Sådan startes en WordPress-blog, der er vært med selvhost, på under 15 minutter

Første gang jeg installerede en WordPress-blog, trak jeg næsten mit hår ud. Processen var let at følge, men hver gang jeg kom til slutningen, fik jeg en fejl, og som mange andre fejl, sagde den aldrig, hvad der var galt. Senere efter at have tjekket med min webhost og gjort en masse støj om sagen, informerede de mig om, at en omstrejfende hund spiste min .htacess-fil. Så jeg omdøbte den berørte fil, og hvem, jeg installerede min første WordPress-blog nogensinde!


Det var ikke noget stort. Heck, hvem laver jeg? Følelsen af ​​præstation, der fulgte med den første installation, var som ingen anden. For det første glædede jeg mig over, at installationen endelig var vellykket. For det andet var jeg begejstret for, at jeg gjorde et stort skridt mod min drøm om at eje en online forretning. Siden da har jeg installeret utallige forekomster af WordPress både på webservere og pc’er.

Forudsat at du ved, hvad du laver, skal installation eller snarere lancere en selvhostet blog tage mindre end femten minutter. Det er let-peasy arbejde, og enhver kan gøre det. Hvis du er begejstret og klar til at starte din første blog, lad os få timerne til at tikke og få dette over og færdig med. Nyd og glem ikke at dele dine tanker i kommentarerne, vi ser altid frem til din feedback.

Hvad du har brug for

Første ting først, lad os se på, hvad du har brug for. Du har brug for en webhostepakke. En selvhostet WordPress-blog i modsætning til en gratis blog (f.eks. Dit navn.wordpress.com) kræver en webserver. Det er her du installerer WordPress-platformen. Næste op er dit domænenavn. Dette er din blogs identitet. Det er din virtuelle adresse på din blog på nettet (URL’en). Der kræves en eller anden form for betaling for disse to væsentlige ting. Bare husk, at dette er tilbagevendende månedlige eller årlige betalinger, så sørg for at budgettere i overensstemmelse hermed.

Og til sidst har du brug for cirka femten (15) minutter af din tid til at installere WordPress-scriptet og tilpasse bloggen med et nyt tema og et par plugins Kan ikke vente med at komme i gang …

Valg af perfekt WordPress-hosting

Lad os først få din selvhostede WordPress-blog til et dejligt hyggeligt hjem. Igen, medmindre du ejer webservere, bliver du nødt til at leje serverplads. Vi har dækket dette emne mange gange tidligere her, her og her, men hvis du aldrig har set disse indlæg, er her en hurtig oversigt over de faktorer, du skal huske på, når du vælger den rigtige webhosting til din WordPress-blog :

 • Koste: Gå ikke altid efter den billigste aftale på markedet. På samme tid skal du ikke betale for funktioner, du ikke har brug for nu eller i den nærmeste fremtid. At betale for det, du har brug for, betyder at du skal kende kravene i din selvhostede WordPress-blog på forhånd. Webværter som WPEngine, Bluehost, GoDaddy og HostMonster har nogle gode priser, selv for administreret WordPress-hosting. Hvis du fanger nogen af ​​dem i godt humør, kan du desuden drage fordel af generøse rabatter og kuponer til at skære ned på dine webhostingomkostninger (tjek vores WordPress-kuponside for at se nogle af værterne’s aktuelle tilbud). Start lille eller afhængigt af dit websteds behov, og skaler op eller ned i overensstemmelse hermed. Spil ikke billigt med din online forretning, men lad ikke en virksomhed svindle dig.
 • Funktioner & Ydeevne: Du vil være sammen med en webhost, der “… garanterer optider, supersnelle servere, [ubegrænset] båndbredde og nok diskplads til at imødekomme dine behov.” Men hvor meget er der nok? De fleste webhosts tilbyder uopmålt diskplads, ubegrænset båndbredde og ubegrænset underdomæner blandt andre funktioner. Som en basislinje bør båndbredde på 5 GB pr. Måned og 5 GB diskplads være nok for de fleste. Andre funktioner, der skal huskes, inkluderer addon-domæner, backup-tjenester, e-mail og script support blandt andre. På up-tider kommer Jetpack med en fantastisk funktion, der sender dig e-mail-advarsler, hver gang dit websted går ned. Hvis du begynder at få en masse af disse alarmer, skal du overveje at ændre din webhost eller opgradere til en overlegen hostingplan.
 • Kvalitet på kundesupport: Kundepleje kommer uden sidestykke. Hvis du elsker dine kunder (og hvem der ikke gør det), vil du altid holde et smil på deres ansigter. Der er selvfølgelig kunder, du har brug for at sparke på forkant, så snart du kan, men det er ikke poenget. Den webhost, du vælger til din selvhostede WordPress-blog, skal have et godt omdømme for kundesupport. Du ønsker ikke, at dine besøgende skal se fejl, fordi din værts kundepleje ikke kan løse et tilfældigt problem hurtigt nok. Anmeldelser på Internettet fortæller dig hurtigt, om din WordPress-hosting-udbyder vælger værdier for kundesupport.

