Sådan sættes WordPress i vedligeholdelsestilstand eller tilføjer en kommende side om snart

Alle har deres egen idé om, hvad en midlertidig lukning af webstedet er. En ny blogger er måske ligeglad med, om ingen kan se noget på webstedet under udvikling, så de slukker for webstedet, indtil de er klar til lancering. På den anden side har en eksisterende eCommerce-butik ikke den luksus at lukke helt ned. Der skal være en besked til kunderne, og ideelt set, en måde at få e-mail-adresser fra kunder eller måske endda give væk nogle kuponer for ulejligheden.


Generelt varierer årsagerne til midlertidigt deaktivering af dit WordPress-sted. Derfor har du et par muligheder for at udføre opgaven. Den første er ikke nøjagtigt hjernekirurgi, da du installerer et superenkelt plugin, der gør det meste af arbejdet for dig. Plugins til vedligeholdelsestilstand og snart kommende skærme er imidlertid mere komplekse og bedre for virksomheden.

Hvornår skulle du midlertidigt deaktivere dit WordPress-sted?

Vi diskuterede nogle af de tilfælde, hvor deaktivering af dit websted muligvis kan være en god idé, men det er vigtigt at forstå alle disse situationer. Hvorfor? Fordi du muligvis støder på dem på et tidspunkt. Hvis du er forberedt på, hvad du kan forvente med et websted sammen med de procedurer, der skal tages, når ting går galt, er du mere sikker på din evne til at køre et WordPress-sted. Så … hvornår ville du have brug for at deaktivere dit websted?

 • Hvis dit websted bliver hacket, og du gerne vil lukke andre trusler ud.
 • Dit websted bliver hacket, og du vil hellere have, at dine kunder ser en blank skærm end sikkerhedsproblemet.
 • Du vil gerne gennemføre regelmæssig vedligeholdelse på dit websted.
 • Du har brug for tid til at udvikle dit WordPress-sted, så du hellere vil have dine kunder til at se en vedligeholdelses- eller kommende side, i modsætning til dit halvafslutte websted.
 • Du vil gerne fokusere på andre bestræbelser, men du kommer måske tilbage til dette WordPress-sted. Derfor ønsker du ikke at slette det helt.

Den hurtige metode 1: Installer det deaktiverede plugin-sted

Jeg er ikke en stor fan af at installere flere plugins (i betragtning af at du kunne nedsætte dit websted eller åbne sikkerhedssårbarheder), men med et plugin som dette kan du kun aktivere det, når du har brug for det. Efter at du er blevet deaktiveret dit websted, kan du derefter deaktivere plugin, så det ikke påvirker dit websted.

WordPress-plugin kaldes Deaktiver websted. Det er en vidunderlig løsning til at blokere hele frontend på dit WordPress-sted, mens du stadig giver dig adgang til dashboard / admin-område. Tinget med plugin-funktionen Disable Site er, at det handler om så grundlæggende, som de kommer. Du får en hurtig besked, der forklarer, hvad der foregår med dine kunder, men du skal ikke forvente nogen værktøjer til at uploade grafik, indsamle e-mail-adresser eller linke til dine sociale mediekonti.

Du kan dog indsætte uanset hvilken HTML-kode du ønsker. Så teknisk set kan det tilpasses fuldt ud, hvis du har færdighederne.

Sådan deaktiveres du WordPress midlertidigt med plugin

Start med at installere og aktivere gratis Deaktiver websted WordPress-plugin. Herefter finder du fanen Deaktiver websted i menuen i dashboardet og klikker på den. Dette bringer dig til den eneste side med indstillinger fra Deaktiver websted. Som nævnt er det et rudimentært plugin, men det får jobbet gjort.

Start med at vælge Ja under Aktivér splashside. Feltet Tilpasset besked er det sted, hvor du indtaster en sætning eller to for at forklare dine besøgende, hvad der foregår. Du kan også gå ind i den tilpassede output-HTML for at blive mere kreativ og inkludere ting som medier, tilpasset tekst og links.

Adminadgangen er som standard indstillet til Ja, og den skal forblive på den måde. Jeg er ikke helt sikker på, hvorfor du nogensinde vil ønske at låse dine administratorer (hovedsageligt dig), men sørg for, at du ikke skifter til Nej. Plugin giver dig også muligheden for at give godkendte brugere mulighed for at omgå siden. Den vigtigste grund til, at du har indstillet dette til ja, er, hvis du har brug for nogle bidragydere eller forfattere til at fortsætte med deres arbejde. Ellers skal du markere dette felt Nej, så ingen af ​​brugerne kan komme igennem splashsiden.

