerer “Hello {customer-name}” bedre. Der er værktøjer, der kan hjælpe dig med at identificere dine værdsatte klienter og vise sådant skræddersyet indhold til dem.

Når du går til din WooCommerce-butik, vil personalisering også omfatte visning anbefalede produkter baseret på deres køb eller gennemsigtighedshistorie.

WOOCOMMERCE TECH TIP # 1

Hvordan kan du gøre med at tilføje personaliseret indhold til din WooCommerce Store?

Særlige priser

Helt indlysende er det ikke? Alle kan godt lide en god handel. Men mere end det alle kan lide at føle sig speciel.

Det fungerer sådan: at køre en lagerbredde rabat kan hjælpe dig med at forbedre salget, men at tilbyde speciel prisfastsættelse til visse kunder vil holde dem vende tilbage til dig for mere.

Dine top-tier-kunder vil gerne vide, at der er værdi ved at købe fra dig. Og du kan forstærke denne tanke ved at tilbyde dem personlig prisfastsættelse. Der er to måder at gøre dette på:

 1. Mængdebaseret pris: fungerer perfekt til dine engrossalgskøbere. Flere besparelser for kunder, der køber en større mængde produkter
 2. Priser på medlemsniveau: til dine loyale kunder. Jo højere medlemsniveau, jo mere rabat

Rollebaseret prisfastsættelse

WOOCOMMERCE TECH TIP # 2

Du kan indstille mængdebaseret prisfastsættelse eller kunde / gruppe / rollebaseret pris ved hjælp af:

Tilbud og rabatter

WooCommerce giver dig mulighed for at indstille salgspriser og endda planlægge salg. Men gå et skridt foran for dine specielle kunder og opret personlige tilbud til deres fødselsdage eller jubilæer.

En speciel fødselsdags-e-mail eller indkøbskredit kan være en god idé!

WOOCOMMERCE TECH TIP # 3

Dette kan opnås ved hjælp af et e-mail marketing plugin som:

Forsendelsesfordele

Hørt om Amazon Prime? Ringer med det samme en klokke, gør det ikke. Amazon Prime tilbyder en dags forsendelse til sine primære kunder. Hvorfor det? Det er den fordel, de får ved at være (loyale) butikmedlemmer.

Det er ikke så meget som personalisering af shoppingoplevelsen så meget som at give en forsendelsesomkostninger fordel for at være kunder i lang tid eller forretningspartnere.

Som en alternativ idé kan du levere forsendelsesrabatter baseret på medlemsniveau. Men mest af alt, skal du sørge for, at du leverer til tiden for at holde dine mest værdsatte kunder glade!

WOOCOMMERCE TECH TIP # 4

Personlige forsendelsespriser kan opnås ved hjælp af:

 • WooCommerce Advanced Shipping: for at indstille betingede forsendelsesrabatter

Loyalitetsfordele

”I gennemsnit er loyale kunder værd op til 10 gange så meget som deres første køb.”

SUMO Reward Points-plugin

Hvis du driver en eCommerce-butik, er en af ​​dine mest værdifulde aktiver din eksisterende kundebase. Når alt kommer til alt er det bevist, at eksisterende kunder er mere tilbøjelige til at købe fra dig igen end førstegangskøbere. Med dette i tankerne, hvis du kan holde din eksisterende kundebase tilfreds, skal din eCommerce-butik trives – selvfølgelig er det langt lettere sagt end gjort!

Der er mange måder at fastholde en kunde på, og en af ​​de bedste strategier er at indføre en loyalitetsordning. Hvis dette er noget, du vil implementere, så tjek SUMO Reward Points-pluginet, der er tilgængeligt for $ 49. Du kan integrere det med WooCommerce, og plugin er kompatibelt med alle WooCommerce-understøttede temaer.

SUMO Reward Points giver dig mulighed for at uddele loyalitetspoint på en række måder. Den mest indlysende måde er selvfølgelig, når en kunde foretager køb fra din butik. For eksempel kan du tilbyde 1 belønningspunkt for hver $ 1, der bruges, og plugin giver dig mulighed for at specificere den monetære værdi af hvert punkt. Ud over at foretage køb, kan du opfordre besøgende til at udføre visse handlinger ved at tilbyde loyalitetspoint. Du kan tilbyde point for en social andel, efterlade en anmeldelse, henvise til en ven eller tilmelde dig en konto hos dig. Igen kan du specificere, hvor meget belønningen er for hver af disse handlinger. Med SUMO kan du endda forsøge at generere noget brummer på sociale medier ved at give væk loyalitetspoint som en del af en konkurrence (enten pr. Indgang eller for vinderen).

Besøgende kan derefter indløse deres loyalitetspoint ved kassen for at få penge fra deres køb. Du kan også specificere det minimum / maksimum antal point, der skal indløses ved et køb. Hvis du vil give dine kunder en grund til at fortsætte med at købe fra dig over konkurrenter (bortset fra at tilbyde en god service!), Kan det at vise en effektiv ordning vise sig at være effektiv.

Kunde service

Dine mest værdsatte kunder fortjener særlig opmærksomhed. De burde have en loyalitetsfordel ved at være tilknyttet dig så længe. Ud over rabatter, eller endda gratis reklamemateriale, giver førsteklasses kunde service. Som en del af denne service kan du også sende dem produktuddannelsesvideoer eller vært for produktuddannelseswebinarer for produkter, de køber.

WOOCOMMERCE TECH TIP # 5

Personlig kundeservice kan tilføjes ved hjælp af:

Gratis forfremmelse

En strategi, der garanteres at gøre en kunde glad og alligevel gratis, er promovering af deres brand på dit websted.

Ved med deres historie på din blog, eller tilføje et kundeintervju, kan få dem til at føle sig specielle og også lede trafik deres vej. Dette kan ikke kun være til gavn for dem, det kan også vise andre kunder, at du er interesseret. forbedre din generelle brandopfattelse.

BONUS TIP

Udtalelser fra kunder om dine produkter kunne føjes til funktionsindlægget. En lille smule selvpromovering har aldrig skadet nogen nu, det gjorde det ?! :-p

Afvikler

Uanset om det er personlige meddelelser eller priser, ved at bruge sådanne taktikker får kunderne til at føle sig vigtige. Og det er pointen ikke?! Det handler om at lade kunderne vide, at du værdsætter dem.

Disse strategier er temmelig enkle at implementere og har langsigtede fordele. Når du først har gjort en bevidst indsats for at implementere dem, er dine værdsatte kunder følte nødt til at føle sig godt … og det får dig også til at føle dig godt! ��

Har du flere ideer, du gerne vil se, tilføjet her? Kommentarsektionen er åben for diskussion.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map