Her hos WPExplorer elsker vi og værdsætter alle vores læsere. Vi elsker og bruger også WPEngine – en top-rangeret administreret WordPress-vært – men med henblik på denne tutorial vælger jeg Bluehost, fordi den er pålidelig, kommer med en masse fantastiske funktioner, og kundesupporten er simpelthen forbløffende at sige mildt.

Webhosting er dog kun en del af ligningen. Du har også brug for et domænenavn, så klienter, venner og familie kan finde din WordPress-blog på nettet.

Valg af det perfekte domænenavn

Nu hvor vi har slået os ned på et behageligt hjem til din WordPress-blog, er det eneste, vi har brug for, en adresse endelig har du en URL til dine visitkort folk kan finde din virksomhed. Dit domænenavn kan være alt, hvad du har lyst til. Det kan være dit navn, en kombination af dit navn og din yndlingsdrink, navnet på dit produkt med en lille vri – hvad som helst! Jeg har set et par sjove domæner på nettet, men det er historien til en anden dag.

Forresten, et domænenavn er noget som facebook.com eller youtube.com, hvis du har dit hoved i skyerne. De koster normalt omkring $ 10 bukke pr. År, og du kan altid få et gratis domæne, når du tilmelder dig Bluehost. Mange andre webhosts tilbyder et gratis domæne, så du må ikke føle dig begrænset i denne henseende.

Du kan vælge at registrere dit domænenavn hos din webhost eller hos en domæneregistreringspartner som Namecheap (jeg registrerer mine domæner her) eller GoDaddy blandt andre. Uanset om du registrerer dit domæne hos en registrator eller webhost, lad ikke dit sind vandre væk, jeg vil fortælle dig nøjagtigt, hvad du skal gøre for at pege domænet til din WordPress-blog om et par minutter. Men lad os først tage en selfie åndedræt og derefter oprette din webhosting-konto.

Oprettelse af en Web Hosting-konto

Du har brug for et domænenavn for at åbne en webhostingskonto. Hvis du gerne vil registrere dig hos en domæneregistrator som jeres trully, skal du gå til Namecheap eller hvor som helst, og bare gøre det. Det er en enkel og ligefrem proces, jeg forventer ikke, at du løber ind i problemer. Hvis du gerne vil have et gratis domæne (gratis i mindst et år), skal du gå over til Bluehost og klikke på den grønne “Kom godt i gang nu” -knappen midt på hjemmesiden.

bluehost

Dette skal tage dig til tilmeldingssiden, hvor du kan vælge din webhostepakke. I skrivende stund er der tre pakker til rådighed: starter ved $ 3,95 pr. Måned, plus til $ 6,95 pr. Måned og forretningspro med $ 14,95 pr. Måned:

vælg-din-plan

Husk, at dette kun er salgsfremmende priser for den første periode (det er sådan, næsten enhver hostingrabat fungerer). Efter dit første valgperiode fornyes priserne til henholdsvis de normale priser. Stadig er dette meget overkommelig hosting og er perfekt til enhver, der lige er startet.

Hvis du registrerer dine domæner hos en registrator i modsætning til din webhost, skal du justere din navneserver (DNS) information. Hvis du køber din hostingpakke fra Bluehost, skal du tilføje ns1.bluehost.com og ns2.bluehost.com til dine navneserver-poster. Det er ikke for kompliceret, men tøv ikke med at kontakte din domæneregistrator eller søge i deres ofte stillede spørgsmål, hvis du har brug for hjælp.

Efter registrering af dit domæne kan det også tage ca. 24 timer at udbrede sig. Vi tager ikke denne tid med i denne tutorial. Så hvis du netop har købt dit domæne, skal du tage en lille kaffepause ��

Lad os gå videre til næste trin. Vælg en plan, der matcher dine behov. Dette skal føre dig til en side, hvor du vil tilføje eller vælge dit domænenavn:

Tilmeld dig nu

Hvis du vil have et gratis domæne, skal du bruge boksen til venstre. Hvis du allerede har et domænenavn, skal du bruge boksen til højre. Vælg et unikt domæne, men husk, at dit valg muligvis ikke er tilgængeligt:

domain-utilgængelig

Hvis det ikke er tilgængeligt, skal du blot vælge et andet domæne eller ændre .com-udvidelsen til noget som f.eks .org, .net eller .us blandt andre. I slutningen af ​​dagen får du altid et domæne, der behager dig, så ikke sved det.

Klik på “næste”, så skal du føres til en anden side, der indsamler dine oplysninger, pakkeoplysninger og faktureringsoplysninger. Vælg det, du har brug for, indtast dine faktureringsoplysninger, og klik på den grønne “næste” knap i bunden. Bluehost giver dig mulighed for at betale med kreditkort eller med PayPal, så du er godt dækket her. Gå videre og fuldfør din betaling.

Hvad nu?