Derefter kan du gemme indstillingerne og kontrollere din frontend for at sikre, at plugin fungerer korrekt. Hvis du ikke kan se, at dit WordPress-sted er deaktiveret, skal du sandsynligvis logge ud af din admin-konto.

Da dette er en midlertidig løsning, skal du gå tilbage til den samme indstillingsside for at deaktivere splashsiden, når du er klar.

Den hurtige metode 2: Brug dit temas side under konstruktion

Opret en side under konstruktion med alt

Det er muligt, at dit WordPress-tema inkluderer en indbygget indstillinger for side under konstruktion. F.eks. Viser temaet Total WordPress muligheden for, at du kan designe din egen brugerdefinerede snart eller under opførelse ved hjælp af sidebyggeren Visual Composer.

Alternativ under opførelse

Med Total skal du først oprette din nye side og tilføje de moduler, du vil have vist (nyhedsbrev, kontaktformular, sociale links, mediefeeds osv.). Naviger derefter til Temapanel> Under konstruktion fra WordPress-betjeningspanelet. Herefter skal du markere afkrydsningsfeltet for at aktivere funktionen Under konstruktion og vælge den side, du har oprettet, og gem derefter.

For at fjerne din byggeside, når dit websted er klar til det er det store afslør, skal du blot fjerne markeringen af ​​”aktiver” og gemme. Det er det! Total gør det super let at skifte frem og tilbage efter behov, mens du kører dit websted.

Metode 3: Bliv fancy med en vedligeholdelsestilstand eller snart kommer plugin

Den hurtige metode, der er beskrevet ovenfor, har sine fordele (hovedsageligt giver dig mulighed for at deaktivere dit websted inden for få minutter), men det er ikke næsten så produktivt som en reel vedligeholdelsestilstand eller kommer snart-side.

Men først skal vi tale om forskellen mellem en vedligeholdelsestilstand og den kommende side.

Der er brug for en kommende side, når du stadig arbejder på dit websted, men du gerne vil skabe brummer om, hvad der kommer, og som potentielt får kundens e-mail-adresser. Disse snart kommende sider har ofte videoer, billeder, kommentarsektioner og knapper på sociale medier. Det er mest almindeligt at bruge en kommende side til et nyt produkt eller firma. Webstedet indekseres også af søgemaskiner, så du begynder at øge din SEO.

En side om vedligeholdelsestilstand bruges, når du i øjeblikket har et websted, der kører, men du har brug for en hurtig måde at fortælle dine kunder, når du er færdig med vedligeholdelse eller justerer webstedets design. Da dette er en midlertidig side, fortæller vedligeholdelsestilstanden søgemaskinerne ikke at indeksere webstedet i denne tilstand.

Både vedligeholdelse og kommende sider er velegnede til at deaktivere dit WordPress-sted midlertidigt. Faktisk er de sandsynligvis din bedste indsats.

For de fleste funktioner skal du gå med et kommende snart-plugin eller vedligeholdelsestilstand-plugin. Selvom vi vil lede dig gennem det ekstremt effektive Kommer snart Side & vedligeholdelsestilstand af SeedProd plugin, her er nogle andre plugins at overveje:

Brug af Kommer snart side & vedligeholdelsestilstand af SeedProd

Efter installation og aktivering kan du finde indstillingerne Kommer snart side og vedligeholdelsestilstand under Indstillinger.

Du finder fire faner at vælge imellem. Hovedfokus skal være indhold. Vælg, om du vil have en side, der kommer snart eller en side med vedligeholdelsesindstilling. Vi diskuterede forskellen lidt tidligere i denne artikel.

Du har også muligheden for at ændre ting som SEO-titel, SEO Meta Description og Analytics-kode. Disse er alle helt valgfri, men de kan hjælpe dig.

Det sidste trin er at navigere til fanen Kommer snart. Det er her du ændrer elementer som baggrundsfarve, billede og tekstfarve.

Efter at have afsluttet designet, kan dit resultat være en smuk Coming Soon-side med et logo, baggrundsbillede og meget mere.

Er du klar til midlertidigt at deaktivere dit WordPress-sted?

Den første (lette) metode, vi talte om, er bedst for mindre blogs, der ikke har meget af følgende. Det er heller ikke en dårlig metode til nye sider. Den rigtige afkast kommer dog fra en kommende side. Nyere sider og produkter får langt større eksponering fra disse midlertidige sider, men du kan stadig opdatere dit websted uden at nogen ser det. En side med vedligeholdelsestilstand er også god til hurtige rettelser.

Hvis du har spørgsmål om midlertidigt deaktivering af dit WordPress-sted, så fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map