Log ind på din e-mail-konto, og du vil se en “Velkommen til Bluehost” e-mail. Denne indledende e-mail indeholder alle de links, du har brug for for at komme i gang. Du kan logge ind på din konto ved at gå til https://my.bluehost.com/cgi-bin/cplogin eller klikke på et hvilket som helst (eller nogle) af linkene i velkomstmailen. Dit kontrolpanel (også kaldet c-panel) skal se sådan ud:

kontrolpanel

Sjov, ret?

Installation af din selvhostede WordPress Blog

Klik på WordPress-ikonet under “Website Builders”. Den sjove del er lige begyndt. Den nye fane, der åbnes, fører til Mojo Marketplace Et klik på Installationer. Klik bare på den grønne “Install” -knap eller vælg at “Importere” en eksisterende installation af WordPress. For vores sag, “Installer” er det.

På det næste side skal du vælge det domæne, du gerne vil installere din WordPress-blog til. Dit domæne skulle vises her, så længe det blev registreret. Klik på “Kontroller domæne”. Vent i fem sekunder. Marker “Vis avancerede indstillinger” for at konfigurere dit admin-brugernavn og -adgangskode. Accepter vilkår og betingelser, og klik derefter på “Installer nu”. Vent et par sekunder, eller tag en kop kaffe.

Kom tilbage og klik på den sorte “Vis legitimationsoplysning” -knap, der vises på et orange banner øverst på siden. Dette åbner en anden side med din blogs URL og loginoplysninger. Log ind på din WordPress blog via http://www.yourdomain.com/wp-admin. Udskift youdomain.com med dit faktiske domænenavn nu, hvor du har det.

Som standard opdager din nye WordPress-blog, der er vært selv, den seneste version af et WordPress-tema kendt som Twenty Fourteen. Det er et grundlæggende tema, og hvis du ikke kan lide den grøn-sorte mash-up, skal du bare gå til Udseende -> Temaer i din WordPress admin menu. Herfra skal du klikke på “Tilføj nyt” for at vælge blandt de tusind gratis temaer, der er tilgængelige på WordPress.org.

Vores gratis temakollektion er fuld af fantastiske temaer, du kan bruge til at forbedre udseendet på din blog. Men hvis du leder efter det perfekte WordPress-tema designet til at tilpasse sig dine behov, anbefaler jeg Total Drag & Drop WordPress Theme.

På dette tidspunkt er vi meget færdige med at oprette din WordPress-blog, og du skal være velkommen til at gøre hvad du vil med den. Bliver nødt til plugins for at aktivere Akismet – en dødelig spam-snigmorder – og installere enhver type plugins, du kan lide fra sociale medier, medlemskab af eCommerce og Admin-plugins for blot at nævne et par.

Kan du ikke vente med at offentliggøre dit eget indhold? Gå til Indlæg -> Tilføj nyt at oprette dit første blogindlæg, Sider -> Tilføj nyt at oprette en ny side (f.eks. en kort Om-side med din missionerklæring) eller Medier -> Tilføj nyt  at uploade lyd-, video- eller billedfiler. Du kan også uploade downloadbare filer, så du er velkommen til at dele din PDF-e-bog frit. Standard upload-filstørrelse er begrænset til 50 MB, men du kan nemt ændre dette ved at tilføje et par linjer kode til nogle PHP-filer. Men rolig ikke om dette i øjeblikket. Du lærer alt om det her i tide.

WordPress Admin Dashboard er smukt og nemt at bruge, og selvom du er en nybegynder (greenhorn i sig selv), skal du have en god tid med at oprette med WordPress. Husk altid at logge ud af dit websted hver gang. Over alt andet skal du have det så sjovt som du kan.

Flere ressourcer

Nogle af de følgende artikler inspirerede mig, så hvis du gerne vil læse mere om oprettelse af en WordPress-blog med selvhost, kan jeg ikke tænke på bedre ressourcer:

Hvis du løber ind i en ulempe

Det sker, vi laver alle fejl. Så hvis du oplever problemer undervejs, her er en håndfuld nyttige links med gode tip til rookies, din blog og endda SEO. Og selvfølgelig er der mange flere nyttige oplysninger i vores blog (brug bare det smarte søgefelt i titlen for at finde det, du har brug for).

 • Er du ny på WordPress? Undgå disse 10 rookie-fejl
 • 15 almindelige WordPress-fejl med løsninger
 • 15 WordPress-fejl, der skal undgås for enhver pris
 • Postserie: Almindelige SEO-fejl på stedet hos WordPress
 • Post-serie: Sådan rider du din WordPress-blog i 10 enkle trin

Konklusion

Hvad lod jeg ud? Mmmh, kan ikke tænke på noget i øjeblikket. Det handler om 16:00 her, og “Party The Pain Away” fra Tech N9ne spiller i baggrunden. Jeg er ude af kaffe, hvilket betyder, at jeg skal nede. Indtil næste gang, lad os tale i kommentarafsnittet nedenfor. Adios og God Speed ​​amigos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map